2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey sorucam ben acı ve baharatlı yemekleri çok seviyorum ve yiyorum acaba bebeğime zararı var mıdır?

bi şekilde koymak lazım bi kenaraa ama nasıl bilmiyorum
herşey cok pahalı cidden
ben mother care diye diye takmış durumdayım ama fiyatlar fenaa
eşimle gittik geçen ama bunlar cok pahalı burdna arada bir anca alırız dedi
sırf o yuzden biraz birikktiriyim diye ugraşıyorum
keyfim yok yoşkaa eşimi hergün çarpıcam bi şekildede
onla ugrasıcak takatim kalmıyor pek
sende dediğin gibi devretsen rahatlarsın o zaman baslarsın
bi çözüm bulmak lazım

sende süs püs al takı küpe kolye makyaj felan...ben cicili eşofmanlar aldım evde giymek için rengarenk....

yok cnım yok hiç birinde gözüm yok
alsam alsam eşofman alırım bende dedğin gibi
hem bu parayı bebişim için biriktiriyorum
simdi kredi kartı borclarım bitsin diyee tamamen özellikle bişey almıyorum
kii mümkün olduugncaa borç falan bişey kalmasın rahat rahat aliim

kızlar size bişey sorucam ben acı ve baharatlı yemekleri çok seviyorum ve yiyorum acaba bebeğime zararı var mıdır?

cnm bişi olsa benim nenem 18 çocuk doğurmazdı biz hataylıyız okdar acı yerizki millet ağzına süremez...

baharat ta tüm yemeklerimizde var...baharatı doğal kullanmak en iyisi fazla fazla değil tabi...hazır baharat çeşnilerini tüketmeyelim köfte harçlarını felan..

valla canım bende drdim
bi hamile kalıyorlar kendilerini bırakıyorlar diyee ama
bende öyle oldum
bu bulantılar kusmalar geçmednde duzelmem cok zor ne zaman gecerrr
o zaman ben yine ben olurum
valla olsaydın belki zorla bişiler yaptırırdın bise
yatak odası da cok uzak sayılmaz yaa
artık hepimiz 3 ayı dolduruyoruz tek tek

benim eşimde urfalı çok acı yerler ben de aralarında alıştım yok canım hazır baharatlar değilde biberi dalından yiyorum acı acı

slm kızlar ben geldim.süsten püsten bahsetmişiniz,ben de bıraktım kendimi sankim.bu sabah eşim şu kaşlarını aldırsan hayrına iyi olur dedi espriyle karışık aynaya baktım gerçekten kaşlarım kötü olmaya başlamış ama inanın hiç böyle olmazdı dikkat ederdim,ben dde şaşırdım

gözün aydınn cnm yaaa....ben yumurtayıı severim cnmm genelde rafadan severim ama şimdilerde koyu kayısı modeli yapıyorum cnm
cnm bilmiyorum hiç ama üzme kendiniii herşeyin tedvisi var artıkkk...dr una danışş mutlaka ii olcaktır cnm herşey
geçmiş olsun cnm eşine valla ayrı da yatsanızz aynı havayı soluyunca direk alıyosun onlardann....aman bol bol portakal limon sık sık için cnmm
oyyyy gözün aydın cnmm yaaa..olsunn nasılsa öğrencezzz...

günaydınn kızlar
nasılsınızzz
bugün felaket bir bulantıyla basladım güne hadi bakalımm
ayyyy valla dua ediyorum artık geçsin şu bulantılı arkadaşlarımın bulantıları dieee
Merhaba kızlar. nasılsınız?

sağol cnm gayet tembelizzz öğlen yemeği yedik kuzumla sofra bile duruyoo valll

slm kızlar ne ediyonuz ben halen kusuyom ya çok halsizim uykum da gelio sürekli yatsam uyuycam gibi akşam saat 11 deyince yatıom eşim bana kızıyo erken yatıyom diye

canım sen yine 2 haftayı beklemeden ara sor sonucum çıktımı die bana da 1 hafta sonra çıkar dediler 2. Gün çıkmıştı

bi ararım belki ama sanmam mersınde yapmıyolar cnkı ankaraya gidip gelmesi de
2 hafta surmuyodur ama 1 hafta suruyordur herhalde
pöff beklicem arrtık çaresi yok

hoşgeldiiiiiiiin
bende bıraktım bendensin

bi ararım belki ama sanmam mersınde yapmıyolar cnkı ankaraya gidip gelmesi de
2 hafta surmuyodur ama 1 hafta suruyordur herhalde
pöff beklicem arrtık çaresi yok

hoşgeldiiiiiiiin
bende bıraktım bendensin

bende bıraktım valla kaş bıyık çıkmış eşim dalga geçiyo çok güzel harektlerdeki gibi olduk diyo yarın giderim dedim de üşeniyom ya ne bilim

bende bıraktım valla kaş bıyık çıkmış eşim dalga geçiyo çok güzel harektlerdeki gibi olduk diyo yarın giderim dedim de üşeniyom ya ne bilim

kızlar salmayın kendinizi hasta değilizki hamileyiz inanın ben normal zamanımdan daha çok gitmeye başladım kuaföre alışveriş desen hala kendime yapıyorum bebişimin cinsiyeti belli olmadığı için hamile kıyafetlerine yüklenmeye başladım herkes hamilelikten sonra daha bi güzelleştin diyo sizde öyle yapın hem kendinizi daha iyi hissedeceksiniz görün bak ne mide bulantısı kalacak ne halsizlik.

canım iyi güzel diyorsunda
bilmiyorum ne kadar süre ve ne denli mide bulantısı yasadın
gittiğim hastane bi saatlik mesafede ben oraya zor gidip geliyorum
dışarı cıksamda gecmıyor bulantılarım cok nadir bazen iyi geliyor
sadece bulansa gene iyi defalarca cıkarıyorum
yani bu duurmu yasayan bilir yerinden kalkıcak halin bile kalmıyor ckarma olunca
zaten bişe yemiyorsun dogru durust
7 kilo verdim ben ne yazıkki öyle söylediğin gibi basit bi şekilde gecicek bulantılar yasamıyorum kendi adıma
o güzelleşme meselesini banada diyorlar hiç dikkat etmediğim halde ama bakım baska güzellik baska zaten

güselim zate zor duruyoz ayakta alışveriş desen hemen yoruluyom ayrıca işten çıkınca hemen kendimi eve atmak istiyorum

selam kızlar bizim burda doktor sorunu vardı söylemiştim doktora gitmeme daha 2 hafta var 10 haftalık oldu bebek ama midem bulantım azaldı belirtiler geçiyor sanki korkmaya başladım siz farklı şeyler hissediyormusunuz karnımda çıkmadı

canım tabiki insanın doğal güzelliği vardır ama kendini de salarsan inan o bile gider zamanla anlıyorum seni gerçekten mide bulantısı çok zor bişeydir haklısın ben bikaç defa yaşadım ama dışarı çıktığım zaman rahatlıyordum peki ilaç falan istedin mi doktordan mide bulantısı için çünkü seni bu derece etkiliyorsa belki kullansan rahat edersin canım.

hormonlardan canım benimde aynı tüyler 9 haftadan sonra hızla uzuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…