2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ikili testte atlamış zıplamış, 9.haftada kolu bacağı belliymiş
sonuç 15. haftasında kız olduğunu öğrendi

ama baştan beri herşeyi belliymiş diyoruuuummm
kız et gibi olur derler ya büyükler ona kapak diye diyoruuummmmm

yoksa 9. haftada yada ikilide cinsiyet kız demiş demiyorummmm

arkadaşım nisan annesi
umarım anlatabildim:44:

olsun kaldırmasın hayırlısı nese o olsun sağlıklı sıhatlı olsunda kıçını kıçını yerım ben onun

amiin canıım hepimize inşallah

11 bırak ben 13te gittim yine bişey demedi

dr un öksürtmedi mi cnm?? benim dün arkası dönüktü, öksür bakalım dönsün dedi.. öksürdüm.. hemen döndü.. hatta o arada belli belirsiz yüzünü gördüm :))

Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniri Resmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir

canım ben dıyom senınkı sızı kandırıyo sımdıden uslu duruyor doktora ve sana sırın gozukmeye calısıyor cıkınca yaramazlıgı gor sen

yok canım sırt üstü yayıyo öyle ondan öncede öyle arkasını dönmüş yatıyodu
bak en son gittiğimde bunları çekti
Eki Görüntüle 295586 Eki Görüntüle 295587

canım senin bebiş el sallamış daha ne yapsın :))
şaka bi yana keşke dr öksürtseymiş.. bi daha kontrolde dr demese de sen öksür ki hareketlensin :)
kız mı oğlan mı bilemem cnm ama çok uslu olacağı belli :)

Canım 11 se muhtemelen 6,75 herhalde canım bundan önce neydi hatırlıyosan ordan da hesaplanır her gün 1 mm kadar artıyo işte
canım bundan önceki kontrolde usg kağıdı vermemişti doktor. sadece iyi olduğunu söyledi, kalbine baktık. 7 haftalıktım. geç döllenme olduğu için bide, kalbini görünce herşeyi unutmuştum. en üstte de 6.8cm yazıyo. odur

Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniri Resmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir

ye canım, afiyet olsun. ben de salça yiyorum ya. biliyorum fazla yenmemeli, ama canım çekiyo. çocukluğumdada hep salça yermişim.

Son düzenleme:

bu arada burun kemiği falan nasıl da belli di mi.. maşşallahh kuzuya..

tamam bidahakine yaparım bilmiyodum..valla uslu olurmu bilmiyorum hormonlarla artaksyon yaşatıyo sürekli bana bi geliyolar tazmanya canavarı gibi kattıyorum ortalığı heleki 2 gündür var yaşadığımı ömrüm boyunca yaşamadım
evet canım yaa nasıl belli sanki dudağı varmışta kocamanmış gözüküyo yaklaştırınca beni dudaklarıma çekmiş dudaklarım vallahi angelinınki gibi

canım altta CRL yazıyo genelde ordaki değer bende öyle yani bilemedim yani canım

waoww... o zaman kız olursa afet olucak desene

waoww... o zaman kız olursa afet olucak desene

yok canıım bi dudak var gerisi yokki
ama üst dudağıma göre alt dudağım daha kalın onunda hikayesi var ben biraz yaramazdım küçümenken hep annem elinin tersiyle ağzıma vururdu işte yüzüğüde alt dudağımı patlatırdı bi kere dudağım bi şişdi bidaha inmedi

Arkadaşlar ben geçen haftaki dr kontrolumde ayrıntılı ultrosana girdim. dr.ikili testin sonucunun olumsuz olmasının sadece bebeği aldırmaya yönelik oldugunu söyledi. ben inanclarım gereği. allah vermesin bir rahatsızlık durumunda bebeğimden vazgeçmeyi düşünmediğimi söyledim. dr.umda o zaman bu teste gerek yok dedi.
sizce hata mı yaptım. testi yaptırmalımıydım?

hey allahım ya :) ay çok güldüm..
niye ağzına vururdu ki.. çok mu konuşuyodun yoksa küfür mü ediyodun???

ben pek aldırmaya yönelik olduğunu düşünmüyorum cnm ama bende yaptırmadım doktorum herşeyini inceledi bi özürü olsaydı belli olurdu zaten dedi.Yapmadı..Tamamen sana kalmış yapıp yapmaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…