kesinlikle katılıyorum! bende sıkılmaktan değil de aslında 9 ay çok uzun keşke hızlandırılmışı olsa :) hemen anne olmak istiyorum artık :)
kızlar benm aklıma bi şey takıldı.biz kilo almaya başlayınca sadece göbekten mi alıyoruz yoksa bacaklarımızda kalınlaşıyo mu:))
bacaklar ve popo danda kilo alınıyor bende öyle olmuştu daha doğrusu
kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur
kızlar tuba büyüküstün ikizlere hamile ya
7. ayındaymış karnı ne kadar minik:44:
Eki Görüntüle 294534
kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur
Kızlarrr testlerimii almış eşim dr uma göstermişşşhiç bi sorun yokmuşşş....idrardan çekiniyodumm ohhhh içim rahatladıı....:))))
pohahha direk doktoru yolardım kendimi değil
tatlım çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkk bende evde olduğumda kurabiye yapıyordum şeker hamurlu ve hep dua ederdim bi gün kendi bebeğim içinde hazırlayabilecekmiyim diyee .Allahım dualarımı kabul etti.... Kendi meleğime neler yapıcam neler
yaramıştır inş teyzesi biraz zorlayarak yedim ama bebiş için
sağoll canım
canım yaa ben de çok severim stok yapmıştım ama yiyemedim mide bulantım başlayınca , balkona bıraktım kurudu dışı ama içinde taze tat var birazcık.yakınımda olsan uçururdum sana bir avuç bişey kaldı çok üzüldüm şimdi... bende yoğunlaşmamaya çalışıyorum ama yaz meyveleri olsa (isim vermeyeyim) bir gömülürüm ki sormayın...
Hoşgeldin tatlım aramızaaa ... aşağı yukarı aynı gibiyiz. benim haftaya 2'li testim var büyük ihtimal sende haftaya gittiğinde 'li test isteyecek
evet tatlım ya bende akşam gördüm haberlerde... Allah sevenlerine sabır versin... ;Mekanı cennet olsun....
oo bir paşamız daha geliyor hee hadi hayırlısı canımm çok sevindim benimde içime hep erkek doğuyor bakalımm kısmet
Gözünüz aydın canım Sahara bebek ailesi akrabalarına vatanına hayırlı bir evlat olur inşallah.
ikili taramadan inşallah güzel sonuçlarla dönersin tatlımmm
Günaydın günaydın günaydınnnnnnn
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn
ben fransızca dinletiyorum romantik olsun portofino ve soleranza hitlerimizde...
herhalde doktoru yolacan kızımmm
valla bizim minikler ofisteki arkadaşlar yüzünden radyoda ne çıkarsa onları dinliyo
Akşam da evde babası yüzünden sürekli lost, prison break, heroes, madman izliyo
allahtan lostu bitirdik yoksa minik kate ile minik jack çıkarabilirdim
Yada john locke...aman allah korusun evlerden ırak
bak bi göbüşünü atcan demi buraa merak ederis tek ikizi olacak annemiz sensin bizim topikte...5 aylık olsun öle isteriz ona göre...
vayy yeni okudum darısı başıma maş.sevindim senin adına..
tabi göstericem göbüşümü hele bi yağ tabakasını aşıp ıksınlar ortaya hemen eklicem
hatta doktordan ikisi bir arada bir foto isticem sırf buraya ekleyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?