hamile pantolonu giyiyorum 2 gündür karnım çok yok ama diğerleri karnımı sıkıyor artık
çok rahat pantolon valla teyzemin kızından aldım o da geçen sene doğum yapmıştı oldu
Selam kızlarrrumarım herkes iyidirr ben hala tahlil sonuçlarımı alamadımm birazdan alıcam umarımmm.....
cnm benim daha erken tatlım 12. haftamda gidicem bendee 2 li teste
senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun cnmm inşallahh seneye 3 kuzucunlaa sağlıkla sıhhatleee kutlarsın bu günü cnm
rubetimmm hemen bitsin isteme cnm evet bizee yavaş gelsede emin ol günler çok çabuk geçiyooo ve hamişlik aslındaa çok güzel bişi helede şöyle 1 ay sonra falan tıptıplarınıı duymaya başlayıncaa daha iyi anlıcan cnm hala diorum doğurunca bile bazen özlüyosun o içindeki tıptıplarıı....
tatlımmm
seni iyilik meleğim ilan ediyoruuuuuuuum
evet canım önce ultrasonla bakıp ölçümü yapıyor
sonra kan veriyorsun o kadar
git bakalım inşallah güzel sonuç alırsın
canım ben hala coraspin folbiol progestan devam daha bir sonraki aşamaya geçemedim... :26:
kendi heyecanımdan unuttum
noldu aldınmı ?
maşallah ölçümler güzelmiş
inşallah kan değerlerin de iyi çıkar bulantın da geçer ooohhhh misss
canım cok sagol
2 haftalık bi stres dönemi daha bekliyor
inşallah iyi cıkar..inşallah gecer bulantılarda
en uzun benmi beklicem bu sonucalrı almak için bilmiyorum
2 günde almıştı bası arkadaşlar
kızlar meraba ilk önce bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
biraz şöyle okudum neler yazmışsınız diye ???
kızlar valla bu dönemin tadını çıkartalım kaç kere hamile oluyoruz ki hayatta şımaralım şımarabildiğimizce valla zaman geliyo suyumu bile istiyorum getiremiyeceğimden değil şımarmak istiyorum
ben gebelikte 6 kilo verdim şimdiye kadar dahada almaya başlamadım aynıyım ama göbüşüm çıkmaya başladı benim o uüzden eski pantalonları giyemiyorum. ya ne bileyim hep gebelerle işim zaten ama insanın başına gelince farklı oluyo ama benim biraz erken başladı çıkmaya benim gibi var mı?
canım nekadarlık hamilesin. benimde pantolonlarım sıkıyor ama daha almadım eşim dalga geçiyor şimdiden başladın alalım alalım demeye. nefret ediyor alışverişimden ama napim bu zaruri bişe sonuçta.
canım benim göbüşüm çıktı belli oluyo gören anlıyo yani hamile olduğumumayıs anneleri göbeklerini paylaşmışlardı fotoğraflarını çekip koymuşlardı kızlar bizde öyle bişey yapabiliriz:)
iyidir inşallah hem önemli olan ense ölçümü
bence hiç strese girmene gerek yok
canım benim göbüşüm çıktı belli oluyo gören anlıyo yani hamile olduğumumayıs anneleri göbeklerini paylaşmışlardı fotoğraflarını çekip koymuşlardı kızlar bizde öyle bişey yapabiliriz:)
var zaten bizim de bir göbüş topiğimiz
var zaten bizim de bir göbüş topiğimiz
canım linkini atsana bende bilmiyodum merak ettim
kızlar randevum iptal oldu:26: doktorum hastalanmış yarına aldılar öğlen gidicem yarın..
çok merak etmiştim off bugüne zor sabrettim ben...
hiç yoktan iidir kızz 1 gün beklicen ya dr 1 hafta gelmeseydi
aman yarabbiii kriz hali yani
hoho kadın direkt yolunmalık olurdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?