2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Annem calisiyor olmasaydi hep siparis verirdim
Ama evde bide 10yasinda kardesim var. Yoksa kal bana yemek yap derdim

Okadar peynir dedik,benim canim keci peyniri istedi. Esim gelince en iyisi ben kahvaltilik icin alisverise cikayim. ölcem aclikdaaan

oy maşallahhhh
büyümüş de parmak mı emiyomuş

SAĞOL CANIMM..ayy o baş ağrısnı deme hiiççç dün gece benimde aynı ağrıdı eşimi bekledim illa yatmak için uyku aktı gözümdennn başladı başım ağrımayaa Sabah kalktım oktora giderken hala ağrıyodu

hımm anladım canımm. kıyamamm ya at ağzına bi lokma bişeyy

canım senın gıttıgın yerın devlet hastahenesınden hıc bı farkı yokkı dunya sıra beklıosun bolge hastahenesıde aynı fıyat telle randevu alıosun gıdıosun ve süper temız sıra felanda yok senı cagırıolar ınsan gıbı muamele goruosun banu hanım oya hanımı süper dıolar ben yelız hanıma gıttım ama memnun degılım yenı gelmıs pek acıklama yapmıo muayene edıo sureklı ek bıseyler ıstıyor sunu yaptır felan dıye bı muayeneye gıdıon dunya para gıdıo ama yenı gelmıs kendını hastahneye karsı ıı gostermek ıcın yapıo olabılır herkez banu ve oya dıo ara randevu al bence senın gıttıgın yer cok kotu ve pis şifaya bı arkadasım gıttı ama bana bıraz ters kalıo o yuzden gıdemıom bıde onun 30 sanırım bölge 20tl muayene ve tuvalaetlerı felan tertemız hastaheye gırıon kalabalık degıl cok rahat yanı medıcıneye gıtmıstım ayakta kalmıstım saatlerce benden once bı hasta yatmıs kanlı yere oturtcaklardı muayee ıcın bu ne degıstırın dedımde ole degıstırdıler yanı ıyyy ıgrennncc

Pelin dr a gitmişsin sanırımmm ohhh bızdığın resmide yüklenmiişş ne güzell gerileri okuyamıyorum 2 gündürr kızım rahatsız birazz umarım herkes ve herşey iidir...öptüm hepinizi....

canım kıyamam sana sakın aglama benim eşimde gitti çok şükür bugün geldi 1ay filan degil sürekli degişim oluyor üzülme hemencicik geçiyor hem biz varız burda tamam mı yalnız filanda degilsin aglama bebişte üzülücek hayırlısıyla gitti hayırlısıyla gelsin tez zamanda

Pelin dr a gitmişsin sanırımmm ohhh bızdığın resmide yüklenmiişş ne güzell gerileri okuyamıyorum 2 gündürr kızım rahatsız birazz umarım herkes ve herşey iidir...öptüm hepinizi....

Geçmiş olsun canım hayırdırr.Evet canım gittim geldim keyfi yerinde şükür zıplıyo bel ağrılarım falan ondanmış.Aralık sonuna doğru çağırdı cinsiyet için.

hadi gözün aydın canımmmm

Geçmiş olsun canım hayırdırr.Evet canım gittim geldim keyfi yerinde şükür zıplıyo bel ağrılarım falan ondanmış.Aralık sonuna doğru çağırdı cinsiyet için.

vayyyy zıplakk kuzuuu....daha şimdiden kök söktürcek sana belli :))) yaa azıcık nezle olmuş cnm huysuzluk hat safhada ondan dolayıı bakamadımm...

kızlar size bişey anlatıcam ama hemen panğe kapılmayın sadece emin olmak için doktorunuza biçok kere sorun benim kuzenimin eşinin ilk bebeği kızdı ve 2 yaşındaydı sonra tekrar hamile kaldı Avcılar hospital hastanesine gidiyordu doktoru erkek dedi ve kızın eşyaları erkeğe uymyacağından en baştan masraf yaptılar 9 ay geçti ve büyük gün doğum geldi bir de ne olsun bebek kıztabi bizimkiler kabul etmedi inanamadılar ve boşu boşuna tekrardan erkek için masraf yaptılar halbuki kızından kalma tertemiz bütün eşyaları vardı. aman dikkatli olun kızlar

bende seni merak etmiştim biraz önce yazdım hatta
geçmiş olsun
sen bugun tahlil sonuclarını göstermicekmiydin

ay şok oldum maşallah maşallah ne kadar net çıkmış baksana oturmuş ayaklarıyla tekmecikler atıyor ay yerim onu ben

pelish cim ne tatlı olmuş öyle valla ısırırım ben onun totosunu totosunu benımde cok belım agrıyor acaba benımkıde boyle cokmu hareketlıkı bende cumartesı gıdıcem sabırsızlanıyorum sımdıden yaaa cokk tatlı maşallah

canım kızına geçmiş olsun salgın herhalde bu yaaa dökülüyor butun cocuklar herkez hasta

sağolasın cnm yaaa aynen öylee dışarı mecbur çıkıyoruzz sıkılıoo çünküüü ama işte çıkıncada kapıverioo havada dolanıoo mikropp aman sizde dikkat edinn hamişken çok kötü oluyoo hastalık ...(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…