2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa Allah bildiği gibi yapsın bunlarıı benim eşimin babası yok kadın kızıyla beraber kocasızlık başına vurmuş ben kendine getiriyorum onu

ben başa çıkamıyorum pasif de degilimdir aslında millet bile şaşırıyor nasıl başa çıkamıyorsun diye kadın cin ya acayip oyuncu ben beceremiyorum al kız sana veriyim kaynanamı adam et geri yolla bana :97:

:)) kalmalarını nsl engelliyebiliyorsun bi tüyo da ben alsam hiç fena olmicak:)

gönder canım neye uğradığını şaşırır valla kendi silahıyla vururum onu

evet canım var eşim ilk çocuk 24 yaşında büyük kız 21 bir küçügü lise4de gidiyor en küçükleri lise1

bizim tarafa gelincede ben 23 erkek kardeşim 16 kız kardeşim 10

oyy maşallahh çıtır ailesiniz siz ne güzel :)) sende çıtır anne olacaksın

:)) kalmalarını nsl engelliyebiliyorsun bi tüyo da ben alsam hiç fena olmicak:)

mesela ben eve bilerek aaçılıp yatak olan bi koltuk takımı veya çekyat almadım yorganlarım çok fazla var nevresim takımı hastalığım var evimde çoktur bunlar, 2 buçuk senelik evliyim 1 kere bende kalmaya diye değil yemeğe gelmişlerdi eşimede onları arabayla eve bırakmak zor geldi yemekten sonfra bizde kalın dedi ve hayatının hatasını yaptı o gün:)) yorganım yok dedim kışın salonda üstlerine pike verdim koltuklarda kasıla kasıla uyudular gece hep kalktım tuvalete falan kaltım onlar çok geç uyanır ben erkenden kalktım ses gürültü çamaşır makinası falan çalıştırdım bidahada gelmediler zaten bana geçmişte yaptıklarının yanında az bile davrandım sizde yatak yorgan yok planını uygulayabilirsiniz eğer eşiniz ev işlerinden anlmayan biriyse bu tip şeylerden anlamaz

oyy maşallahh çıtır ailesiniz siz ne güzel :)) sende çıtır anne olacaksın

canım ben geç bile kaldım kaynanama göre kendi kızı 21 yaşında ikinciyi alıcak kucagına birkaç güne ben 1.5 sene çocuk yapmadım kaynanamı duymazlıktan geldim gezdim tozdum sefa sürdüm

canım ben geç bile kaldım kaynanama göre kendi kızı 21 yaşında ikinciyi alıcak kucagına birkaç güne ben 1.5 sene çocuk yapmadım kaynanamı duymazlıktan geldim gezdim tozdum sefa sürdüm

ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsın işte şimdide bebişini alacaksın kcağına sanki niye karışırlarki böyle acele ederler sanki onlar büyütcek..

benimkiler şehirdışı burda olsalardı olurduda. kaynanam ben evlendikten sonra yanıma küçük görümcemi yolladı o gitti aradan 2 ay geçti kendi geldi o gitti 3 ay sonra kayınbaba geldi o gitti haziran sonunda kaynımgeldi kabus gibiler ya kaynımın gelişiyle ipler koptu saten bizde eşimle boşanıcaktık çok uzun hikaye hiç girmiyim o konuya şimdide görümcem dogurucak kaynanam yine düşer yollara allahım neydi günahım :84:

kızzlaar ben geldim herşey yoluuundaaa
folik asiti bırakıyorum onun yerine ferrum fort verdi birde elevit verdi 3günde akıcakmışım...
cinsiyeti için erken dedi bide galiba iri bi bebiş olcak 13 haftalık fkat görünüş 13+3 olark görünüyomuş
1 ay sonra gidicem o zaman öğrenirmişim cinsiyetini:26::26:

ay canım Allah yardımcın olsun dul kadından bende çok korkarım...

valla onun yardımcısı olsun canım başta çok merhametliydim ama beni şeytan yaptılar şimdi ben dersem o. ama dediğinde son derece haklısın resmen boş insan hayatı boşş çenebaz dedikodu başka bişey değil oturduğu yerde kim kısır kim evli kim dul kim kimle nerede ne zaman ne yapıyor hepsinden haberdar :))

ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsın işte şimdide bebişini alacaksın kcağına sanki niye karışırlarki böyle acele ederler sanki onlar büyütcek..

ne büyütmesi canım aglasa kucagına bile almaz kafam kaldırmıyor der yaşlandım filan aman ona göre bahanemi yok sanki bebişim tam vakti geldi 2 sene sonra dogu görevimiz var o zamanda büyür bana canyollaşı olur yavrum

maaşallah canım iyi haberlerle gelmene sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

hadi gözünaydın canım
hadi maşallah iri bebişine :))
hayırısı olsun 1 ay daha geçsin bakalım
iyice merak ediceğiz artık herhalde

maşallah canım elevit biraz ağır kansızlıklı var sendede sen folic plusmu kullanıyordun ?

arkadaşlar rica ediyor böyle konusmayın
benım babamda vefat etmiş annem dul ki artık bekar diyoruz bunlaraa
çok şaşırdım bu yorumunuza lütfen dikkat edelim

canım sen alınma tabiki iyileri de var benimde çevremde var ama bazıları çıkıyo işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…