2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet hıçkırık çok tutuyo beenii ooyy kuzummu yaptırıyomuuuş

ona çok üzülüyorum ya gerçekten arada kalıyo kalmaması için elimden geleni yaptım az önce konuştuk işte oda ailesiyle kötü olmak istemiyor nihayetinde annesi babası ya büyüklük yap bi ara diyo aramıcam dedim ararlarsa konuşurum ama aramıcam çünkü onlar öyle düşünmicek bak gördünmü cihangir karısının hakkından geldi arattı özürdiletti yada bak hatalı aradı dicekler dedim ben seni çok seviyorum senin için canımı bile veririm bak karnımda çocuğunu taşıyorum ama beni zorlama seni değil ama onları mutlu etmek istemiyorum artık birazda onlar şapkalarını önlerine koyup düşünsünler nolur dedim oda peki hayatım zamanla düzelir zorlamıcam seni tamam dedi iyi aramız şimdi allahıma şükürler olsun

canım cok sevındım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım aldıklarını eklede bakalım canım merak ederız şimdi bebişimle ben

eşinle aran iyi olsunda gerisini boşver canım

aaa yapma yaa yesim 83 se cidden uzuldum gerci herkese uzulurdum ama o da annesinden uzakti dye geldi bian aklima gozlerim doldu((Tuh yaaa

evt cnm biz de kahrolduk.. ama rabbim böyle uygun görmüş diye teselli ettik kendimizi..

sana akıl vermek benim haddim diil ama buna benzer bi mevzuyu yaşadım ben de.. haklı olduğum halde eşimin başının etini yediler diye özür diledim.. sonra ne mi oldu.. bizim gelin yola geldi dediler.. yine de yapcaklarından geri kalmadılar.. arada eşler kalsa da haklıysan duruşunu bozmamak, ödün vermemek gerek.. yoksa eşinden çok sen yıpranıyorsun cnm..

ben 9unda gidicem ogune randewu aldım

tühh peki neden 9 u?? özlem hn mı istedi??

ahh canıım eşim önümde öyle duruyo ki ama gücü yetmiyo bazen biliyo yaptıklarını görüyo ya sırf evi onlardan uzak aldık ben kızdım ama dün bak bide uzağız yakın olsak nasıl olcaktı kimbilir dedi ben biliyorum bizimkileri bunları düşündüm ama yinede yaşıyoruz gördünmü hak verdinmi bana dedi yani olabildiğince beni muhattap etmiyo onlarla ama arsızlar ya cidden arsızlar ve vijdansızlar çocuklarıda olsa acımıyolar garip bi aile ben anlamıyorum onların yapısını hemen evlatlıktan reddediyolar küçücük bişeyde eşimin ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliği kalıyo ne başka bişeyi ve bunları benim ailemin yanında yapıyolar eşim ne yapıcağını şaşırıyo ama şimdi benim evim çoluğum çocuğum var peşlerine düşemem artık dedi

diimmii ooyy kuzuuum ya bir an önce doğsun istiyorum

canım cok sevındım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım aldıklarını eklede bakalım canım merak ederız şimdi bebişimle ben

eşinle aran iyi olsunda gerisini boşver canım

inş cnm,amin... sohbetten fırsat bulursam ekliycem cnm..

bu hangi medical park canım bahçelievler mi?

hayır cnm bursa medicalpark..

ben de ben dee.... ama daha çok var yaaa...

Son düzenleme:
yaaaa kızlar bende ne saç kaldı ne başş kaşlarım baya uzadı gıdıp kaş bıyık aldırsam
bişi olurmu ben çok kasıom alınırken hassas cıldım cnm çok yanıo offfffffffff napiiimmm

eşinle aran iyi olsunda gerisi boş o zaman canım boşver, biz kuzularımızı düşünelim Allah onları bize hayırlı evlat yapsın bizi de hayırlı anne babalar tabii kendi örneklerimizden görüyoruz herkes anne baba olamıyo işte canım.

ayy ne güzel cicimmmm güzel çıksında sonuçlar boşver değerleri.....

valla merak işte zuzu, çocuğumla ilgili her şeyi bilmek istiyorum
sonuçlarım geldi bu arada.. ense kalınlığı 1.06 imiş, down sendromu riski 1:3830, trisomi riski 1:99000

ya cnm bana dr çiğ etli köfte yeme dedi ama bizim burda çok yiyoz neden dedi acaba bağışıklığım yokmuş :26:

canım içindeki bakterilerden dolayı yenmemesini öneriyolar ama bana doktor aynen böyle dedi, bağışıklığım olduğu için bebeğe geçmezmiş sanırım. ben tabi yemeyi düşünüyorum, zaten olsa da olur olmasa da olur çiğ köfte..
ben vitamin veya kan hapı başlar diye düşünüyodum ama şu an hala ilaç kullanmıyor oluyorum.. yeni doktor da aynı şekilde mi yönlendirecek bakalım..

herkes böyle sonuçlar alsın inşallah... herkes sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşsun..

yaaaa kızlar bende ne saç kaldı ne başş kaşlarım baya uzadı gıdıp kaş bıyık aldırsam
bişi olurmu ben çok kasıom alınırken hassas cıldım cnm çok yanıo offfffffffff napiiimmm

yaaa canım git aldır ben belki 10 defa aldırmışımdır hiçbişey olmuyo hatta saçımı bile boyattım

yazının yarısnı okudugumda benim aklımdan geçti erkek diye erkek çocukları çabuk ayrılırmış elleri kolları belli olurmuş dün bende benimkini gördüm et parçası hala kız dedim doktora doktorda güldü sesini çıkarmadıgına göre kızdır hakkımızdan hayırlısı hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez

hayırlı haberlerle gelin inş cnm
Saol canım inşallah

tatlımm inşallah güzel haberlerle dönersin...
Teşekkür ederim canım saol.

Rubetcim, sen anlattıkça ben eski günlerimi hatırladım. benim evime gelemezler, o konuda rahatım da, ben onlar hakkında konuştukça bile sinir krizi geçiriyorum. aynen söylediğin muameleyi gördüm, sustum, bir defa iki defa. ama herşeyin bir haddi var. ben ailemden herkesten uzağım burda, onlar bana aile olacaklarına, hakkımda dedikodular çıkardılar. neler duydum. nişanım benim ülkemde oldu, babam yaptı, tek kuruş harcatmadık eşimin ailesine. düğünümüz burda olcaktı, düğün yapıp masrafa girmesinler diye benim için hamile falan dediler sağa sola. eşim yaptı düğünü. ben herşeyi duydum ama eşim için sustum. ailesi diye. evlerinde bayıldım bigün, endişelenmeyi falan bırak, benim duyacağım şekilde eşime mutfakta dedi ki, sen başına bela aldın, bak kız hasta. ama kına gecesinde herşey bitti. bize, yani kendi oğluna beddua etti, düğünden sonra açtım ağzımı, yumdum gözümü. 3 yıldır da görmedim. çocuğuma da asla torunum diyemicekler.
Yani canım, biz böyle sinirlendikçe olan bize olur. onların keyfi yerinde. kötü olan biziz. önemli olan, eşin senin yanında. gerisi hikaye. hiç hasta halsiz halinle kendini yorma da. şuanda sen ve bebeğin herkesten önemlisiniz.

Ben artık kaçıyorum. bebişimi görcem inşallah. kendinize dikkat edin. öptüm hepinizi. dualarınızı eksik etmeyin nolur

aminn canım peki cinsiyetle ilgili bişey dedi mi doktor.

yaaa canım git aldır ben belki 10 defa aldırmışımdır hiçbişey olmuyo hatta saçımı bile boyattım

anladımmm saçlarımı kestirmek istiorum ama korkuormm belıme kadar saçlarım zor oluo kışın kurumas yıkaması
ama ii deıl kestırmek dıolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…