2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
tatilsin bugün dinlenirsin gün içinde
dikkat et kendine ayaklarını üşütme

saol canım,evet bugün biraz dinlenmeyi düşünüyorum ev işi yapmayacam sen nasılsın,bebişler nasıl?kontrole gittinmi yakın zamanda.ben düzenli takip edemiyorum fazla kk yı

saol canım,evet bugün biraz dinlenmeyi düşünüyorum ev işi yapmayacam sen nasılsın,bebişler nasıl?kontrole gittinmi yakın zamanda.ben düzenli takip edemiyorum fazla kk yı

pazartesi gidicem inşallah
sabredebileceğimi hiç sanmıyordum, konuşup bugüne alacaktım randevumu ama eşimin acil işi çıktı şehirdışına gitmek zorunda kaldı
bizim randevu da pazartesiye kaldı

benim randevum da perşembe günü,dayanamadım pazartesiye aldırayım dedim randevuyu,ama doktor doluymuş inşallah hayırlı haberler alırız.bu arada bulantı kusma ne durumda?bende hala devam ediyor.ben geçeceğini ümit etmiyorum hiç,oğluma hamileyken doğurduğum gün bile kusmuştum

herkese günaydın. dün doktora gittik biz. 4 cm olmuş benim meleğim :) dans ediyordu sanki içerde. kıpır kıpır :) haftaya cuma 2li test var. inş sağlıklı çıkar. bu arada kızlar internette yumurtayı iyice pişirip yiyin yazıyor. ama bende sevmiyorum o şekilde. sizler nasıl yiyiyorsunuz? bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen. böyle giderse yumurtadan tiksincem yakında

günaydın kızlar .....
ben çok sık uğrayamıyorum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum........

Gunaydinlar kizlar.Benim canm biraz sikkin(Cunku tsh degerim biraz yuksek cikti 5.6 ve t4 um de 0.5 yani hafifte olsa hipotiroidi hastasiymisim ve ck korkuyorum bu bebegime bi zarar verdimi dye.keske gebeligimin en basindan bilseydim.dun agladim durdum ya bebegimde zeka geriligi olursa yada artik yasamiyrsa dye ck uzuluyorum yne.doktorum ancak onumuzdeki cumartesi burda olucak ve anca ozamana bi tedavi verebilicek.ck kotuyum ya.bi bilgisi olan varmi bu tiroidle ilgili?

günaydın canım,ben yumurtayı melemen, kıymalı yada omlet şeklinde yapıyorum.haşlanmış yumurtayı ya da rafadan zaten sevmiyourm ben.

siteye yeni üye olduğum için özelden msj yollayamıyorum. listeye benide ekler misin? yaş:24 kilo:56 şehir:muğla sat:7 eylül şimdiden teşekkürler.

ben de yumurtayı sevmezdim şimdi hiç yiyemiyorum............

günaydınn minik çoçuklarınn minikk annejikleriiiiiiiiiii

canım ben nefret ettım yumurtadan mıdem kalkıo artık doktora dedım haftada 4 gün ye haşlanmış şekilde zorakıde olsa dedı
çoçuga daha faydası oluomuş haşlanmışın çoçuk doğcak ben de yenıden doğcam inş. okadar bktım yumurtadan 3 5 sene yemem heralde

canım çok bilgim yok ama dur bakalım hafif demişsin bebeğe hemen zarar verebilecek bişey değildir inşallah
cepten ulaşamıyor musun doktoruna???

güüüünnaayyddıın ppaanpiişllerrr
nasılsınız bugün?bebişler ne alemde ?
benim kociş şifayı kapmış hapşurup duruyo ıhlamur bal limon portakal bulaşmasın die uğraştım ama sabah bi kaç kere hapşurdum bakalım bal limon portakal dopingi yapıcam valla

canım çok bilgim yok ama dur bakalım hafif demişsin bebeğe hemen zarar verebilecek bişey değildir inşallah
cepten ulaşamıyor musun doktoruna???

canim ulastim ulasmasina konustum ve bna dediki olabilir ama sanmiyorum cok yuksek oldugu icin.1 hafta beklemenizinde ck gecikme olucagini sanmam dedi ama SANMAM dedi.isterseniz pazartesi bakuye gelin dedi ama bn suan nasil gdeyim okadar yolu daha yeni gittim geldim.insanin icine kurt dusuyr milyonda bir ihtimal bile hamile bi kadini sarsabiliyor.nezaman mutlu olabilicem hmileyim dye?smdi icime kurt dustu ya diyorum kesin bebegime bisey oldu.hep boyle korku icindeyim psikolojim fena bozuldu bnm ilkinden sonra((

canım tedirginliğini anlıyorum ama sürekli acabalarla 9 ay 9 yıl gibi geçer
pazartesi git bence için içini yemesinden iyidir..

canım kaç haftalıksın,benimde dün tsh biraz yüksek çıkınca dr'um beni hemen dahiliye uzmanına yönlendirdi,kan verdim tekrar birde boğaza ultrasonla bakıyolar gerçekten troit hastamısın yoksa gebelikten dolayımı yükseliyo diye,ultrason temiz çıktı çok şükür ama tabi tek başına bi anlamı yok pazartesi çıkıcak kan sonucumu bekliyip ona göre tedavi belirlenecek.emen ilaç vermedi yani benim dr'umda,senda sakin olmaya çalış,bi dahiliye uzmanına git ve durumunu ve sonucunu anlat,hem korkma ilacı çok etkiliymiş hemen 1 ayda normale düşer,olumlu düşünmeye çalış.

günaydııın kızçeler,nasılsınız.biz bu sabah biraz tembellik yaptık.daha yataktan çıkamadım,dün çok yordu beni hastaneye git geller.kızlar bugün hicri yılbaşı ve muharremin 1.günü,birbirimize bol bol dua edelim bugün.ben hepinizin yeni yılını kutluyorum,seneye inşallah yavrularımızla kutlarız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…