canım ben hamilelik olarak hamilelik pjamasını çıkarmıyorum üzerimden. bebek için değilde sevigili GAZ ıma çok ii geliyor sanırım. böyleee rahat rahat....
yok yaa rubet öyle deme canım bak 6 ay sonrasında istesen de bu günlere dönemezsin. tadını çıkar sev mutlu ol bence. vıaporta ilk gelişimde seni bulacağım motivasyona aynen devam edeceğim canım...
ben sir kullanıyorum o da çoğaltmıyor etkilemiyor canım hemde daha uzun süre rahat ediyorsun
canım maşallah size. bizde haftasonu gidicez ikili teste daha gitmedik...
hamilelik giymeye baslayan varmi
mrb kızlar bugün dr gittik 12 haftalık olmuşuz..
usg de baş kollar bacaklar belliydi Allahım ne kadar güzel bi duygu bu Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
dr 2 li test istedi sizler yaptınızmı?
senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun cnmm inşallahh seneye 3 kuzucunlaa sağlıkla sıhhatleee kutlarsın bu günü cnmya kizlar unuttum bu arada
kendi gunumu de tüm meslektaslariminda ögrwetmenler gununu kutluyorum
rubetimmm hemen bitsin isteme cnm evet bizee yavaş gelsede emin ol günler çok çabuk geçiyooo ve hamişlik aslındaa çok güzel bişi helede şöyle 1 ay sonra falan tıptıplarınıı duymaya başlayıncaa daha iyi anlıcan cnm hala diorum doğurunca bile bazen özlüyosun o içindeki tıptıplarıı....nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki
birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen
kızlar merhabaaaa
ikili testimi yaptırdım ölçüm güzelll
ama diger sonuclar ankaraya gidip geliyormus
iki hafta sonra gelicek :S
hamile pantolonu giyiyorum 2 gündür karnım çok yok ama diğerleri karnımı sıkıyor artık
çok rahat pantolon valla teyzemin kızından aldım o da geçen sene doğum yapmıştı oldu
canım neden kendini üzüyorsun..ben hiç takmıyorum allahtan eşim çok yardımcı oluyo akrabalarda uzak ta olunca rahatım ama gelse kaynana çok fenaaa.... Bu hafta sonu temizlik yaptık eşime diyom 1 ay sonra yaparız bi daha diee... Ufak tefek tezmilik yapıyorum arada ama dip köşe yapamam... Rahatım yorulmuyorumda ama ne gerek var canıma yazık..500 metrelik yolu bile arabayla getirtip götürüyorum kendimi işe eşim kendim kullannmamaı istemiyo hamileyken die... Kimse kusura bakmasın bu sıralr şımarma zamanımız..
Sakın üzme kendini strese de girme...değmez canım inan...
ay yok canım kimse pervane değil etrafımda tam tersi bu halimle hizmet bekliyo millet dün yattım bayadır dinlenemiyodum 1 gün izinliyim onuda ev işiyle geçiriyorum dr git gel yoruldum heralde uyudum akşam geldi yemeğim vardı allahtan bişey yapmamışsın evde naptın sen bugün yattım zoruna mı gitti dedim yoo sordum öylesine diyo ondan 2 gün önce annesi babası birde çok muhterem ablası geldi ben işten gelmişim zaten yorgunum paşalarım bi taraflarını bile kaldırmadılar sağ olsunlar surat astım gittiler hemen gittim yattım eşim gelmiş ne oldu elinin körü oldu dedim ya ne oldu söyle ben hariç herkes hamile maşallah gebersin karnınızdakkiler dedim yattım kalakaldı napiim sinir oluyorum yemin ederim hasta olup yatağa düşseler canım tırnağım kadar acımaz
kızlar merhabaaaa
ikili testimi yaptırdım ölçüm güzelll
ama diger sonuclar ankaraya gidip geliyormus
iki hafta sonra gelicek :S
cnm benim daha erken tatlım 12. haftamda gidicem bendee 2 li teste
senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun cnmm inşallahh seneye 3 kuzucunlaa sağlıkla sıhhatleee kutlarsın bu günü cnm
rubetimmm hemen bitsin isteme cnm evet bizee yavaş gelsede emin ol günler çok çabuk geçiyooo ve hamişlik aslındaa çok güzel bişi helede şöyle 1 ay sonra falan tıptıplarınıı duymaya başlayıncaa daha iyi anlıcan cnm hala diorum doğurunca bile bazen özlüyosun o içindeki tıptıplarıı....
tatlımmm
teyzoşlar ben yatmak zorunda olduğumm için birsürü kitap getirttim okuyorum. yabancı bir doğum uzmanı kitabın da demişki.... özetliyorum... "ilk 3 aylık dönemde kilo önemli değildir,hatta verilebilinir bile kusmalardan bulantıdan doları.alınırsa da 3 kiloyu geçmemlidir. ama 3 ten çok da aldıysanız bunu ikinci 3 aylık dönemde almayarak dengeleyemezsiniz ikinci üç ayda alınan kilolar o dönem için şarttı ve alınmazsa bebeğiniz eksik kalır sonraki üç ay yani sonuncu 3 aylık dönem ise en fazla kilo ihtiyacı hissedilen dönemdir . toplamda alınan kilo 6.5 tan az olmamalı 15-16 lı geçmemeli demiş . zaten bir tablo vermiş bebeği plesentayı vs ilolandırmış son ayda hepsinin toplamı 14.5 kilo. anladınız mı benim güzel teyzoşlarım...züğürt tesellisi bizimkisi
canım benim kıyamam sana. sen kendine yatırım yap takma kimseyi. seni üzmelerine izin verme. sen kendi sınırlarını çiz dışında kalan düşünsün ben ne yaptım diye. bizim hatamız önce susup sonra üzülmek.önceleri sadece kendimize ediyorduk ama şimdi meleklerimiz var. biz seni ve bebeğini çooook seviyoruzay yok canım kimse pervane değil etrafımda tam tersi bu halimle hizmet bekliyo millet dün yattım bayadır dinlenemiyodum 1 gün izinliyim onuda ev işiyle geçiriyorum dr git gel yoruldum heralde uyudum akşam geldi yemeğim vardı allahtan bişey yapmamışsın evde naptın sen bugün yattım zoruna mı gitti dedim yoo sordum öylesine diyo ondan 2 gün önce annesi babası birde çok muhterem ablası geldi ben işten gelmişim zaten yorgunum paşalarım bi taraflarını bile kaldırmadılar sağ olsunlar surat astım gittiler hemen gittim yattım eşim gelmiş ne oldu elinin körü oldu dedim ya ne oldu söyle ben hariç herkes hamile maşallah gebersin karnınızdakkiler dedim yattım kalakaldı napiim sinir oluyorum yemin ederim hasta olup yatağa düşseler canım tırnağım kadar acımaz
ayy canım benim yaa bide çalışıyosun yatacaksın tabiii niye soruyoki yani iş yapmamışsın falan diye benim eşimin işleri yoğun eve geç geliyo benden bekliyo bütün hizmeti masanın üstünden bişeyi almak zor geliyo beye dün bende patladım hamileyim ben dedim elimden sürekli bişey yiyosun hamilenin elinden bişey yiyen içen cennetlik olurmuş dedim demez olaydım beni cennete sok o zaman daha iyi getir işte dedi bende hamile hizmet daha büyük sevap ama bu sefer cennetin en güzel kapısından girermişsin öyle diyolar dedimde kıvırdım yoksa işim daha zordubende paraya falan acımıyorum artık hiçbişeyde yapmıyorum hergün eve kadın geliyo akşama kadar yatıyorum yaparsam bi yemek yapıyorum çünkü gelince benden onu istiyo bunu istiyo yeterince yoruyo zaten bari gündüz yorulmayayım her zaman derim bana acımayan parasınada acımasın.
senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun cnmm inşallahh seneye 3 kuzucunlaa sağlıkla sıhhatleee kutlarsın bu günü cnm
rubetimmm hemen bitsin isteme cnm evet bizee yavaş gelsede emin ol günler çok çabuk geçiyooo ve hamişlik aslındaa çok güzel bişi helede şöyle 1 ay sonra falan tıptıplarınıı duymaya başlayıncaa daha iyi anlıcan cnm hala diorum doğurunca bile bazen özlüyosun o içindeki tıptıplarıı....
tatlımmm
cnm nasıl yapılıyo?
kan veriyoruz heralde? bende yarın yapıcam da
sağol cnm benim bende yarın kan vereyim dedim..bi de ben elevit kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum...ağır geliyo..
şu an için sadece dramamine kullanıyrm bulantı için folik asit de vermedi dr
rubetimmm çok haklısın kuzumm ama bencee şimdiden al eşinii karşına konuşş yaniii öyle sürekli yat modunda bi hamişlik tabii ki ii değil ama sende çalışıyosun kuzum yani bu zamanda sana yardımcı olmıcak da ne zmn olucakk...ben o konuda çok şanslıyım benim eşimde kendi işi dolayısıyla bazen geçe kalıyoo cnm ama evde olduğu zmanalarda gerek defne gerek ev konusunda çok yardımcıdırr..bence eşinle sakince konuşsan eminim o da anlar senii....ya üzmüyorum yada takmıyorum sinir oluyorum sadece bencilliğin bu kadarı diyorum zaten biliyodum ne mal olduklarını gösteriş budalaları ama bişey olursa bakarım yardım ederim aaall sana yardım dicem bişey olursa gebersin hepsi yağmurlu havada su vermem onlara bu saatten sonraeşimide hiiiç iplemiyorum ben yatıyorum o yatıyo sağ olsun çok yardımı dokunur en başlarda yine yardım ediyodu şimdi bişey diyince ben nie yapıyoruma dönüyo lanet olsun diyip kendim yapıyorum yine
seni iyilik meleğim ilan ediyoruuuuuuuum
evet canım önce ultrasonla bakıp ölçümü yapıyor
sonra kan veriyorsun o kadar
git bakalım inşallah güzel sonuç alırsın
ayy canım benim yaa bide çalışıyosun yatacaksın tabiii niye soruyoki yani iş yapmamışsın falan diye benim eşimin işleri yoğun eve geç geliyo benden bekliyo bütün hizmeti masanın üstünden bişeyi almak zor geliyo beye dün bende patladım hamileyim ben dedim elimden sürekli bişey yiyosun hamilenin elinden bişey yiyen içen cennetlik olurmuş dedim demez olaydım beni cennete sok o zaman daha iyi getir işte dedi bende hamileye hizmet daha büyük sevap ama bu sefer cennetin en güzel kapısından girermişsin öyle diyolar dedimde kıvırdım yoksa işim daha zordubende paraya falan acımıyorum artık hiçbişeyde yapmıyorum hergün eve kadın geliyo akşama kadar yatıyorum yaparsam bi yemek yapıyorum çünkü gelince benden onu istiyo bunu istiyo yeterince yoruyo zaten bari gündüz yorulmayayım her zaman derim bana acımayan parasınada acımasın.
tatlımmm
bende temizlik taakinti
gecede olsa illa tozu alacam
sabbahciyim ben daha bir gun yataklari duzeltmeden masayi toplamadan ise gitmedim.elimde degil takinti
benim dolabi gören hastasin der.elbiseler bile renklerine göre yerlesik
1.7 ydi ama 1.07 mi yoks a1.7 mi unuttumkizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun suan burda saat 10 oyzden bn herkesten once yaziyrm hep.Ikili test yaptiran guzel anne adaylarina soruyorum ensekalinligi kac cikti bebeklerinizn.Benin 12 hafta 4gunlukken 0.11 cikti...
valal deneme yapa yapar bi hoş oldumgünaydınlar herkesee tüm annişlereee:) Bugun doktora gidicem.Farklı bi doktora gidicem deneme kontrol doktor arayışındayım daAma budoktoru çok övdüler bakalım.Öyle tahmin ediyorum ki bugun sadece test yaptırıp ultrason günü aldıracaktır ikili tarama testi de olabilir bakalım hayırlısı.Öğleden sonra gidicem.Bebeğimi görmeyeli çookk zaman oldu belki bir o kadar daha olabilir
şimdi genelleme yapmak istemiyoruma ma ben doktor arayışlarım sırasında devlette bi bayana gittim odasının kapısını suratına çarpmak istedim burda anlatmıştım oy üzeden girmicem o konuya ben kadın doktora gitmicem bunu anladım:)
hadi maşallaah oyyherkese günaydın kızlar.bende dün dr a gitmiştim 2 li test ve muayene için.veeee benim oğluşum olacakmış.inanın başından beri içimden hep erkek geçiyodu ve dr pipisini gösterdi:))
rubetimmm çok haklısın kuzumm ama bencee şimdiden al eşinii karşına konuşş yaniii öyle sürekli yat modunda bi hamişlik tabii ki ii değil ama sende çalışıyosun kuzum yani bu zamanda sana yardımcı olmıcak da ne zmn olucakk...ben o konuda çok şanslıyım benim eşimde kendi işi dolayısıyla bazen geçe kalıyoo cnm ama evde olduğu zmanalarda gerek defne gerek ev konusunda çok yardımcıdırr..bence eşinle sakince konuşsan eminim o da anlar senii....
yok be cnmm hepimiz ii olalım istiyoruzzz hepimizzzz
rubetimmm çok haklısın kuzumm ama bencee şimdiden al eşinii karşına konuşş yaniii öyle sürekli yat modunda bi hamişlik tabii ki ii değil ama sende çalışıyosun kuzum yani bu zamanda sana yardımcı olmıcak da ne zmn olucakk...ben o konuda çok şanslıyım benim eşimde kendi işi dolayısıyla bazen geçe kalıyoo cnm ama evde olduğu zmanalarda gerek defne gerek ev konusunda çok yardımcıdırr..bence eşinle sakince konuşsan eminim o da anlar senii....
yok be cnmm hepimiz ii olalım istiyoruzzz hepimizzzz
ya 2 haftada bir geliyodu temilikçi başlarım böyle işe die bir gün sinirlendim arkadaşıma gelen kadını çağırdım işte 2 haftada bir alıyodum neyse sonra eşim hastalandı 1 hafta yattı kadın o hafta gelemedi ertesi hafta bayramdı sonra benim param bitti çağıramadım maaşımı bekliyorum çağırmaya başlıcam yine o zaman sormadım bile bu gün temizlikçi kadın gelicek ayak altında dolanma dedim şaşırmıştı sinir ediyo beni geliyolar bazen böyle işte
ne biliyim bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?