2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en piside bel ağrısıdır Allah şifa versin canım.

bir arkadaşım ankilozan spondlit hastasıydı
senin hastalığına benziyor mu bilmiyorum ama hamile kalamazsın demiş doktor
kalsan da özel bandajlar var yükü yayan onlardan kullanmalısın demiş
kız çok çok rahat bir hamilelik geçirdi doktoru bile şaşırmış

inşallah allah sana da kolaylığını verir

kızlarrr ben eve ultrason cıhazı almak ıstıyorum yaa hep seyretmek ıstıyom bebısımı allahım sen bana akıl fıkır ver amin

kızlarrr ben eve ultrason cıhazı almak ıstıyorum yaa hep seyretmek ıstıyom bebısımı allahım sen bana akıl fıkır ver amin

ben de aynen çok merak ediyorum ama bir yanım da bencillik yapıyosun diyo
kendi mutluluğun için bebeğine zarar verebilirsin diyo

canım inş. ilaca gerek kalmadan atlatırsın 9 ayı ama ılacta kullanman gerektıgı durumlarda doktorun en ıyısını verıcektır

inşallah ama ilaç kullanacağım kesin ama başlangıç olduğum için dozları az olur die düşünüyorum

en piside bel ağrısıdır Allah şifa versin canım.

amiin canıım

yok canım öyle değil bu hastalık nasıl diyim bazen tutulup kalıyo vücunun her hangi bi yeri ayağında olur omzunda olur parmaklarında olur soğuk komplex yapıcaksın biraz egzersiz daha iyi olabiliyo ama nasıl diyim eklem yerlerin kıpkırmızı oluyo özellikle sabahları elimde çok oluyo sanki içi yanıyomuş gibi ağrısı oluyo hamilelikte çok zorlamazmış aslında ama benimki iltahplı romatizmanın Romatoid artrit die bir türü var ondan sanırım annemdede romatizma var ama benim gibi olmuyo o biraz ağrı çekiyo ağrı kesicisini alıyo geçiyo ben ayağa bile kalkamıyorum ki genelde bacaklarıma vuruyo

bende istiyorum vallahi eşime böyle bi teklifte bulundum oda içeri kamera bağlayalım istersen die dalga geçti

canım allah kolaylık versin inşallah yaşamazsın o ağrıları

kızlar ben bi pazara gidip geleyim.. bebişime güzel meyveler alayım :))
siz de dikkat edin kendinize..

canım allah kolaylık versin inşallah yaşamazsın o ağrıları

amiin canım kimseye yaşatmasıın ben alıştım artık dr gittik çok ağrın varmı dedi dedim hissetmiyorum adam bana bakıyo öyle boş boş

rubet benimkide herseferinde sırtüstü yatıyor
hep aynı modda 3 seferdir
zaten bu sekıldeyken nasıl cinsiyetini görcek anlamadım

bende bilmiyorum artık öksürünce hareket ediyomuş bi dahakine yapcam

o kadar sayfa okudum
kimse 2 hafta sonra almıyor ikili testin sonuclarını
en geç bi hafta yazılmış
ben niyee iki hafta sonra alıyorum yaaa

canm sn kacinci haftada basladin ilaca snn degerlerin kacti ki?

ben hamileliğim boyunca kullanıcam
öncesinde vardı bende yükseklik
ama hamile kaldığımda 2ydi değerim
bırakmıcam tabi ki ilacı kullanmaya devam ediyorum
şu an 2,6 civarında seyrediyor
15 günde bir tahlil yaptırıyorum bu aralıkta tutmak için

hmmm 4 günde veriyolardı benim hastanemde:S biraz uzun geldi banada:44::44:

banada cok uzun geldi
1 hafta dese gene anlıcam
şimdi takmıyorum su anda inşallah bişey yoktur amaa
bazen aklıma geldikce stres oluyorum
2 haftada bunumu dusunucem sımdı diye

Son düzenleme:
selam kızlar iyi hafta sonları bugün bir yürüdüm bir yürüdüm hemde aç karnına sonrada kahvaltımızı ettik dönüşte yine yürüyüş antalyada süper hava var...Artık hafta sonları erken yürüyüşe devam...

banada cok uzun geldi
1 hafta dese gene anlıcam
şimdi takmıyorum su anda inşallah bişey yoktur amaa
bazen aklıma geldikce stres oluyorum
2 haftada bunumu dusunucem sımdı diye

sıkma canını tatlım belki gidince bebişin cinsiyetini öğrenirsin şimdi ben 1 ay sonra gidicem mecburen mesela sen şimdi bebişini gördün ya 2 hafta sonra bi daha görücen bi dahakinide en fazla 3 hafta sonraya verir randevunu yaa bide böyle düşşüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…