2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur

kızlar benm aklıma bi şey takıldı.biz kilo almaya başlayınca sadece göbekten mi alıyoruz yoksa bacaklarımızda kalınlaşıyo mu:))

kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur

:)))

bebeklerimiz şu anda sadece bizim duygularımızı hissedebiliyorlar. sen mozartı dinleyere rahatlıyorsan eğer bebeğine dinletmene gerek yok o da rahatlıyordur. sen üzüldüğünde o da üzülüyor. bir pedagogun 'hamile karısına sadece kaşlarını çatan bir babanın bile bebeği doğduğunda ondan utanması gerekir' sözünü hiç unutmuyorum. ne hissediyorsak aynını onlar da hissediyor. o yüzden dikkatli olmamız gerekiyor.

bende hergün eleni karaindrou- eternity i dinletiyom bebişimeee çok seviyorum ben bu parçayı hergün dinliyoozz

canım ben bayılıyoru şeker hamurlu kurabiyelere pastalara bende bır ara sarmıştım. ama kıvamını bi tutturamadım bebegımın 40 mevlütünde yapmayı düşünüyorum bana tarflerinden yollarsan bir ara sevinirim şimdiden denemelere başlıyım çünkü emek isteyen bişiy gercektende

Saol canim ya düsünmen yeterli. Artik beklicez yaza kadar ne yapalim :26:

Bu arada iyi gunler anneler

zuzuş bana yazdığını daha yeni görüyorum teşekkürederim...darısı başımıza

kontrole yarın gidecez..:26:

ben fransızca dinletiyorum romantik olsun portofino ve soleranza hitlerimizde...

valla bizim minikler ofisteki arkadaşlar yüzünden radyoda ne çıkarsa onları dinliyo
Akşam da evde babası yüzünden sürekli lost, prison break, heroes, madman izliyo
allahtan lostu bitirdik yoksa minik kate ile minik jack çıkarabilirdim

Yada john locke...aman allah korusun evlerden ırak

Son düzenleme:

kumandayı eşinde eline alıyor demek ama hamişken benle birlikte dizi izliyor adam pohahahha.....

bende hürrem çıkarayım diyorum ama benzemiyoruzzki...

bak bi göbüşünü atcan demi buraa merak ederis tek ikizi olacak annemiz sensin bizim topikte...5 aylık olsun öle isteriz ona göre...

tabi göstericem göbüşümü hele bi yağ tabakasını aşıp ıksınlar ortaya hemen eklicem
hatta doktordan ikisi bir arada bir foto isticem sırf buraya ekleyim diye

vayy yeni okudum darısı başıma maş. sevindim senin adına..

sağolasın tatlım gerçi bu 2 li test değildii direk idrar kan şeker falandıı ama olsun 2 li testime daha 3 hafta var cnm benimmm...şimdiden onun da telaşı sardıı...:))))hepimizz şu 1-2 ayı atlatsakk biraz rahatlıcaz son aylara kadar en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…