selam kızlar iyi hafta sonlarıbugün bir yürüdüm bir yürüdüm hemde aç karnına sonrada kahvaltımızı ettik dönüşte yine yürüyüş antalyada süper hava var...Artık hafta sonları erken yürüyüşe devam...
sıkma canını tatlım belki gidince bebişin cinsiyetini öğrenirsin şimdi ben 1 ay sonra gidicem mecburen mesela sen şimdi bebişini gördün ya 2 hafta sonra bi daha görücen bi dahakinide en fazla 3 hafta sonraya verir randevunu yaa bide böyle düşşüün
maşallah size,her şey yolunda gider inşallah,hrep güzel haberle alırsın umarım canımkızlarrrr ben geldimmmm bebişimi gördüm
parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın
inşallah ama ilaç kullanacağım kesin ama başlangıç olduğum için dozları az olur die düşünüyorum
amiin canıım
yok canım öyle değil bu hastalık nasıl diyim bazen tutulup kalıyo vücunun her hangi bi yeri ayağında olur omzunda olur parmaklarında olur soğuk komplex yapıcaksın biraz egzersiz daha iyi olabiliyo ama nasıl diyim eklem yerlerin kıpkırmızı oluyo özellikle sabahları elimde çok oluyo sanki içi yanıyomuş gibi ağrısı oluyo hamilelikte çok zorlamazmış aslında ama benimki iltahplı romatizmanın Romatoid artrit die bir türü var ondan sanırım annemdede romatizma var ama benim gibi olmuyo o biraz ağrı çekiyo ağrı kesicisini alıyo geçiyo ben ayağa bile kalkamıyorum ki genelde bacaklarıma vuruyo
bende istiyorum vallahi eşime böyle bi teklifte bulundum oda içeri kamera bağlayalım istersen die dalga geçti
selam cankuuş...
ben işe giderken yürüyorum birazcık o bile çok iyi geliyo
işte normalde bundan sonra cogu arkadasımız 1 ay sonra gitcek artık
okudumda testi yaptıranları
bi yandan zaten dedi 2 hafta sonra geldiğinde bakarız cinsiyetede diye
bi tarftan hosuma gidiyor sık sık gitmektee
bi yandan zararlı falan diyorlar ya ben bastan beri 2 doktora gidince
her 15 günde girdim artık azaltmam lazım diye düşünüyorum
ama olmuyorr..
inşallah sonuclarda falan bişey cıkmazdaa bundan sonra bari biraz rahat etsem
işte normalde bundan sonra cogu arkadasımız 1 ay sonra gitcek artık
okudumda testi yaptıranları
bi yandan zaten dedi 2 hafta sonra geldiğinde bakarız cinsiyetede diye
bi tarftan hosuma gidiyor sık sık gitmektee
bi yandan zararlı falan diyorlar ya ben bastan beri 2 doktora gidince
her 15 günde girdim artık azaltmam lazım diye düşünüyorum
ama olmuyorr..
inşallah sonuclarda falan bişey cıkmazdaa bundan sonra bari biraz rahat etsem
Allah yardımcın olsun bajım ya,valla bel hiç bişeye benzemiyo. bu arada eniişteye saygılar kamera fikri şahaneymiş
yürü tabeee..işyerindede arada kalk 5-10 dk azcık bilg başında fazla zaman geçiryoruz kan olaşımı iyi olsun ayaklarda damarlar şişmesin biz şiştikçe..
kızz seninkinin piposunu gördünmü....
cnm inş. iyi çıkar kafanı çok takma...senin mide bulantıların bittimi...benim ara oluyor akşam ve bazı sabah...:26:
bana kalsa ben o aletten eve alıcam
saol canıım çok yaratıcıdır kocişiiim
bizim ofisin yanında sitenin fitnes odası var oraya gidip spor yapıcam yakında
beni anca iyi bir alışveriş paklar sanırım bu
psikolojiden kurtulmak için
bebişimin cinsiyeti belli olsaydı sanırım bugün dayanamaz alışverişe atardım kendimi
beni anca iyi bir alışveriş paklar sanırım bu
psikolojiden kurtulmak için
bebişimin cinsiyeti belli olsaydı sanırım bugün dayanamaz alışverişe atardım kendimi
bu ara sıkıntılı dönemdeyiz demekkiben öyle bi psikolojdeyimki eşiminkinide bozdumhiiç alışveriş bile kendime getiremez beni kendime
kendine all git süs püs takı elbiseler al ilerde hep ona alcan zaten..
kendine all git süs püs takı elbiseler al ilerde hep ona alcan zaten..
Merhaba kızlar. nasılsınız?
süs mü?
püs mü?
takı mı?
1 buçuk aydır unuttum ben onların ne olduğunu
unutmaaaaaaaaaaaaaaa
anne olduk die hemen salmadık yaa kendimizi şirin elbiseler al bak bebiş olunca hep ona alcaz herşeyi...
ben bir leopar elbise aldım altına kahve çorap kahve botlar ve çanta süper oldu seni gaza getirim en iyisi...hoş tünikler taytlar dize botlar pek şekşiii olayorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....saçlarıda topuz yada bukle yap gitsin...makyajda çok değil kesinlikle açık tonlar...
Merhaba kızlar. nasılsınız?
bu ara sıkıntılı dönemdeyiz demekki
beni getirir sanki ya para biriktirmiştim baktım şeytan dedi al git
ama cinsiyet hiç belli değil
5. aya kadar sabredemicem ben herhalde
bu ara sıkıntılı dönemdeyiz demekki
beni getirir sanki ya para biriktirmiştim baktım şeytan dedi al git
ama cinsiyet hiç belli değil
5. aya kadar sabredemicem ben herhalde
hiiiç kendime bişey alasım yok canım nedense yaaa
zaten bende daha bir değişme yok
kıyafetlerım rahat oluyor
kilo verdım ya bulantılardan
kendime anca kılo alınca göbek cıkınca falan alırım
valla ben coktaaaaaaaan saldım kendimi
:26:
arada bi gaza gelip giyinip süsleniyorum ama usun sürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?