2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

köşe korumaları ikea da var cnm... aklında olsun :))

Ay geldim canım temizlik flan anca bittii aahahha bnsiz bir atraksiyonn naptınn

benimde öyle entersan hikayelerim war cnm bakalım biz neler yaşıcaz Allah'ın izniyle

cnm valla yapmayan çocuk yapmıyooo baştan bi bakarsın bu sıpalarrr dah 2. ayında belli ediyolar ne mal olduklarınıı..benim kızım 2. ayındaa kafasını kaldırıpp her yerii kolaçan ediyodu pörtlek gözlerlee...ben o zmn demiştiim yandım diee...6 aylıktııı emeklemeyee başladıı ..koltuktan falan direk aıyodu kendinii hala bilee büyük yataklarda falan yatırırsamm kenarlarına yastık koyuyorum kii atmasın uyurken kendinii die....eğer baktın ki sana da kuduruğu düştüüü büfenin üzerindeki kristal türü şeyleri ve örtüleri kaldırr yeter sanırım cnm

sevdiğin yemeklerde yada meyvelerde durum nasıl???

iyiyim canım sağolasınn temizlik falan derken anca girebildim

Ay geldim canım temizlik flan anca bittii aahahha bnsiz bir atraksiyonn naptınn

canım görümceme mesaj çektim falan geçmişe baksan görürsün çok uzun hikaye dün sinirden göğüs uçlarım bile sızlıyodu düşün baya atraksyon doluydu

benimde öyle entersan hikayelerim war cnm bakalım biz neler yaşıcaz Allah'ın izniyle

aayy hiç bilmiyorum tahmin bile edemiyorum

hoş bulduk hayatımmm iyi nolsun valla temizlik çamaşır anca bitti

ohhh ne güzellll valla cnm bendee güya yapıcaktımm kaldıı gene artıkk yarın çamaşıra accık da temizliğee girişcemmm pazar günü de kuzumu cnr da oyuncak fuarı var oraya götürcez sizde işiniz olmassa gidin kızlarrr..akşama da ütüleri sallıcam eşimee pazartesiyee artıkk boşa çıkarım inaşşallha....

Ya kızlar sizede sorayım hamileyken araba kullanmak zararlımı acaba eşimle tartışıp duruyoruz sizin fikirlerinizde alayım dedim

Ya kızlar sizede sorayım hamileyken araba kullanmak zararlımı acaba eşimle tartışıp duruyoruz sizin fikirlerinizde alayım dedim

yoook bence değil:) ben sakıncalı grupta oluğum halde çıkınca dışarı araba tepesindeyim... en güvenlisi ama trafiğe girmemek lazım ama ne olur ne olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…