2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım geçmiş olsun ya romatizma nerden çıktı var mıydı önceden?

Maşallah kuzucuğuna yesinler onu olsun annesi sağlıklı olsunda cinsiyetlerinide öprencez sabırsızlanıyoruz ama napalım bazen diyorum öğrensem ona göre severim bazen de boşver eskiler 9ay sonra öğreniyorlarmış biz sabırsısız diyorum

ooyyy yerim ben onu yaaa maaşallah canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız minnacıklarımızı kucağımıza.

tesekur ederım canım valla cok sabırsısız gercekten doktoru bı esım sıkıstırıyor cınsıyetı bellı mı dıye bı ben en son valla yok bellı degıl kucuk daha olsa soylerım dedı adam saglıklı olsunda varsın ogrenemeyelım farketmez

hoş geldiin canıım
amaanda ammmaaann yisin oni teyzesi

inşallah canım geçmiş olsun ya romatizma nerden çıktı var mıydı önceden?

canım hamile olmadan 2 ay önce falan çıktı iş güç hep erteledim dr işini o sıra hamile kalmışım(bebiş bize süpriz yaptı korunurken oldu) şimdide bir an önce çaresine bakmayı düşünüyorum şimdiden rahatsız etmeye başladı ilerde ağırlaşınca nası olurum bilmiyorum....

maşallah miniğe
cinsiyet konusunu da takma güzel meraklar bunlar
Herşeyi pat pat söylerse heyecanı kalmaz
23 aralığı iple çekersin şimdi

çok güzel bi duygu.. hangi cümleyi kurarsak kuralım o an yaşadığımız heyecanı asla ifade edemeyiz.. ama neyse ki her birimiz aynı heyecanı yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz :))
inşallah test sonuçların da çok iyi çıkar cnm.. benim dr um test sonucu için gittiğimde de ultrasonda bakıyor.. sen de şansını bi dene belki bakarsınız :))

ayy canım benim yaa o da fena bişeydir kasılıp kalıyo geçmiş olsun inşallah düzelirsin doktoruna güven ilaç kullanmak sıkıntı olmaz diyosa olmaz canım.

maşallah miniğe
cinsiyet konusunu da takma güzel meraklar bunlar
Herşeyi pat pat söylerse heyecanı kalmaz
23 aralığı iple çekersin şimdi

teşekkur ederım canım darısı basına ınş. ikizlerin güzel haberleriyle geliceksin sende

valla insan once saglıklı olsun ıstıyor tabıkı ama merakta etmeden duramıyor ıste

günaydınn kızlar
nasılsınızzz
bugün felaket bir bulantıyla basladım güne hadi bakalımm

canım bende sabah bırsey yoktu heyecandan kalkınca anlamadım ama sonra dıslerımı fırcalarken ıcım dısıma cıktı yıne ılgınc olan bende bulantılar 12. haftada cıktı ondan once hıc bulantım yoktu

teşekkur ederım canım darısı basına ınş. Ikizlerin güzel haberleriyle geliceksin sende

valla insan once saglıklı olsun ıstıyor tabıkı ama merakta etmeden duramıyor ıste

hayırlısı inşallah ben de pazartesi gidicem
çok merak ediyorum nasıllar

günaydınn kızlar
nasılsınızzz
bugün felaket bir bulantıyla basladım güne hadi bakalımm

günaydın cnm.. ben de bulantıyla başladım güne.. ama kahvaltımı yapınca geçti şükür.. ara ara yine oluyor ama kusma falan olmadıkça zararsız.. bulantım oldukça meyve yiyip atlatıyorum ben..

ayy canım benim yaa o da fena bişeydir kasılıp kalıyo geçmiş olsun inşallah düzelirsin doktoruna güven ilaç kullanmak sıkıntı olmaz diyosa olmaz canım.

ay sorma ayağım kolum bacağım olsa yine bi şekil belim tutuldu hastanelik oldum bazı sabahlar belim yüzünden eğilipte çorabımı bile giyemiyorum bakalım druma güveniyorum 1 ay sonra daha rahat olurmuşum ilaç bakımından önce az sonra arttırarakta gidebiliriz sen dr görün gel dedi

canm sn kacinci haftada basladin ilaca snn degerlerin kacti ki?

ooyyy yerim ben onu yaaa maaşallah canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırız minnacıklarımızı kucağımıza.

ay vallahi kiyamam ya doktor uyandiriyor kipirdmaya basliyr ya icim ciz ediyr aklima geldikce nasil da masum ya hicbiseyden habersz uyanip hareket etmeye basliyrlar.Allah esirgesin herkerin bebegini.bn ck sulugoz oldum ya.

canım inş. ilaca gerek kalmadan atlatırsın 9 ayı ama ılacta kullanman gerektıgı durumlarda doktorun en ıyısını verıcektır

bazen sabah kalkar kalkmaz baslıyor bazende sonradan cıkıyor ortaya
inşallah cabuk geçer canım belki bi kaç günlük bişeydir
ben 6 haftadır yaşıyorum bunu

günaydın cnm.. ben de bulantıyla başladım güne.. ama kahvaltımı yapınca geçti şükür.. ara ara yine oluyor ama kusma falan olmadıkça zararsız.. bulantım oldukça meyve yiyip atlatıyorum ben..

zaten cıkarma işi olmasa bende takmamda bende oda var (
zor yetişiyorum bazen sıka sıka kendimi
hiç azalmadı yaa nasıl olcak bilmiyorum
kaç gündür dışarı falanda cıkıyorum ama nafile
en az iki kere
artık gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…