nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki
birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen
eveeet yaa yatalım kalkalım olsun 6 ay nasıl geçicek bilmiyorumbende hemen doğsun istiyorum böyle yatıyım kalkayım doğsun istiyorum
kac kilo gebe kaldin kacinci haftadasin ve kac kilo aldin
ne cok soru soruyor bu kadin deme
ben 13 haftada 7 kilo aldim.son ay 5 kiloyla rekor benim sanirim
olsun kuzu boşver biz fıldır fıldır sağlıklı canlı anneleriz ne yapalım şimdi buna mı takalım kafayı. meleğim karnımda kim takar kiloyu ,doğsunlar dal gibi olurruz uyuturken yedirirken peşinde kolarken... ANNE olacağız gerisi boş vallaaa....kendimi böyle motive ediyorum nasıl ama
kac kilo gebe kaldin kacinci haftadasin ve kac kilo aldin
ne cok soru soruyor bu kadin deme
ben 13 haftada 7 kilo aldim.son ay 5 kiloyla rekor benim sanirim
eveeet yaa yatalım kalkalım olsun 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum
7 kilomu canım nie öyle olduki ben 3 kilo aldığımı sandım ama hamile kalmadan önce aldığım belli oldu ilk tartıldığımda 54,600düm şimdi 55 oldum dr çok normal dedi ama 7 kilo çok biraz sikkat etmelisin canım doğumdada zorlanırsın yoksa
yada orda öyle sakin durup çıkınca enerjisini atıcak
bide bana elevit verdi bişey fortla izmini unuttum eleviti 3günde 1 tane alıcam elevit kullananlar 3 günde 1mi içiyo:44::44:
züğürt tesellisi bizimkisi
canım ben hamilelik olarak hamilelik pjamasını çıkarmıyorum üzerimden. bebek için değilde sevigili GAZ ıma çok ii geliyor sanırım. böyleee rahat rahat....hamilelik giymeye baslayan varmi
yok yaa rubet öyle deme canım bak 6 ay sonrasında istesen de bu günlere dönemezsin. tadını çıkar sev mutlu ol bence. vıaporta ilk gelişimde seni bulacağım motivasyona aynen devam edeceğim canım...nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki
birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen
ben sir kullanıyorum o da çoğaltmıyor etkilemiyor canım hemde daha uzun süre rahat ediyorsunyeni tüylenme olmuyor ama cikan killari jiletle yoksa agda felan kil köklerini besliyor
ben jiletliyorum
mrb kızlar bugün dr gittik 12 haftalık olmuşuz..
usg de baş kollar bacaklar belliydi Allahım ne kadar güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
dr 2 li test istedi sizler yaptınızmı?
hamilelik giymeye baslayan varmi
yok cicim ben çok memnunum halimden
çok eğleniyorum sürekli yatış halinde ertafta pervane bir koca ve birer anne-baba..
üstelik daha tekmelerini taklalarını hissetmek istiyorum
Yaa kızlar bunlar zaten 2 gr alıcam diye normalde korkuyolar o yuzden az yemeğe alışıklar nerdeyse fotosentesle beslenecekler ee hamile kaldığındada normalde iştah hemen açılmayabiliyor. Acılsa nolurki bunları etrafı kişisel koç diyetisyen spor hocası kaynıyor. Bunlar bir site var oraya ğye oluyo ne yeiyeceğini sabah öğle akşam onlar getiriyor ne geliyosa onu yiyolar Esra erol vardıya hani hamileliğin 6 ayına kadar ne kadar kilo aldı kadın sonra 9 aylığa kadar normal gitti Işın karaca kilo bile verdi işte nedeni bu site hepsi acıkladı sonra reklamını yaptı veriyosun ayda 3 bin tl kazlıyosun böyle zayıf :) Bu arada Tuğbanın göbişi küçük değil bacaklar ince diye zayıf gözükğyor yoksa var yani göbği aman napalım bizde kendi şartlarımızda doğumdan sonra yapıcz inşallah
sana katiliyorum
ben hergun yarin yürüyüse cikicam diye kendimi kandiriyorum
veremezsem dogumdan sonraki 6 ayda aldiririm.yoksa ben takintiliyim depresyona girerim ya
ben hala kot pantolonlarımı giyiyorum ..ama bir kaç haftaya elbiselere geçerim..normalde de hamile giyim giymezdim öncesinde günlük tarz elbiseler le idare etmiştim..geçen yıl 5 ayda 3 kilo almıştım inşallah bu kezde fazla almam..sağlıkla geçiririm bu kez rabbim acısını göstermeden doğururum..zaten minyonum o yüzden fazla kilo almama gerek şimdi 54.5 55 arasında gidip geliyorum en başından beri değişmedi hatta azaldı bulantım olmamasına rağmen .abur cuburu kesince
bende takıntılıyım hafif egzeriszlerle idare ederiz gibi geliyo şimdilik...
Beslenmeye dikkat...
ay yok canım kimse pervane değil etrafımda tam tersi bu halimle hizmet bekliyo millet dün yattım bayadır dinlenemiyodum 1 gün izinliyim onuda ev işiyle geçiriyorum dr git gel yoruldum heralde uyudum akşam geldi yemeğim vardı allahtan bişey yapmamışsın evde naptın sen bugün yattım zoruna mı gitti dedim yoo sordum öylesine diyo ondan 2 gün önce annesi babası birde çok muhterem ablası geldi ben işten gelmişim zaten yorgunum paşalarım bi taraflarını bile kaldırmadılar sağ olsunlar surat astım gittiler hemen gittim yattım eşim gelmiş ne oldu elinin körü oldu dedim ya ne oldu söyle ben hariç herkes hamile maşallah gebersin karnınızdakkiler dedim yattım kalakaldı napiim sinir oluyorum yemin ederim hasta olup yatağa düşseler canım tırnağım kadar acımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?