2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya biz de önümüzdeki ay balkonu kapatıcaz bebişin odası balkonlu soğuk olması diye kapatıcaz bina dışında mantoloma warda içeridendemi yaptırsam gereklimi? bilmiyorum...

Son düzenleme:
ama ama ama annem 4 aydan sonra hiç kalmaz dedi arada olur falan dedi oda kokar bişey öyle artık bakıcaz:)
cnm valla ben kızımda ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamıştım 6. ayıma kadar o kadar rahat geçirdim ki anlatamam ama 6. ayımda bi yanmalarım başladı evlere şenlik o ağrıdan beter böylee sürekli içinden alev çıkcakmış gibi oluyo ve eskiler hep saça bağlarlarr 2 ay çektim ama kızım doğduğunda nerdeyse boynunu geçkindi saçları..:))))

geçmiş olsun cnm bende salı gidicem bakalım kısmetse görücem öyle umuyorum aman dikkat edin kızlar havalar bozmaya başladı iicene....

hadi ya biz de önümüzdeki ay balkonu kapatıcaz bebişin odası balkonlu soğuk olması diye kapatıcaz bina dışında mantoloma warda içeridendemi yaptırsam gereklimi? bilmiyorum...

cnm bence çok telaş yapma o konuda ilk 3-4 ay önemli sıcak kalması için..eee zaten kuzucuklar haziran bebeği olcaklar o yüzden o dönemi sıcak havada geçircekler kısmetse...

[/QUOTE]

demek hepimiz ayniyiz ALLAHIN herkesi sinadigi birsey vardir canim bak alti aylik bebegini kaybetmissin demek sende bununla sinandin insALLAH bunu saglikli dogurucaksin onlar bi dünyaya gelirsin nekadar pahalida molsa aliriz bütün cicilerden
[/QUOTE]

İnşalalh canımm aynı fikirdeyimmm herşeyi alıcam inşallah:))

bende kapattırdım balkonumu cam balkon ile çok memnunum kombi bile yakmıyorum:)) soğukdan acayip koruyor kışın tavsiye edilir cnm

zeynep sen salı sabahtan mı gidicen cnm...beni şimdi hem senden hem benden merak sardı..anammm geçmez bu 2 gün....

z sen salı sabahtan mı gidicen cnm...beni şimdi hem senden hem benden merak sardı..anammm geçmez bu 2 gün....
sormaaa canımm yaaa nasıl bekliyorummm tahminedemessin sende öylesin gerçi:)) sorucam bir sürü şey var şimdiden yazdım bilee:)

sormaaa canımm yaaa nasıl bekliyorummm tahminedemessin sende öylesin gerçi:)) sorucam bir sürü şey var şimdiden yazdım bilee:)

heh en güzelini yapmışsın bende sana onu dicektimm yaz bi kenara soracaklarını die..ben kızımda hep kafamda planlıyodum oraya gidince direk unutuyodum çok kötü oluyodu bi sonraki ayı beklemek yada tel açıp sormaya çalışmak...

gecmis olsun canim. kendine dikkat et bol bol dinlen
ins bende 10 kasimi bekliyorum o minik atislar icin :)

kizlar ya ayakta duramiyorum resmen fitigim varmis gibi oldum
bu arada koyu sari akintim da var ayip soylemesi normal mi acaba??

aynen canımm ya çok erken ama ben beşik falan bakmaya başladımmm
park yatak alayım diyorum canım
oturma odasınada çingene beşiği yada yonca Uçuk beşik diyee bişi varmış ondan alayım diyorum,netten deli gibi onlara bakıyorumm
Öyle güzel vşeyler varki cnmmm

canım idrar yolunda iltihap falan olabilir....akıntı bendede oluyor ama beyaz o normalmiş onu sordum....
belki gebe kalmadan önce iltihap falan vardı onu atıyosundur cnm

ne kadar çok haziran annesi olacak öğretmen var:))ben de öğretmenim,biz de nisan gibi doğsun diye uğrştık ama allahım şimdi nasip etti,her şeyde vardır bir hayır.Ben evde çok sıkılacağımı düşündüğüm için eylülde işe dönerim diye düşünüyorum,eşim de öğretmen dönüşümlü bakıcaz artık:))

cnm bence çok telaş yapma o konuda ilk 3-4 ay önemli sıcak kalması için..eee zaten kuzucuklar haziran bebeği olcaklar o yüzden o dönemi sıcak havada geçircekler kısmetse...

benim ewim kuzey cephe bi tarafı güneş alıyo tamam ama diğer cephesi çok esiyo o yüzden endişeleniyorum büzüm üstte oturan komşu 1 2 aya kadar doğum yapıcak o içtende yalıtım yaptırdı ondan gördüm eşim çok gerekli değil balkonu kapatınca zaten yetmezse çok yakarız bişey olmaz dedi

demek hepimiz ayniyiz ALLAHIN herkesi sinadigi birsey vardir canim bak alti aylik bebegini kaybetmissin demek sende bununla sinandin insALLAH bunu saglikli dogurucaksin onlar bi dünyaya gelirsin nekadar pahalida molsa aliriz bütün cicilerden
[/QUOTE]

İnşalalh canımm aynı fikirdeyimmm herşeyi alıcam inşallah:))

bende kapattırdım balkonumu cam balkon ile çok memnunum kombi bile yakmıyorum:)) soğukdan acayip koruyor kışın tavsiye edilir cnm
[/QUOTE]

eet çok kulanışlı oluyo balkonum çok estiği için nerdeyse hiç kullanamıyorum hem kullanabilirmde düşünüyodum kapamayı ama erteliyodum hep bebiş wesile oluyo biraz

cnm bugün bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi sıpam bi uyusa bende dinlenicem inşallahhh..akıntı çok normal cnm sakın sıkma canını...

cnm ben zaten kesinlikle park yatağı tavsiye ediyorum en güzeli 3-4 yaşına kadar ben 3-4 ay bişi almıcam kızım yanımızda yatıyoo eğer hamile olmasaydım odasını ayırıp bi şekilde alıştırcaktık ama şimdi atmış gibi oluruz die düşündüğümüzden bebek 3-4 ayına kadar ablasının yatağında yatıcak biraz alışalım birbirimize o zmn ablası yatağına gircek ufağa da park yatak alıcaz...bencede park yatak en mantıklısı....

bebişin ablası var tabii onunkini kullanır şanslı o:)) ben araştırmya başladım bakalım cnm craftlar çok pahalı...babymax falan uygun park yatakda canımm

bize annem bambu beşik almış cinsiyeti belli olunca uyku setinide diktiricez onu yatak odasına koyucam 6 aylığına kadr falan kullanabiliyomuşsun gerçi geniş ama düşebilirmiş...bende çok istiyorum almak ama eşim daha erken biraz bekle sonra üzülme allah korusun bişey olur sonra bakar bakar ağlarsın kaldıramam diyo

Rubet canım ben kapatalı 2 ay olcak metrekareden 120tl..toplam 22 m2 falan tutuyor....2 balkon...arka balkonaa ıvır zıvırlarıı koydum..camla kapalı olduğu için baklagilime kadar koydum cnm
böcek yağmur kar sıkıntım yok......birde cam çok şık durdu....görsel olarak cam balkon süper.....yazında stor perde yaptırıcam ön balkona inşallah...koltuk takımı falan alıcam tv yide balkonaa ohhhh:)) yazı balkonda geçiririz artık....

bambu iyi hoşda canım enine geniş işde....düşebilir dediğin gibi.....çingebe beşiği daha mantıklı gibi cnm
ben bakıyorum zaten almıcam cnm 8 ayda falan alıcam....
Ama fikir sahibi olayım diye bakıyorum hem hoşumada gidiyor

Ben kaçtımm gidelimde uyuyalım biraz:))

Son düzenleme:

oohh değme keyfine benim balkonum o kadr büyük değil bildiğin balkon işte seninki teras maşallah:):)

canım idrar yolunda iltihap falan olabilir....akıntı bendede oluyor ama beyaz o normalmiş onu sordum....
belki gebe kalmadan önce iltihap falan vardı onu atıyosundur cnm
iltihap sanmiyorum da cok kucagima aliyorum defneyi ondan biraz korktum. bu aksam banyo yaparken almadim
ilk defa kendi suyun altina girdi ins alisir artik banyoya cok zor alistikta
bir izin vermiyorlar ki dinlenelim yaf . belim cok kotu oldu oturuyorum simdi ama destek istiyor
bende ne cani kiymetli ciktim bu gebelikte ya :) Ama sunu anladimki ilk gebelik sultanlikmis.
2. si hic degil valla. sabah kocis bulasiklari yikadi bende yerleri sildim guya ama evi gorsen Defne dk da hallediyor
Darmaduman yine.
park yatak kullanmadim ama su derin besiklerden kullanmistim cok memnun kaldim ama cocuk ayaklanip tirmanmaya
baslayinca tehlikeli oluyor ne kadar da derin olsa. o yuzden besigi attik. odasida istanbulda kaldi gerci buyudu
hic kullanamadi ist daki bebigide derin almamisim kullanislida degilmis. zaten de bebekligi burda gecti .
suanki evde cok ufak o yuzden oda yapamadik ama kardesi gelince ev degistiricez onlara bir oda olucak artik.
ist daki evede oda dusunmuyorum donusumuz kesinlesince yaparim diyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…