rubetcim benim bebişimde parmağını emiyomuş.. yutkunmayı yeni öğrenmişler ondan hıçkırık da tutarmış bu haftalarda.. düşünsene minicik şeyler hıçkırmayı bile öğrenmişler içerde :))
diğer meselede benimkilerle de çok sorunlar yaşadık.. anlatsam roman olur topic, sayfa dayanmaz.. ama cnm seninkiler biraz daha farklı kusura bakma da pek vicdansızlarmış yani.. tek diyebileceğim Allah sabır versin cnm sana.. çünkü atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.. iş eşin de bitiyor..
Evet cnm ikili teste gitcekmisin ne zaman gitceksin cnm
hangi şehirdesiniz sizz dnaz faln
günaydın kızlar...
ben geldim.. güzel haberlerle geldim..
dün kontrolüm vardı.. bebişimi gördüm, kalp atışlarını dinledim.. müthiş bi duyguymuş.. ellerini, ayaklarını gördüm.. hatta bi ara belli belirsiz yüzünü de gördüm.. ağladım mutluluktan..
10. haftadayım zannederken adet dönemini yakaladığını söyledi doktor 11+4 müşüz şimdi..
her şey yolunda, durumu gelişimi çok iyiymiş..
ben 3-4 kilo aldım diye korkup tartılmamıştım.. 600 gr cık almışım.. kıyafetlerim olmuyor, göbeğim çıktı dedim.. gaz şişkinliğiymiş, kilo değilmiş.. ona ayrıca sevindim..
ayy bi de erkek olabilir dedi.. artık neyini gördüyse
önümüzdeki hafta ikili testimiz yapılıcak..
çok rahatladım... kuş gibi hafifledim.. yesim den sonra çok korkmuştum :18:
kontrolden sonra alışverişe çıktım.. hamiş kıyafetleri aldım büssürü...
siz neler yaptınız??
evet hıçkırık çok tutuyo beeniiooyy kuzummu yaptırıyomuuuş
ona çok üzülüyorum ya gerçekten arada kalıyo kalmaması için elimden geleni yaptım az önce konuştuk işte oda ailesiyle kötü olmak istemiyor nihayetinde annesi babası ya büyüklük yap bi ara diyo aramıcam dedim ararlarsa konuşurum ama aramıcam çünkü onlar öyle düşünmicek bak gördünmü cihangir karısının hakkından geldi arattı özürdiletti yada bak hatalı aradı dicekler dedim ben seni çok seviyorum senin için canımı bile veririm bak karnımda çocuğunu taşıyorum ama beni zorlama seni değil ama onları mutlu etmek istemiyorum artık birazda onlar şapkalarını önlerine koyup düşünsünler nolur dedim oda peki hayatım zamanla düzelir zorlamıcam seni tamam dedi iyi aramız şimdi allahıma şükürler olsun
Selam kızlar herkese hayırlı cumalar nasılsınız "dnaz" bende medical parka özlem hanıma gidiyorum cok memnununm cnm belki karşılarışırız birgün
aaa yapma yaa yesim 83 se cidden uzuldum gerci herkese uzulurdum ama o da annesinden uzakti dye geldi bian aklima gozlerim doldu((Tuh yaaa
evet hıçkırık çok tutuyo beeniiooyy kuzummu yaptırıyomuuuş
ona çok üzülüyorum ya gerçekten arada kalıyo kalmaması için elimden geleni yaptım az önce konuştuk işte oda ailesiyle kötü olmak istemiyor nihayetinde annesi babası ya büyüklük yap bi ara diyo aramıcam dedim ararlarsa konuşurum ama aramıcam çünkü onlar öyle düşünmicek bak gördünmü cihangir karısının hakkından geldi arattı özürdiletti yada bak hatalı aradı dicekler dedim ben seni çok seviyorum senin için canımı bile veririm bak karnımda çocuğunu taşıyorum ama beni zorlama seni değil ama onları mutlu etmek istemiyorum artık birazda onlar şapkalarını önlerine koyup düşünsünler nolur dedim oda peki hayatım zamanla düzelir zorlamıcam seni tamam dedi iyi aramız şimdi allahıma şükürler olsun
ben 9unda gidicem ogune randewu aldım
canımm yazdıklarının hepsini okudum sana sonuna kadar hak veriyorum ama eşini al çek bir köşeye bunların hepsini anlat sonra da artık bana laf bırakma herşeyi kendin söyle de bırak sen kötü olma canım. bir de takma artık bunları kim ne demiş etmiş bir kulağından girsin ötekinden çıksınn tamam de geçiştir bebeğinin sağlığı herşeyden önemli bende bi kaç olay yaşadım hamilelik sürecinde ama Allahtan eşim hep benim yanımdadır çünkü haklıyım kayınvalideme dedim eğer bebeğim bu olaylardan etkilenmiş olsun o zaman benden korkun dedim. sende takma ben 2 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir takmamayı öğrendim.
evt cnm aynı yesim.. yanlış hatırlamıyorsam gecen ptesiydi.. gecen haftanın sayfalarına bakarsan çokca bahsettik.. walla cnm ben 8 haftalık diye biliyorum..
maşşallahh ona.. ay ne güzel yarabbim.. o parmakları tek tek öpmek vardı şimdi...
canım cok sevındım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım aldıklarını eklede bakalım canım merak ederız şimdi bebişimle ben
eşinle aran iyi olsunda gerisini boşver canım
bu hangi medical park canım bahçelievler mi?
ahh canıım eşim önümde öyle duruyo ki ama gücü yetmiyo bazen biliyo yaptıklarını görüyo ya sırf evi onlardan uzak aldık ben kızdım ama dün bak bide uzağız yakın olsak nasıl olcaktı kimbilir dedi ben biliyorum bizimkileri bunları düşündüm ama yinede yaşıyoruz gördünmü hak verdinmi bana dediyani olabildiğince beni muhattap etmiyo onlarla ama arsızlar ya cidden arsızlar ve vijdansızlar çocuklarıda olsa acımıyolar garip bi aile ben anlamıyorum onların yapısını hemen evlatlıktan reddediyolar küçücük bişeyde eşimin ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliği kalıyo ne başka bişeyi ve bunları benim ailemin yanında yapıyolar eşim ne yapıcağını şaşırıyo ama şimdi benim evim çoluğum çocuğum var peşlerine düşemem artık dedi
diimmii ooyy kuzuuum ya bir an önce doğsun istiyorum
ahh canıım eşim önümde öyle duruyo ki ama gücü yetmiyo bazen biliyo yaptıklarını görüyo ya sırf evi onlardan uzak aldık ben kızdım ama dün bak bide uzağız yakın olsak nasıl olcaktı kimbilir dedi ben biliyorum bizimkileri bunları düşündüm ama yinede yaşıyoruz gördünmü hak verdinmi bana dediyani olabildiğince beni muhattap etmiyo onlarla ama arsızlar ya cidden arsızlar ve vijdansızlar çocuklarıda olsa acımıyolar garip bi aile ben anlamıyorum onların yapısını hemen evlatlıktan reddediyolar küçücük bişeyde eşimin ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliği kalıyo ne başka bişeyi ve bunları benim ailemin yanında yapıyolar eşim ne yapıcağını şaşırıyo ama şimdi benim evim çoluğum çocuğum var peşlerine düşemem artık dedi
diimmii ooyy kuzuuum ya bir an önce doğsun istiyorum
ayy ne güzel cicimmmm güzel çıksında sonuçlar boşver değerleri.....
ya cnm bana dr çiğ etli köfte yeme dedi ama bizim burda çok yiyoz neden dedi acaba bağışıklığım yokmuş :26:
yaaaa kızlar bende ne saç kaldı ne başş kaşlarım baya uzadı gıdıp kaş bıyık aldırsam
bişi olurmu ben çok kasıom alınırken hassas cıldım cnm çok yanıo offfffffffff napiiimmm
günaydın kızlar...
ben geldim.. güzel haberlerle geldim..
dün kontrolüm vardı.. bebişimi gördüm, kalp atışlarını dinledim.. müthiş bi duyguymuş.. ellerini, ayaklarını gördüm.. hatta bi ara belli belirsiz yüzünü de gördüm.. ağladım mutluluktan..
10. haftadayım zannederken adet dönemini yakaladığını söyledi doktor 11+4 müşüz şimdi..
her şey yolunda, durumu gelişimi çok iyiymiş..
ben 3-4 kilo aldım diye korkup tartılmamıştım.. 600 gr cık almışım.. kıyafetlerim olmuyor, göbeğim çıktı dedim.. gaz şişkinliğiymiş, kilo değilmiş.. ona ayrıca sevindim..
ayy bi de erkek olabilir dedi.. artık neyini gördüyse
önümüzdeki hafta ikili testimiz yapılıcak..
çok rahatladım... kuş gibi hafifledim.. yesim den sonra çok korkmuştum :18:
kontrolden sonra alışverişe çıktım.. hamiş kıyafetleri aldım büssürü...
siz neler yaptınız??
Saol canım inşallahhayırlı haberlerle gelin inş cnm
Teşekkür ederim canım saol.tatlımm inşallah güzel haberlerle dönersin...
canıııım dediğin gibi olsa yemin ederim başımın üstünde yerleri var değil yemek yapmak çay almak için bile poposunu koltunktan kaldırmaz yani yada ister....ben idrar yollarımdan enfeksiyon kapmıştım bide böbreklerim şişti ağrıyo belim hemde nasıl iki büklümüm bizde kaldılar o gün neyse oğlu evde bunlar gezmeye çıktılar güzel gitsin gezsin oğluyla bana işten izin verdiler öyle kötüyüm eşimi aradım ben iyi değilim izin aldım gel beni eve bırak annenlerin yanına gidersin neyse sonra beni aldı nere gidiyoruz ben eve gidiyorum ayıp olmazmı ben ayakta duramıyorum nasıl geziyim halimi görüp izin verdiler sen gezmeden bahsediyosun neyse bıraktı beni bunlar gezdi tozdu ben evde yattı gezsinle umrumda değil ama geldiler yemek beklediler sağ olsunla iki büklüm yemek hazırlayıp önlerine koydum aman kızım diyen olmadı elin adamı halimi görüyoda onlarmı görmüyo ama gıkım çıkmadı yine saygımı bozmadım surat bile asmadım kızım yat dinlen diceği yerde mutfağa bile girmediler görümcemde kaynanamda öyleler işte herşey karşılıklı canım ben uyumsuz hırı gürü seven biri değilim zaten tam tersi aman kötü olmayalım aman öyle aman eşim mutlu olsun ama benide hizmetçiden ileri şimdi cihangirin çocuğunun annesiyim öööfffffff neyseee
kızlar kendi derdimden sizleri unuttum bebişim artık parmağını bilem emebiliyomuş bu haftaa
valla merak işte zuzu, çocuğumla ilgili her şeyi bilmek istiyorum
sonuçlarım geldi bu arada.. ense kalınlığı 1.06 imiş, down sendromu riski 1:3830, trisomi riski 1:99000
canım içindeki bakterilerden dolayı yenmemesini öneriyolar ama bana doktor aynen böyle dedi, bağışıklığım olduğu için bebeğe geçmezmiş sanırım. ben tabi yemeyi düşünüyorum, zaten olsa da olur olmasa da olur çiğ köfte..
ben vitamin veya kan hapı başlar diye düşünüyodum ama şu an hala ilaç kullanmıyor oluyorum.. yeni doktor da aynı şekilde mi yönlendirecek bakalım..
herkes böyle sonuçlar alsın inşallah... herkes sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşsun..
yaaa canım git aldır ben belki 10 defa aldırmışımdır hiçbişey olmuyo hatta saçımı bile boyattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?