amin canımm önce Allah a sonra doktorlarımıza emanet yavrularımız, araştırdım ben biraz dörtlü testi diğerlerine göre biraz daha kapsamlı.
kadın benden 20 tane test istedi aynen senin dediğini dedim ve bidaha gitmedim:))
4 lüyü bende sorayım doktoruma bakalım ne dicek ama ikili test en pahalısı gercekten.
ben biraz uyuyayım kızlar sonra görüşürüz bye
maşallah bugün bütün hamişlerden güzel ve hayırlı haberler aldık artık hepinize kocaman bi maşallah diyorum..benim kontrolümde salı günü sabırsızlanıyorum kuzumla buluşmak için...
ikili testin fiyatı cok degısken
10 tl ile 250 arası fiyatlar okudum ben hep
ve fazla bekliyordum
geçen hastaneyi arayıp sordum
35 tl dediler şaşırdım gayet iyi gibi
4 lüyü bende sorayım doktoruma bakalım ne dicek ama ikili test en pahalısı gercekten.
ben biraz uyuyayım kızlar sonra görüşürüz bye
valla çok iyiymiş bizden 75 tl aldılar. ama gerçekten çok değişken ya canım sen hangi şehirdesin ?
ben mersindeyim bilmiyorum belkide bu yüzden
istanbul gibi yerlerde daha cok özel hastane vvar
burdada var amaa sayılı yani
hatta bi tane daha hastane vardı onada sorayım dedımde aramadımm
artık bilmiyorum yarın gidince ögrenicez tam olarak
ben izmirdeyim şu anda 75 lire dediler çok ii geldi hatta bende birkaç yere sormuştum hep 100 üstüydü ondan heralde sizin orda baya iimiş fiyatlar
yaa alınmaya başladım ben girdim kimsecikler yokk.var ama yok...nerelere kayboldunuz annişler...
yaa alınmaya başladım ben girdim kimsecikler yokk.var ama yok...nerelere kayboldunuz annişler...
kızlar okuduğum kadarıyla çoğumuzun 2 li zamanı..bende bu c.tesi gidicem.ama her biri birbirinden fakrlı 4 lü tarama (ayrıntılı) o 22. haftada oluyo en kapsamlısı o sadece usg.den bakılıyo..ben daha önceki hastanemde başka bi ildeydim hiç bi taramaya ücret vermedim özel olmasına rağmen ama burda herşey parasoyulacaz resmen çoklda seçeneğim yok tek 1 özel hastane var çünkü...:18:
inş.. canımseninde az kalmış canım inşallah bi kocaman maşallah da sanada cekeriz. valla bu son kontrolden sonra inanılmaz ferahladım resmen paranoyak olmaya başlamıştım eşim sakinleştiriyodu artık
75 de iyi evet
bende 200 falan bekliyordum gerçekten
cünki tahlil yaptırcagım zaman 150 demişlerdi
200 ü gözden cıkarmıstım bu test için
canım hg bilmiyom ben bugun dr gittim dr um 4 lü yü tavsiye etti daha ayrınıtılı olur diye bide benim çok bulantım oluyodu o da 10-15 güe geçermiş inş. öledir ya su içsem çıkartıyom ya
alınma alınma canım :) ben de kendini kötü hissetme diye geldim, akşam için öğretmenler günü yemeğine davetliyim sööölemesi ayıp hemen de çıkıcaaaamm
inş.. canım
bende merak ettim şimdi hastaneyi arayıp sordum 2'li testi 20 tl'ye yapıyomuşlar süper :))
yanlız kızlar benim 8 haftalık kontrolümde açlık şekerim sınırda çıktı normalde şeker yüklemesi 28. haftasında yapılıyormuş ama bana şimdi yapacak dr sizde böyle bi durum varmı?
kızzlaar ben geldim herşey yoluuundaaa
folik asiti bırakıyorum onun yerine ferrum fort verdi birde elevit verdi 3günde akıcakmışım...
cinsiyeti için erken dedi bide galiba iri bi bebiş olcak 13 haftalık fkat görünüş 13+3 olark görünüyomuş
1 ay sonra gidicem o zaman öğrenirmişim cinsiyetini:26::26:
onu bilmiyorum 4 boyutlumu demek istemiş acaba..ne zaman yapacak peki 4 lüyü..merak ettim.. Ben çok şükür çok iyiyim
bulantım yok bazen sabahları dişlerimi fırçalarken oluyo... Onun dışında kiloöda değişmedi hala..maşallahım var yani. Ağrım sancım yok bazen unutuyorum hatta ...
Bende kutlarım öğretmenler gününü...ohh bi güzel doyur karnını leziiz lezizzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?