aynen bende kız istiyorum ama erkek hissediyorumm hayırlısı diyelim canımmmm sağlıklı olsunlar daben dün sordum özelde 35 tl dediler
devlet hastaneleri de yapıyomuş bilginiz var mı?
hakkımıza hayırlısı ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum :)
Günaydın kızlar. nasılsınız? ben çok heyecanlıyım. bugün saat birde gitcem doktora. bizim için dua edin nolur. kötü bişey yoktur inşallah...
mrb cnm.. ben sana şey de soracaktım.. sen hangi hastaneye gidiyosun?? ben medicalpark özlem hn. a gidiyorum..
arkadaşlar şimdi doktorum aradı, kan sonuçlarım çıkmış..
her şey normal dedi.. ikili test güzel çıkmış ama değeri söylemedi, toksoplazma geçirmişim, çiğ et bile yiyebilirsin dedi.. kan değerim 13.5muş, ki ben kesin kansız çıkıcam sanıyodum.. tiroidim normalmiş, başaılaırnın devamını dilerim dedişimdi faks çekmelerini siticem sonuçları, gözleirmle görmem lazım
arkadaşlar şimdi doktorum aradı, kan sonuçlarım çıkmış..
her şey normal dedi.. ikili test güzel çıkmış ama değeri söylemedi, toksoplazma geçirmişim, çiğ et bile yiyebilirsin dedi.. kan değerim 13.5muş, ki ben kesin kansız çıkıcam sanıyodum.. tiroidim normalmiş, başaılaırnın devamını dilerim dedişimdi faks çekmelerini siticem sonuçları, gözleirmle görmem lazım
aynen bende kız istiyorum ama erkek hissediyorumm hayırlısı diyelim canımmmm sağlıklı olsunlar da
tatlımm inşallah güzel haberlerle dönersin...
tatlım doruk tıp yıldırıma gidiyorum Gizem hanıma...Muayene 35 tl alıyolar şimdi ikili tarama ve tahliller içinde 120 lira vericem
mrb cnm.. ben sana şey de soracaktım.. sen hangi hastaneye gidiyosun?? ben medicalpark özlem hn. a gidiyorum..
Kizlar hepimiz hamileyiz sinirlenmeyelim bence bide kimsenin ne yasadigini bilemem ama acaba benmi ck mutevaziyim diyorum.Cunku bnmde kaynanam bize gelir hatta uzaktan gelir 1 yada 2 gun onceden esime der geliyoruz.Bn de basta dusunuyordumki neden haber vermiyr bna ama sonra gordmki bn de onlara nezaman gitsem o istyrki bn onun evini kendi evim gibi goreyim.ozaman dedim o oglunun evini neden kendi evi gib gormesinki.hatta bi seferinde 28 gun kaldi ama kadincagiz hergun yemegimi yapiyrdu evimi temizleyip duzenliyrdu.evet aradigimi bulamiyodum belki bna sunu yap bunu yap diyrdu ama biseyi farkettimki bnm kotulugum icin yapmiyrdu sadece buyuk oldugu icin konusuyrdu.Ve dusundum annem bna dese alinmiycam peki neden kaynanam deyince aliniyorum ustelik kotulugumede soylemezken.yada annem habersz gelse alinmam neden kocamin annesi gelemesinki.ama sizinde hakli oldugunuz yonler var sizden o halde bide hizmet bekliyrlar.bnm tek sansim kadin kendi evne gittigimde de o bnm evime geldigindede kosturuyr.herseyimede karisir bisey der ama bn hep kendi kendime derimki nasil olsa gidicek kirmayayim tamam derim yne bidigimi okurum.Ve bi arkadasimla su konuda hem fikirim bni kocamla ayirmaya calismadikca yada bna eziyet etme derdinde olmadikca gelsin kalsin.Hatta bna daha iyi oluyrdu isten gelince onume yemegimi koyuyor daha ne isterim.onlar bize eziyet etme derdinde olmamali bzde kocamizi seviyrsak acaba kend annem sunu yapsaydi ne tepki verirdim deyip ona gore biraz daha yumusak davranmaliyizki her iki taraf icinde hersey daha katlanilir olsun:)))ve bn biliyorumki kocamin annesine bn nekadar saygi gosterrsem kocamda bnm aileme bi okadar sevgili oluyr.her seferinde gelin kalin dye cagiriyr hemde icten sekilde.bense annemi ck seven biri olarak bunu haketmek icn biraz orta yolu bulmak bna ckta zor gelmiyr.
Kizlar tekrar diyorum derdim nasihat filan vermek degil, kimsenin ne yasadigini bilemem sadece herseye kizmayalim yoksa sadece uzulen kendimiz oluyoruz cnku kimse bu yasina kadar geldigi ailesinden kopamaz:))Karsi tarafa verilen mutluluk bizleri de mutlu edicek goruceksiniz ve bebislerimizde mutlu olucak:)))
vayyyy süper anlatmışsın
ben dün sordum özelde 35 tl dediler
devlet hastaneleri de yapıyomuş bilginiz var mı?
hakkımıza hayırlısı ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum :)
bole 70 80 dıonuz ya pekı muayneye kaç alıolar bnm doktor 20 muayneye alıo 100 de taramaya
aynen 8 de benimde bi kaç gün düzeldi ama geri başladı
artık geçsin yaa gerçekten kötü oluyorum
su içemiyorum ya
bende mandalina falan sıkıp içiyorum ee onuda ne kadar içebilirsinki sonucta
susuz kaldı vücut
hadi gözünaydın canım
bu aradaikili test fiyatı iyi bence
bende ilk sorduugmda 35 demişlerdi ama 82.5 tuttu
sonradan farklı bi fiyat cıkarmaslarda iyi
aynen kesilmiyor ama kesilsiiiiiin
yaa yürüyüş falan yapcam bu yüzden cıkasım gelmiyor
hiç bi yere gidesim gelmiyor
yemeiyi içmeyi geçtim eve kapanmaktanda sıkıldım
zaten dogumdan sonra uzun müddet evdeyız sımdı en serbest dönem ama yooook
canm butun gecmisi okuyamadim yesime nolduki?
aynen bende kız istiyorum ama erkek hissediyorumm hayırlısı diyelim canımmmm sağlıklı olsunlar da
tatlımm inşallah güzel haberlerle dönersin...
tatlım doruk tıp yıldırıma gidiyorum Gizem hanıma...Muayene 35 tl alıyolar şimdi ikili tarama ve tahliller içinde 120 lira vericem
canıııım dediğin gibi olsa yemin ederim başımın üstünde yerleri var değil yemek yapmak çay almak için bile poposunu koltunktan kaldırmaz yani yada ister....ben idrar yollarımdan enfeksiyon kapmıştım bide böbreklerim şişti ağrıyo belim hemde nasıl iki büklümüm bizde kaldılar o gün neyse oğlu evde bunlar gezmeye çıktılar güzel gitsin gezsin oğluyla bana işten izin verdiler öyle kötüyüm eşimi aradım ben iyi değilim izin aldım gel beni eve bırak annenlerin yanına gidersin neyse sonra beni aldı nere gidiyoruz ben eve gidiyorum ayıp olmazmı ben ayakta duramıyorum nasıl geziyim halimi görüp izin verdiler sen gezmeden bahsediyosun neyse bıraktı beni bunlar gezdi tozdu ben evde yattı gezsinle umrumda değil ama geldiler yemek beklediler sağ olsunla iki büklüm yemek hazırlayıp önlerine koydum aman kızım diyen olmadı elin adamı halimi görüyoda onlarmı görmüyo ama gıkım çıkmadı yine saygımı bozmadım surat bile asmadım kızım yat dinlen diceği yerde mutfağa bile girmediler görümcemde kaynanamda öyleler işte herşey karşılıklı canım ben uyumsuz hırı gürü seven biri değilim zaten tam tersi aman kötü olmayalım aman öyle aman eşim mutlu olsun ama benide hizmetçiden ileri şimdi cihangirin çocuğunun annesiyim öööfffffff neyseee
kızlar kendi derdimden sizleri unuttum bebişim artık parmağını bilem emebiliyomuş bu haftaa
canıııım dediğin gibi olsa yemin ederim başımın üstünde yerleri var değil yemek yapmak çay almak için bile poposunu koltunktan kaldırmaz yani yada ister....ben idrar yollarımdan enfeksiyon kapmıştım bide böbreklerim şişti ağrıyo belim hemde nasıl iki büklümüm bizde kaldılar o gün neyse oğlu evde bunlar gezmeye çıktılar güzel gitsin gezsin oğluyla bana işten izin verdiler öyle kötüyüm eşimi aradım ben iyi değilim izin aldım gel beni eve bırak annenlerin yanına gidersin neyse sonra beni aldı nere gidiyoruz ben eve gidiyorum ayıp olmazmı ben ayakta duramıyorum nasıl geziyim halimi görüp izin verdiler sen gezmeden bahsediyosun neyse bıraktı beni bunlar gezdi tozdu ben evde yattı gezsinle umrumda değil ama geldiler yemek beklediler sağ olsunla iki büklüm yemek hazırlayıp önlerine koydum aman kızım diyen olmadı elin adamı halimi görüyoda onlarmı görmüyo ama gıkım çıkmadı yine saygımı bozmadım surat bile asmadım kızım yat dinlen diceği yerde mutfağa bile girmediler görümcemde kaynanamda öyleler işte herşey karşılıklı canım ben uyumsuz hırı gürü seven biri değilim zaten tam tersi aman kötü olmayalım aman öyle aman eşim mutlu olsun ama benide hizmetçiden ileri şimdi cihangirin çocuğunun annesiyim öööfffffff neyseee
kızlar kendi derdimden sizleri unuttum bebişim artık parmağını bilem emebiliyomuş bu haftaa
merhaba canım bende medicalpark ta özlem hanıma gidiyorum
aaa ne güzel.. belki karşılaşmışızdır da bilmeden :) hem haftalarımız da neredeyse aynı.. aynı zamanda, aynı yerde doğurabiliriz bile
dnazcim sen bu yesim83 tenmi bahsediyrsn canm???onun bebegi 3 ayi gecmedi mi?nasil 8 haftalikken durmus nezaman soyledi kacinci sayfada soyle bnde bi bakim((
fotomodel olcak bunlar baksana benimkinin pozuna 5 parmağı belli aaannnuuuum parmaklarını yidiğiiim
Eki Görüntüle 295318
aaa ne güzel.. belki karşılaşmışızdır da bilmeden :) hem haftalarımız da neredeyse aynı.. aynı zamanda, aynı yerde doğurabiliriz bile
evt cnm aynı yesim.. yanlış hatırlamıyorsam gecen ptesiydi.. gecen haftanın sayfalarına bakarsan çokca bahsettik.. walla cnm ben 8 haftalık diye biliyorum..
maşşallahh ona.. ay ne güzel yarabbim.. o parmakları tek tek öpmek vardı şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?