hadii bakalımmm gözün aydın cnmm 3 ay çok uuzn süre yaaa görmemek için....
hehhehhehe onu benim annem de dioo arada ne buluyoonn bu merette dieee..o yok şimdidlik gelsin zaten bu kadar takılamam kocamdan beter valla
sendee var o potansiyel cnm bi ikiz daha patlatırsan aradan muhakkak 1-2 şehzade çıkarr....:)))
selam cnmmm hadii güzel haberlerle cnmm inşallahhh amin cnm
akıllıbıdık evet resimlerinizi çok merek ediyorum doktor isteyince yükle valla rahimdeki görüntilerini acaip merak ediyorum
çıkar çıkar :)
ben de biraz uğraşıp hem kıvanç tatlıtuğ hem de kenan imirzalioğlu çıkarayım diyorum
evet 3 ay cok uzun bir sureCildirtiyorlar insani
inşallah canımm bu arada ben cumartesi gittim ikili test için kan vermeye. Dr cinsiyet tahmini yaptı. Sizlerde varmı cinsiyet tahmini hiç. Ve bebeğimi böle büyümüş görünce göz yaşlarımı tutamadım yaaa
tahmin yaptı diyosun ne dedi onu demiyosun
inşallah canımm bu arada ben cumartesi gittim ikili test için kan vermeye. Dr cinsiyet tahmini yaptı. Sizlerde varmı cinsiyet tahmini hiç. Ve bebeğimi böle büyümüş görünce göz yaşlarımı tutamadım yaaa
yaa seninkilerin biri kız biri erkek olsunlar yaaaa valla niyeyse çok hevesleniyom oyle olsunlar diye bana ne oluyorsa
Ben doktora gittigimde bana dedigi sey : 12.haftaya kadar herkesde bebegi dusurme riski vardir o yuzden heveslendiripde erkenden ultrasona girilmiyor. Hastane 12 ile 15. hafta arasi seni cagircak
Istersen para odeyip ozel klinikde baka bilirsin ama bence gereksiz bosuna para dedi doktor. Burda doktor,hastane ile alakali hersey bedava. Ilac haric tabiki. Ve ozel klinikde haric.
Bende esime artik dayanamiyorum parasi batsin bebisimi gormek istiyorum diye aglayinca dayanamadi oda :26:
HEHEHEH OĞLAN DEDİ
HEHEHEH OĞLAN DEDİ
HEHEHEH OĞLAN DEDİ
yaa ne dedi kız mıymıs erkek mı ayyy benımkıde tahmın etse yaaa bende cumartesı gunu gıdıcemm etsede soylemez ama benım uyuz doktorum
ne dediii cnm dr sana...benim daha 3 haftam var 2 li teste tatlım o zmn bende sorcam ama
ayyy yerim ben onun totosunu sağlıkla doğsun inş.
Olur mu fıstığım teyzesi sayılırsın
hayırlısı tabi de benim de gönlümden öyle gelmiyor desem yalan olur
canım sen kaçıncı haftadasın? Ben gecen hafta doktora gittiğimde8+2ydim cinsiyet tahmini yapsak ya dedim kızdı bana daha çok erken hele şu 2 li testleri fln yapalım da sonra dedi. Haklı aslında benimki sabırsızlık! Haftaya 15 gün sonra gel dedimhaftaya gidicem 2li test yapacağız. Bakalım şu kan değerine göre cinsiyet büyük olaslıklıkla tutuyormuş diyorlar ya acaba tutacak mı? Ben kız çocuk delisiyim eşim de erkek! Bakalım ne olacak?
ohhhh bi paşaaa geliyoo deseneee..benim bi yanım inşallahh oğlandırr dioo yaşamadım yaa onu bi yanımda inşallahh kızdır dioo kızıma arkadaş olsun yakın olsunlar 2 kardeş diee böyle gel gitlerdeyimm..allah sağlıklı nasip etsin tabiii önceliklee....
ohhhh bi paşaaa geliyoo deseneee..benim bi yanım inşallahh oğlandırr dioo yaşamadım yaa onu bi yanımda inşallahh kızdır dioo kızıma arkadaş olsun yakın olsunlar 2 kardeş diee böyle gel gitlerdeyimm..allah sağlıklı nasip etsin tabiii önceliklee....
evet yaa ne güzel bebişlerimizin bi sürü teyzeleri var burda 2010 haziran anneleri vardı biri benım arkadasımdı bebekleri doğduklarında 15 anne filan toplanmışlardı bebekleriyle bide sıra sıra cocuklarıyla resım cektırmısler acayıp hosuma gıtmıstı o gorunt belki bizde oyle toplanırız yakın olanlarda bizde kalabalıgız cunku baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?