ferrum demir hapı sanırım canım
kızlar 11+4 olcam yarın acaba doktor 2 li testi yapar mı bu aralarda yaptıran var mı
aANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BNM IKILI TARAMAM 100 LIRA 20 LIRADA MUAYNE ALIO 120 IKI HAFTA SONRAYA GITCEM ÖZEL DE
3 4 BOYUTLU ULTURASONLAR ORGAN TARAMA TESLERİ 120 20 DE MUAYNE ALIO 140 SİZCE NASILLLLLLLLLLL
bence yapar canım tam zamanı sayılır çünkü...
walla bnm zaten çok bulantım olmadı ama yapabilir odaya bende bıraktım onu onu içince daha çok bulantım oluyo sizinde öle oluyo muydu
egepol'de Dilek hanıma gidiyorum canım.
bilmiyorum ama çok...bence..sağlık güvencen ne..bende yaklaşık o civarda vericem ama test hariç
bilmiyorum ama çok...bence..sağlık güvencen ne..bende yaklaşık o civarda vericem ama test hariç[/QUO
BENCEDE ÇOK YA BEN SSKLIYIM BEN YAPTRMADIM DİREK DR UM 4 LÜYÜ ÖNERDİ HEPSİNİ KAPIYO DİYE SENDE ÖLE YAPTR BENCE YİNE SEN BİLİN O DA 4 AYINDA ZATE
bilmiyorum ama çok...bence..sağlık güvencen ne..bende yaklaşık o civarda vericem ama test hariç[/QUO
BENCEDE ÇOK YA BEN SSKLIYIM BEN YAPTRMADIM DİREK DR UM 4 LÜYÜ ÖNERDİ HEPSİNİ KAPIYO DİYE SENDE ÖLE YAPTR BENCE YİNE SEN BİLİN O DA 4 AYINDA ZATE
aslında bana kalsa hiç dr a bile gitmicem gitsemde sadece görmek için..ama eşim istiyo yapalım die...ilkindede problem olunca bunda panik haldeyiz..gerçi ilk gebeliğimde hidrosefali idi ve başka anomalilerde vardı onuda 20. haftada görmüştük ..zaten bu kez benim ayrıntılım erken yapılacak 4. ayımda sanırsam...
benim 2 gebelğim bu diğerinde ayrıntılı usg de bebekte yaşamsal sorun oluduğundan sonalndırıldı..
o zmaan bana 2 li (ense kalınlığı ve kan testi) yapıldı 3 lüyü yapma gereği duymadı dr.um. ayrıntılı usg (22-24 haftadaki ) de beebğin her şeyi kontorol ediliyo.. kafadan tırnağa kadar iç organlar falan herşey dahil...
walla bnm zaten çok bulantım olmadı ama yapabilir oda
bnde egepole nezzahat hnma gidiyorum cnm:=)
rubetcim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım darısı başıma inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?