2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hamile pantolonu giyiyorum 2 gündür karnım çok yok ama diğerleri karnımı sıkıyor artık

çok rahat pantolon valla teyzemin kızından aldım o da geçen sene doğum yapmıştı oldu

canım nekadarlık hamilesin. benimde pantolonlarım sıkıyor ama daha almadım eşim dalga geçiyor şimdiden başladın alalım alalım demeye. nefret ediyor alışverişimden ama napim bu zaruri bişe sonuçta.

seni iyilik meleğim ilan ediyoruuuuuuuum

evet canım önce ultrasonla bakıp ölçümü yapıyor
sonra kan veriyorsun o kadar
git bakalım inşallah güzel sonuç alırsın

tşkler cnm

canım ben hala coraspin folbiol progestan devam daha bir sonraki aşamaya geçemedim... :26:

ben şu an bulantı ilacı dışında bişi kullanmıyorum kullanmasam nolur ki ?

kızlar meraba ilk önce bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
biraz şöyle okudum neler yazmışsınız diye ???
kızlar valla bu dönemin tadını çıkartalım kaç kere hamile oluyoruz ki hayatta şımaralım şımarabildiğimizce valla zaman geliyo suyumu bile istiyorum getiremiyeceğimden değil şımarmak istiyorum

ben gebelikte 6 kilo verdim şimdiye kadar dahada almaya başlamadım aynıyım ama göbüşüm çıkmaya başladı benim o uüzden eski pantalonları giyemiyorum. ya ne bileyim hep gebelerle işim zaten ama insanın başına gelince farklı oluyo ama benim biraz erken başladı çıkmaya benim gibi var mı?

maşallah ölçümler güzelmiş
inşallah kan değerlerin de iyi çıkar bulantın da geçer ooohhhh misss

canım cok sagol
2 haftalık bi stres dönemi daha bekliyor
inşallah iyi cıkar..inşallah gecer bulantılarda

en uzun benmi beklicem bu sonucalrı almak için bilmiyorum
2 günde almıştı bası arkadaşlar

canım cok sagol
2 haftalık bi stres dönemi daha bekliyor
inşallah iyi cıkar..inşallah gecer bulantılarda

en uzun benmi beklicem bu sonucalrı almak için bilmiyorum
2 günde almıştı bası arkadaşlar

iyidir inşallah hem önemli olan ense ölçümü
bence hiç strese girmene gerek yok

canım benim göbüşüm çıktı belli oluyo gören anlıyo yani hamile olduğumu mayıs anneleri göbeklerini paylaşmışlardı fotoğraflarını çekip koymuşlardı kızlar bizde öyle bişey yapabiliriz:)

canım nekadarlık hamilesin. benimde pantolonlarım sıkıyor ama daha almadım eşim dalga geçiyor şimdiden başladın alalım alalım demeye. nefret ediyor alışverişimden ama napim bu zaruri bişe sonuçta.

12+3 cnm kotlar normalde sıkmıyor ama oturunca sıkıyor

o yüzden hamile pantolon giyiyorum ve çok rahat

var zaten bizim de bir göbüş topiğimiz

evet canım benimde aynen öyle bakınca anlaşılıyo resmen böyle ufacık eczacımız bile söledi senin karnın çıkmaya başlamış erken değilmi daha diye ama ne yapabilirim çıktı işte seninle aynı haftalarımız zaten bak demek ki tek değilim
gerçekten biraz daha büyüsünlar şöyle 16. hafta da bizde yapalım

kızlar selam nasılsınız bugün bakalım

kızlar ya su hamile kıyafeti bedenlerini bilen varmı bazı alışveriş sitelerinde beden 0-1-2-3-4-5 die veriyor bunlar kaça denk geliyor bilen varmı

kızlar randevum iptal oldu:26: doktorum hastalanmış yarına aldılar öğlen gidicem yarın..

çok merak etmiştim off bugüne zor sabrettim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…