2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim dr um biraz daha rahat, ben ezelden beri yumurtayla aram yoktu. rafadan yerdim yersem de genelde. şimdi iyice huylandım haşlanmıştan dedim. bana yumurta ye de nasıl yersen ye. ister tatlıya böreğe koy, ister köfteye,çorbaya dedi. o günden beri çorbalarımız hep terbiyeli oldu :)))

canm bnm snn tsh in kac ciktiki bde t4un?bde sn kac haftaliksin.bnm 13. hafta bitiyor artik(ama benim bebegimin kalp atislari 170 ti bde sanirim bundan yuksekmis.olmazsa pazartesiye yne yuzumu sefe karsi karartip izn isteyip gidicm.ck endiselendim.

canm bnm snn tsh in kac ciktiki bde t4un?bde sn kac haftaliksin.bnm 13. Hafta bitiyor artik(ama benim bebegimin kalp atislari 170 ti bde sanirim bundan yuksekmis.olmazsa pazartesiye yne yuzumu sefe karsi karartip izn isteyip gidicm.ck endiselendim.

unutma canım sen bir elemandan çok can taşıyan bir annesin
o yüzden sözkonusu bebeğinse izin istemekten asla çekinme

bak çok da önemli anlık müdahale gerektiren bişey değilmiş
için rahat olsun biraz

canm bnm snn tsh in kac ciktiki bde t4un?bde sn kac haftaliksin.bnm 13. hafta bitiyor artik(ama benim bebegimin kalp atislari 170 ti bde sanirim bundan yuksekmis.olmazsa pazartesiye yne yuzumu sefe karsi karartip izn isteyip gidicm.ck endiselendim.

canım ben 11+1 haftalığım.tsh önce 5.15 çıktı,sonra ilaçsız 2.00'a indi en son dün 3.3 çıktı.t3 v t4 normal dedi,ama çok takılıp stres yapma kendine,çünkü stresin herşeyden daha fazla zararı var bebeğine.gebeliğe bağlı olarak yükselmiştir bence,pazartesiye kadar kendini yeme gidebiliyosan bıgün bi özele dahiliye ye git kafan rahatlar en azından.benimde ilk bebeğim ve tüp bebekle buldum,bende çok pimpirikliyim ama dr'um öyle hemen ilaç vermem önce anlayalım gerçekten troit hastamısın deyince rahatladım,yani şu aşamada çok önemli olsaydı heralde ilaç verirlerdi bize diye düşünüyorum.

canm sagol evet rahatlamaliyim hepiniz haklisiniz bebegime zarar vermek istemiyorum bde stresmle.Insallah bnm canim hala bnmle yasiyordur ve o tatli parmagini yne emiyordur saglikla...

canm bnde kan tahlili verdigimde 12 hafta 4 gunluktum ve bnmde 5.6 cikti t4um de normalden ck az dusuk cikti.snra indimi inmedimi bilemem.bakalim bnde doktorumu aradigimda bu degerlere gore muayee etmeden ilac veremem dedi.bn en iyisi izin alayim 1 gunlugunede olsa bakuye gdeyim.bakalim napicam.Allahim korusun hepmizin bebislerini.oyle hareket edip dururken gordum ya onu smdi bnm yuzumden ona bisey olsa cok uzulurum.Ay bn bu evhamla deliririm galiba...

günaydın canım geçmiş olsun eşine benimki geçen hafta öyleydi iyileşene kadar yataklarımızı ayırdım karantinaya aldım onu ayrı havlu ayrı nevresim ve elini değdiği herşeyi çamaşır suyuyla yıkadım adam şoklardaydı

canım içini ferah tut ne kadar pozitif olursan herşeyin o kadar yolunda gider karamsarlığa kapılma kocaman olmuş minişin böyle bi sıkıntın senin önceden de olmuştur bişey olacak olsa başlarda olurdu Allaha emanet canım sıkma canını.

:)) sütte bıktırdı artık. şimdiden böyleyiz daha 6 ayım var benim nolcak bilmiyorum :)

valla arkamı döndüm yattım ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum bikere boş bulunup öptüm yaklaaşma die bi bağırdı ödüm koptu noluyo be dedim hastayım dimmi die gülmeye başladım unutuyorum bazen valla

valla benimki bana sarılmak istiyodu izin vermedim bigün dayanamıyorum artık çok ösledim bi kere dokunayım dedii uzaktan bacağımı uzattım al dokun dedim tabii benimkide küstüü gitti yattı napiyim bebeğimin sağlığını düşünmem lazım

Gunaydın cnm geçmiş olsun uzak dur ne olur ne olmaz dikkatli ol bende bizimkine diyorum hasta olursan sakın yaklaşm diye zavallı adamlar

resmen cüzzamlı muamlesi yapmışsın
adamın psikolojisi alt üst olmuştur

sagol canm bnm evet Allaha emanet

ahahaha ayy ben normalde yaklaşmazdım adam hasta oldu dibinden ayrılasım gelmiyo
amma yapmışsın sende ayağıma dokun die drum 3 ayı geçtin ilaç kullanabilirsin dedikten sonra çok fazla dikkat etmiyorum zaten ptesi iç hastalıklarda randevum var bakalım neler çıkıcak

Gunaydın cnm geçmiş olsun uzak dur ne olur ne olmaz dikkatli ol bende bizimkine diyorum hasta olursan sakın yaklaşm diye zavallı adamlar

uzak durmaya çalışıyosun ama aynı evedsn muhakkak bi şekilde bulaşıcak o ileşir ben hsta olurum kesin hep öyle oluyo

günaydın bayanlar
iyisinizdir inşallah
ben çok iyi hissediyorum hava da harika zaten

bu arada tsh yüksekliğinden bahsetmişsiniz
ve doktorunuzun ilaç vermediğinden
neden vermediğini anlayamıyorum
tsh ilacı ilaç değil zaten sentetik tiroit hormonu
yani hormon takviyesi yapıyor ve gebelik kategorisi a
hamilelikte yükselmesi de gayet normal
ve kontrol altına alınması lazım
işin tuhaf tarafı kadın doğumcular tshı hiç önemsemezken endokrin de en çok tsh üzerinde duruyor
benim kadın doğumcum da hiç sallamamıştı tshı
ama gebelikte yüksekliği oldukça zararlı (zararlarına netten bakabilirsniz)
endokrine gittiğimde hemen ilaca başlattı zaten

inşallah bişey çıkmaz valla tedbirlerim işe yaradı ve hasta olmadım.

inşallah bişey çıkmaz valla tedbirlerim işe yaradı ve hasta olmadım.

olmaz olmaz
bişeyler çıkıcağı kesinde umarım tedavisi vardır yoksa yandııım boğazımda bir iltahap var küçüklüğümden beri uğraşıyorum şimdi hem iltahap devam ediyo hem romatizma başlangıcı yaptı birde üzerine hamileyim drum belki beni rahatlatmak için sıkma canını 3 aydan sonra rahatlıyoruz uygun antibiyotikler var falan filan diye ama inşallah onlar benim işime yarar

kızlarrrr ben geldimmmm bebişimi gördüm

parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun 23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…