2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide öyle aynen ya maddi hiçbirşeye karışmaz ben yapar ederim sonrada yok şu şöyle yok bu böyle ilk evi düzügümüzdede aynı şeyi yaptı kıçını kaldırıp gelmedi herşeye annem koşurturdu kadın hem kız evlerdirdi hemde oglan tek başına didindi etti kaynanam da geldi evlendikten birkaç ay sonra ay bu niye siyah yasamı girdin bilmem ne hayırlı olsun güle güle oturun bile demedi eşimle birbirimize girdik öyle fettan öyle gıcıkki anlatamam nefret nefret nefret ediyorum

nasıl yani kayınvalidenin okula giden çocuklarımı var yoksa yanlışmı anladım :))

evet canım var eşim ilk çocuk 24 yaşında büyük kız 21 bir küçügü lise4de gidiyor en küçükleri lise1

bizim tarafa gelincede ben 23 erkek kardeşim 16 kız kardeşim 10

aynen maddi daha çok bizden götürüyolar canım ne maddi desteği Allah aşkına benim eşim bakıyo onlarada ama bebek olunca kestiricem şimdi karışmıyorum bazen söylüyorum haklısın diyo biz tartışmıyoruz çünkü eşime onların gerçek yüzünü hep gösterdim ne benim ne kendi çocuklarının iyiliğini istemezler o yüzden ben aramam bile hep mesafeliyimdir taviz vermem onlara. gelirlerse kapım açık ama kalamazlar ve hiçbişeyime karışamazlar fena yaparım adamı vallaa:))

canım gözn aydın çok sevindim maşallah

iyiyiz canım sen nasılsın geçmiş olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. merak ettim 5 aylık bebeğini neden kaybettin belirti falan varmıydı erken zamanda?

canım bu benim ilk gebeliğim onu başka arkadaş yazmış karıştırdın herelde Allah korusun bebişlrimizi.

güzelmiş gerçekten hem sade ama iste ağacı nasıl iyi araştırmak lazımmıs boyasını neyini ayyy sen bide ikişer tane alıcan dimeee yerim ben onları yaaa ne tatlı olucaklar

evet mesela visco yatak yada yumuşak herhangi bir yatak yerine yarı-sert bir yatak olması lazımmış..omurgaları esnek olduğu için, yarı ortopedik yatakları tavsiye ediyolar

evet ikizler ocağımıza incir ağacı dikecekler ama olsun seve seve sularım ben onların diktiği ağacı

ben nelerini gösterdim de eşim hiç kin tutmaz hemen unutur annem babam birşey diyemem günah der olan bana olur valla yazın bir küstüm 3 ay konuşmadım dügün zamanı balayına gidememiştik çok borcumuz vardı sıkıntıdaydık evlilik yıldönümümüzde gittik balayına kadın ordada burnumdan getirdi valla hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum bana uzak olsun cehennemin dibine olsun başkada birşey istemem

ay ikizler ya ne şanslısın ben çok istedim ikiz olsun da hayırlısı çok şükür herşeyden çiftter tane en çokta bebek arabaları hoşuma gidiyor yanayana ya

canım hadi gözn aydın kansızlık için ilaç vermedimi ? ilişki 3 ay geçtiği için serbest dedi bize :)

çok sağol canım benim Allah sizede güzel haberler almayı nasip etsin hadi az kalmış cumartesiye bekliyoruz haberlerini

canım yaa Allah bildiği gibi yapsın bunlarıı benim eşimin babası yok kadın kızıyla beraber kocasızlık başına vurmuş ben kendine getiriyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…