Evet canım hemen derler baştan şöyle yetiştirseydin diye ama yaramaz olan oluyor bende şimdiden planlar yapıyorum dolaplarıma ve cekmecelere cocuk kiliti taktıttırmıştım şimdi köşe korumalarından bulmaya çalışıyorum bende büfeyi kaldırsammı diye düşünüyorum bazen
sen nereye gidiosun cnm hastaneye? benim muayene ücreti 72 tl ikili test içinde 248 tl istediler ayy hem muayene parası vercem hemde ikili test parasımı vercem yaa
iyi akşamlar canım nerelerdesin yaaa özlettin kendini neler kaçırdın neler dün hayatımın atraksyonunu yaşatım
ay canım yok öyle konuşan bişeyde değildimki el alışkanlığı heralde kolay oluyoduama çok huysuzmuşum anlatılanlara göre yemezmişim beğenmezmişim sabah babam evden kaçıyomuş resmen mahalle ayağa falan kalkıyomuş
cnm gözün aydınn artık darısı başımıza diyelimm...ne güzelllkuzucuğuna...
hoşgeldinn pelincimm nasılsınn
demezmii şimdi diyorum anneme kız sen bana hep allah sanada senin gibi evlat versin diye bana çekerse yandıım güldü ben arkamı dönünce töbe töbe diyodum dedibana çekerse yandıım vallahı huysuz inatçı mızmız aç bilaç dolaşırmışım ben yemicem die ağlarmışım annem yemiyorum die canım anam beniim hele bebekken hiç uyumuyomuşum annem diyoki nasıl bir bebktin anlamıyorum beşik durduğu an ağlıyodun en hayret verici şey 3 aylıkken bebkler pek hareketli olmaz işte süt almak için hemen aşa inmiş annem kahvaltı yapıyomuş o sıra bende işte sofranın yanında yatıyomuşum annem diyoki 2 dkda indim çıktım geldiğimde sofranın ortasındaydın yani enteresan hikayelerim var
Evet canım hemen derler baştan şöyle yetiştirseydin diye ama yaramaz olan oluyor bende şimdiden planlar yapıyorum dolaplarıma ve cekmecelere cocuk kiliti taktıttırmıştım şimdi köşe korumalarından bulmaya çalışıyorum bende büfeyi kaldırsammı diye düşünüyorum bazen
yaa arkadaşlar benim bulantılarım azaldı ama iştahım hala çok kapalı.eziyet gibi yemek yiyorum zorlaya zorlaya.sizde benim gibib misinizbebeğim iyi besleniyordur inş, hiç istemiyor içim birşey hatta bulantılarım çokken iştahım daha açıktı yerken bulantı olmuyordu. şimdi tam tersi normalde bulantı yok yemek yerken ağzımda çoğalıyor sanki bulanıyorum,böööğğğ oluyorum. ama sabahları ve yemek yemezken rahatım var mı benim ayarda olan hamiş...artık yemek lazım büyüdü bizim tomurcuk yemek ister aş ister vah bana vah :26:
hoşgeldin :) görünmedin bugün, iyi misin cnm??
bence kesinlikle yaptırılmalı... test sonucu kesin değil ama her duruma karşı hazırlıklı olmak gerek.. Allah korusun bi olumsuzluk varsa buna hazırlanmak en doğrusu olur diye düşünüyorum.. yine de sen bilirsin tabi..
Ay geldim canım temizlik flan anca bittii aahahha bnsiz bir atraksiyonn naptınn
benimde öyle entersan hikayelerim war cnm bakalım biz neler yaşıcaz Allah'ın izniyle
medicalpark bahçelievler
hoş bulduk hayatımmm iyi nolsun valla temizlik çamaşır anca bitti
medicalpark bahçelievler
sevdiğin yemeklerde yada meyvelerde durum nasıl???
ya kızlar sizede sorayım hamileyken araba kullanmak zararlımı acaba eşimle tartışıp duruyoruz sizin fikirlerinizde alayım dedim
Ya kızlar sizede sorayım hamileyken araba kullanmak zararlımı acaba eşimle tartışıp duruyoruz sizin fikirlerinizde alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?