Allahım yar ve yardımcın olsun Allahım sana kolaylık versin dua etmekten başka bişey diyemiyorum sen de bozma moralini herşey yoluna girecektir canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:
Eki Görüntüle 294534
merhaba teyzoşlarr size bişey soracağım.hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? ben yaptırmıştım ama hamile kalınca hormonlardan tekrar çıkmaya başlıyor demişlerdi yaptıran var sa sizlerde durum nedir??? birde hani hamilelerde tüylenme azalıdııııııı
ya kizlar unuttum bu arada
kendi gunumu de tüm meslektaslariminda ögrwetmenler gununu kutluyorum
onlar doğuştan şanslı
kız ikiz bebe doğurur karnı minicik biz 6. ayımızda çatırr çatır çatlarız
victoria beckham 6.-7. ayında 12cm topuklu ayakkabı giyer
benim daha 2. ayımda akşam ayaklarım şişer
onlar pırtlatır 6 ay sonra eski kilosuna döner biz pırtlatırız sütümüz bol olsun diye götürürüz tatlıları sonra da o spor merkezi snin bu diyet benim uğraşırız.
Valla canım komik belki ama Eşim hamile bir arkadaşından öğrenmiş tam koca karı benimki:))
cnm o zmn doğrudurr yanii vücudun o kadar ihtiyaç duyuyodur dmek merak etme tatlım....
sen onlara ne bakıonn kuzum onlarr çocukmu doğuruyolarr yaniii...boşver cnmmm sennn.....
teyzoşlar siz bakmayın bunlara bu kız zaten "0" bedendi bu ikizde doğursa benim 3 aylık halim gibi olur zaten son ayında...65 le hamile kalınca bunlara bakmamak lazım sinir bozar
merhaba teyzoşlarr size bişey soracağım.hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? ben yaptırmıştım ama hamile kalınca hormonlardan tekrar çıkmaya başlıyor demişlerdi yaptıran var sa sizlerde durum nedir??? birde hani hamilelerde tüylenme azalıdııııııı
ben yaptiriyorum canim
ama suan biraktim.eger kortizon felan kullanmiyorsan hamilelikte devam edebilirsin dediler
en az 6 ay önce kpetizonu birakman gerekiyor ama
hamilelik giymeye baslayan varmi
öğretmenler günün kutlu olsun canım
inşallah seneye 3 çocuğunla sağlıkla mutlulukla kutlarsın yine bugünü
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:
Eki Görüntüle 294534
ben bırakalı 1 yıl oluyor canım ama biten bölgelerde tüylenme başlamaz inş... yoksa hoop sil baştan. zaten esmer tenliyim çok acılı oluyor
nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki
birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen
ben giyiyorum canım.
65 misen yine iyiyimişsin:26:
5'i 2 ile çarp, senin kilona ekle
işte ben o kiloyla hamile kaldım
ya evet bende azalma falan hissetmedim. sadece saçlerimda daha az yağlanma var ama kılaar maşşallah tam hızzz... hatta daha mı çok nene azalması canım azdı azdı benim kıllar bende hamilelikte çıkıyo diye lazer yaptırmadım bbekten sonra düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?