2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım aaaaaaa sen nıe bukadar alınıon ben fıkrımı soledım sende fıkrını soluon bole konusup gıdıoz

canım hiç sıkma canını çünkü sen kendi canını ne kadar sıkarsan ne kadar huzursuz olursan onlar o kadar mutlu oluyor en azından eşin az da olsa seni anlıyor bence sen dün o mesajı yazmakla en güzelini yaptın neden dersen onlar sürekli eşinle irtibat kuruyorlar en azından sen eşini devreye sokmuyorsun bence bi dahaki konuşman bu konu üzerine olmalı sen o evin hanımısın erkekler evin musait olup olmadıgını nereden bılsınkı seni arasınlar seninle konussunlar sana gelmek ıstedıklerını dıle getırsınler ama tabı bu konuda esıne gorev dusuyor onlar her esını aradıklarını anne ebruyu arayın demes gerekıyor aslında esın bunu dıyebılse bıraz olsun sorunlarınız cozulucek onlarda esının senı ezdırmeyecegını anlayacak ve cekıncek benım cok yakın arkadasım senın durumundaydı esıne aynen boyle yaptırdı sımdı en azından kayınvalıdesı ılk once kızı aramak zorunda kalıyor

canım sız bılırsınız ama ıkılı test ıcınde onmlı dıyor doktorlar sonucu kotu olsa bıle allah korusun en azından kendımızı alıstırmıs oluyoruz ve sonuclarını bıle bıle katlanıyoruz ama dedıgım gıbı karar sızın

ay bilemedim ya kafam çok karıştı Allahım yardım eder inş..
dün usg de ki resmine baktıkda eşimle bişi de olsa bu şeker şeye kıyamayız ki dedik çok kötü oldum ben ya

günaydın herkese...

rubetcim inşallah eşin biraz daha anlayışlı olurda senin da morelin düzelir. herşey eşte bitiyo. sonuçta onlar düzelmez ama eşin dengeyi kurabilir. umarım en kısa zamanda morelin yerine gelir sonuçta bi bebiş var çok ufak ama çok etkileniyo... onun için sıkma tatlı canını...

ya canım ailesi acayip bişey ailemi bilmiyorum kayın babam annesini evine almıyo neymiş onlara bakmamış işte kardeşlerine yedirmiş malını nası diyim kadının üzerine kuma gelmiş oda sürekli evine girip çıkan bi kadınmış ondan sonra kadın erkek gibi dolaşmaya başlamış falan filan ne olursa olsun annesi ben eşim ailesine sahip çıkmasın yok saysın istemiyorum ki annesi babası tabiki gelip gidicekler ama inanın beni yok sayılar eşim çok önlerine geçmeye çalışıyo ben görüyorum ama nası diyim garipler ya onlara bişey denmicek onlar sinirli onlar alıngan onlar insan bizler hayvanız gerizekalılar ona sinir oluyorum annem aradı şimdi üzme kendini eşinle iyi ol düzelir merak etme çocuğunuz olucak onuda üzme diyo akşam görümcem bunun hesabını çekicek die bağırıp duruyomuş annem üzerine masayı itmiş neyin hesabından konuşuyosun sen alırım kızımıda torunumuda kurban ederim saçlarının teline demiş(kardeşim söyledi annem söylemedi) hesabını çekicekmişim eşim üzülme diye bana sarılıp uyudu ama neyin hesabından bahsediyolar adam evlenirken ağlaya ağlaya benim ailem lafta var sen varsın die evlendi benimle ben yine de onlara olan saygımı hiç yitirmedim bu mesajda bile saygısız tek bir kelime bile yok ama anacıım kendilerini sadrazam sülalesinden sanıyolar kimse onlar allahın insanı nihayetinde bak aynen yazdığımı kopyalayıyorum''
meraba xxx abla nası dicemi bilmiyorum ama yyynin söylemesi daha doğru olurdu bence fakat o bir türlü söyleyemedi siz bildiğiniz üzere ben çalışıyorum birde üzerine şu an hamileyim yanlış anlamayın noluur ama çat kapı gelmenizi istemiyorum sadece sizin değil kendi annem babam bile gelmiyo gerçekten evi temizleyemiyorum kendim zaten sürekli hasta gibiyim ev o haldeyken birilerinin gelmesi beni ciddi anlamda rahatsız ediyo 1 gün önceden arayın lütfen yanlış anlamayın beni sizden dolayı değil geliceksiniz tabi ama haber verin lütfen''
ne var bu yazdığımda allah aşkına ama şükürler olsun eşim yanımda

ceviz yiyip üzerine 1 bardak su içmiştim
su mahvediyo yaa içtiğim an çıkıyo nasıl olacak anlamadım gitti

aynen su beter ediyor ya
6 haftadır su ıcmeyı ozledım
böylee azcık su içmeylede nereye kadar kii
doktor cok önemli su içmek diyor
hani hep diyorlar bıcak gibi kesilir falan kesilsinde bi görelim nasıl bişeymiş

hHEHEHE KOPTUM BEBİŞLERİMİZ 10.HAFTAYA GIRDIGINDE BÖREKLERİ İDRAR OLUŞTURMAYA
BAŞLIYORMUŞ VE ÇİŞLERİNİ YAPIOLARMIŞŞŞ ARTIK AY KOPTUMM
İÇİMİZE İŞİOLAR

buna kımse bişi demedı yaaaaaaaa ben yenı öğrendımm paylaşıım dedımm ama kımse takmadı hıhhh

neymiş 12. haftada düzelirmiş yalaaaaaaaaan :44:

yalan yalan.. bende bu bulantılar 6. haftada başladı, 8. hafta biter gibi oldu, 9. hafta yeniden başladı, 12+6'da tavan yaptı, 13+0'da azalmaya başladı, bugün 13+2'yim arada bir yokluyor.. inanılmaz bir skala çiziyorum :) ümidim 14+0'da..

önceden 2 lt su kesin içerdim günde şimdi bardağı dolduruyorum o bana bakıyo ben ona
1 yudum içmeden 10dk düşünüyorum..:44:
portakala çok düştüm aşeriyorum sandım ama alakası yok susuzluktan canım portakal çekiyo

buna kımse bişi demedı yaaaaaaaa ben yenı öğrendımm paylaşıım dedımm ama kımse takmadı hıhhh

daha önce okumuştum o yüzden bi tepki vermedimdi ben
içimize işemiyolardır ama kordondan bizim kana karışıyodur
yoksa o suyun içindeler içerler çişli suyu

zaten 8. hafta bir milat,
8. haftada hepimizin kesiliyo bitecek olanınki bitiyo
bitmeyenin tekrar başlıyo tam gaz devam ediyo

içiolarmış zaten ama bı sakıncası yokmuş bakterısız zararsızmış bızden cektıklerı vıtamınlar falan fılan onları işiyip geri içiolarmış dur sıtenın adına bakıım

günaydın kızlar...
ben geldim.. güzel haberlerle geldim..
dün kontrolüm vardı.. bebişimi gördüm, kalp atışlarını dinledim.. müthiş bi duyguymuş.. ellerini, ayaklarını gördüm.. hatta bi ara belli belirsiz yüzünü de gördüm.. ağladım mutluluktan..
10. haftadayım zannederken adet dönemini yakaladığını söyledi doktor 11+4 müşüz şimdi..
her şey yolunda, durumu gelişimi çok iyiymiş..
ben 3-4 kilo aldım diye korkup tartılmamıştım.. 600 gr cık almışım.. kıyafetlerim olmuyor, göbeğim çıktı dedim.. gaz şişkinliğiymiş, kilo değilmiş.. ona ayrıca sevindim..

ayy bi de erkek olabilir dedi.. artık neyini gördüyse

önümüzdeki hafta ikili testimiz yapılıcak..
çok rahatladım... kuş gibi hafifledim.. yesim den sonra çok korkmuştum :18:

kontrolden sonra alışverişe çıktım.. hamiş kıyafetleri aldım büssürü...
siz neler yaptınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…