2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba teyzoşlarr size bişey soracağım.hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? ben yaptırmıştım ama hamile kalınca hormonlardan tekrar çıkmaya başlıyor demişlerdi yaptıran var sa sizlerde durum nedir??? birde hani hamilelerde tüylenme azalıdııııııı

mrb kızlar bugün dr gittik 12 haftalık olmuşuz..
usg de baş kollar bacaklar belliydi Allahım ne kadar güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
dr 2 li test istedi sizler yaptınızmı?

Allahım yar ve yardımcın olsun Allahım sana kolaylık versin dua etmekten başka bişey diyemiyorum sen de bozma moralini herşey yoluna girecektir canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

sagol canim
hepimiz icin allah yardimcisi olsun

ya kizlar unuttum bu arada
kendi gunumu de tüm meslektaslariminda ögrwetmenler gununu kutluyorum

ben yaptiriyorum canim
ama suan biraktim.eger kortizon felan kullanmiyorsan hamilelikte devam edebilirsin dediler
en az 6 ay önce kpetizonu birakman gerekiyor ama

bütün öğretmen teyzoşların "ÖRTMENLER" gününü kutluyoruz. sizleri seviyoruz. yarınlarımız önce annelere sonra sizlere emanet...

aynen canım katılıyorum sana.

Valla canım komik belki ama Eşim hamile bir arkadaşından öğrenmiş tam koca karı benimki:))

şimdi kocakarı masalına göre benim oğluşum mu olacak.

cnm o zmn doğrudurr yanii vücudun o kadar ihtiyaç duyuyodur dmek merak etme tatlım....

sen onlara ne bakıonn kuzum onlarr çocukmu doğuruyolarr yaniii...boşver cnmmm sennn.....

boşverdim gitti mutluyum ben göbüşümle

teyzoşlar siz bakmayın bunlara bu kız zaten "0" bedendi bu ikizde doğursa benim 3 aylık halim gibi olur zaten son ayında...65 le hamile kalınca bunlara bakmamak lazım sinir bozar

65 mi sen yine iyiyimişsin:26:
5'i 2 ile çarp, senin kilona ekle
işte ben o kiloyla hamile kaldım

ne azalması canım azdı azdı benim kıllar bende hamilelikte çıkıyo diye lazer yaptırmadım bbekten sonra düşünüyorum.

ben yaptiriyorum canim
ama suan biraktim.eger kortizon felan kullanmiyorsan hamilelikte devam edebilirsin dediler
en az 6 ay önce kpetizonu birakman gerekiyor ama

ben bırakalı 1 yıl oluyor canım ama biten bölgelerde tüylenme başlamaz inş... yoksa hoop sil baştan. zaten esmer tenliyim çok acılı oluyor

öğretmenler günün kutlu olsun canım
inşallah seneye 3 çocuğunla sağlıkla mutlulukla kutlarsın yine bugünü

sagol canim insallah gerci ögrencilerimden yakin da oturanlar gelir gibime bekliyor ama hayirlisi
hepimizin ki kutlu olsun canim

kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:

Eki Görüntüle 294534

nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki

birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen

ben bırakalı 1 yıl oluyor canım ama biten bölgelerde tüylenme başlamaz inş... yoksa hoop sil baştan. zaten esmer tenliyim çok acılı oluyor

yeni tüylenme olmuyor ama cikan killari jiletle yoksa agda felan kil köklerini besliyor
ben jiletliyorum

bende hemen doğsun istiyorum böyle yatıyım kalkayım doğsun istiyorum

65 mi sen yine iyiyimişsin:26:
5'i 2 ile çarp, senin kilona ekle
işte ben o kiloyla hamile kaldım

olsun kuzu boşver biz fıldır fıldır sağlıklı canlı anneleriz ne yapalım şimdi buna mı takalım kafayı. meleğim karnımda kim takar kiloyu ,doğsunlar dal gibi olurruz uyuturken yedirirken peşinde kolarken... ANNE olacağız gerisi boş vallaaa.... kendimi böyle motive ediyorum nasıl ama
ne azalması canım azdı azdı benim kıllar bende hamilelikte çıkıyo diye lazer yaptırmadım bbekten sonra düşünüyorum.
ya evet bende azalma falan hissetmedim. sadece saçlerimda daha az yağlanma var ama kılaar maşşallah tam hızzz... hatta daha mı çok ne belki ilerleyen aylarda azalır. dün kuaförüm bazı hamilelerde son ayda kalmıyor gibi oluyor sonrada çıkmıyor dedi... hadi akalım inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…