iyi akşamlar kuzular
hey allahım ya :) ay çok güldüm..
niye ağzına vururdu ki.. çok mu konuşuyodun yoksa küfür mü ediyodun???
Arkadaşlar ben geçen haftaki dr kontrolumde ayrıntılı ultrosana girdim. dr.ikili testin sonucunun olumsuz olmasının sadece bebeği aldırmaya yönelik oldugunu söyledi. ben inanclarım gereği. allah vermesin bir rahatsızlık durumunda bebeğimden vazgeçmeyi düşünmediğimi söyledim. dr.umda o zaman bu teste gerek yok dedi.
sizce hata mı yaptım. testi yaptırmalımıydım?
iyi akşamlar kuzular
Arkadaşlar ben geçen haftaki dr kontrolumde ayrıntılı ultrosana girdim. dr.ikili testin sonucunun olumsuz olmasının sadece bebeği aldırmaya yönelik oldugunu söyledi. ben inanclarım gereği. allah vermesin bir rahatsızlık durumunda bebeğimden vazgeçmeyi düşünmediğimi söyledim. dr.umda o zaman bu teste gerek yok dedi.
iyi akşamlar canım nerelerdesin yaaa özlettin kendini neler kaçırdın neler dün hayatımın atraksyonunu yaşatım
ay canım yok öyle konuşan bişeyde değildimki el alışkanlığı heralde kolay oluyoduama çok huysuzmuşun anlatılanlara göre
Ozman canım seninkide pek uslu olmucak annenin dermiydi yarın öbürgün görürsün çocukların olunca falan diye bende çok yaramazmışım annem hep derdi yarın öbürgün seninde cocugun olcak bana yaptıklarını oda yapcak derdi
İyi akşamlar kızlar ya bişey sorcam ikili test yaptırıcam aranızda yaptıran varmı? kaça yaptırdınız birde 1 haftada cıkıomuş sonucu
Ozman canım seninkide pek uslu olmucak annenin dermiydi yarın öbürgün görürsün çocukların olunca falan diye bende çok yaramazmışım annem hep derdi yarın öbürgün seninde cocugun olcak bana yaptıklarını oda yapcak derdi
kızlar bugün ikili testin sonuçlarını aldım güzel çıktı sonuçlar buarada tsh biraz yükselmiş ilacın dozunu arttırdı şuan kan hapı içiyorum bugün elevitde yazdı daha sonrada sağlık ocağına gittim kayıt olmak lazımmış form doldurdular ve bütün tahlillerimi istediler her ay kontrole gel dediler bugün inanılmaz yoruldum hastahane sağlık ocağı... inşallah hepinizden güzel haberler alırız
inşaallah canım ya dua edin ne olur olumsuz bişeyle karşılaşmıyım
malesefff onu bütün anneler dio sanırımm ....bende yaramazmışım ama kıızmm beni 10 defa solladıı yaniii 2 yaş olduk hala 2 günde bi posta yere yapışıyoruzzz nerde duvar tepesi masa koltuk tepesii nerde zararlı batcak malzemeee hepsi ondaa....2 yaş oldu hala büfemin üzerine bişey koyamıyorummm yaaa..bide diolar ki baştan alıştırırsanmışşş...1 ay kaldırmadım daa hepsini kafamı bi yandan bi yana çevirme süremde kırdııı..2. den umutluyum uslu olcakkk inşalllahh die...:)))
demezmii şimdi diyorum anneme kız sen bana hep allah sanada senin gibi evlat versin diye bana çekerse yandıım güldü ben arkamı dönünce töbe töbe diyodum dedibana çekerse yandıım vallahı huysuz inatçı mızmız aç bilaç dolaşırmışım ben yemicem die ağlarmışım annem yemiyorum die canım anam beniim hele bebekken hiç uyumuyomuşum annem diyoki nasıl bir bebktin anlamıyorum beşik durduğu an ağlıyodun en hayret verici şey 3 aylıkken bebkler pek hareketli olmaz işte süt almak için hemen aşa inmiş annem kahvaltı yapıyomuş o sıra bende işte sofranın yanında yatıyomuşum annem diyoki 2 dkda indim çıktım geldiğimde sofranın ortasındaydın yani enteresan hikayelerim var
genetiği işin içine katarsak bittin rubet senbıcır bıcır bir bücür geliyor sana
sen nereye gidiosun cnm hastaneye? benim muayene ücreti 72 tl ikili test içinde 248 tl istediler ayy hem muayene parası vercem hemde ikili test parasımı vercem yaa
malesefff onu bütün anneler dio sanırımm ....bende yaramazmışım ama kıızmm beni 10 defa solladıı yaniii 2 yaş olduk hala 2 günde bi posta yere yapışıyoruzzz nerde duvar tepesi masa koltuk tepesii nerde zararlı batcak malzemeee hepsi ondaa....2 yaş oldu hala büfemin üzerine bişey koyamıyorummm yaaa..bide diolar ki baştan alıştırırsanmışşş...1 ay kaldırmadım daa hepsini kafamı bi yandan bi yana çevirme süremde kırdııı..2. den umutluyum uslu olcakkk inşalllahh die...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?