2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim bulantım var çıkarıyorum da
bir de ferruma geçersem ferim de ruhum da kaçar herhalde

benim 2 gebelğim bu diğerinde ayrıntılı usg de bebekte yaşamsal sorun oluduğundan sonalndırıldı..
o zmaan bana 2 li (ense kalınlığı ve kan testi) yapıldı 3 lüyü yapma gereği duymadı dr.um. ayrıntılı usg (22-24 haftadaki ) de beebğin her şeyi kontorol ediliyo.. kafadan tırnağa kadar iç organlar falan herşey dahil...

tatlım hadi gözün aydınnnn

aa merhaba orange
ben seni craftynin falan olduğu topiklerden hatırlıyorum
aynı ay annesi olacağız inşallah

Ya kızlar portakal bu kadar tatlı bir meyve miydi ya
bayılıyorummmm

evet canım malesef olmadı...ozaman bende seni hatırşıyorum nicinden ama uzuzn süredir çok uzak kaldım kk dan. ondan çoğu şeyi unuttum..bir yandan iyi oldu toparlanmam açısından..bir yandan unutuldum.....inşallah bu yolu en iyi sağlıklı hayıorlı bi şekilde tamamlarız...

anam ayacıkları nasıl dayamış.....senin adına çok sevindim..

darısı bizim başımıza...maşallah bebeğine...

canım benimde hiç şekerler aram yok şeker kullanmıyorum tatlıda sevmem :)) babamda gizli şeker var benim sanırım dr bundan dolayı erken yapmak istedi..

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla tamamlarız, kucaklarımıza alırık miniklerimizi

canım benimde hiç şekerler aram yok şeker kullanmıyorum tatlıda sevmem :)) babamda gizli şeker var benim sanırım dr bundan dolayı erken yapmak istedi..
zaten normalde şekerin illa şeker yemekle alakası yok ne yazıkki
ama benimkinde aldıgım kilolar ve bu etkiliydi
hergun tatlı yıyordum :))
şimdi canım hiç istemiyor
bu yüzden dedim
yoksa aileden gelen bişey falan oldugu zaman yapcak bişey olmuyor ne yzkki

evet aslında şekerle alakası yok napalım erkenden önlemimizi alalım bizde inş. bu sefer normal çıkar..

ferrum fort içenler ve aynı zamanda ceviz badem yiyenler!!!!
bunları kesinlikle süt, yoğurtla beraber tüketmeyin hatta 1-2 saat ara verin

kalsiyum demirin direkt vücuttan atımasını sağlıyormuş

benim bulantım var çıkarıyorum da
bir de ferruma geçersem ferim de ruhum da kaçar herhalde

ya bu ferrum dediğiniz ne ilacı ben de .ok çıkartıyom ya bugun çok şükür 2 kez çıkarttım dr bugun sordum noramal dedi 10-15 güne geçer dedi inş. öledir 1 ay sonrasında demir hapı ve kan hapı vercek kızlar bakalım cinsiyetide belli değil bi dahaki ay belli olcak

ben ne ialç kullanıyorum ne vitamin.. bir tek folbiol kullanıyorum..başkada bişi vermedi dr..

bizde geldik,rubet çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.hepimiz için doğuma kadar herşey yolunda gider inşallah,kazasız belasız bitiririz bu yolculuğu.

benim kuzumda pek oynak çıktı,maşallah eller ayaklar durmuyo,burun kemiğinide gördük,11+1 görünüyo ultrasona göre,şuan herşey yolunda hamdolsun.sabah kan ve idrar vericem,pazartesi de ikili testi yaptırabilirsin dedi.folic plus'ı bir hafta daha kullan sonra yeni ilaç yazıcam dedi.bu arada dr'um çok çok şeker bi hanım izmirdeki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim.

kime gidiyosun cnmm

bnde kullanmıyorum hiçbşy folbiolude bıraktım artık ben

ben öncesindede baya kullandım dr bırak diene kadar devam...
ben geçen p.tesi gitmiştim en son dr.. benimde beebiş kıpır kıpırdı şok oldum görünce öyle maşallah....bakalım bu hafta ne olcak..

ferrum demir hapı sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…