kızlar 2li testini yaptıran varmı nasıl oluyor bizde 1.5 hafta sonra yaptıraz kandanmı bakıyorlar ultrasyonlamı anlıyorlar???
rubetimmmm ohhhh ne güzelll maşallahhh yavru kuşunaaa cnmiii olsunda o bırak cinsiyetii sonradan versinn cnm....
kızlar 2li testini yaptıran varmı nasıl oluyor bizde 1.5 hafta sonra yaptıraz kandanmı bakıyorlar ultrasyonlamı anlıyorlar???
gözün aydın canımcım maşallah nazar değmesin
aynen bizim doktorda henüz belli olmaz 4-5 hafta sonra dedi cinsiyet için
kızlar meraba artık okadar çok ara ara giriyorum çok şey kaçırıyorum. Artık iş yerime internet geldi artık hep burdayım diyebilirim. zaten çok fazla iş olmuyo burda. bu arada 11+6 günlük hamileyim. dün kontrolüm vardı. 2li test yaptırdık. şimdilik herşey yolunda. demirede başladım. bu arada %80 kız dedi.
saol canıım napalım çokta merak etmiyorum aslında hem evde eşimle kız erkek çekismesi çok güzel oluyo
canım ben yaptırdım sonuçlarımı bu gün aldım önce ense kalınlığını kafa pop mesafesini falan ölçüyolar sonra kan testi yapıyolar
yani evet net o zaman belli oluyo ama ultrasona hakim olan dr lar tahmin edebiliyolar %deli ihtimallerle
of ya geçmiyor zaman
herkes ikili testlerde cinsiyet tahminlerinde benim 2. randevuma daha 5 gün var:26::26::26:
ikili testime de 3 hafta cinsiyeti kimbilir ne zaman öğrenicez
biri gösterse öbürü göstermez ohoooooo işim uzun daha benim
maşallah canımhaziranda kızlarmı var yine geçen senede çok kız doğdu haziranda 11 haftada nasıl anlıyorlar acaba:44::44:
anladım sağol canım bana doktor ense kalınlığına bakacaz dedi ama 2li testden bahsetmedi bende sadece ultrasonla anlaşılıyormu dedimsonuç ne zamana çıkıyormu inşallah herşey çok güzel çıkar hepimizde
canım ben yaşadıklarımdan sonra senin kadar iyi niyetli bakamayacağım polyannalıktan çıktı çünkü benim ilişkim evet armut dibine düşmüş kayınbabam rahmetli herkes ondan eşsiz insan diye bahsetmiş oğlu da aynı babasına benziyo ama kızları da anasının dibine düşmüş sen konuşmayabilirsin ama ben bu sıkıntılarımı kendi annemle paylaşamam üzülür kafasını takar burda dertleşip fikirlerimizi yazarak deşarz oluyoruz kimse üstüne bişey çekmesin çünkü kimsenin şahsına bişey yazmıyoruz.
maşallah seninki ikizmidoğalmı oldu bende ikiz istemiştim ama tekmiş
gizicimmm gözün aydın cnmm..
tatlım benim kızımı da 12+0 da kız çıktıı %70 yanii genelde 11. haftadan sonra cinsiyet genelinde belli oluyoo ama iştee hem ii bir makine hem ii bi dr olması lazımm genelde 2 li testte ki makineler normal makinalardan daha kapsamlı ve büyük oluyoo o yüzden görebiliyoo dr lar da...
ben eğitim ve araştırma hastanesine gidecem bulunduğumuz yerde özel hastane yok acaba sorsam söylerlermi ki çok mu erken olur ben 11+3 de gidecem
Kske Polyannaclik olsaydi:) Ben daha yeni evli sayilirim, 3 senelik. Ama esime ailesi hakkinda bu kadar erken ve kotu bir sekilde konusursam, seviye orada kalir ve daha ileriki senelrde esimin de benim ailem hakkinda konusma riskini arttirir dusuncesindeyim. Dedigim gibi herkesin deneyimi ve tepkisi mutlaka farklidir. Biz de mesela asla habersiz gelme diye bir sorun olmadi cunku bizim ailelerde kimse kimseye habersiz gitmez. Ama bizde de oyle bamsbaska sorunlar oldu ki, habersiz gelip gitme ufak kaldi:) Detaya girmek istemiyorum ama soyle diyim esimin butun ailesi kapali ve oldukca dindardir. Benim ailemde 1 tane dahi kapali yoktur:) Siz tahmin edin farkliliklari:) Gelinlikten, dugun ikramina kadar:) Benim 2 gorumcem, 4 tanede kayinbiraderim var:) Yani anlat anlat bitmez maceralarim. Ama ailesi hakkinda asla esime kotu konusmam. Herkes oyle yapsin falan da demiyorum. Siz nasil kendi deneyimlerinizi anlatiyorsaniz , ben de boyle yapiyorum diyorum hepsi o:)
gizicimmm gözün aydın cnmm..
tatlım benim kızımı da 12+0 da kız çıktıı %70 yanii genelde 11. haftadan sonra cinsiyet genelinde belli oluyoo ama iştee hem ii bir makine hem ii bi dr olması lazımm genelde 2 li testte ki makineler normal makinalardan daha kapsamlı ve büyük oluyoo o yüzden görebiliyoo dr lar da...
benim doktor 2li test yapmayacağını söyledi şuan 11 haftalık hamileyim ve bulantılarım hala beni çok yoruyor..sizindede bulantılar devam ediyor mu hala..bu hafta gittim ultrasonda baktı herşey yolunda gözüküyor dedi .kan ve idrar verdim.3 hafta sonraya randevü verdi
kızlaar beeeen kaçtım çok uyku bastırdı evide afedersiniz bşey götürüyo ama hiç bişey yapamıcam valla öpüyoorruum hepiniizzii
kızlaar beeeen kaçtım çok uyku bastırdı evide afedersiniz bşey götürüyo ama hiç bişey yapamıcam valla öpüyoorruum hepiniizzii
maşallah canımhaziranda kızlarmı var yine geçen senede çok kız doğdu haziranda 11 haftada nasıl anlıyorlar acaba:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?