2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BNM IKILI TARAMAM 100 LIRA 20 LIRADA MUAYNE ALIO 120 IKI HAFTA SONRAYA GITCEM ÖZEL DE
3 4 BOYUTLU ULTURASONLAR ORGAN TARAMA TESLERİ 120 20 DE MUAYNE ALIO 140 SİZCE NASILLLLLLLLLLL

aANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BNM IKILI TARAMAM 100 LIRA 20 LIRADA MUAYNE ALIO 120 IKI HAFTA SONRAYA GITCEM ÖZEL DE
3 4 BOYUTLU ULTURASONLAR ORGAN TARAMA TESLERİ 120 20 DE MUAYNE ALIO 140 SİZCE NASILLLLLLLLLLL

bilmiyorum ama çok...bence..sağlık güvencen ne..bende yaklaşık o civarda vericem ama test hariç

benim mesai bitti çıkacam 10 dk ya kadar...akşam girebilirsem girerim..hepinize şimdiden iyi akşamlar...

ayrıca 2 li test yapacak arkadaşlar sakın çok takmayın kafanıza..bu bi tarama çünkü..benim arkadaşaıma % 50 down lu olucak demişlerdi maşallah çok sağlıklı...amn,iyosentez falan kesin sonuç onuda gerekmedikçe yapmıyolar zatenn...geçen öyle bakarken internetten diyodu di ense ölçümü çok hassa en küçük değişik bi ölçüm bile çok fakrlı bi sonuç çıkarabilir..yani dr un da çok iyi olması gerek...inşallah hepimiz güzel haberler alırızda rahat bi şekilde devam ederiz.

cnm işte aynı şeyden bahsediyoruzzz yanii o 4 lü test değil bende 2 bebeğime hamileyimm kızmda 2 li test yapıldıı diğerlerine gerek göremdi sonra 22. haftada 2. düzey ultrasonografi yaniii ayrıntılı ultrasongrafi yapıldıı..allah bu kuzunu bağışlasın cnm sana....sen 4 lü test dedin die dedim ayrıntılı ultrasonrafiye...

walla bnm zaten çok bulantım olmadı ama yapabilir oda

bnde egepole nezzahat hnma gidiyorum cnm:=)

aaaa şahane,inşallah bir gün denk geliriz de göbüşleri tokuştururuz sen ikili test yaptırdınmı,yaptırdıysan nerde yaptırdın.egepol'de yapmıyolarmış

kKIZLAR ÖZELİ TERCKİH EDİYOSAK KAZIKLANMAYIDA GÖZDEN ÇIKARCAZ BAKSANA PARA TUZAĞI OLMUŞ ÇOĞU YER
BİRİMİZ NEKADR ÜCRET DİO BIRIMIZ NEKADAR ARADAKİ FARKLAR KİŞİYE GÖRE MUAMELE YAPIOLAR HEPSİDE AYNI ŞEYİ YAPIO ASLINDA
NEKADAR ACIMASIZLAR YAAA
BN BUGUN BI ARKADASLA KONUSTUM ÜNİVERSİTEDE DOĞUM YAPMIŞ HASTANE PARA ALMADI DIO AMA DOKTOR HAK PARASI ALDI DIO 750 DIO
BUNA NEDEMELI HEPSİ AYNI BEŞ PARA ETMEZLERRR

kızlar uyudum uyandım sersem gibiyim ve ne hikmetse 12 haftadan sonra miğde bulantılarım başladı bune şimdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…