evet hepimiz aynı durumdayız hamilelik hormonları fazlasıyla etkiliyo valla benim annem o kadar yakın olsa benim eve transfer ederdim:)) aynı şehirde olmamıza rağmen aramızda bayağ mesafe var istanbul büyük şehir olunca yoluda git git bitmiyo ama siparişlerimi verdim pazar günü yapacak:))
selamlar kizlar bnde dun ikili testimi yaptirdim bugun bebegim Allahin izniyle 12 hafta 5 gunluk oldu.bi doktor oglana bi doktor kiza benzetti Allahim nasil kipirdiyor suan elimde parmagini emerken bi fotosu var ay nasil tatli kiyamam yaa..aslinda bgn iste olmaliydim ama caktirmayin yarn gidicem bgnde temizlik yapayim biraz/ev ldi basini gitti.yaa doktora soramadim utancimdan ya ili;ki yasakmi degilmi dye.Hicbiseyde demediki.bde bebegimin kalbi biraz hizli atiyr bnmde arada carpintim olurdu.doktorum dediki ya kansizliktan ya guatirdan olur.kan testi aldi ama bnm kansizligim vardi zaten.bakalim ne cikicak Insallah Allahim hayirlisiyla dokuz aylari da gormeyi nasip eder hepimize...
pelishh hadi gözün aydın :) daha da güzel haberlerini duyalım inşallah..
kızlar dün bir baş ağrısı çektim anlatamam, kafamın iki yanından matkapla deliyolar gibiydi. dayanıcam diye kastım ama uyutmadığı için bi tane parol aldım rahatladım. bütün gece uykuyla uyanıklık arasında mide bulantısına iyi gelebilecek ilaç isimleri uydurup durdum. sabahları uyanınca, işe varınca, akşamları servisten indiğimde hala kusuyorum çünkü. ilk kez bugün kusmadım, inşallah diyorum 13 hafta bitti geçmeye başlamıştır artık.
Annem calisiyor olmasaydi hep siparis verirdim
Ama evde bide 10yasinda kardesim var. Yoksa kal bana yemek yap derdim
Okadar peynir dedik,benim canim keci peyniri istedi. Esim gelince en iyisi ben kahvaltilik icin alisverise cikayim. ölcem aclikdaaan
canım bende pendikte oturuyorum ben medicine a gidiyorum şifa çok güven vermedi bana gittim gördüm gittiğim yerde çokda iyi değilde işte.pendik bölge hastanesine gittin mi hiç yada giden tanıdığın var mı orası nasıl acaba
günaydın kızlar...
dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti... perişan haldeyim... dün eşime görev yazısı gelmiş.. Van'a hasar tespit çalışması için çağrılmış.. bu sabah uğurladım onu.. hala ağlıyorum.. görev süresi belli değil.. en az 1 ay diyorlarmış.. napıcam ben şimdi... hem onsuz kaldım, hem de yalnız
Pelin dr a gitmişsin sanırımmm ohhh bızdığın resmide yüklenmiişş ne güzell gerileri okuyamıyorum 2 gündürr kızım rahatsız birazz umarım herkes ve herşey iidir...öptüm hepinizi....
ben de ezine keçi peynirine bayılıyorum tahsildaroğlunun
bu arada gaz yapmadığı için süt olarak keçi sütü içiyorum, bu konuda bilgisi var mı yararı, zararı???
selamlar kizlar bnde dun ikili testimi yaptirdim bugun bebegim Allahin izniyle 12 hafta 5 gunluk oldu.bi doktor oglana bi doktor kiza benzetti Allahim nasil kipirdiyor suan elimde parmagini emerken bi fotosu var ay nasil tatli kiyamam yaa..aslinda bgn iste olmaliydim ama caktirmayin yarn gidicem bgnde temizlik yapayim biraz/ev ldi basini gitti.yaa doktora soramadim utancimdan ya ili;ki yasakmi degilmi dye.Hicbiseyde demediki.bde bebegimin kalbi biraz hizli atiyr bnmde arada carpintim olurdu.doktorum dediki ya kansizliktan ya guatirdan olur.kan testi aldi ama bnm kansizligim vardi zaten.bakalim ne cikicak Insallah Allahim hayirlisiyla dokuz aylari da gormeyi nasip eder hepimize...
Geçmiş olsun canım hayırdırr.Evet canım gittim geldim keyfi yerinde şükür zıplıyobel ağrılarım falan ondanmış.Aralık sonuna doğru çağırdı cinsiyet için.
Pelin dr a gitmişsin sanırımmm ohhh bızdığın resmide yüklenmiişş ne güzell gerileri okuyamıyorum 2 gündürr kızım rahatsız birazz umarım herkes ve herşey iidir...öptüm hepinizi....
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
bende seni merak etmiştim biraz önce yazdım hatta
geçmiş olsun
sen bugun tahlil sonuclarını göstermicekmiydin
cnm eşim alıcak 3 den sonra çıkıcakmış dr a o göstericek bi sorun varsa yarın falan tekrardan ben gidicem cnmmm
vayyyy zıplakk kuzuuu....daha şimdiden kök söktürcek sana belli :))) yaa azıcık nezle olmuş cnm huysuzluk hat safhada ondan dolayıı bakamadımm...
canım kızına geçmiş olsun salgın herhalde bu yaaa dökülüyor butun cocuklar herkez hasta
vayyyy zıplakk kuzuuu....daha şimdiden kök söktürcek sana belli :))) yaa azıcık nezle olmuş cnm huysuzluk hat safhada ondan dolayıı bakamadımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?