Eki Görüntüle 294589 Eki Görüntüle 294590 Eki Görüntüle 294593
kızlar bebek şekeri nasıl olmuş arkadaşımın kızı için hazırlıyorum bunları bi bakın sizde fikirlerinizi bekliyorum
çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Bence çok güzel olmuş. Ama zahmetli bişeye benziyo... Kaç tane yapılması gerekiyo bundan .
hadi yaaa cnm neyse ki 9. haftaya gelmişsin inşallahh haftaya en geç biter cnm yaaa...
benim defnem ilk 4 ayını hep saç kurutma makinasında uyuyoduu onun yüzünden 2 tane kurutma makinası attım ısınmaktann sapıtmışlardııı....:))))bunda bakalım noolcakk yukardaki komşumun oğluu da elektrik süpürgesinde uyuyoduu akşamın 10 nda falan süpürge çalışıoduu onlarda daa....:)))
canım robotum blendır setim falan var bide düdüklüm de var tefal nutricook buharda pişirme özelliği ve aparatı var o yönden sıkıntım yok arzumunki çok indirime girmiş hemen alıyım o zaman saol canım.
kızlar bebek şekeri nasıl olmuş arkadaşımın kızı için hazırlıyorum bunları bi bakın sizde fikirlerinizi bekliyorum
canım unnado.com bide buraya bak indirimdeki fiyatı 51,90..
hehe kızlar yabancı bı ulkede kadın neymış ne olmuş hamıle kalınca depresyona gırmışEki Görüntüle 294605 Eki Görüntüle 294605
kızlar meraba ilk önce bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
biraz şöyle okudum neler yazmışsınız diye ???
kızlar valla bu dönemin tadını çıkartalım kaç kere hamile oluyoruz ki hayatta şımaralım şımarabildiğimizce valla zaman geliyo suyumu bile istiyorum getiremiyeceğimden değil şımarmak istiyorum
ben gebelikte 6 kilo verdim şimdiye kadar dahada almaya başlamadım aynıyım ama göbüşüm çıkmaya başladı benim o uüzden eski pantalonları giyemiyorum. ya ne bileyim hep gebelerle işim zaten ama insanın başına gelince farklı oluyo ama benim biraz erken başladı çıkmaya benim gibi var mı?
canım cok sagol
2 haftalık bi stres dönemi daha bekliyor
inşallah iyi cıkar..inşallah gecer bulantılarda
en uzun benmi beklicem bu sonucalrı almak için bilmiyorum
2 günde almıştı bası arkadaşlar
benim bebeğin ense kalınlığı 1.55 mm doktorum 2 mm üstünde olduğu takdirde kan tahlili
alıyorum dedi ben kan tahlili yaptırmadı yani
hiç yoktan iidir kızz 1 gün beklicen ya dr 1 hafta gelmeseydi
aman yarabbiii kriz hali yani
hoho kadın direkt yolunmalık olurdu herhalde
hehe kızlar yabancı bı ulkede kadın neymış ne olmuş hamıle kalınca depresyona gırmışEki Görüntüle 294605 Eki Görüntüle 294605
nasıl böyle kalıyolar ya çağla şikelde böyleydi ya ööfff tamam göbiş olsunda böyle bacaklar kalınlaşıyo popo büyüyo tabi sıkılığıda gidiyo naısl kalıyolar öööfff bunları görünce çook sinir oluyorrruuumhamile platesine falanmı gitsemki
birde kızlar sizde oluyomu bilmiyorum ama hemen yarın doğum yapmak istiyorum sıkıldım hamilelikteen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?