2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlımmm ne güzel haberler maşallahhhh

maşallah diyelim o zaman koca bi tosuncuk geliyor desene :))

arkadaşlar rica ediyor böyle konusmayın
benım babamda vefat etmiş annem dul ki artık bekar diyoruz bunlaraa
çok şaşırdım bu yorumunuza lütfen dikkat edelim

çok özür dilerim ama bu genelleme değil tanıdığım kadarıyla yani bildiklerim var mesela benim babaannemde dul dedem 3 yıl önce kaybettik şimdi tam bi cin göz oldu..sen bu şekilde alınma istisnalar tabiki var..biz kötüleri çekiştiriyoruz..

canım gözün aydın bende folikasiti bıraktım ferrum fort da başladım sabahları aç 1 tane içiyorum 1 saat sonra süt çay yoğurt yiyebilirsi dedi cinsiyeti öğrenemedik ama nedense benim içime erkek doğuyor hayırlısı
bizim bebekde azcık tosuncukmuş 5 gün önden gidiyormuş ikili testimiz yapıldı cuma günü kan sonuçları çıkacak bakalım 16 aralıktada bebişi görcez
cinsiyeti öğrencez daha çok var

Hepimizin kayinvalidesi var. Hepimizin hikayesi ve deneyimi farklidir mutlaka. Benim hep aklimda tuttugum sey, kayinvalidemin sevdigim adamin annesi oldugu. Eger o anne bu kadar cekilmez, kotu niyetli, akilsiz vs ise yetistirdigi cocugun bunun tam tersi olmasi olasiligi maalesef oldukca az. Belki bizler de erkek annesi olacagiz. O yuzden ben sahsen haklarinda kotu konusmak istemem ki;benim de sanssiz deneyimlerim oldu, hele ki esime annesi ve babasi hakkinda olumsuz bir yorum yapmam. Yapsam esim beni hakli bulur buyuk ihtimalle ama dedigim gibi o kadin da bu adami yetistiren insandir. Armut dibine duser:) Biz de nasipse cocuk yetistirecez.

maaşallah canım iyi haberlerle gelmene sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

ammin cannıım

hadi gözünaydın canım
hadi maşallah iri bebişine :))
hayırısı olsun 1 ay daha geçsin bakalım
iyice merak ediceğiz artık herhalde

annem aradı yoldayken neyse bellimi cinsiyeti die sordu yok dedim annemin bi ultrason uzmanı dr var memegrafiden sonra muhakkak ona gider kardeşimin 3 aylığında %100 kız dedi işte haftaya ona gidicem oda bişey diyemezse o zamn mecbur sabredicez

canımm benim hepimizin hayatında bi boşanma olayları ve kaynanadan kaynaklanan problemler var benimde oldu gtabii ondan sonra gözüm açıldı ama seninki bayağ dramatikmiş ya o ne öyle yolgeçen hanı gibi kaynının ne demek yani hadi görümce bi yere kadar da oturup kaynınla gündüz kahve içip fal mı bakacaksınız gitsin kızkardeşinde kalsın töbe töbeee.

canım sen alınma tabiki iyileri de var benimde çevremde var ama bazıları çıkıyo işte böyle.
tabikide her insnaın içinde iyisi kötüsü var ama insan okuyunca kötü oluyor

tamma ama bi an okuyunca kötü oldum ne bileyim
annemi düşünüyorum babam öleli 21 sene olmuş ne bi kere evlenmeyi düşündü
nede baska bi konuda cingözlüğünü gördüm Allah korusun namazında bi insan
üstüne alınmak değil cok sükür her zaman arkasındayım
ama biz kadınlar bilee bu sekılde dusunursek
erkeklerin yaklasım tarzını daha iyi biliyoruzz
ve Allah korusun yarın başımıza ne geleceği belli değil
böyle bi konusma olsa inanın hoşunuza gitmezdi
tabikide çekiştirin ama bekardır duldur falan diye genelleme yapmassak bence kimsenin kalbide kırılmaz

evet ya var öyle doktorlar kuzenimin doktoruda bundan 15 sene önce düşünün erkek oldugunu bildi daha 2.5 aylıkken bizim bu taraflarda ünlüydü yani namıı baya duyulmuştu bebişin bacak kemiginden anlıyormuş

bi git bakalım o ne dicek
hem bi hafta sonra biraz daha değişmiş olur

bende eşime söylemiştim yarın cinsiyet tahmini yapabilir diye beraber gidicez
eger yorum yapmazsa napar eşim beni bilmiyorum
o kadar umutlandırdım adamıı
ne bilim tahminler gelmeye baslayıncaa
kuzenim arkadaşım falanda var haber bekleyen keske söylemeseymişim

maşallah canım elevit biraz ağır kansızlıklı var sendede sen folic plusmu kullanıyordun ?

evet canım bilmem kansız olabilirim 3 günde 1 tane içiceksin dedi

tatlımmm ne güzel haberler maşallahhhh

teşekkürler canııım

maşallah diyelim o zaman koca bi tosuncuk geliyor desene :))

bu bünyeden tosun gibi bişey çıkması zor olacak gibi

saol canım senden de hayırlı haberler alırız inşallah...benim içime kız doğuyor hep

Slm hamişler bende kontrolden geldim içerde hala biraz kanamam varmış ama sorun olmadıgını söyledi doktor rahimim biraz kısa oldugundan erken dogum riski olabilir ama onlarıda atlatırız dedi bu arada bebiş kıza benziyormuş 2 bacagının arasını gördük pipiye benzeyen bişi yoktu :) 10 gün sonra gidicem 2li teste o zaman daha net belli olur dedi
progestana devam baska bi haber yok sizler nasılsınız bakalım ?

canım ben yaşadıklarımdan sonra senin kadar iyi niyetli bakamayacağım polyannalıktan çıktı çünkü benim ilişkim evet armut dibine düşmüş kayınbabam rahmetli herkes ondan eşsiz insan diye bahsetmiş oğlu da aynı babasına benziyo ama kızları da anasının dibine düşmüş sen konuşmayabilirsin ama ben bu sıkıntılarımı kendi annemle paylaşamam üzülür kafasını takar burda dertleşip fikirlerimizi yazarak deşarz oluyoruz kimse üstüne bişey çekmesin çünkü kimsenin şahsına bişey yazmıyoruz.

Son düzenleme:

annem aradığında minibüste olmasaydım bugün gidicektim
ya dr çok yorum yapmak istemiyor yanlış olmasın die sanırsam karizma sarsılsın istemiyolar

iyi hadi bakalım canım hayırlısı
şükür bugün bütün haberler güzel kendime geldim valla
demek kıza benziyormuş hadi maşalllaaaaaaaahh
şanslısın valla

rubetimmmm ohhhh ne güzelll maşallahhh yavru kuşunaaa cnmiii olsunda o bırak cinsiyetii sonradan versinn cnm....

senin de gözün aydın tatlım şimddien bunları düşünüp üzme cnmm kendine ii bakk dikkat et benim çok arkadaşım vardı öyle erken doğum riski denilen ama tam gününde doğurann..... demekkk kıza benziyoduu ne güzelll....

kızlar 2li testini yaptıran varmı nasıl oluyor bizde 1.5 hafta sonra yaptıraz kandanmı bakıyorlar ultrasyonlamı anlıyorlar???

kızlar meraba artık okadar çok ara ara giriyorum çok şey kaçırıyorum. Artık iş yerime internet geldi artık hep burdayım diyebilirim. zaten çok fazla iş olmuyo burda. bu arada 11+6 günlük hamileyim. dün kontrolüm vardı. 2li test yaptırdık. şimdilik herşey yolunda. demirede başladım. bu arada %80 kız dedi.

gözün aydın canımcım maşallah nazar değmesin
aynen bizim doktorda henüz belli olmaz 4-5 hafta sonra dedi cinsiyet için

annem aradığında minibüste olmasaydım bugün gidicektim
ya dr çok yorum yapmak istemiyor yanlış olmasın die sanırsam karizma sarsılsın istemiyolar

vallaa benim hatunda söylemez o ciddiyetle
aynen dediğin gibi yanılmakta istemez
ben en iyisi unutayım cinsiyet meselesini
zaten doktor değiştircem bi sorun olmazsa 15 gün sonra falan gittiğim doktor söyler herhalde
hayırlsıı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…