rubet merhaba doktorun ferrum fort'u ac karna mı içeceksin dedi? Bana da geçen hafta gittiğimde 8+2'ydik aynıları söylendi ama o ilacı içtiğimden beri dünyam tersine döndü. Bulantım hep vardı gece gunduz ama cıkarmıyordum şimdi wcden cıkamıyorum bir de midem cok agrıyor dogrulamıyorum..ilaçtan mı acaba diye korktum doktoru aradım o da cuma tekrar gel baska ilaç yazayım dedi sende de aynı/benzer belirtiler olursa hbr verebilir misin? Maşallah bebişini de allah nazarlardan saklasın..
cnm 4 lü testle 22. haftada olan 2. düzey ultrasonografi farklı şeylerr die biliyorumm ..2. düzey ultrasonografi 20-22. haftaalr arası oluyoo ve genelde 2li test yaptıran yada yaptırmayan çoğu kişiden talep ediliyoo daha ayrıntılı olduğundan...
Slm hamişler bende kontrolden geldim içerde hala biraz kanamam varmış ama sorun olmadıgını söyledi doktor rahimim biraz kısa oldugundan erken dogum riski olabilir ama onlarıda atlatırız dedi bu arada bebiş kıza benziyormuş 2 bacagının arasını gördük pipiye benzeyen bişi yoktu :) 10 gün sonra gidicem 2li teste o zaman daha net belli olur dedi
progestana devam baska bi haber yok sizler nasılsınız bakalım ?
aa merhaba orange
ben seni craftynin falan olduğu topiklerden hatırlıyorum
aynı ay annesi olacağız inşallah
Ya kızlar portakal bu kadar tatlı bir meyve miydi ya
bayılıyorummmm
Kızlarrrrr şimdi geldiim doktordannn Allahıma binlerce kez şükürler olsun iyi haberlerle geldimmBebişko büyümüşş Kocaman olmuş tam 9 cm yerim ben onuu Durmuyo yerinde kızlar devamlı bi zıplama içinde devamlı zıp zıp Ense boyunu ölçtü gayet normal olduğunu görünün büyük bi özür veya eksikliğinin olmadığını söyledi şükür Önümüzdeki Ayın sonuna doğru gel cinsiyetini görelim artık dediiii Bel ve böbrek ağrılarım bebeğin zıp zıplarındanmış
İnce giyindim diye fırçada yedim iyleşmezsin sen dedi
Buda benim minik kurbağammmmmm
Eki Görüntüle 293736
o zaman gayet iyimiş seninkide
benimde şeker konusunda 1 hafta önce yaptıdıgımda normal cıkmıstı
hamile oldugumu ogrendııgımde 5.5 haftalıkken falan yaptırdım tekrar yükselmişti
ve doktor şekerin olcak büyük ihtimal dedi
ama yükleme ne zaman yapılcak bilmiyorum
şimdi biraz düşmüşte olabılır hem kilo verdım
hem hiç tatlı yemıyorum
kızartma falanda yemıyorum bakalım
evet canım malesef olmadı...ozaman bende seni hatırşıyorum nicinden ama uzuzn süredir çok uzak kaldım kk dan. Ondan çoğu şeyi unuttum..bir yandan iyi oldu toparlanmam açısından..bir yandan unutuldum.....inşallah bu yolu en iyi sağlıklı hayıorlı bi şekilde tamamlarız...
zaten normalde şekerin illa şeker yemekle alakası yok ne yazıkkicanım benimde hiç şekerler aram yok şeker kullanmıyorum tatlıda sevmem :)) babamda gizli şeker var benim sanırım dr bundan dolayı erken yapmak istedi..
ben cok fena oldum o ilaca başladım başlayalı o yüzden siz de kendinizi takip edin de aman diyim..benim bulantım var çıkarıyorum da
bir de ferruma geçersem ferim de ruhum da kaçar herhalde
zaten normalde şekerin illa şeker yemekle alakası yok ne yazıkki
ama benimkinde aldıgım kilolar ve bu etkiliydi
hergun tatlı yıyordum :))
şimdi canım hiç istemiyor
bu yüzden dedim
yoksa aileden gelen bişey falan oldugu zaman yapcak bişey olmuyor ne yzkki
benim bulantım var çıkarıyorum da
bir de ferruma geçersem ferim de ruhum da kaçar herhalde
ben ne ialç kullanıyorum ne vitamin.. bir tek folbiol kullanıyorum..başkada bişi vermedi dr..
bizde geldik,rubet çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.hepimiz için doğuma kadar herşey yolunda gider inşallah,kazasız belasız bitiririz bu yolculuğu.
benim kuzumda pek oynak çıktı,maşallah eller ayaklar durmuyo,burun kemiğinide gördük,11+1 görünüyo ultrasona göre,şuan herşey yolunda hamdolsun.sabah kan ve idrar vericem,pazartesi de ikili testi yaptırabilirsin dedi.folic plus'ı bir hafta daha kullan sonra yeni ilaç yazıcam dedi.bu arada dr'um çok çok şeker bi hanım izmirdeki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim.
bnde kullanmıyorum hiçbşy folbiolude bıraktım artık ben
ya bu ferrum dediğiniz ne ilacı ben de .ok çıkartıyom ya bugun çok şükür 2 kez çıkarttım dr bugun sordum noramal dedi 10-15 güne geçer dedi inş. öledir 1 ay sonrasında demir hapı ve kan hapı vercek kızlar bakalım cinsiyetide belli değil bi dahaki ay belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?