2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün sordum özelde 35 tl dediler
devlet hastaneleri de yapıyomuş bilginiz var mı?

hakkımıza hayırlısı ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum :)
aynen bende kız istiyorum ama erkek hissediyorumm hayırlısı diyelim canımmmm sağlıklı olsunlar da

Günaydın kızlar. nasılsınız? ben çok heyecanlıyım. bugün saat birde gitcem doktora. bizim için dua edin nolur. kötü bişey yoktur inşallah...

tatlımm inşallah güzel haberlerle dönersin...

mrb cnm.. ben sana şey de soracaktım.. sen hangi hastaneye gidiyosun?? ben medicalpark özlem hn. a gidiyorum..

tatlım doruk tıp yıldırıma gidiyorum Gizem hanıma...Muayene 35 tl alıyolar şimdi ikili tarama ve tahliller içinde 120 lira vericem

ayy ne güzel cicimmmm güzel çıksında sonuçlar boşver değerleri.....

ya cnm bana dr çiğ etli köfte yeme dedi ama bizim burda çok yiyoz neden dedi acaba bağışıklığım yokmuş :26:

amin amin sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda farketmez

canıııım dediğin gibi olsa yemin ederim başımın üstünde yerleri var değil yemek yapmak çay almak için bile poposunu koltunktan kaldırmaz yani yada ister....ben idrar yollarımdan enfeksiyon kapmıştım bide böbreklerim şişti ağrıyo belim hemde nasıl iki büklümüm bizde kaldılar o gün neyse oğlu evde bunlar gezmeye çıktılar güzel gitsin gezsin oğluyla bana işten izin verdiler öyle kötüyüm eşimi aradım ben iyi değilim izin aldım gel beni eve bırak annenlerin yanına gidersin neyse sonra beni aldı nere gidiyoruz ben eve gidiyorum ayıp olmazmı ben ayakta duramıyorum nasıl geziyim halimi görüp izin verdiler sen gezmeden bahsediyosun neyse bıraktı beni bunlar gezdi tozdu ben evde yattı gezsinle umrumda değil ama geldiler yemek beklediler sağ olsunla iki büklüm yemek hazırlayıp önlerine koydum aman kızım diyen olmadı elin adamı halimi görüyoda onlarmı görmüyo ama gıkım çıkmadı yine saygımı bozmadım surat bile asmadım kızım yat dinlen diceği yerde mutfağa bile girmediler görümcemde kaynanamda öyleler işte herşey karşılıklı canım ben uyumsuz hırı gürü seven biri değilim zaten tam tersi aman kötü olmayalım aman öyle aman eşim mutlu olsun ama benide hizmetçiden ileri şimdi cihangirin çocuğunun annesiyim öööfffffff neyseee

kızlar kendi derdimden sizleri unuttum bebişim artık parmağını bilem emebiliyomuş bu haftaa

ben dün sordum özelde 35 tl dediler
devlet hastaneleri de yapıyomuş bilginiz var mı?

hakkımıza hayırlısı ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum :)

hayır cnm ben hiç sormadım devlete..

bole 70 80 dıonuz ya pekı muayneye kaç alıolar bnm doktor 20 muayneye alıo 100 de taramaya

ben medicalpark ta muayeneye 40 tl ödüyorum cnm...

bana da öyle geldi cnm.. geçen genel teste 150 tl vermiştik.. buna 70 deyince ohh çektim :)

canm butun gecmisi okuyamadim yesime nolduki?

yesim in bebeğinin kalbi durmuştu cnm 8 haftalıkken.. hepimiz sarsıldık..

iyiymiş cnm.. ben koyu galatasaray taraftarı olduğum için medicalpark ı seçtik ama çok memnunum.. hastaneden de dr umdanda..

aaa ozaman cok haklisin hersey karsilikli:))Bnmkide emiyr parmagini hatta bnde oyle fotosu var:)))insan oyle gorunce kiyamiyor yaaa

dnazcim sen bu yesim83 tenmi bahsediyrsn canm???onun bebegi 3 ayi gecmedi mi?nasil 8 haftalikken durmus nezaman soyledi kacinci sayfada soyle bnde bi bakim((

rubetcim benim bebişimde parmağını emiyomuş.. yutkunmayı yeni öğrenmişler ondan hıçkırık da tutarmış bu haftalarda.. düşünsene minicik şeyler hıçkırmayı bile öğrenmişler içerde :))

diğer meselede benimkilerle de çok sorunlar yaşadık.. anlatsam roman olur topic, sayfa dayanmaz.. ama cnm seninkiler biraz daha farklı kusura bakma da pek vicdansızlarmış yani.. tek diyebileceğim Allah sabır versin cnm sana.. çünkü atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.. iş eşin de bitiyor..

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız "dnaz" bende medical parka özlem hanıma gidiyorum cok memnununm cnm belki karşılarışırız birgün

canımm yazdıklarının hepsini okudum sana sonuna kadar hak veriyorum ama eşini al çek bir köşeye bunların hepsini anlat sonra da artık bana laf bırakma herşeyi kendin söyle de bırak sen kötü olma canım. bir de takma artık bunları kim ne demiş etmiş bir kulağından girsin ötekinden çıksınn tamam de geçiştir bebeğinin sağlığı herşeyden önemli bende bi kaç olay yaşadım hamilelik sürecinde ama Allahtan eşim hep benim yanımdadır çünkü haklıyım kayınvalideme dedim eğer bebeğim bu olaylardan etkilenmiş olsun o zaman benden korkun dedim. sende takma ben 2 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir takmamayı öğrendim.

aaa ne güzel.. belki karşılaşmışızdır da bilmeden :) hem haftalarımız da neredeyse aynı.. aynı zamanda, aynı yerde doğurabiliriz bile

dnaz bacim hangi yesim ooo??Yesim83 umu diyosunnn?onun bebegi 3 ayi gecmisti dye biliyorum nezaman oldu bu?

dnazcim sen bu yesim83 tenmi bahsediyrsn canm???onun bebegi 3 ayi gecmedi mi?nasil 8 haftalikken durmus nezaman soyledi kacinci sayfada soyle bnde bi bakim((

evt cnm aynı yesim.. yanlış hatırlamıyorsam gecen ptesiydi.. gecen haftanın sayfalarına bakarsan çokca bahsettik.. walla cnm ben 8 haftalık diye biliyorum..

fotomodel olcak bunlar baksana benimkinin pozuna 5 parmağı belli aaannnuuuum parmaklarını yidiğiiim
Eki Görüntüle 295318

maşşallahh ona.. ay ne güzel yarabbim.. o parmakları tek tek öpmek vardı şimdi...

aaa yapma yaa yesim 83 se cidden uzuldum gerci herkese uzulurdum ama o da annesinden uzakti dye geldi bian aklima gozlerim doldu((Tuh yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…