- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
olmaz olmaz
bişeyler çıkıcağı kesinde umarım tedavisi vardır yoksa yandııımboğazımda bir iltahap var küçüklüğümden beri uğraşıyorum şimdi hem iltahap devam ediyo hem romatizma başlangıcı yaptı birde üzerine hamileyim drum belki beni rahatlatmak için sıkma canını 3 aydan sonra rahatlıyoruz uygun antibiyotikler var falan filan diye ama inşallah onlar benim işime yarar
kızlarrrr ben geldimmmm bebişimi gördüm
parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın
parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın
Maşallah kuzucuğuna yesinler onuolsun annesi sağlıklı olsunda cinsiyetlerinide öprencez sabırsızlanıyoruz ama napalım bazen diyorum öğrensem ona göre severim bazen de boşver eskiler 9ay sonra öğreniyorlarmış biz sabırsısız diyorum
ooyyy yerim ben onu yaaa maaşallah canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız minnacıklarımızı kucağımıza.
inşallah canım geçmiş olsun ya romatizma nerden çıktı var mıydı önceden?
Parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın
hoş geldiin canıım
amaanda ammmaaann yisin oni teyzesi
canım hamile olmadan 2 ay önce falan çıktı iş güç hep erteledim dr işini o sıra hamile kalmışım(bebiş bize süpriz yaptı korunurken oldu) şimdide bir an önce çaresine bakmayı düşünüyorum şimdiden rahatsız etmeye başladı ilerde ağırlaşınca nası olurum bilmiyorum....
maşallah miniğe
cinsiyet konusunu da takma güzel meraklar bunlar
Herşeyi pat pat söylerse heyecanı kalmaz
23 aralığı iple çekersin şimdi
günaydınn kızlar
nasılsınızzz
bugün felaket bir bulantıyla basladım güne hadi bakalımm
teşekkur ederım canım darısı basına ınş. Ikizlerin güzel haberleriyle geliceksin sende
valla insan once saglıklı olsun ıstıyor tabıkı ama merakta etmeden duramıyor ıste
günaydınn kızlar
nasılsınızzz
ayy canım benim yaa o da fena bişeydir kasılıp kalıyo geçmiş olsun inşallah düzelirsin doktoruna güven ilaç kullanmak sıkıntı olmaz diyosa olmaz canım.
canm sn kacinci haftada basladin ilaca snn degerlerin kacti ki?günaydın bayanlar
iyisinizdir inşallah
ben çok iyi hissediyorum hava da harika zaten
bu arada tsh yüksekliğinden bahsetmişsiniz
ve doktorunuzun ilaç vermediğinden
neden vermediğini anlayamıyorum
tsh ilacı ilaç değil zaten sentetik tiroit hormonu
yani hormon takviyesi yapıyor ve gebelik kategorisi a
hamilelikte yükselmesi de gayet normal
ve kontrol altına alınması lazım
işin tuhaf tarafı kadın doğumcular tshı hiç önemsemezken endokrin de en çok tsh üzerinde duruyor
benim kadın doğumcum da hiç sallamamıştı tshı
ama gebelikte yüksekliği oldukça zararlı (zararlarına netten bakabilirsniz)
endokrine gittiğimde hemen ilaca başlattı zaten
günaydınn kızlar
nasılsınızzz
ooyyy yerim ben onu yaaa maaşallah canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız minnacıklarımızı kucağımıza.
ay sorma ayağım kolum bacağım olsa yine bi şekil belim tutuldu hastanelik oldum bazı sabahlar belim yüzünden eğilipte çorabımı bile giyemiyorum bakalım druma güveniyorum 1 ay sonra daha rahat olurmuşum ilaç bakımından önce az sonra arttırarakta gidebiliriz sen dr görün gel dedi
bazen sabah kalkar kalkmaz baslıyor bazende sonradan cıkıyor ortayacanım bende sabah bırsey yoktu heyecandan kalkınca anlamadım ama sonra dıslerımı fırcalarken ıcım dısıma cıktı yıne ılgınc olan bende bulantılar 12. haftada cıktı ondan once hıc bulantım yoktu
günaydın cnm.. ben de bulantıyla başladım güne.. ama kahvaltımı yapınca geçti şükür.. ara ara yine oluyor ama kusma falan olmadıkça zararsız.. bulantım oldukça meyve yiyip atlatıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?