2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yorum yapmadım diye yanlış anlama çünkü ilk defa görüyorummm Çok Çok Çoooookkk Geçmiş olsun hepsi geçicek canım. Allah bol bol şifalar versin hepimizee

yok tatlim olurmu öyle sey.ben bile yorum yapamiyorum artik kendime.ama bebegim iyi sukur.tesellim esim ve cocuklarim
allah hepimize yarim etsin

bu arada gecen ayin 25 inden bu kontrole 22 kasima 5 kilo almisim.dr.hastaliktan olabilur dedi ama dikkat etmeliymisim.normal dogum yapmak isteyen arkadaslar aman dikkat edin kendinize.
simdilik ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin dualarinizda beni unutmayin olurmu

hsnbrl..... şimdi okuyorum desem canım (((
Rabbim şifalar versin,inşallah düzelmeyecek birşey olmayacak,içini ferah tut bak ne güzel söylemişsin en azından bebeğin iyi şükür bunada....

yok tatlim olurmu öyle sey.ben bile yorum yapamiyorum artik kendime.ama bebegim iyi sukur.tesellim esim ve cocuklarim

Canım benim gönlünü ve içini daima ferah tut , Allah hepimizi evlatlarımıza ve sevdiklerimize bağışlasın...
Benim anneme de 7 yıl önce rahim ağzı kan teşhisi konmuştu ...onun yaşından dolayı rahim v.s herşey, aldılar ve sonrasında tedavisini bi güzeloldu ..7yıldır düzeli kontrollere gidiyoruz gayet iyi durumu Alllaha çok şükür..

dicem şu ki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....Evlatlarınla ve sevdiklerinle nice uzun ömürler diliyorum canım benim ;-)

hsnbrl..... şimdi okuyorum desem canım (((
Rabbim şifalar versin,inşallah düzelmeyecek birşey olmayacak,içini ferah tut bak ne güzel söylemişsin en azından bebeğin iyi şükür bunada....

yok bu bebegi ne pahasina olsa doguracam.zaten aglasip duruyoz esimle.ama moralimi bozmayacam.bugun bir psi.gittim grip gibi dusun dedi.bende bundan sonra gribim diyorum.kabullenmesi daha kolay.ama tesekkürler arkadaslar allah iyi dileklerinizi duysun

anaaa çok yakınız eskiden belediyeyi geçince barlar warya heryer fıstık war onun en üst katında oturuyoduk ama bu sene ihtiyari durağına taşındık

ahahahah ayol komşucum,özsüt'ün üstündeyim bende :))) bu arada bu fiyat sezeryanmı,normal doğummu.

bizde varız 26 ağustos 26 yaş kocaeli canım

bende sanirim rahimim alinsa üzülmem allah sukur allah korusun evlaim var derim.ama karnimdakini dogurmak suan benim icin en buyuk dilek.sanada rabbim sifalar versin.ama ben sizden baskasiyla paylasamiyorum.ne kendi aileme nede esiminkilere haber vermedim.dusunmuyorumda.vahlar tühler sanirim beni daha cok gerer

çok çok çok geçmişler olsun,Rabbim sana evlatlarının,eşinin ve sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine acil şiflar versin arkadaşım.sakın bozma moralini.

pelishh ben bu bıcırıgı yerim yerim maşallah barekallah. allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.çim kıpır kıpır oldu inan...

maşallah canım ya rabbim sonuna kadar güldürsün yüzümüzü hep böyle...

rubet canım senin adına da çok çok sevindim,bebişinin sağlığı daim olsun inş...

ya oynak olur tabi anneler güzel besliyor onları daha önümüzde atlatacağımız birsürü heyecanlı güzel günler olacak hepsinide atlatırız inş

hepnize

Son düzenleme:

canım büyük geçmiş olsun hayrlısını iste hayrlısı olsun ümidini kırma bak benim eşim 3 amelyat geçridi varikosel+hidrosel bize dendi ki çocuk olma olasılığı düşük olmaz gibi hatta eşim de takdir allahtan dedi kendini kaptırma bende dedim ki bilemeyiz olursa da alahtan olmazsa da allah tan sonra 1 ay korunmadık ve denedik ve çok şükür ki şuan bebişimiz 3,5 aylık yani hiç belli olmuyo onu bırak benim tanıdığım biri vardı o dsa böleydi ve doğum yaptı hatta iileşme göstermiş orası seninde belki böle olur onun için kafanı yorma derim

hsnbrl, canim arkadasimm yeni baglandim kk'ya topigin biraz gecmisini okuyayim dedim ve inan cok uzuldum. Rabbimden acil sifalar diliyorum cnm senin icin ve eminimm bebegin sana hayat olucak ALLAH'in izniyle.

Sakin kendini koyuverme ve pozitif dusun olur mu? Psikologun dedigi gibi sen suan ufak bir grip atlatiyorsun ve hersey daha guzel olucak ilerde.

Cocuklarin icin karninda buyuyen fasulyen icin hayata SIM SIKI tutunmalisin. ALLAH sana ve esine sabir versin. Tekrarliyacam ama Rabbim sana acil sifalar versin cnm.

boşver ailelere ve etrafındakilere söyleyip yerli yersiz ve de bu konuda bilinçsiz insanların yorumlarına canını sıkma birde..Bu bebeğin Allahın izni ile de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek ve ailesine mutluluk, heyecan ve yeni umutlar getirecek canım ...

Evladı olmayıp da rahmi yada yumurtalıklarındaki hastalıklar yüzünden amelyatla alınıp hiç bebek sahibi olamayan insancıklar var((

Doğumdan sonra da Allah 3 evladını sana ve eşine bağışlasın şayet alıcas derlerse de hiiiiç üzülme 3 evladın var NE MUTLU SANA..))))

Tanışmasak da yüzyüze hep yanında olucas canım ...Ne zaman istersen dertleşiriz.. msn adresimi vereyim felixege@hotmail.com

cnm bende yeni okuyabiliorummm sen çok güçlü bi annesin cnmmm...tıp çok ilerledii cnm artıkk...bebişin sana sen ona sarılıp atlatıcaksınız inşallah cnmmm

Pelishh cnm senin bebegin fotosu hangi sayfada???

Cok sevindimmm herseyin cok iyi gecmesine. ALLAh'ima sukurler olsun ikili testinin iyi ciktigina.

Bende bugun gittim ense kalinligi gayet ince yani cok guzel korkulacak herhangi birsey yok dedi ALLAH'ima binlerce sukurler olsun.

Banada cinsiyetini soylemedi cok erken dedi bir hafta sonra gelseydin denerdim ama simdi imkansiz dedi.

cnm bende yeni okuyabiliorummm sen çok güçlü bi annesin cnmmm...tıp çok ilerledii cnm artıkk...bebişin sana sen ona sarılıp atlatıcaksınız inşallah cnmmm

ne demek canım benim inş. Her zaman yanınnda olcaz dediğim gibi içini ferah tut allahın izniyle ak pak çıkarsın inş. Allah seni sevdiklerine bağışlasın inş.

canım en iyi ihtimale odaklan herzaman ne olur. dualarımız herzaman seninle unutma. bebeğini de doğuracaksın rahmin de alınmayacak inş... bu bir imtihan unutma en güzel şekilde atlatacaksın inş. rabbim evlatlarına uzun ömür sana sağlık sıhhat versin... kkerim okumayı biliyorsan kehf suresini oku canım şifa olur inş... dualarımdasın

geçmişe gitme kuzum al bak Eki Görüntüle 294212

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…