2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kumandayı eşinde eline alıyor demek ama hamişken benle birlikte dizi izliyor adam pohahahha.....

bende hürrem çıkarayım diyorum ama benzemiyoruzzki...

bak bende var hürrem çıkarma potansiyeli bazı arkadaşlar benzetiyor
mehmet günsür gelsin de öyle izleyelim de çıkacaksa mehmet günsür gibi bişey çıksın

Selam güzel annelerrrrr

Ikili test sonucunu alıcam cumartesi heycanlıyımmmmm

Allah bizi bu yolda yanlız bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

tabi göstericem göbüşümü hele bi yağ tabakasını aşıp ıksınlar ortaya hemen eklicem
hatta doktordan ikisi bir arada bir foto isticem sırf buraya ekleyim diye

ayyy onların eşyaları çok komik oluyor eğlenceli oluyor hele kıyafetler hep gülüyorum görünce...

aha ben karıştırdım demek evet 12.haftada yapıolar ....neyse azcık kalmış...

mehmet günsür gelsin de öyle izleyelim de çıkacaksa mehmet günsür gibi bişey çıksın
sendee var o potansiyel cnm bi ikiz daha patlatırsan aradan muhakkak 1-2 şehzade çıkarr....:)))
Selam güzel annelerrrrr

selam cnmmm hadii güzel haberlerle cnmm inşallahhh amin cnm

canım ya senin durum gerçeken vahim hem çalışıyosun hem akşam yemek yokmu evde ne yaptın sorusu bide üstüne misafir Allah yardımcın olsun..

Kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.

kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.

ayyy ilk buluşma
Inşallah çok güzel olacak

bende hergün eleni karaindrou- eternity i dinletiyom bebişimeee çok seviyorum ben bu parçayı hergün dinliyoozz

oda süper bi parça

anladım canım mozart benim uykumu getiriyo belki bebişime bunu dinletirsem her duyduğunda sızar

Kizlar ,danimarkada 3 aylik olmadan ultrasondan bebege bakmiyorlar. Bende dayanamadim parasini odeyip ozel klinige gitcem yarin 12 de. Simdiden heycan basti. Gorunce kesin aglarim diye dusunuyorum.
Ben bu gece uyuyamamda.

niye bakmıyolarki canım 3 ay olana kadar adamdan saymıyolar mı bebişi?

kızlaarr ben mozartın albümünü indirdim şimdi karnıma kulaklık taktım bebişime dinletiyorum şuan acaba duyabiliyo mudur

umarım duyar ve sakin bi çocuk olur cnm..

kızlar benm aklıma bi şey takıldı.biz kilo almaya başlayınca sadece göbekten mi alıyoruz yoksa bacaklarımızda kalınlaşıyo mu:))

valla benim şimdilik sadece göbüşüm var

bide gögüslerim büyüdü :)

Selam güzel annelerrrrr

slm cnm amin cnm benim bende yarın yapıcam 2 li testimi
inş temiz çıkar...

Ben bu gece uyuyamamda.

bizde her dk usg deyiz cnm aslında zararlı ama durum bu yapacak bişi yok..
evet cnm görünce çok duygulanıyorsunn

göbek genişleyecek nasılsa dolsun dolsun boşalsın

sorma cnm yaaa ben kızımda 13 kilo aldım doğurdum 10 kilosu gitti ama emzircem dieee dayadılarr tatlıyı hamurluyu 5 aydaa kalan 3 kiloma 5 kilo ekledimm oldu 8 kiloo ilk sene çok emziriyosun diee veremiyosunn sonra zaten bebiş ayaklanıyooo hareket çok ediyosunnn ama geçen yaz kıızım 19 aylık falandııı 3 ay annemin yazlığında kaldımm ablamlar arkadaşlarım sahilde at gibi yürüyoalrdıı bende onlarlaa hababam yürüdümmm sonuçç hamişşlikten önceki kilomun 6 kilo azına inip sevinerek kışa geçtim ama 1 ay geçmedi döneli hamiş haberi geldii yandı yani 3 aylık eziyetim...:))))))

annejiklerrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmm ben çıkıorum ne çene varmış
haziran annelerinde oku oku bitmio maaşallahımız varrr
babaannem dıokı napıon saatlerdır ole anlattım hepimiz hamişiz böle konuşuoz dıe ii kafayı kırcanız siz
çoçukla dıoo allah akıl fıkır versın dıoo puhaaa kopardı benııı
iiki bu zımbırtıyı çıkarmışlar dıo oyalancak yoksa neyinizi karıştırırdınız acaba oyalancak dıo heheheheheeh

bizim erkek olur ve bana benzerse kıvanç tatlıtuğ gibi birşey çıkar diyorum ben herkez gülüyor bana gözlerim renkli açık kumralımda niye çıkmasınki ama dime

görüşürüz canım iyi bak kendine bebişinee süper babaanneye selam

Ben bu gece uyuyamamda.
hadii bakalımmm gözün aydın cnmm 3 ay çok uuzn süre yaaa görmemek için....

hehhehhehe onu benim annem de dioo arada ne buluyoonn bu merette dieee..o yok şimdidlik gelsin zaten bu kadar takılamam kocamdan beter valla

bizim erkek olur ve bana benzerse kıvanç tatlıtuğ gibi birşey çıkar diyorum ben herkez gülüyor bana gözlerim renkli açık kumralımda niye çıkmasınki ama dime

tabii canım niye çıkmasın kıvançlarıda analar doğurduu D bende kenan imirzalıolu gibiinn bişey pırtlatmak istiyorum babası hafiften benzerdee

oda süper bi parça

anladım canım mozart benim uykumu getiriyo belki bebişime bunu dinletirsem her duyduğunda sızar

niye bakmıyolarki canım 3 ay olana kadar adamdan saymıyolar mı bebişi?

Ben doktora gittigimde bana dedigi sey : 12.haftaya kadar herkesde bebegi dusurme riski vardir o yuzden heveslendiripde erkenden ultrasona girilmiyor. Hastane 12 ile 15. hafta arasi seni cagircak

Istersen para odeyip ozel klinikde baka bilirsin ama bence gereksiz bosuna para dedi doktor. Burda doktor,hastane ile alakali hersey bedava. Ilac haric tabiki. Ve ozel klinikde haric.

Bende esime artik dayanamiyorum parasi batsin bebisimi gormek istiyorum diye aglayinca dayanamadi oda :26:

çıkar çıkar :)

ben de biraz uğraşıp hem kıvanç tatlıtuğ hem de kenan imirzalioğlu çıkarayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…