2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bence çok güzel olmuş. Ama zahmetli bişeye benziyo... Kaç tane yapılması gerekiyo bundan .

Son düzenleme:
11 haftalık hamileyim doktora gittim.randevu vermişti gel diye bende 2li test için sandım.2li test yapmaya gerek yok ben 2li test yapmıyorum zaten dedi.gerek görmüyorum dedi.ultrasona girdim bebeğe baktı iyi olduğunu söyledi.kan ve idrar verdim.ankara etlik kadın doğum hastanesine gidiyorum.

çok güzel olmuş ellerine sağlık.

canım tesekkur ederım

Bence çok güzel olmuş. Ama zahmetli bişeye benziyo... Kaç tane yapılması gerekiyo bundan .

tesekkur ederım canım 70 tane filan yapıcam arkadasıma 1 tanesini yapmak süsmelemeler hriç yarım saatımı alıyor asıl ıs suslemesınde onuda toplasıp kızlarla yapıcaz bı gun ben oylesıne susledım bıtanesını sızde bakın fıkır verın dıye

ya bu süpermiş ilk defa duydum saç kurutma makinası ve elektrik süpürgesi sesiyle uyuyan çocuk bakalım daha neler öğrenicez..

canım unnado.com bide buraya bak indirimdeki fiyatı 51,90..

canım unnado.com bide buraya bak indirimdeki fiyatı 51,90..

canım oradan gördüm zaten ama araştırdım mağazalardada aynı fiyat bu tarz şeyleri internetten değilde mağazadan alıyorum canım o konuda biraz takıntılıyım yine de sağolasın canımm

ahh cnm sana katılıyorum şımarıyorum bazenn
eşimde ahh bi doğursannn diye söyleniyo şimdiden

canım cok sagol
2 haftalık bi stres dönemi daha bekliyor
inşallah iyi cıkar..inşallah gecer bulantılarda

en uzun benmi beklicem bu sonucalrı almak için bilmiyorum
2 günde almıştı bası arkadaşlar

bende yarın vericem de kan inş erken çıkar ya

benim bebeğin ense kalınlığı 1.55 mm doktorum 2 mm üstünde olduğu takdirde kan tahlili

alıyorum dedi ben kan tahlili yaptırmadı yani

ense kalınlığını usg ile mi ölçüyo? bana direk form yazdı ve test yaptır istersen tabi dedi..

eline sağlık cnm harika görünüyolar...

tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkk bende evde olduğumda kurabiye yapıyordum şeker hamurlu ve hep dua ederdim bi gün kendi bebeğim içinde hazırlayabilecekmiyim diyee .Allahım dualarımı kabul etti.... Kendi meleğime neler yapıcam neler

kesinlikle katılıyorum! bende sıkılmaktan değil de aslında 9 ay çok uzun keşke hızlandırılmışı olsa :) hemen anne olmak istiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…