slm kızlar ben geldım...
kıs dedıklerıne ınanamıorum yaa cınsıyetını nasıl ögrenmıs hayret ayyy benım kı 11 haftalık ınss cınssıyetını solerler bı hafta sona gıdıcem doktora hayırlısıyla su ıkılı testıde yapsalar barıı..
olsun kaldırmasın hayırlısı nese o olsun sağlıklı sıhatlı olsunda kıçını kıçını yerım ben onun
slm kızlar ben geldım...
kıs dedıklerıne ınanamıorum yaa cınsıyetını nasıl ögrenmıs hayret ayyy benım kı 11 haftalık ınss cınssıyetını solerler bı hafta sona gıdıcem doktora hayırlısıyla su ıkılı testıde yapsalar barıı..
benimki kolunu bile kıpırdatmıyo ya nie böyle yapıyo bebişim benim bende oynasın istiyorum bende zıplasın istiyorum acaba o göbeğime sürülen şey buz gibi geliyo bide dr biraz ölye bekletiyo beni üşüyorum ondanmıki üşüyomuki
Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniriResmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir
benimki kolunu bile kıpırdatmıyo ya nie böyle yapıyo bebişim benim bende oynasın istiyorum bende zıplasın istiyorum acaba o göbeğime sürülen şey buz gibi geliyo bide dr biraz ölye bekletiyo beni üşüyorum ondanmıki üşüyomuki
dr un öksürtmedi mi cnm?? benim dün arkası dönüktü, öksür bakalım dönsün dedi.. öksürdüm.. hemen döndü.. hatta o arada belli belirsiz yüzünü gördüm :))
yok canım sırt üstü yayıyo öyle ondan öncede öyle arkasını dönmüş yatıyodu
bak en son gittiğimde bunları çekti
Eki Görüntüle 295586 Eki Görüntüle 295587
yok canım sırt üstü yayıyo öyle ondan öncede öyle arkasını dönmüş yatıyodu
bak en son gittiğimde bunları çekti
Eki Görüntüle 295586 Eki Görüntüle 295587
canım bundan önceki kontrolde usg kağıdı vermemişti doktor. sadece iyi olduğunu söyledi, kalbine baktık. 7 haftalıktım. geç döllenme olduğu için bide, kalbini görünce herşeyi unutmuştum. en üstte de 6.8cm yazıyo. odurCanım 11 se muhtemelen 6,75 herhalde canım bundan önce neydi hatırlıyosan ordan da hesaplanır her gün 1 mm kadar artıyo işte
Kizlar siz beyaz peynir yasak degil diyince ben sanirsam abarttim :26::26:
Cok ozlemisim bide turk beyaz peyniri satan bi yer buldum. Bide keci peyniriResmen bir yuvarlak peynirin yarisini yedim.
Midem ve bebis bayram etmistir
canım senin bebiş el sallamış daha ne yapsın :))
şaka bi yana keşke dr öksürtseymiş.. bi daha kontrolde dr demese de sen öksür ki hareketlensin :)
kız mı oğlan mı bilemem cnm ama çok uslu olacağı belli :)
bu arada burun kemiği falan nasıl da belli di mi.. maşşallahh kuzuya..
canım bundan önceki kontrolde usg kağıdı vermemişti doktor. sadece iyi olduğunu söyledi, kalbine baktık. 7 haftalıktım. geç döllenme olduğu için bide, kalbini görünce herşeyi unutmuştum. en üstte de 6.8cm yazıyo. odur
ye canım, afiyet olsun. ben de salça yiyorum ya. biliyorum fazla yenmemeli, ama canım çekiyo. çocukluğumdada hep salça yermişim.
tamam bidahakine yaparım bilmiyodum..valla uslu olurmu bilmiyorum hormonlarla artaksyon yaşatıyo sürekli banabi geliyolar tazmanya canavarı gibi kattıyorum ortalığı heleki 2 gündür var yaşadığımı ömrüm boyunca yaşamadım
evet canım yaa nasıl bellisanki dudağı varmışta kocamanmış gözüküyo yaklaştırınca beni dudaklarıma çekmiş dudaklarım vallahi angelinınki gibi
waoww... o zaman kız olursa afet olucak desene
canlarım bana yardımcı olun ne olur normalde 5 haftalık gebeyim fakat kahve leke geliyor birde adet olcakmış gibi karın bölgem ağrıyor ara sıra
yok canıım bi dudak var gerisi yokki
ama üst dudağıma göre alt dudağım daha kalın onunda hikayesi var ben biraz yaramazdım küçümenken hep annem elinin tersiyle ağzıma vururdu işte yüzüğüde alt dudağımı patlatırdı bi kere dudağım bi şişdi bidaha inmedi
Arkadaşlar ben geçen haftaki dr kontrolumde ayrıntılı ultrosana girdim. dr.ikili testin sonucunun olumsuz olmasının sadece bebeği aldırmaya yönelik oldugunu söyledi. ben inanclarım gereği. allah vermesin bir rahatsızlık durumunda bebeğimden vazgeçmeyi düşünmediğimi söyledim. dr.umda o zaman bu teste gerek yok dedi.
sizce hata mı yaptım. testi yaptırmalımıydım?
ooo sıkma canım sakın sanını çok olağan şeyler dinlen yat bol bol.kalmaz geçer 8. haftadan sonra inş....
iyi akşamlar kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?