kumandayı eşinde eline alıyor demek ama hamişken benle birlikte dizi izliyor adam pohahahha.....
bende hürrem çıkarayım diyorum ama benzemiyoruzzki...
selam güzel annelerrrrr
ıkili test sonucunu alıcam cumartesi heycanlıyımmmmm
Allah bizi bu yolda yanlız bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
tabi göstericem göbüşümü hele bi yağ tabakasını aşıp ıksınlar ortaya hemen eklicem
hatta doktordan ikisi bir arada bir foto isticem sırf buraya ekleyim diye
sağolasın tatlım gerçi bu 2 li test değildii direk idrar kan şeker falandıı ama olsun 2 li testime daha 3 hafta var cnm benimmm...şimdiden onun da telaşı sardıı...:))))hepimizz şu 1-2 ayı atlatsakk biraz rahatlıcaz son aylara kadar en azından...
sendee var o potansiyel cnm bi ikiz daha patlatırsan aradan muhakkak 1-2 şehzade çıkarr....:)))bak bende var hürrem çıkarma potansiyeli bazı arkadaşlar benzetiyor
mehmet günsür gelsin de öyle izleyelim de çıkacaksa mehmet günsür gibi bişey çıksın
Selam güzel annelerrrrr
Ikili test sonucunu alıcam cumartesi heycanlıyımmmmm
ay yok canım kimse pervane değil etrafımda tam tersi bu halimle hizmet bekliyo millet dün yattım bayadır dinlenemiyodum 1 gün izinliyim onuda ev işiyle geçiriyorum dr git gel yoruldum heralde uyudum akşam geldi yemeğim vardı allahtan bişey yapmamışsın evde naptın sen bugün yattım zoruna mı gitti dedim yoo sordum öylesine diyo ondan 2 gün önce annesi babası birde çok muhterem ablası geldi ben işten gelmişim zaten yorgunum paşalarım bi taraflarını bile kaldırmadılar sağ olsunlar surat astım gittiler hemen gittim yattım eşim gelmiş ne oldu elinin körü oldu dedim ya ne oldu söyle ben hariç herkes hamile maşallah gebersin karnınızdakkiler dedim yattım kalakaldı napiim sinir oluyorum yemin ederim hasta olup yatağa düşseler canım tırnağım kadar acımaz
sendee var o potansiyel cnm bi ikiz daha patlatırsan aradan muhakkak 1-2 şehzade çıkarr....:)))
kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.
bende hergün eleni karaindrou- eternity i dinletiyom bebişimeee çok seviyorum ben bu parçayı hergün dinliyoozz
:)))
bebeklerimiz şu anda sadece bizim duygularımızı hissedebiliyorlar. sen mozartı dinleyere rahatlıyorsan eğer bebeğine dinletmene gerek yok o da rahatlıyordur. sen üzüldüğünde o da üzülüyor. bir pedagogun 'hamile karısına sadece kaşlarını çatan bir babanın bile bebeği doğduğunda ondan utanması gerekir' sözünü hiç unutmuyorum. ne hissediyorsak aynını onlar da hissediyor. o yüzden dikkatli olmamız gerekiyor.
Kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.
kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur
kızlar benm aklıma bi şey takıldı.biz kilo almaya başlayınca sadece göbekten mi alıyoruz yoksa bacaklarımızda kalınlaşıyo mu:))
Selam güzel annelerrrrr
Ikili test sonucunu alıcam cumartesi heycanlıyımmmmm
Kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.
göbek genişleyecek nasılsa dolsun dolsun boşalsın
bak bende var hürrem çıkarma potansiyeli bazı arkadaşlar benzetiyor
mehmet günsür gelsin de öyle izleyelim de çıkacaksa mehmet günsür gibi bişey çıksın
annejiklerrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmm ben çıkıorum ne çene varmış
haziran annelerinde oku oku bitmio maaşallahımız varrr
babaannem dıokı napıon saatlerdır ole anlattım hepimiz hamişiz böle konuşuoz dıe ii kafayı kırcanız siz
çoçukla dıoo allah akıl fıkır versın dıoo puhaaa kopardı benııı
iiki bu zımbırtıyı çıkarmışlar dıo oyalancak yoksa neyinizi karıştırırdınız acaba oyalancak dıo heheheheheeh
hadii bakalımmm gözün aydın cnmm 3 ay çok uuzn süre yaaa görmemek için....Kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.
annejiklerrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmm ben çıkıorum ne çene varmış
haziran annelerinde oku oku bitmio maaşallahımız varrr
babaannem dıokı napıon saatlerdır ole anlattım hepimiz hamişiz böle konuşuoz dıe ii kafayı kırcanız siz
çoçukla dıoo allah akıl fıkır versın dıoo puhaaa kopardı benııı
iiki bu zımbırtıyı çıkarmışlar dıo oyalancak yoksa neyinizi karıştırırdınız acaba oyalancak dıo heheheheheeh
bizim erkek olur ve bana benzerse kıvanç tatlıtuğ gibi birşey çıkar diyorum ben herkez gülüyor bana gözlerim renkli açık kumralımda niye çıkmasınki ama dime
oda süper bi parça
anladım canım mozart benim uykumu getiriyo belki bebişime bunu dinletirsem her duyduğunda sızar
niye bakmıyolarki canım 3 ay olana kadar adamdan saymıyolar mı bebişi?
bizim erkek olur ve bana benzerse kıvanç tatlıtuğ gibi birşey çıkar diyorum ben herkez gülüyor bana gözlerim renkli açık kumralımda niye çıkmasınki ama dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?