2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

rubetimmmm ohhhh ne güzelll maşallahhh yavru kuşunaaa cnmiii olsunda o bırak cinsiyetii sonradan versinn cnm....

saol canıım napalım çokta merak etmiyorum aslında hem evde eşimle kız erkek çekismesi çok güzel oluyo

kızlar 2li testini yaptıran varmı nasıl oluyor bizde 1.5 hafta sonra yaptıraz kandanmı bakıyorlar ultrasyonlamı anlıyorlar???

canım ben yaptırdım sonuçlarımı bu gün aldım önce ense kalınlığını kafa pop mesafesini falan ölçüyolar sonra kan testi yapıyolar

gözün aydın canımcım maşallah nazar değmesin
aynen bizim doktorda henüz belli olmaz 4-5 hafta sonra dedi cinsiyet için

yani evet net o zaman belli oluyo ama ultrasona hakim olan dr lar tahmin edebiliyolar %deli ihtimallerle

maşallah canım haziranda kızlarmı var yine geçen senede çok kız doğdu haziranda 11 haftada nasıl anlıyorlar acaba:44::44:

of ya geçmiyor zaman
herkes ikili testlerde cinsiyet tahminlerinde benim 2. randevuma daha 5 gün var:26::26::26:
ikili testime de 3 hafta cinsiyeti kimbilir ne zaman öğrenicez
biri gösterse öbürü göstermez ohoooooo işim uzun daha benim

anladım sağol canım bana doktor ense kalınlığına bakacaz dedi ama 2li testden bahsetmedi bende sadece ultrasonla anlaşılıyormu dedim sonuç ne zamana çıkıyormuinşallah herşey çok güzel çıkar hepimizde

benim doktor 2li test yapmayacağını söyledi şuan 11 haftalık hamileyim ve bulantılarım hala beni çok yoruyor..sizindede bulantılar devam ediyor mu hala..bu hafta gittim ultrasonda baktı herşey yolunda gözüküyor dedi .kan ve idrar verdim.3 hafta sonraya randevü verdi

maşallah seninki ikizmi doğalmı oldu bende ikiz istemiştim ama tekmiş

maşallah canım haziranda kızlarmı var yine geçen senede çok kız doğdu haziranda 11 haftada nasıl anlıyorlar acaba:44::44:

gizicimmm gözün aydın cnmm..
tatlım benim kızımı da 12+0 da kız çıktıı %70 yanii genelde 11. haftadan sonra cinsiyet genelinde belli oluyoo ama iştee hem ii bir makine hem ii bi dr olması lazımm genelde 2 li testte ki makineler normal makinalardan daha kapsamlı ve büyük oluyoo o yüzden görebiliyoo dr lar da...

2-3 güne çıkıyo canım aynı gün vermiyolar test sonuçlarını

Kske Polyannaclik olsaydi:) Ben daha yeni evli sayilirim, 3 senelik. Ama esime ailesi hakkinda bu kadar erken ve kotu bir sekilde konusursam, seviye orada kalir ve daha ileriki senelrde esimin de benim ailem hakkinda konusma riskini arttirir dusuncesindeyim. Dedigim gibi herkesin deneyimi ve tepkisi mutlaka farklidir. Biz de mesela asla habersiz gelme diye bir sorun olmadi cunku bizim ailelerde kimse kimseye habersiz gitmez. Ama bizde de oyle bamsbaska sorunlar oldu ki, habersiz gelip gitme ufak kaldi:) Detaya girmek istemiyorum ama soyle diyim esimin butun ailesi kapali ve oldukca dindardir. Benim ailemde 1 tane dahi kapali yoktur:) Siz tahmin edin farkliliklari:) Gelinlikten, dugun ikramina kadar:) Benim 2 gorumcem, 4 tanede kayinbiraderim var:) Yani anlat anlat bitmez maceralarim. Ama ailesi hakkinda asla esime kotu konusmam. Herkes oyle yapsin falan da demiyorum. Siz nasil kendi deneyimlerinizi anlatiyorsaniz , ben de boyle yapiyorum diyorum hepsi o:)

ben eğitim ve araştırma hastanesine gidecem bulunduğumuz yerde özel hastane yok acaba sorsam söylerlermi ki çok mu erken olur ben 11+3 de gidecem

ben eğitim ve araştırma hastanesine gidecem bulunduğumuz yerde özel hastane yok acaba sorsam söylerlermi ki çok mu erken olur ben 11+3 de gidecem

cnm dediğim gibi makineye ve dr a bağlı bazı dr lar kesin gözlü oluyoo yanii tamamen çıkmadan demek istemiyolarr normali 16. hafta cnm bende bunda 12. haftanın içinde gidicemm 2 li teste o zmn sorucam ama dermi bilemedimm olmadı beklicez artık 1 ay dahaa...

kızlaar beeeen kaçtım çok uyku bastırdı evide afedersiniz bşey götürüyo ama hiç bişey yapamıcam valla öpüyoorruum hepiniizzii

sen çok iyisin canım o zaman ama ben ne iyiyim ne de sabırlıyım başta aynı senin yaptığın gibi yaptım ama baktım olmuyor bende konuşmaya başladım yoksa eşimden boşanacaktım işte böylee görüldüğü gibi herkesin olaylara bakışı ve davranışı farklı neyse canımm biz bebişlerimizi düşünüp şenlenelim bunları hatırlamak iyi gelmedi bana.

saol canım belki 2 hafta sonra sende öğrenirsin. herzaman baktığı ultrasonda bakmadı tabi gayet iyiydi görüntü. bundan sonra hep o ultrasonda bakıcak. gerçi sağlıklı olsunda hiç farketmez.

bendede aynen devam
yarın 12 hafta olcak inşallah ama bulantılar devam

valla canım zaten net bişi sölemedi %80 kız dedi ama kesin 27 aralığa gün verdi bazen hata payı olabiliyor. gerçi bakılan ultrasonada bağlı bu seferki çok netti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…