2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaarrr... şimdi gezinirken bakın ne buldum

Kod:
[video]http://www.vidivodo.com/video-izle/dogum-animasyon/50702?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=facebook[/video]

normal doğum animasyonu...

ben geldim iyiakşamlar kızlar tadım tuzum yok akşam akşam acayip midem bulanıyor....:120::120::120::120:

aman aman geçmiyor demek bulantılar,ben de geçer diye umuyordum

yaaa şaka gibi kedimde ishal olmuş kuma yetişememiş bide onu temizledim....

benim bulantılar ara ara gidip geliyor hazımsızlıkta var sanki karnımda bomba var...çok ağırda yemedim...:26:

kızlar ya bişey soracam ben:
6.haftada kan sayımı felan yapılmıstı,kan degerlerim hersey iyi cıkmıstı,

ama ben bu hafta cok üsüyorum,eşim de sürekli evin ısısı iyi diyor,ama göreceksiniz kat kat giyiniyorum,okulda felan da kalorifer başından ayrılmadan ders işliyorum nerdeyse,hasta felan da değilim,kan değerlerim düşmüş olabilir mi ? ne yapmam lazım

benimde sonuçlarım iyiydi cnm ama bende çok üşüyorum anlamadım belki hamileliğin etkisidir....bende hep Antalya gibi yerde sürekli evde ufo işyerinde klimalar valla ısınamadım gitti kat katta giyiniyorum..ama bunaldığımız günlerde gelecekmiş...

Allah o günleri de nasip etsin :) çekeriz nolacak :)

iyi geceler arkadaşlar birşey sorucam doğum cetvellerini profilinize nerden ve nasıl ekliyorsunuz.yardımcı olabilirmisiniz...

iyi geceler kızlar benım heyecanım hat safhada yarın sabah erkenden kontrolum var bebısımı merak edıyorum 2li testımde yapılacak yarın ınş. sonuclarım guzel cıkar :18:

pelishhcim beni eklemiştin enson ama yine yokum.. rica etsem ekleyebilir misin? ilk bebek yaş 29 kilo su anda 68 9+3 bugün istanbuldayım
teşekkürler

iyi geceler kızlar benım heyecanım hat safhada yarın sabah erkenden kontrolum var bebısımı merak edıyorum 2li testımde yapılacak yarın ınş. sonuclarım guzel cıkar :18:

hayırlı haberle gel canım inşalahh.bende hafta arası gitmiştim biliyosun bi gör sen şimdi onun kollarını bacaklarını inşallahh unutursun herşeyiii
benimki habire zıplıyodu doktor zor yakalıadı resminii

canım daha 8 haftalıkken bıze kol bacak oynatıyordu usg de kımbılır sımdı nasıl oldu bebısım

canım daha 8 haftalıkken bıze kol bacak oynatıyordu usg de kımbılır sımdı nasıl oldu bebısım

ayy yerim yaa..Doktor bakarken eli kolu oynarken gördüm yaa bak hareket ediyo derken başladı zıplamaya doktorda şaşırdı bak bak bak diyo habire sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallahhhh

ayy yerim yaa..Doktor bakarken eli kolu oynarken gördüm yaa bak hareket ediyo derken başladı zıplamaya doktorda şaşırdı bak bak bak diyo habire sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallahhhh

aynen o kıpırdadıkca ınsanın ıcı bı tuhaf oluyor doktorda dıyorkı bak bak suna daha 8 haftalık bıze bacak atıyor kucucuk bacagıyla

günaydın kızlar,nasılsınız?ben uykusuz bi gece geçirdim,sürekli tuvalete kalktım ve de belim ve karnımda ağrı vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…