2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa haklısın yok mu yakınında sana destek olacak kimse?

Esim kursdan gelse yapar. Zaten evin tum isi onu bekliyor.
Annemle yakiniz araba ile 10dk ama benim oraya gelip orda hazirlar istediklerimi. Oraya otobusle gitmemde 1 saat suruyor. Cekemem otobusu bide kisda :26::26:

Cok cocuk gibi oldum ben bu hamilelikde. Hep sizlanip agliyorum

tatlımm benimde domates beyaz peynir vazgeçilmezimm.... Hele bir beyaz peynirim var ezine değişmem onu hep aynı markayı alırımm

benim deee domatesli peynirli bazlama tostu vazgeçilmezim
eşimin specıalidir.. Hmm missss

Ben de ezine çok severim hangi markayı kullanıyosun??

Son düzenleme:

peynirin zararlı olduğunu daha önce duymamıştım canım,tam tersine süt ve süt ürünlerinden mümkün olduğunca faydalan dedi dr'um.miden rahatsızsa patates haşlamasını önerebilirim kahvaltıda,beni hem tok tutuyo hem midemi rahatsız etmiyo.b,z az önce yaptık kahvaltımızı 1 ekmeğe yakın ekmek yedik ayıptır söylemesi

ennnaaaaam yenirki bu kurbağa çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olması ne güzel.benimde 2'de kontrolüm var,yavrumu görücem.inşallah sorunsuz gelişiyodur kuzum,özledim keretayı.

canım gözün aydın maşallah
çok sevindim iyi haberlerine

teşekkür ederim cnımmmm darısı başınıza

pelishh canım kuzuna maşşallah...
allah cümlemizinkini nazardan saklasın. bizimki de azıcık tosun, dr hep bi hafta önden görüyo, ben de polenli karışıma devam diyorum :))

Sağol canımmm evet benimkide biraz besili Ama haftalarımız tutuyo

ye teyesi ye sağolasın canım benim hadi sende hayırlı haberlerle gt gel inşşşş

canım rahimi inceltiyormuş bide kanama yapabiliyormuşş ama ben yedim haalda yemek istiyorumm
jj ben hep yıyıyorum nezamandır doktor yasak falan demedı iice olayı abartmışlar bnce eskıde doktormu varmış koylerde orda burdailk defa duydum ondan şaşırdım mıllet bişeye dıkkat etmeıomuş nur topu gıbı çoçuk doğuruyolarmış

tatlımmm al benden de o kadar karnımda mı bebek var yoksa benmiyim bilmiyorummm eee gebelik psikolojisi diyelimmmmm
benim deee domatesli peynirli bazlama tostu vazgeçilmezim
eşimin specıalidir.. Hmm missss

Ben de ezine çok severim hangi markayı kullanıyosun??

tatlımm reklam vermek gibi olmasın tahsildaroğlu ...biz çok seviyoruz sabah öğle akşam yiyebilirim kime de tavsiye etsem artık onlarda alıyooo

valla öyle canım ama abartmamaktada fayda var sanırım
annelerimizin zamanındaa doktorda yokmuş bu kadar düşükte yokmuş ama
saraçoğlu söylemiş bunu programda
ama bi kere yemekle bişey olmaz sürekli sürekli yenrise bilemiyorum
bide kısmet işii ..ben okudum nar suyu içmiş hergun bieşy olmamış
ama insan korkuyor işte genede

pelishh hadi gözün aydın :) daha da güzel haberlerini duyalım inşallah..

kızlar dün bir baş ağrısı çektim anlatamam, kafamın iki yanından matkapla deliyolar gibiydi. dayanıcam diye kastım ama uyutmadığı için bi tane parol aldım rahatladım. bütün gece uykuyla uyanıklık arasında mide bulantısına iyi gelebilecek ilaç isimleri uydurup durdum. sabahları uyanınca, işe varınca, akşamları servisten indiğimde hala kusuyorum çünkü. ilk kez bugün kusmadım, inşallah diyorum 13 hafta bitti geçmeye başlamıştır artık.

evet hepimiz aynı durumdayız hamilelik hormonları fazlasıyla etkiliyo valla benim annem o kadar yakın olsa benim eve transfer ederdim:)) aynı şehirde olmamıza rağmen aramızda bayağ mesafe var istanbul büyük şehir olunca yoluda git git bitmiyo ama siparişlerimi verdim pazar günü yapacak:))

tatlımm reklam vermek gibi olmasın tahsildaroğlu ...biz çok seviyoruz sabah öğle akşam yiyebilirim kime de tavsiye etsem artık onlarda alıyooo

ben de ezine keçi peynirine bayılıyorum tahsildaroğlunun
bu arada gaz yapmadığı için süt olarak keçi sütü içiyorum, bu konuda bilgisi var mı yararı, zararı???

selamlar kizlar bnde dun ikili testimi yaptirdim bugun bebegim Allahin izniyle 12 hafta 5 gunluk oldu.bi doktor oglana bi doktor kiza benzetti Allahim nasil kipirdiyor suan elimde parmagini emerken bi fotosu var ay nasil tatli kiyamam yaa..aslinda bgn iste olmaliydim ama caktirmayin yarn gidicem bgnde temizlik yapayim biraz/ev ldi basini gitti.yaa doktora soramadim utancimdan ya ili;ki yasakmi degilmi dye.Hicbiseyde demediki.bde bebegimin kalbi biraz hizli atiyr bnmde arada carpintim olurdu.doktorum dediki ya kansizliktan ya guatirdan olur.kan testi aldi ama bnm kansizligim vardi zaten.bakalim ne cikicak Insallah Allahim hayirlisiyla dokuz aylari da gormeyi nasip eder hepimize...

hayırlısı olsun:) yasak değil cnm bende netten araştırdım tabi riskli olmayan gebeliklerde ve belli şekilllerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…