aaaa şahane,inşallah bir gün denk geliriz de göbüşleri tokuştururuzsen ikili test yaptırdınmı,yaptırdıysan nerde yaptırdın.egepol'de yapmıyolarmış
iyi akşamlarrrriyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
kızlar uyudum uyandım sersem gibiyim ve ne hikmetse 12 haftadan sonra miğde bulantılarım başladı bune şimdi yaaa
bizde geldik,rubet çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.hepimiz için doğuma kadar herşey yolunda gider inşallah,kazasız belasız bitiririz bu yolculuğu.
benim kuzumda pek oynak çıktı,maşallah eller ayaklar durmuyo,burun kemiğinide gördük,11+1 görünüyo ultrasona göre,şuan herşey yolunda hamdolsun.sabah kan ve idrar vericem,pazartesi de ikili testi yaptırabilirsin dedi.folic plus'ı bir hafta daha kullan sonra yeni ilaç yazıcam dedi.bu arada dr'um çok çok şeker bi hanım izmirdeki arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim.
iyi akşamlarrr cnmmm....iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
kKIZLAR ÖZELİ TERCKİH EDİYOSAK KAZIKLANMAYIDA GÖZDEN ÇIKARCAZ BAKSANA PARA TUZAĞI OLMUŞ ÇOĞU YER
BİRİMİZ NEKADR ÜCRET DİO BIRIMIZ NEKADAR ARADAKİ FARKLAR KİŞİYE GÖRE MUAMELE YAPIOLAR HEPSİDE AYNI ŞEYİ YAPIO ASLINDA
NEKADAR ACIMASIZLAR YAAA
BN BUGUN BI ARKADASLA KONUSTUM ÜNİVERSİTEDE DOĞUM YAPMIŞ HASTANE PARA ALMADI DIO AMA DOKTOR HAK PARASI ALDI DIO 750 DIO
BUNA NEDEMELI HEPSİ AYNI BEŞ PARA ETMEZLERRR
kızlar uyudum uyandım sersem gibiyim ve ne hikmetse 12 haftadan sonra miğde bulantılarım başladı bune şimdi yaaa
iyi akşamlarrrr
12. haftada mı basladı :))
saçmı acaba
evet yaaa sabahtan beri fenayım öğürüp duruyorum bugüne kadar yanı 12 haftalık olana kadar öğürdüğümü hatırlamam bir kere miğdem bile bulanmamıştı hiç sadece 2 kere öyle bi bulantı gibi birşey hissetmiştim ama bana mustahak dün akşam belim çok ağrınca bir şey oldu diye oturup ağladım bebişimde ben burdayım diyor herhalde
tatlımm çokk sevindimmmm ne mutlu sana
kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrr öpüldünüzzz
işlhh denk geliriz bnm bidahaki randewum pztsi sabah ikiliyide ogün yaptırıcam yeşilyurt dewlette yaptırıcam cnm özeller çok pahallıymış ama hastaneye ne kdr wericez bilmiyorum
izmirden omanıza sevındım doğumu nerde yapıcanızz kızlarrrrcanım çoook teşekkür ederim,sanada iyi akşamlar öptüüük :) banada yaptır demedi aslında,"yaptırmak istiyomusunuz" dedi,eşim yapılsın diyince o zaman pazartesi yaptırabilirsin dedi ikili testi,tepecik,yeşilyurt yada ege ünv yapılıyo dedi.ben yarın buca kadın doğum hst'yle görüşücem burda yapıyolarsa bucada yaptırıcam yapılmıyosa,benim tüp bebek tedavim zaten ege de yapılmıştı egede yaptırırım heralde.
sendemi bucada oturuyosun yoksa bnce direk egede yaptır cnm sen en iisicanım çoook teşekkür ederim,sanada iyi akşamlar öptüüük :)
banada yaptır demedi aslında,"yaptırmak istiyomusunuz" dedi,eşim yapılsın diyince o zaman pazartesi yaptırabilirsin dedi ikili testi,tepecik,yeşilyurt yada ege ünv yapılıyo dedi.ben yarın buca kadın doğum hst'yle görüşücem burda yapıyolarsa bucada yaptırıcam yapılmıyosa,benim tüp bebek tedavim zaten ege de yapılmıştı egede yaptırırım heralde.
izmirden omanıza sevındım doğumu nerde yapıcanızz kızlarrrr
nekadar dedı doğumasendemi bucada oturuyosun yoksa bnce direk egede yaptır cnm sen en iisi allah nasip ederse egepolde cnm
izmirden omanıza sevındım doğumu nerde yapıcanızz kızlarrrr
evveet sendemi,belediyenin yanındayım ben hemen :) evet aklıma en çok ege yattı benimde,yarın bi konuşucam ordaki dr'umla da.sendemi bucada oturuyosun yoksa bnce direk egede yaptır cnm sen en iisi
allah nasip ederse egepolde cnm
ben de uyudum uyandım nasıl sersem gibiyim
bir de susamış uyandım,evde de su bitmiş((( 40 dk. önce söyledim suyu hala gelmedi.....ölecem susuzluktan ya
pelisshcim maşallah kuzuna annesi :))) ne kadar kocaman olmuşultrason özelliğinden dolayı mı o kadar net görünüyor yoksa senin 13 haftalık olmandan dolayı mı ????
çok geçmiş olsun canım..Allahım acil şifalar versin..genetik bi durum var mıydı? allah seni sevdiklerini bağışlasın.inşallah her şey düzelecek çünkü sen bi annesin ve artık daha dirençli olmalısın..ve bu bebek bence allahın izniyle sana uğur getircek ve her şey düzelecek..
Canım çok geçmiş olsun. inşallah ocakta güzel haberini alırız. Bol bol dua et, ben de dua etcem senin için. inşallah herşey yoluna gircek
nasıl yani...simir testi yaptırmadınmı hiç bu yıl?
Canım hiç canını sıkma tıp çok ilerledi mutlaka yapılacak başka şeyler vardır inş sende bebekte iyi olacaksınız aklına kötü şeyler getirme.bence başka bi doktora daha git çünkü bazı doktorlar en son söylenecek olanı en başta söylüyolar
arkaaşım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin , eminim dr güveniyosundur ama istersen bi kaç yerde daha tahlillerini tekrar yaptır böyle bi durum arkadaşımın başına gelmişti ve şuan adını vermiyim özel bir hastane(adı duyulmuş bir hastane) sırf kızın ayağını o hastaneye bağlanması için böyle bişi yapmış ve başka yerde gitti hiç bişey çıkmadı..şuan 8 aylık hamile..sakın umutsuzluğa kapılmayın moral çok önemli Allah şifa versin..
Tatlım ne diyeceğimi bilemedim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.Çok geçmiş olsun.Moralini yüksek tut lütfen en büyük ilaç bu.....
canım sakın endişelenme ama bence başka bir doktora daha göster gecen sene bende yaptırdım doktorun biri vajınamda çıkıntılar gördü şüphelendi hatta hpv virüsü bile kapmış olabilirsin demişti oda imkansızdı sonuçta eşimden başkasıyla birlikte olmadım nasıl bulaşcak nesem kaç gün ağladım sonucu beklerken hiç birşey çıkmadı salak doktor beni ağlattığıyla kaldı.
%70 de çok büyük bir oran demekki normal benceilaçlarla atlatılacak bişeydir gerçekten öle bir rahatsızlıgın varsa üzme kendini yok benim bişeyim bebeğimide doğurcam Allahın izniyle de herşey yolunda gider inşallah
hsnbrl sonucun nedir? cin III mü? eğer öyleyse rahim ağzı kanseri değil, bazen doktorlar ciddiye alınması için öyle söylüyorlar bende de ilk seviye cin I vardı. biyopsi yapıldı, sonucu temiz çıktı ama tekrarlayabilir dedi doktor, bunlar kansere dönük hücrelermiş ben çok okudum araştırdım doktor doktor gezdim. biz de doktorumla bu konuyu konuştuk, benim normal doğum istediğimi bildiği için şimdiden psikolojini sezeryan için hazırla dedi çünkü Allah korusun normal doğumda mikrop bebişlerimize zarar verebiliyormuş. anmak bile istemiyorum Allah korusun ama körlük vs. gibi. Başka doktorlara da görün, sonucunu paylaşırsan başımdan geçenler benzer ise paylaşabilirim bildiklerimi, Allah şifa versin tez zamanda..sevgiler
Canım geçmiş olsun. İnşallah yanlış tanıdır. Kendini ve bebişini üzmemeye çalış Allahın izniyle herşey yoluna girer dualarımız seninle...
canım çok geçmiş olsun allah acil sifa versin ilk defamı söyledi doktor bugun bende ikinci hatta üçüncü bir doktora gitmeni tavsiye ederim bu gibi durumlarda tek bir doktorun dediklerini uygulamak bazen yanılgı olabılıyor
nekadar dedı doğuma
izmirde olursam,kısmetse egepol de.
daha doğumu konuşmadık ama arkadaşlarım orda yaptı 750 flnmış
evveet sendemi,belediyenin yanındayım ben hemen :) evet aklıma en çok ege yattı benimde,yarın bi konuşucam ordaki dr'umla da.
hepinize tesekkür ederim arkadaslar
su an daha iyiyim en azindan dunku salya sümük halim yok.esim cok kizdi.cocuklar anlayacak diye.ocak ayini beklemeyelim dedi.ayin 29 unda onkoloji den randevu aldik.ben bu yil 5 nisan da test yaptirmistim ve temiz cikmisti hersey.aksam esim bayagi aradi bir yerleri.bir arkadasinin tanidigi konunun uzmaniymis.onun demesine göre her kadinda simar sonucu 2 cikarmis.bende 3d cikmis yani cok basindayim.bu hemen kanser demek degilmis.
ama kontrol altina alinmaliymis.4a ve 5 bu hastaligin sonraki evreleri.en kötü ihtimalle hastalik cok ilerlerse rahim aliniyormus.amannnnnnn
kafam cok karisik.artik bu isi esime biraktim benim icin o karar veriyor.bugun ayin sonuna kadar rapor aldim bilmem iyimi ettim.ama canim hic birsey yapmak istemiyor.
sizleri okuyunca bir garip oldum.birbirimizi tanimasakta yanimda hissediyorum sizi hepinize tesekkürlwr.
buda bir sinav diyorum kendi kedime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?