hHEHEHE KOPTUM BEBİŞLERİMİZ 10.HAFTAYA GIRDIGINDE BÖREKLERİ İDRAR OLUŞTURMAYA
BAŞLIYORMUŞ VE ÇİŞLERİNİ YAPIOLARMIŞŞŞ ARTIK AY KOPTUMM
İÇİMİZE İŞİOLAR
Günaydın kızlarrrrrr
ebrucum yazdıklarını okudum canım gönderdiğin mesajda gayet güzel...bence çok da iyi yapmışsın ama insanın içi fesat olunca iyiyi bile kötü anlar canımmm.... Aynı şeyler bende de oldu desem hiç bi zaman bize gelecekleri zaman beni arayıp sormazlar hep eşime derler...sanki evin hanımı ben değilimde o bu konuda bizde eşimle çok tartıştık ama benimki ailesine tek bir laf dedirtmez.... en son 4 ay önce bişeyler oldu o gün bugündür görümcem ve eşi ile görüşmüyoruz.... ve inan eşimle artık kavga etmiyorumm... tüm tartışmalarımız görümcemden dolayıydıııı.... bazen gördüğümde merhaba diyorum ama gerisi yok..... benim için sadece eşimin ablası ötesi yok....
tatlım bide o işediklerini bağırsaklar emiyormuş
ıyyyyy bnm dun ole olduuçoğunlukta 12.haftadan sonra bıtıomuşş 2 haftam kaldı bakalım ne olcak gecıcekmı
ceviz yiyip üzerine 1 bardak su içmiştim
su mahvediyo yaa içtiğim an çıkıyo nasıl olacak anlamadım gitti
aynen su beter ediyor ya
6 haftadır su ıcmeyı ozledım
böylee azcık su içmeylede nereye kadar kii
doktor cok önemli su içmek diyor
hani hep diyorlar bıcak gibi kesilir falan kesilsinde bi görelim nasıl bişeymiş
günaydın kızlar...
ben geldim.. güzel haberlerle geldim..
dün kontrolüm vardı.. bebişimi gördüm, kalp atışlarını dinledim.. müthiş bi duyguymuş.. ellerini, ayaklarını gördüm.. hatta bi ara belli belirsiz yüzünü de gördüm.. ağladım mutluluktan..
10. haftadayım zannederken adet dönemini yakaladığını söyledi doktor 11+4 müşüz şimdi..
her şey yolunda, durumu gelişimi çok iyiymiş..
ben 3-4 kilo aldım diye korkup tartılmamıştım.. 600 gr cık almışım.. kıyafetlerim olmuyor, göbeğim çıktı dedim.. gaz şişkinliğiymiş, kilo değilmiş.. ona ayrıca sevindim..
ayy bi de erkek olabilir dedi.. artık neyini gördüyse
önümüzdeki hafta ikili testimiz yapılıcak..
çok rahatladım... kuş gibi hafifledim.. yesim den sonra çok korkmuştum :18:
kontrolden sonra alışverişe çıktım.. hamiş kıyafetleri aldım büssürü...
siz neler yaptınız??
günaydın kızlar...
dün kontrolüm vardı.. bebişimi gördüm, kalp atışlarını dinledim.. müthiş bi duyguymuş.. ellerini, ayaklarını gördüm.. hatta bi ara belli belirsiz yüzünü de gördüm.. ağladım mutluluktan..
10. haftadayım zannederken adet dönemini yakaladığını söyledi doktor 11+4 müşüz şimdi..
ben 3-4 kilo aldım diye korkup tartılmamıştım.. 600 gr cık almışım.. kıyafetlerim olmuyor, göbeğim çıktı dedim.. gaz şişkinliğiymiş, kilo değilmiş.. ona ayrıca sevindim..
siz neler yaptınız??
günaydın kızlar...
siz neler yaptınız??
çok sevındım cnm gusel haberlerle gelmene aldıklarını yukle yukleye bılıosanda gorelım
şahsen eşimin annesi ve babası oldukları için ne yaparlarsa yapsınlar başımın üzerlerinde yerleri var
şuana kadar kötü birşey görmediğim için de böyle konuşmak kolay gelebilir bana
ama yine de eşimle aramı bozmaya yeltenmedikleri sürece ne yaparlarsa yapsınlar tırnaklarımı asla çıkarmam saygımda kusur etmem ve severim de...
tatlım bana da doruk tıp 80 dedi bende orada yaptıracağımmm
bir de ikili test fiyatı 70 tl ymiş.. bana uygun geldi.. sizce nasıl???
tatlım ne güzel çok sevindim senin adına...... bende cumartesi bi elbise ile pantolon almak istiyorum İstanbula gidicem ikizimle alışveriş yapmak istiyorummmmm..... 30 kasımda bende göreceğim inşallah bebişimi .....
Kızlar rüyamda kızım oluyordu öyle güzel masumdu ki ....Yazlıktaymışız annemle birlikte bebeğimi yıkıyormuşuz.... ve hiç ses çıkarmıyor uysal uysal böylee sakin........oyyy yerim onu.... herkes erkek diyo içime de erkek doğuyor ama bakalım kısmet neyimiz olacakkkk
tatlım bana da doruk tıp 80 dedi bende orada yaptıracağımmm
yalan yalan.. bende bu bulantılar 6. haftada başladı, 8. hafta biter gibi oldu, 9. hafta yeniden başladı, 12+6'da tavan yaptı, 13+0'da azalmaya başladı, bugün 13+2'yim arada bir yokluyor.. inanılmaz bir skala çiziyorum :) ümidim 14+0'da..
su içemiyorum yaönceden 2 lt su kesin içerdim günde şimdi bardağı dolduruyorum o bana bakıyo ben ona
1 yudum içmeden 10dk düşünüyorum..:44:
portakala çok düştüm aşeriyorum sandım ama alakası yok susuzluktan canım portakal çekiyo
daha önce okumuştum o yüzden bi tepki vermedimdi ben
içimize işemiyolardır ama kordondan bizim kana karışıyodur
yoksa o suyun içindeler içerler çişli suyu
günaydın kızlar...
siz neler yaptınız??
aynen kesilmiyor ama kesilsiiiiiinben 12. haftadayım ilaca rağmen her sabah öğürmeden çıkamıyom dışarı ....yalannnnnnnn
ah suyu sorma cnm ya bende içemiyommmmmm
bende özldim su içmeyi
bıçak gibi falan kesilmiyooooooo
akşamları kivi yiyorum iyi geliyo bi kaç akşamdır deniyom rahatlatıyo biraz midemi
ya canım ailesi acayip bişey ailemi bilmiyorum kayın babam annesini evine almıyo neymiş onlara bakmamış işte kardeşlerine yedirmiş malını nası diyim kadının üzerine kuma gelmiş oda sürekli evine girip çıkan bi kadınmış ondan sonra kadın erkek gibi dolaşmaya başlamış falan filan ne olursa olsun annesi ben eşim ailesine sahip çıkmasın yok saysın istemiyorum ki annesi babası tabiki gelip gidicekler ama inanın beni yok sayılar eşim çok önlerine geçmeye çalışıyo ben görüyorum ama nası diyim garipler ya onlara bişey denmicek onlar sinirli onlar alıngan onlar insan bizler hayvanız gerizekalılar ona sinir oluyorum annem aradı şimdi üzme kendini eşinle iyi ol düzelir merak etme çocuğunuz olucak onuda üzme diyo akşam görümcem bunun hesabını çekicek die bağırıp duruyomuş annem üzerine masayı itmiş neyin hesabından konuşuyosun sen alırım kızımıda torunumuda kurban ederim saçlarının teline demiş(kardeşim söyledi annem söylemedi) hesabını çekicekmişim eşim üzülme diye bana sarılıp uyudu ama neyin hesabından bahsediyolar adam evlenirken ağlaya ağlaya benim ailem lafta var sen varsın die evlendi benimle ben yine de onlara olan saygımı hiç yitirmedim bu mesajda bile saygısız tek bir kelime bile yok ama anacıım kendilerini sadrazam sülalesinden sanıyolar kimse onlar allahın insanı nihayetinde bak aynen yazdığımı kopyalayıyorum''
meraba xxx abla nası dicemi bilmiyorum ama yyynin söylemesi daha doğru olurdu bence fakat o bir türlü söyleyemedi siz bildiğiniz üzere ben çalışıyorum birde üzerine şu an hamileyim yanlış anlamayın noluur ama çat kapı gelmenizi istemiyorum sadece sizin değil kendi annem babam bile gelmiyo gerçekten evi temizleyemiyorum kendim zaten sürekli hasta gibiyim ev o haldeyken birilerinin gelmesi beni ciddi anlamda rahatsız ediyo 1 gün önceden arayın lütfen yanlış anlamayın beni sizden dolayı değil geliceksiniz tabi ama haber verin lütfen''
ne var bu yazdığımda allah aşkına ama şükürler olsun eşim yanımda
günaydın kızlar...
siz neler yaptınız??
Günaydın kızlar. nasılsınız? ben çok heyecanlıyım. bugün saat birde gitcem doktora. bizim için dua edin nolur. kötü bişey yoktur inşallah...
bole 70 80 dıonuz ya pekı muayneye kaç alıolar bnm doktor 20 muayneye alıo 100 de taramaya
aynen 8 de benimde bi kaç gün düzeldi ama geri başladı
artık geçsin yaa gerçekten kötü oluyorum
su içemiyorum ya
bende mandalina falan sıkıp içiyorum ee onuda ne kadar içebilirsinki sonucta
susuz kaldı vücut
hadi gözünaydın canım
bu aradaikili test fiyatı iyi bence
bende ilk sorduugmda 35 demişlerdi ama 82.5 tuttu
sonradan farklı bi fiyat cıkarmaslarda iyi
aynen kesilmiyor ama kesilsiiiiiin
yaa yürüyüş falan yapcam bu yüzden cıkasım gelmiyor
hiç bi yere gidesim gelmiyor
yemeiyi içmeyi geçtim eve kapanmaktanda sıkıldım
zaten dogumdan sonra uzun müddet evdeyız sımdı en serbest dönem ama yooook
günaydın kızlar...
siz neler yaptınız??
aARKADAŞLARRR HİÇ UZATMAYALIM EN İİSİNİN............. HEPSİ AYNI BOK KAYNANADAN TUT KAYIN PEDERMİŞ GÖRÜMCEYMİŞ ELTİYMİŞŞ KAYNINMIŞŞŞ CIRTTTTTT CIRRRRTTTTTTTTTTTT HEPSİ İÇTEN PAZARLIKLI FESAT OLUYOOO
ÇAYI ÇAY DEİLMİŞ ARKADAŞLAR ONUN BI ANLAMI VARMIŞŞ DEMLİK GELİN ALTIDA KAYNANAYMIŞ KAYNANA HEP BULANDIRIR MIŞ
ÇAYBARDAĞINA DOLDURURKEN ORTALIĞI BULANDIRIMIŞ ARKADAN ŞEKER GELIRMİŞ ODA KOCAYMIŞ TATLANDIRIRMIŞ ÇAYKAŞIĞIDA ORTALIĞI KARIŞTIP GIDERMİŞ ODA GÖRÜMCE ELTİ DİYE ADLANDIRILIRMIŞ EE ÇAY TAŞARMIŞ DENGEYİ ÇAY TABAĞI KORURMUŞ ODA KAYIN PEDERMİŞ LAFTAAAA HEHEHEHEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?