- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
benim doktorda 2li test yapmıyo sadece 4lü test yapacakmış.
benim doktorda 2li test yapmıyo sadece 4lü test yapacakmış.
bazı doktorlar luzümlü görmüyo ama artık genelinde rutinde yapılan bir test. kanda bakmasada ultrasonda ense kalınlığına bakmıştır belki ona göre gönderiyodur. her doktor farklı işte....
slm kızlar benimde aynı bugun öle 2 li yi yaptrmadı dedi 4 lü yaparız daha ii dedi çok midem bulanıyo dedim ysem çıkıyo 10-15 güne geçer dedi inş. dediği gibi olur[/QUOTE
canım ayyy o mide bulantısından çok çektim kaç kere hastane yatmak zorunda kaldım hala bulantılarım var ama azalma belirgin birşekilde başladı umarım senin de en kısa zamanda geçer.
slm kızlar benimde aynı bugun öle 2 li yi yaptrmadı dedi 4 lü yaparız daha ii dedi çok midem bulanıyo dedim ysem çıkıyo 10-15 güne geçer dedi inş. dediği gibi olur
4 lu test ne zaman yapiliyormus? Onda da Down sendromuna mi bakiliyor?
yok canım ilk muayeneye 6 haftalıkken gittim ben o zamandan bilgilendirdi yapmıyomuş 4lü test en kesin sonuç dedi o yüzden masrafa gerek yok dedi bu arada ben özel muayenehaneye gidiyorum hastane değil.
bizimkiside sölemedi biz istedik ama 2 li test iyi çıkarsa diğer testlere gerek yokmuş öle dedi sanırım 2li tes daha genel bir test bu arada biz 160 avro verdik burda çok pahalı türkiyede daha ucuzmuş sanırsam. Bu arada 4 lü test ne ki? 2 li 3lü bide aminiyosentezi biliyorum ben dur 4lüyüde araştırayımbenim doktorda 2li test yapmıyo sadece 4lü test yapacakmış.
işte her doktor farklı devam ediyo tabi en doğru onlar takip eder onlara emanet minik yavrularımız. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip olur.bende özel hastaneye gidiyorum 2li testi devlet karşılamıyo zaten. dörtlü test bu testlere göre daha kapsamlı onlardan farlı 2 maddeye daha bakılıyo böylece doğruluk payı artıyo.
bizimkiside sölemedi biz istedik ama 2 li test iyi çıkarsa diğer testlere gerek yokmuş öle dedi sanırım 2li tes daha genel bir test bu arada biz 160 avro verdik burda çok pahalı türkiyede daha ucuzmuş sanırsam. Bu arada 4 lü test ne ki? 2 li 3lü bide aminiyosentezi biliyorum ben dur 4lüyüde araştırayım
Slm hamişler bende kontrolden geldim içerde hala biraz kanamam varmış ama sorun olmadıgını söyledi doktor rahimim biraz kısa oldugundan erken dogum riski olabilir ama onlarıda atlatırız dedi bu arada bebiş kıza benziyormuş 2 bacagının arasını gördük pipiye benzeyen bişi yoktu :) 10 gün sonra gidicem 2li teste o zaman daha net belli olur dedi
progestana devam baska bi haber yok sizler nasılsınız bakalım ?
kızlar meraba artık okadar çok ara ara giriyorum çok şey kaçırıyorum. Artık iş yerime internet geldi artık hep burdayım diyebilirim. zaten çok fazla iş olmuyo burda. bu arada 11+6 günlük hamileyim. dün kontrolüm vardı. 2li test yaptırdık. şimdilik herşey yolunda. demirede başladım. bu arada %80 kız dedi.
ACaba ikili testi yaptiranlar bir de dortlu test mi yaptiracaklar yoksa birinden birisi mi? Bebislerimizin sagligi tabiiki en onemlisi ama ona para buna para valla oyulacaz yani:)
haklısın canım çoğu doktor ikiliden sonra 3lü testi istiyo ben soyulmamak için özel muayenehaneyi seçtim evet muayyenesi biraz pahalı ama ghereksiz hiçbir test yaptırmıyo çünkü onun cebine giren bişey yok ama hastanelerde ne kadar test varsa istiyolar biliyosunuz doktorlar yaptırdıkları her testten prim alıyolar medical park bahçelievlere gitmiştim ilk kontrole baktım doktor kendini aştı ilk testlere sadece 1000 tl para istediler çıktım sonra arkadaşımın tavsiyesiyle doktorumu buldum şuan içim çok rahat çünkü gereksiz hiçbişey istemiyor.
haklısın canım çoğu doktor ikiliden sonra 3lü testi istiyo ben soyulmamak için özel muayenehaneyi seçtim evet muayyenesi biraz pahalı ama ghereksiz hiçbir test yaptırmıyo çünkü onun cebine giren bişey yok ama hastanelerde ne kadar test varsa istiyolar biliyosunuz doktorlar yaptırdıkları her testten prim alıyolar medical park bahçelievlere gitmiştim ilk kontrole baktım doktor kendini aştı ilk testlere sadece 1000 tl para istediler çıktım sonra arkadaşımın tavsiyesiyle doktorumu buldum şuan içim çok rahat çünkü gereksiz hiçbişey istemiyor.
cnm eğer 2 li testte sonuçlarında sorun olmaz sa diğerleriniii istemiyoo dr larr yani benim kızımda 2 liyi yaptırdımm başka bişi istemedilerr...4 lü testi bilmiyorum ama bildiğim o diğer testlere göre çok daha pahalı....
aynen öyle cnm 2 li testin sonuçlarıı güzel çıkarsaa ki inşallahh hepimizinki öyle çıkar diğerlerine gerek olmuyoo 4 li yeni çıktı sanıırmm...bende 2 li yaptırcam cnmm....
1000 tl mi
doğum mu yapıyoruz kardeşim deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?