- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
üüüff bir sürü borç var ben para bile birikteremiyorum var ya bide bu çocuk birden olunca ne yapıcaz bilmiyorum birde pahalı güzel şeyler kursum var benim extradan onu bi devretsem falan o zaman rahatlıcam:85::85::85::85:
sende süs püs al takı küpe kolye makyaj felan...ben cicili eşofmanlar aldım evde giymek için rengarenk....
kızlar size bişey sorucam ben acı ve baharatlı yemekleri çok seviyorum ve yiyorum acaba bebeğime zararı var mıdır?
cnm hayat bittimi yaa kocişlerimize süslenyoruz biz...hem herdaim hem evimiz hem biz bakımlı olucazki döt dörtlük karı olcezz...tabii ytak odası şuan uzak yol oldu ama napalım aradada olsa ordada yeni fırfırlılar ve jartolarla güzelleşces...
ama ben kızyorum yaa kendinizi bırakmayın valla burda olsanız zorla alışverişe çıkarırdım hepinizi...
cnm bişi olsa benim nenem 18 çocuk doğurmazdı biz hataylıyız okdar acı yerizki millet ağzına süremez...
baharat ta tüm yemeklerimizde var...baharatı doğal kullanmak en iyisi fazla fazla değil tabi...hazır baharat çeşnilerini tüketmeyelim köfte harçlarını felan..
o kadar sayfa okudum
kimse 2 hafta sonra almıyor ikili testin sonuclarını
en geç bi hafta yazılmış
ben niyee iki hafta sonra alıyorum yaaa
gözün aydınn cnm yaaa....ben yumurtayıı severim cnmm genelde rafadan severim ama şimdilerde koyu kayısı modeli yapıyorum cnmherkese günaydın. dün doktora gittik biz. 4 cm olmuş benim meleğim :) dans ediyordu sanki içerde. kıpır kıpır :) haftaya cuma 2li test var. inş sağlıklı çıkar. bu arada kızlar internette yumurtayı iyice pişirip yiyin yazıyor. ama bende sevmiyorum o şekilde. sizler nasıl yiyiyorsunuz? bu konuda bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen. böyle giderse yumurtadan tiksincem yakında
cnm bilmiyorum hiç ama üzme kendiniii herşeyin tedvisi var artıkkk...dr una danışş mutlaka ii olcaktır cnm herşeyGunaydinlar kizlar.Benim canm biraz sikkin(Cunku tsh degerim biraz yuksek cikti 5.6 ve t4 um de 0.5 yani hafifte olsa hipotiroidi hastasiymisim ve ck korkuyorum bu bebegime bi zarar verdimi dye.keske gebeligimin en basindan bilseydim.dun agladim durdum ya bebegimde zeka geriligi olursa yada artik yasamiyrsa dye ck uzuluyorum yne.doktorum ancak onumuzdeki cumartesi burda olucak ve anca ozamana bi tedavi verebilicek.ck kotuyum ya.bi bilgisi olan varmi bu tiroidle ilgili?
geçmiş olsun cnm eşine valla ayrı da yatsanızz aynı havayı soluyunca direk alıyosun onlardann....aman bol bol portakal limon sık sık için cnmmgüüüünnaayyddıın ppaanpiişllerrr
nasılsınız bugün?bebişler ne alemde ?
benim kociş şifayı kapmış hapşurup duruyo ıhlamur bal limon portakal bulaşmasın die uğraştım ama sabah bi kaç kere hapşurdum bakalım bal limon portakal dopingi yapıcam valla
oyyyy gözün aydın cnmm yaaa..olsunn nasılsa öğrencezzz...kızlarrrr ben geldimmmm bebişimi gördüm
parmağını ağzaına sokmuş uyuyordu doktor hazır uyurken ense kalınlığını ölçtü heşey normal çıktı sonra karnımı biraz hırpalar gibi oldu bizimki uyandı tabi hemen başladı kol bacak sallamaya nasıl sallıyor bacaklarını cok tatlıydı yaaa ultrasondan cıkarıp mıncık mıncık yıyesım geldı mınıgımı doktorumuz tum ısrarlarımıza ragmen cınsıyetımızı soyledı bekleyın dah cok erken dedı 1 hafta sonra 2.li testın sonuclarını almaya gıdıcez ama tabıkı ultrasona sokmaz o gun23 aralıga kadar ben nasıl beklıycem sımdı yaa cınsıyetını ogrenmek ıcın
ayyyy valla dua ediyorum artık geçsin şu bulantılı arkadaşlarımın bulantıları dieeegünaydınn kızlar
nasılsınızzz
bugün felaket bir bulantıyla basladım güne hadi bakalımm
Merhaba kızlar. nasılsınız?
slm kızlar ben geldim.süsten püsten bahsetmişiniz,ben de bıraktım kendimi sankim.bu sabah eşim şu kaşlarını aldırsan hayrına iyi olur dedi espriyle karışıkAynaya baktım gerçekten kaşlarım kötü olmaya başlamış ama inanın hiç böyle olmazdı dikkat ederdim,ben dde şaşırdım
canım sen yine 2 haftayı beklemeden ara sor sonucum çıktımı die bana da 1 hafta sonra çıkar dediler 2. Gün çıkmıştı
slm kızlar ben geldim.süsten püsten bahsetmişiniz,ben de bıraktım kendimi sankim.bu sabah eşim şu kaşlarını aldırsan hayrına iyi olur dedi espriyle karışıkaynaya baktım gerçekten kaşlarım kötü olmaya başlamış ama inanın hiç böyle olmazdı dikkat ederdim,ben dde şaşırdım
bi ararım belki ama sanmam mersınde yapmıyolar cnkı ankaraya gidip gelmesi de
2 hafta surmuyodur ama 1 hafta suruyordur herhalde
pöff beklicem arrtık çaresi yok
hoşgeldiiiiiiiin
bende bıraktım bendensin
bende bıraktım valla kaş bıyık çıkmış eşim dalga geçiyo çok güzel harektlerdeki gibi olduk diyo yarın giderim dedim de üşeniyom ya ne bilim
bende bıraktım valla kaş bıyık çıkmış eşim dalga geçiyo çok güzel harektlerdeki gibi olduk diyo yarın giderim dedim de üşeniyom ya ne bilim
bendede var usengeclik
önceden kuaföre gitmek için can atardım şimdi yok yaa
hiç ugrasamam cidden
kızlar salmayın kendinizi hasta değilizki hamileyiz inanın ben normal zamanımdan daha çok gitmeye başladım kuaföre alışveriş desen hala kendime yapıyorum bebişimin cinsiyeti belli olmadığı için hamile kıyafetlerine yüklenmeye başladım herkes hamilelikten sonra daha bi güzelleştin diyosizde öyle yapın hem kendinizi daha iyi hissedeceksiniz görün bak ne mide bulantısı kalacak ne halsizlik.
canım iyi güzel diyorsunda
bilmiyorum ne kadar süre ve ne denli mide bulantısı yasadın
gittiğim hastane bi saatlik mesafede ben oraya zor gidip geliyorum
dışarı cıksamda gecmıyor bulantılarım cok nadir bazen iyi geliyor
sadece bulansa gene iyi defalarca cıkarıyorum
yani bu duurmu yasayan bilir yerinden kalkıcak halin bile kalmıyor ckarma olunca
zaten bişe yemiyorsun dogru durust
7 kilo verdim ben ne yazıkki öyle söylediğin gibi basit bi şekilde gecicek bulantılar yasamıyorum kendi adıma
o güzelleşme meselesini banada diyorlar hiç dikkat etmediğim halde ama bakım baska güzellik baska zaten
canım iyi güzel diyorsunda
bilmiyorum ne kadar süre ve ne denli mide bulantısı yasadın
gittiğim hastane bi saatlik mesafede ben oraya zor gidip geliyorum
dışarı cıksamda gecmıyor bulantılarım cok nadir bazen iyi geliyor
sadece bulansa gene iyi defalarca cıkarıyorum
yani bu duurmu yasayan bilir yerinden kalkıcak halin bile kalmıyor ckarma olunca
zaten bişe yemiyorsun dogru durust
7 kilo verdim ben ne yazıkki öyle söylediğin gibi basit bi şekilde gecicek bulantılar yasamıyorum kendi adıma
o güzelleşme meselesini banada diyorlar hiç dikkat etmediğim halde ama bakım baska güzellik baska zaten
slm kızlar ben geldim.süsten püsten bahsetmişiniz,ben de bıraktım kendimi sankim.bu sabah eşim şu kaşlarını aldırsan hayrına iyi olur dedi espriyle karışıkaynaya baktım gerçekten kaşlarım kötü olmaya başlamış ama inanın hiç böyle olmazdı dikkat ederdim,ben dde şaşırdım
selam kızlar bizim burda doktor sorunu vardı söylemiştim doktora gitmeme daha 2 hafta var 10 haftalık oldu bebek ama midem bulantım azaldı belirtiler geçiyor sanki korkmaya başladım siz farklı şeyler hissediyormusunuz karnımda çıkmadı[/QUOTE
canm smdi sn bna dicen sen daha kendini avutamiyon banami korkma diyon ama cidden korkma tabii kendini kontrol et hep ama bnce korkulcak bisey yk cnku bn gebeligimin basindan beri hamilelik belirtilerimin gittigini dusunuyorm hep ve her doktora gttigimde kotu bisey duyucagimi dusunuyorum cok sukur her seferinde de orda kipirdanip duruyor yavrucak.Allah korusun yavruslari bz onlari ckkk seviyoruz cnku alistik onlarsz yapamayiz.Allah esirgesin:))Buarada bn 8 haftamda mide bulantisi ck hafif yasadim 9 da gecti korktum hicbi belrtm kalmadi dye hemen gittim ama biseycik yoktu Maasallah.aslinda komik olan ne biliyrmusun sana suan rahatlikla hatta icten inanarak korkma derken bile ben ck korkuyorum doktora gittigimde kotu bisey duyucam dye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?