kızzlaar ben geldim herşey yoluuundaaa
folik asiti bırakıyorum onun yerine ferrum fort verdi birde elevit verdi 3günde akıcakmışım...
cinsiyeti için erken dedi bide galiba iri bi bebiş olcak 13 haftalık fkat görünüş 13+3 olark görünüyomuş
1 ay sonra gidicem o zaman öğrenirmişim cinsiyetini:26::26:
maşallah diyelim o zaman koca bi tosuncuk geliyor desene :))kızzlaar ben geldim herşey yoluuundaaa
folik asiti bırakıyorum onun yerine ferrum fort verdi birde elevit verdi 3günde akıcakmışım...
cinsiyeti için erken dedi bide galiba iri bi bebiş olcak 13 haftalık fkat görünüş 13+3 olark görünüyomuş
valla onun yardımcısı olsun canım başta çok merhametliydim ama beni şeytan yaptılar şimdi ben dersem o. ama dediğinde son derece haklısın resmen boş insan hayatı boşş çenebaz dedikodu başka bişey değil oturduğu yerde kim kısır kim evli kim dul kim kimle nerede ne zaman ne yapıyor hepsinden haberdar :))
arkadaşlar rica ediyor böyle konusmayın
benım babamda vefat etmiş annem dul ki artık bekar diyoruz bunlaraa
çok şaşırdım bu yorumunuza lütfen dikkat edelim
maaşallah canım iyi haberlerle gelmene sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
hadi gözünaydın canım
hadi maşallah iri bebişine :))
hayırısı olsun 1 ay daha geçsin bakalım
iyice merak ediceğiz artık herhalde
benimkiler şehirdışı burda olsalardı olurduda. kaynanam ben evlendikten sonra yanıma küçük görümcemi yolladı o gitti aradan 2 ay geçti kendi geldi o gitti 3 ay sonra kayınbaba geldi o gitti haziran sonunda kaynımgeldi kabus gibiler ya kaynımın gelişiyle ipler koptu saten bizde eşimle boşanıcaktık çok uzun hikaye hiç girmiyim o konuya şimdide görümcem dogurucak kaynanam yine düşer yollara allahım neydi günahım :84:
tabikide her insnaın içinde iyisi kötüsü var ama insan okuyunca kötü oluyorcanım sen alınma tabiki iyileri de var benimde çevremde var ama bazıları çıkıyo işte böyle.
maşallah diyelim o zaman koca bi tosuncuk geliyor desene :))
çok özür dilerim ama bu genelleme değil tanıdığım kadarıyla yani bildiklerim var mesela benim babaannemde dul dedem 3 yıl önce kaybettik şimdi tam bi cin göz oldu..sen bu şekilde alınma istisnalar tabiki var..biz kötüleri çekiştiriyoruz..
ammin cannıım
annem aradı yoldayken neyse bellimi cinsiyeti die sordu yok dedim annemin bi ultrason uzmanı dr var memegrafiden sonra muhakkak ona gider kardeşimin 3 aylığında %100 kız dedi işte haftaya ona gidicemoda bişey diyemezse o zamn mecbur sabredicez
cnm çok sevindimmm ohhh ne güzel haberler alıyoruzzzkuzuna da sana da cnm....
bi git bakalım o ne dicekammin cannıım
annem aradı yoldayken neyse bellimi cinsiyeti die sordu yok dedim annemin bi ultrason uzmanı dr var memegrafiden sonra muhakkak ona gider kardeşimin 3 aylığında %100 kız dedi işte haftaya ona gidicemoda bişey diyemezse o zamn mecbur sabredicez
maşallah canım elevit biraz ağır kansızlıklı var sendede sen folic plusmu kullanıyordun ?
tatlımmm ne güzel haberler maşallahhhh
maşallah diyelim o zaman koca bi tosuncuk geliyor desene :))
canım gözün aydın bende folikasiti bıraktım ferrum fort da başladım sabahları aç 1 tane içiyorum 1 saat sonra süt çay yoğurt yiyebilirsi dedi cinsiyeti öğrenemedik ama nedense benim içime erkek doğuyor hayırlısı
bizim bebekde azcık tosuncukmuş 5 gün önden gidiyormuşikili testimiz yapıldı cuma günü kan sonuçları çıkacak bakalım 16 aralıktada bebişi görcez
cinsiyeti öğrencez daha çok var
Hepimizin kayinvalidesi var. Hepimizin hikayesi ve deneyimi farklidir mutlaka. Benim hep aklimda tuttugum sey, kayinvalidemin sevdigim adamin annesi oldugu. Eger o anne bu kadar cekilmez, kotu niyetli, akilsiz vs ise yetistirdigi cocugun bunun tam tersi olmasi olasiligi maalesef oldukca az. Belki bizler de erkek annesi olacagiz. O yuzden ben sahsen haklarinda kotu konusmak istemem ki;benim de sanssiz deneyimlerim oldu, hele ki esime annesi ve babasi hakkinda olumsuz bir yorum yapmam. Yapsam esim beni hakli bulur buyuk ihtimalle ama dedigim gibi o kadin da bu adami yetistiren insandir. Armut dibine duser:) Biz de nasipse cocuk yetistirecez.
bi git bakalım o ne dicek
hem bi hafta sonra biraz daha değişmiş olur
bende eşime söylemiştim yarın cinsiyet tahmini yapabilir diye beraber gidicez
eger yorum yapmazsa napar eşim beni bilmiyorum
o kadar umutlandırdım adamıı
ne bilim tahminler gelmeye baslayıncaa
kuzenim arkadaşım falanda var haber bekleyen keske söylemeseymişim
Slm hamişler bende kontrolden geldim içerde hala biraz kanamam varmış ama sorun olmadıgını söyledi doktor rahimim biraz kısa oldugundan erken dogum riski olabilir ama onlarıda atlatırız dedi bu arada bebiş kıza benziyormuş 2 bacagının arasını gördük pipiye benzeyen bişi yoktu :) 10 gün sonra gidicem 2li teste o zaman daha net belli olur dedi
progestana devam baska bi haber yok sizler nasılsınız bakalım ?
rubetimmmm ohhhh ne güzelll maşallahhh yavru kuşunaaa cnmkızzlaar ben geldim herşey yoluuundaaa
Slm hamişler bende kontrolden geldim içerde hala biraz kanamam varmış ama sorun olmadıgını söyledi doktor rahimim biraz kısa oldugundan erken dogum riski olabilir ama onlarıda atlatırız dedi bu arada bebiş kıza benziyormuş 2 bacagının arasını gördük pipiye benzeyen bişi yoktu :) 10 gün sonra gidicem 2li teste o zaman daha net belli olur dedi
progestana devam baska bi haber yok sizler nasılsınız bakalım ?
annem aradığında minibüste olmasaydım bugün gidicektim
ya dr çok yorum yapmak istemiyor yanlış olmasın die sanırsam karizma sarsılsın istemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?