canım yaa haklısın yok mu yakınında sana destek olacak kimse?
tatlımm benimde domates beyaz peynir vazgeçilmezimm.... Hele bir beyaz peynirim var ezine değişmem onu hep aynı markayı alırımm
tatlım bursadayımmm ama bi ayağım hep istanbulda İstanbuldan gelin geldim bursayaa.... hala istanbul istanbul diye ağlarımmm..... doğumu İstanbul'da yapmayı düşünüyorum nasip olursa ve son aylarda hep orada olacaz inşallah toplaşırızzzz tüm haziran anneleri ....
Merhaba cnm bursadamısın bende bursadayım acaba hiç bursalı yokmu diyodum
Anneler,kahvaltiya ne yiyorsunuz siz?
Ben pek kahvalti yapan biri degilim. Ve ne yiyecegimi bilmiyorum. Yumurtadan tiksindim ama patatesli yumurta yiyebiliyorum. Suan karnim agridigi icin kalkip yapmak istemiyorum. Belki esim kursdan gelince yapmasina ikna edebilirim
Onun disinda kahvaltilik bisey gelmiyor aklima. Beyaz peynir yasak diye biliyorum. Kasarli tostdan da skldim desem yeridir. Salamda yasakmis :2::2:
Ne yicem been. Suan cok acim. Gevrek de yemek istemiyorum.
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
ben 9+ 6 yım ama 1 hafta buyukmuşşAma ben yıne ıkı hafta sonra gıdıcem
canım gözün aydın maşallah
çok sevindim iyi haberlerine
pelishh canım kuzuna maşşallah...
allah cümlemizinkini nazardan saklasın. bizimki de azıcık tosun, dr hep bi hafta önden görüyo, ben de polenli karışıma devam diyorum :))
peynirin zararlı olduğunu daha önce duymamıştım canım,tam tersine süt ve süt ürünlerinden mümkün olduğunca faydalan dedi dr'um.miden rahatsızsa patates haşlamasını önerebilirim kahvaltıda,beni hem tok tutuyo hem midemi rahatsız etmiyo.b,z az önce yaptık kahvaltımızı 1 ekmeğe yakın ekmek yedik ayıptır söylemesi
ennnaaaaam yenirki bu kurbağaçok sevindim senin adına herşeyin yolunda olması ne güzel.benimde 2'de kontrolüm var,yavrumu görücem.inşallah sorunsuz gelişiyodur kuzum,özledim keretayı.
jj ben hep yıyıyorum nezamandır doktor yasak falan demedı iice olayı abartmışlar bnce eskıde doktormu varmış koylerde orda burdailk defa duydum ondan şaşırdım mıllet bişeye dıkkat etmeıomuş nur topu gıbı çoçuk doğuruyolarmışcanım rahimi inceltiyormuş bide kanama yapabiliyormuşş ama ben yedim haalda yemek istiyorumm
Esim kursdan gelse yapar. Zaten evin tum isi onu bekliyor.
Annemle yakiniz araba ile 10dk ama benim oraya gelip orda hazirlar istediklerimi. Oraya otobusle gitmemde 1 saat suruyor. Cekemem otobusu bide kisda :26::26:
Cok cocuk gibi oldum ben bu hamilelikde. Hep sizlanip agliyorum
benim deee domatesli peynirli bazlama tostu vazgeçilmezim
eşimin specıalidir.. Hmm missss
Ben de ezine çok severim hangi markayı kullanıyosun??
Merhaba cnm bursadamısın bende bursadayım acaba hiç bursalı yokmu diyodum
eheheh çoğalıyoruz desene evet canım bursadayım ben dnaz var oda bursada bide laletaha
jj ben hep yıyıyorum nezamandır doktor yasak falan demedı iice olayı abartmışlar bnce eskıde doktormu varmış koylerde orda burdailk defa duydum ondan şaşırdım mıllet bişeye dıkkat etmeıomuş nur topu gıbı çoçuk doğuruyolarmış
dıkkat et cnm kendınearastır doktor kndıne nerdensınn bu aradabenimde 9+5 ama daha doğru düzgün bi dr bulamadımçalışıyorum izinde alamıyorum çok sık, gelişimi ne durumda acaba.. Bişeyde yiyemiyorum 3 kilo verdim
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
Esim kursdan gelse yapar. Zaten evin tum isi onu bekliyor.
Annemle yakiniz araba ile 10dk ama benim oraya gelip orda hazirlar istediklerimi. Oraya otobusle gitmemde 1 saat suruyor. Cekemem otobusu bide kisda :26::26:
Cok cocuk gibi oldum ben bu hamilelikde. Hep sizlanip agliyorum
tatlımm reklam vermek gibi olmasın tahsildaroğlu ...biz çok seviyoruz sabah öğle akşam yiyebilirim kime de tavsiye etsem artık onlarda alıyooo
9+5 oldum amaa bi doktor bulamadım halaa..
selamlar kizlar bnde dun ikili testimi yaptirdim bugun bebegim Allahin izniyle 12 hafta 5 gunluk oldu.bi doktor oglana bi doktor kiza benzetti Allahim nasil kipirdiyor suan elimde parmagini emerken bi fotosu var ay nasil tatli kiyamam yaa..aslinda bgn iste olmaliydim ama caktirmayin yarn gidicem bgnde temizlik yapayim biraz/ev ldi basini gitti.yaa doktora soramadim utancimdan ya ili;ki yasakmi degilmi dye.Hicbiseyde demediki.bde bebegimin kalbi biraz hizli atiyr bnmde arada carpintim olurdu.doktorum dediki ya kansizliktan ya guatirdan olur.kan testi aldi ama bnm kansizligim vardi zaten.bakalim ne cikicak Insallah Allahim hayirlisiyla dokuz aylari da gormeyi nasip eder hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?