2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrrr

ebrucum yazdıklarını okudum canım gönderdiğin mesajda gayet güzel...bence çok da iyi yapmışsın ama insanın içi fesat olunca iyiyi bile kötü anlar canımmm.... Aynı şeyler bende de oldu desem hiç bi zaman bize gelecekleri zaman beni arayıp sormazlar hep eşime derler...sanki evin hanımı ben değilimde o bu konuda bizde eşimle çok tartıştık ama benimki ailesine tek bir laf dedirtmez.... en son 4 ay önce bişeyler oldu o gün bugündür görümcem ve eşi ile görüşmüyoruz.... ve inan eşimle artık kavga etmiyorumm... tüm tartışmalarımız görümcemden dolayıydıııı.... bazen gördüğümde merhaba diyorum ama gerisi yok..... benim için sadece eşimin ablası ötesi yok....

hHEHEHE KOPTUM BEBİŞLERİMİZ 10.HAFTAYA GIRDIGINDE BÖREKLERİ İDRAR OLUŞTURMAYA
BAŞLIYORMUŞ VE ÇİŞLERİNİ YAPIOLARMIŞŞŞ ARTIK AY KOPTUMM
İÇİMİZE İŞİOLAR

tatlım bide o işediklerini bağırsaklar emiyormuş

Son düzenleme:

eet zuzuuuu ölemiş yaa çok tuhaff

ıyyyyy bnm dun ole olduu çoğunlukta 12.haftadan sonra bıtıomuşş 2 haftam kaldı bakalım ne olcak gecıcekmı

ben 12. haftadayım ilaca rağmen her sabah öğürmeden çıkamıyom dışarı ....yalannnnnnnn

ceviz yiyip üzerine 1 bardak su içmiştim
su mahvediyo yaa içtiğim an çıkıyo nasıl olacak anlamadım gitti

ah suyu sorma cnm ya bende içemiyommmmmm

bende özldim su içmeyi
bıçak gibi falan kesilmiyooooooo
akşamları kivi yiyorum iyi geliyo bi kaç akşamdır deniyom rahatlatıyo biraz midemi

çok sevındım cnm gusel haberlerle gelmene aldıklarını yukle yukleye bılıosanda gorelım

bir de ikili test fiyatı 70 tl ymiş.. bana uygun geldi.. sizce nasıl???

tatlım ne güzel çok sevindim senin adına...... bende cumartesi bi elbise ile pantolon almak istiyorum İstanbula gidicem ikizimle alışveriş yapmak istiyorummmmm..... 30 kasımda bende göreceğim inşallah bebişimi .....

Kızlar rüyamda kızım oluyordu öyle güzel masumdu ki ....Yazlıktaymışız annemle birlikte bebeğimi yıkıyormuşuz.... ve hiç ses çıkarmıyor uysal uysal böylee sakin........oyyy yerim onu.... herkes erkek diyo içime de erkek doğuyor ama bakalım kısmet neyimiz olacakkkk

Kizlar hepimiz hamileyiz sinirlenmeyelim bence bide kimsenin ne yasadigini bilemem ama acaba benmi ck mutevaziyim diyorum.Cunku bnmde kaynanam bize gelir hatta uzaktan gelir 1 yada 2 gun onceden esime der geliyoruz.Bn de basta dusunuyordumki neden haber vermiyr bna ama sonra gordmki bn de onlara nezaman gitsem o istyrki bn onun evini kendi evim gibi goreyim.ozaman dedim o oglunun evini neden kendi evi gib gormesinki.hatta bi seferinde 28 gun kaldi ama kadincagiz hergun yemegimi yapiyrdu evimi temizleyip duzenliyrdu.evet aradigimi bulamiyodum belki bna sunu yap bunu yap diyrdu ama biseyi farkettimki bnm kotulugum icin yapmiyrdu sadece buyuk oldugu icin konusuyrdu.Ve dusundum annem bna dese alinmiycam peki neden kaynanam deyince aliniyorum ustelik kotulugumede soylemezken.yada annem habersz gelse alinmam neden kocamin annesi gelemesinki.ama sizinde hakli oldugunuz yonler var sizden o halde bide hizmet bekliyrlar.bnm tek sansim kadin kendi evne gittigimde de o bnm evime geldigindede kosturuyr.herseyimede karisir bisey der ama bn hep kendi kendime derimki nasil olsa gidicek kirmayayim tamam derim yne bidigimi okurum.Ve bi arkadasimla su konuda hem fikirim bni kocamla ayirmaya calismadikca yada bna eziyet etme derdinde olmadikca gelsin kalsin.Hatta bna daha iyi oluyrdu isten gelince onume yemegimi koyuyor daha ne isterim.onlar bize eziyet etme derdinde olmamali bzde kocamizi seviyrsak acaba kend annem sunu yapsaydi ne tepki verirdim deyip ona gore biraz daha yumusak davranmaliyizki her iki taraf icinde hersey daha katlanilir olsun:)))ve bn biliyorumki kocamin annesine bn nekadar saygi gosterrsem kocamda bnm aileme bi okadar sevgili oluyr.her seferinde gelin kalin dye cagiriyr hemde icten sekilde.bense annemi ck seven biri olarak bunu haketmek icn biraz orta yolu bulmak bna ckta zor gelmiyr.
Kizlar tekrar diyorum derdim nasihat filan vermek degil, kimsenin ne yasadigini bilemem sadece herseye kizmayalim yoksa sadece uzulen kendimiz oluyoruz cnku kimse bu yasina kadar geldigi ailesinden kopamaz:))Karsi tarafa verilen mutluluk bizleri de mutlu edicek goruceksiniz ve bebislerimizde mutlu olucak:)))

bir de ikili test fiyatı 70 tl ymiş.. bana uygun geldi.. sizce nasıl???

ben dün sordum özelde 35 tl dediler
devlet hastaneleri de yapıyomuş bilginiz var mı?

hakkımıza hayırlısı ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum :)

Günaydın kızlar. nasılsınız? ben çok heyecanlıyım. bugün saat birde gitcem doktora. bizim için dua edin nolur. kötü bişey yoktur inşallah...

aynen 8 de benimde bi kaç gün düzeldi ama geri başladı
artık geçsin yaa gerçekten kötü oluyorum
su içemiyorum ya
bende mandalina falan sıkıp içiyorum ee onuda ne kadar içebilirsinki sonucta
susuz kaldı vücut

hadi gözünaydın canım
bu aradaikili test fiyatı iyi bence
bende ilk sorduugmda 35 demişlerdi ama 82.5 tuttu
sonradan farklı bi fiyat cıkarmaslarda iyi

aynen kesilmiyor ama kesilsiiiiiin
yaa yürüyüş falan yapcam bu yüzden cıkasım gelmiyor
hiç bi yere gidesim gelmiyor
yemeiyi içmeyi geçtim eve kapanmaktanda sıkıldım
zaten dogumdan sonra uzun müddet evdeyız sımdı en serbest dönem ama yooook

Rubetcim canm snde haklisin ama sen mutlu ol birazda tersine tepki ver bebisinde mutlu olsun stres insani ck kotu yapiyr cnku.bak yne kaynanam aradi esim hastalandi dye bna neyapmam gerektigini anlatti.tamam tamam opuyorummm dedim kapattim.Politikayi ogrendim bn baya yaa:)))saka bi yana canm cidden sn cok sikilmisin ama fazla sikinti yapma bebisini mutlu et.:)))

canm butun gecmisi okuyamadim yesime nolduki?

arkadaşlar şimdi doktorum aradı, kan sonuçlarım çıkmış..

her şey normal dedi.. ikili test güzel çıkmış ama değeri söylemedi, toksoplazma geçirmişim, çiğ et bile yiyebilirsin dedi.. kan değerim 13.5muş, ki ben kesin kansız çıkıcam sanıyodum.. tiroidim normalmiş, başaılaırnın devamını dilerim dedi şimdi faks çekmelerini siticem sonuçları, gözleirmle görmem lazım

Günaydın kızlar. nasılsınız? ben çok heyecanlıyım. bugün saat birde gitcem doktora. bizim için dua edin nolur. kötü bişey yoktur inşallah...

hayırlı haberlerle gelin inş cnm

bole 70 80 dıonuz ya pekı muayneye kaç alıolar bnm doktor 20 muayneye alıo 100 de taramaya

benim dr 12 tl alıyo tarama 35 dedi

ben çalışıyorum Allah tan işte pek tutmuyo yoksa çalışamazdım ben

canm butun gecmisi okuyamadim yesime nolduki?

vayyyy süper anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…