canım görümceme mesaj çektim falan geçmişe baksan görürsün çok uzun hikaye dün sinirden göğüs uçlarım bile sızlıyodu düşün baya atraksyon doluydu
ohhh ne güzellll valla cnm bendee güya yapıcaktımm kaldıı gene artıkk yarın çamaşıra accık da temizliğee girişcemmm pazar günü de kuzumu cnr da oyuncak fuarı var oraya götürcez sizde işiniz olmassa gidin kızlarrr..akşama da ütüleri sallıcam eşimee pazartesiyee artıkk boşa çıkarım inaşşallha....
sadece salata ekşili tuzlu o kadar... meyve bile yiyemiyorum artık içim istemiyor...:2:yoğurt bile yiyemiyorum çok severdim oysaki ilk aylarda bile yedim ...
baktım canım şöyle bii iyi yapmışsın ya ne o çat kapıı en sinir olduğum şeyyy
ama yine kendilerini haklı görüyolar oğullarına duygu sömürüsü yapıyolar nası sinir oluyorum ama annem babama söylemiş küçücük bişey olursa bu saatten sonra babamı kimse tutamaz biliyorum ağzına ne geliyosa saymış vallagerizekalı görümcem annemin üstüne baya gitmiş anlatmıyoda bana kardeşim biraz çıtlattı yani sınırı aştılar aileme karşı bilmiyorum dedim biz cihangirle iyiyiz onlarda arayıp ağlarlar anca gece oğlu bana sen üzülme die sarılı uyuda hiç kafana takma anne onlar öyle holadıklarıyla kalır dedim
aslında tuzu azaltmak gerek olabildiğince.. bebek için diil de gereksiz kilo almamak için.. hem zaten tuz çok sağlıklı bişey de değil ya...
peki doktorun ne diyor durum için?? mesela benimki özellikle sordu iştahsızlık yada tiksinme gibi yemeni etkileyen durumlar var mı diye.. çok şükür yok bende ama sanki olsaydı ona göre bi öneride bulunacaktı diye düşündüm ben...
yarın kontrolüm var. bakalım söylerim.ama dr um çok doğallıktan yana.yememem gereken birşey var mı dedim ilk gittiğimde ,yoook ne istersen ye dedi. geçer geçer diyecek muhtemelen bebeğe bakacak sağlıklıysa beni takmayacak. çok tonton bir dr umuz var. tuz da yiyemiyorum zaten canım ağzıma batıyor resmen tansiyonum düşmesin diye ekşiye katıyorum salatada arada kaynasın diye. ahhh birde şalgam suyu... höd diyor mideme sus sen diyorsevyorum seni acılı şalgam... adanalı falan sanacak çöp kutumu gören şalgam şişelerinden. ama hamilelik işte gariipliklerle dolu... yediklerime bakılırsa bizim kız yolda... iştahsizim ekşi midemi bastırıyor. yağlı tuzlu tatlı salçalı şeyler yiyemiyorum çokca...
hayırlısı olsun cnm...
ben de severim şalgamı şuanda söyleyemediğim bişeyin yanında
ama yemek konusunda zorlamaya çalış kendini... az da yesen ara ara yemeye çalış.. ben de süt içmek de zorlanıyorum, her yudumunda ayrı midem bulanıyor.. ama çaresiz içiyorum her gün bi bardak...
dr una da mutlaka sor.. belki bilmediğimiz bi öneri de bulunur[/QUO
bakalım yarın olsun bebeğimi sağlıklı göreyimde. kendimi salata için ceviz için zeytin peynir için zorlansam da dinlemiyorum yoğurdu ayran yapıyorum... e birde şalgam suyu daha ne olsun. et severdim ben eskiden şimdi cıksss
hayırlısı olsun cnm...
ben de severim şalgamı şuanda söyleyemediğim bişeyin yanında
ama yemek konusunda zorlamaya çalış kendini... az da yesen ara ara yemeye çalış.. ben de süt içmek de zorlanıyorum, her yudumunda ayrı midem bulanıyor.. ama çaresiz içiyorum her gün bi bardak...
dr una da mutlaka sor.. belki bilmediğimiz bi öneri de bulunur[/QUO
bakalım yarın olsun bebeğimi sağlıklı göreyimde. kendimi salata için ceviz için zeytin peynir için zorlansam da dinlemiyorum yoğurdu ayran yapıyorum... e birde şalgam suyu daha ne olsun. et severdim ben eskiden şimdi cıksss
kırmızı et için haftada bir diyor dr um.. balık için de.. ki bence balık daha önemli.. balıkla aran nasıl??
kırmızı et için haftada bir diyor dr um.. balık için de.. ki bence balık daha önemli.. balıkla aran nasıl??
başlarda balık yiyordum ama zorlamıyorum şimdi. bulantım geçsin başlayacağım.çok zorlarsan hamilelikte tiksinme oluyormuş besinlere karşı ,bende zorlamıyorum.et pişince evde atıyorum ağzıma kapatıp gözlerimi.arada paket ton balık yemeye çalışıyorum evde pişmiyor da artık. böyle işte düzelirz inş. ama benim gibi olan yok başka sanırım...
başlarda balık yiyordum ama zorlamıyorum şimdi. bulantım geçsin başlayacağım.çok zorlarsan hamilelikte tiksinme oluyormuş besinlere karşı ,bende zorlamıyorum.et pişince evde atıyorum ağzıma kapatıp gözlerimi.arada paket ton balık yemeye çalışıyorum evde pişmiyor da artık. böyle işte düzelirz inş. ama benim gibi olan yok başka sanırım...
Kizlar selamlar
Bir sorum olacak. Ferrum fort ile Elevit'i birarada kullananiniz var mi? Bende kansizlik cikti. Doktorum Elevit'in yaninda Ferrum'u verdi. Bazilari kabizlik yapiyor, bazisi kilo arttiriyor diyor. Sizden kullanan var mi diye merak ettim.
Kizlar selamlar
Bir sorum olacak. Ferrum fort ile Elevit'i birarada kullananiniz var mi? Bende kansizlik cikti. Doktorum Elevit'in yaninda Ferrum'u verdi. Bazilari kabizlik yapiyor, bazisi kilo arttiriyor diyor. Sizden kullanan var mi diye merak ettim.
Kizlar selamlar
slm canım, elevit i hazirandan beri kullanıyorum 7 kilo vermiştim hatta kasıtsız olarak. bugün de dr um ferifer kaşık demir şurubu verdi. ilk defa az önce içtim. yan etkilerden haberdar ederim ama elevit in ilk bir ay kadar süre iştahı iyi açtığını hatırlıyorum, sonra rutine dönmüştüm yine...Kizlar selamlar
slm canım, elevit i hazirandan beri kullanıyorum 7 kilo vermiştim hatta kasıtsız olarak. bugün de dr um ferifer kaşık demir şurubu verdi. ilk defa az önce içtim. yan etkilerden haberdar ederim ama elevit in ilk bir ay kadar süre iştahı iyi açtığını hatırlıyorum, sonra rutine dönmüştüm yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?