2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün burası boştuda sıkıldım kasım aralık annelerine bakıyım dedim dogumu yaklaşanları bir telaş almış herkes temizlik yapıyor annecigi yakınında olmayanların gelemeyenlerin yazık kaynanaları geliyor onun sıkıntısı sarmış gözüm korktu valla benim annem yanımda ama o kaynanam okul tatil diyerek alıpta çocuklarını gelmesin yapar mı yapar off off sıkıntı aldı beni yaa offfff

şimdiden daha bunları düşünüp stres yapma cnm hem annen yanındaysaa sorun olmazz yaniii elde değil o da gelebilirr ama iştee gelip gitcek die düşünnn tatlım...

canım benım annemde uzakta dogum hazırlıklarında mecburen kaynanam olucak daha sımdıden basladı ıste subat sonu badana yaptırırız nısan ortasında esyaları alırız herseye karısıcak gıbı duruyor valla ıcımden allah bana sabır versın ozaman dıyorum bıde gevezedır kaynanam herseyle ılgılıde bı fıkrı vardır bakalım napıcaz sımdıden sıkmıyım kendımı bunlarla dıyorum

selam millett...nasılsınız..bende nasipse haziran annesi olucam bbirkaç kez ghirdim topiğe ama pek vaktim olmuyo. geçen yıl temmuz annelerindeydim 5 aylıkken kaybettim. şimdi yeniden başlıyoruz..inşallah hayırlısıyla tamamlarız bu yolu...
herkese merhaba:)

kızlar selam umarım iyisinizdir

çok yazışmışsınız maşallah okuyamadım hepsini pelincim hadi gözünaydın bebişin ne kadar net çıkmış öle mşallah iyimişte çok sevinndim.
Bizde gittik 2 li test için doktor herşey çok iyi dedi hatta 3lü test bile yaptırmana gerek yok dedi kan sonucumda cuma belli olcak şükür bunuda atlattık. darısı sizlerin başına kızlar

ay çok sevindim ne güzel bebişler iyi gözün aydın canım

cnaım boşa sıkma canını daha erken
hemde bebişlerimzii saglıkli sihatli kucagımıza almak nasip olsunda
herşeye deger

Merhaba kıslarrrrrr:131::131::131::131:

merhaba canım

canım sıkıntı hyapma kendine bunu ben de aynı şeyi düşünüyodum eşime söyledim annen kardeşin gelip burda kalamaz dedim bana annem bakacak dedim zavallımda benim huyumu bildiği için tamam dedi zaten oda biliyo onların ne kadar karıştırıcı olduğunu

sana da maşallah canımmm
yarında ben gidiyorum ikili test için
inşalalh darısı başımıza

şimdiden daha bunları düşünüp stres yapma cnm hem annen yanındaysaa sorun olmazz yaniii elde değil o da gelebilirr ama iştee gelip gitcek die düşünnn tatlım...

bebegime alışma dönemlerimde yanımda olsun istemiyorum zıpt pırt kkucagına alıcak alıştırıp gidicek ben napıcam sonra kuzenim tek başına baktı çocuguna öle bir alıştırdıki çocuk kendi kendine oyalanabiliyordu oda işini yapıyordu benimde planım o aynı onun gibi yapıcam ama kaynanam olursa olmaz hem kalabalıgın içinde ne gerek var yeni doganın allah aşkına ya eşime şimdiden yerimi yapayım gelmesin geliosada sonra gelsin 10 sene sonra filan

nasıl yani kayınvalidenin okula giden çocuklarımı var yoksa yanlışmı anladım :))

iyiyiz canım sen nasılsın geçmiş olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. merak ettim 5 aylık bebeğini neden kaybettin belirti falan varmıydı erken zamanda?

hayırlısı olsun canım bebişin inş. bu bebişini sağ salım kucağına alırsın sağlık uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat olur inş.

sevindim canım testinin iyi çıkmasına maşallah darısı başımıza diyelim cumarteside benım var testım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…