2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mireba
günaydın mı demeliyiz yoksa
biz 9 dan beri buradayız da
ya evet, aslında günaydın diycektim de ayıp olmasın diye öyle yazdım.
ben tunik ve tayt tarzına geçiyorum artık. sanırım kış bu tarzda falan geçer.
hamileyiz cnm sen nasssın....

süs püsten bahsediyoruzzz sen aldınmı bişiler...
evet canım ben kendime alıyorum. moralim düzeliyo, kendime geliyorum.

sağol cnm gayet tembelizzz öğlen yemeği yedik kuzumla sofra bile duruyoo valll
ben de canım. ben daha kahvaltımı yeni yaptım.

ben hamile kıyafeti almadım daha hiç. geçen netten alışveriş yaptım, ciciler aldım kendime. )) ya ben de aynaya bakınca kendimi çok beğeniyorum. güzelleştim. sivilcem falan da yok.

kKIZLARRRR SALMAK YOK SALMAK YOKKKK DAHA BAKIMLI OLMAK LAZIM
HELE HAMILEYKEN AMAN AA EŞLERE DIKKAT DIŞARI KAÇARLAR VALAAAA KOMŞUNN TEKI GEÇEN DIOKI
HAMILEYKEN ALDATILMAYAN KADIN YOKTUR KENDINIZI KANDIRMAYIN DIYOO BAYAN SABREDER ERKEK ASLA ÇATLAR YINE DURMAZ
KENDI KENDINE YETMEZ DIOO SAKIN SALMAYIN KENDINIZI DIO DAHA BI ÇOK SEY YAŞIDA VAR 55 60 BANA BAK FATMA TEYZE DEDIM SENN İŞİN YOKMU MİLLETİ FİŞTEKLİOSUN DEDDIM BIZIM ZAMANIMIZDA OLEDI DIO ŞİMDİ Kİ ZAMAN DAHA BETER DIOO
DELİRTİR İNSANI

ben hamile kıyafeti almadım daha hiç. geçen netten alışveriş yaptım, ciciler aldım kendime. )) ya ben de aynaya bakınca kendimi çok beğeniyorum. güzelleştim. sivilcem falan da yok.

aynen canım tek sorunum tüyler çok çabuk uzuyo yaa...

fatma teyzeme baak seeen...valla eşim 2 gün önce pes etti vallahi bişey olmaz bişey olmaz dimi die die
napsın adamcaaaz canım beniim

puhahaaaa koptum fatma teyzeme bakkk yılların tecrübesi konuşmuş ama benim kocam yapmass

vallla bendee bi saldım kiii sormayınn tembellik hat safhada bu aralarr annem gelsede bi zapt yaptırsa bana ii olcakk kızımlaa pasoo yat modeliyizzz....kaşlarr oldu ormannn modelii saçımıı kestirmem lazıımmm artık gıcık ediyoo iicene..kızmla kuaföre gidemiyorum talan yapıyoo çünküü anca yarın eşim evdee yarında fuara gidicezz olmadı sabahtan bi gidip geleyim barii...bu arada göbiş çıktı bende ama kıyafetlerime giriyorum allahtan hala....:)))

canım çalışanlar hamiş anne adaylarına ve sana yani çocuklu hamişlere salmak serbest gider kompleden halledersin kendinii

güselim zate zor duruyoz ayakta alışveriş desen hemen yoruluyom ayrıca işten çıkınca hemen kendimi eve atmak istiyorum

aynenn güc olarak cok zayıf hissediyorum
3 kakt merdıven cıksam nefes nefese kalıyorum bende

tabikide bakım önemli ama su an dedıgım gibi onu dusunecek bir modda değilim ne yazıkkii
genclık güzellik vs vs hepsi geçici eger saglıgın olmazsa umrunda olmuyor parası pulu hiç bişeyi
bazen rahatlıyorsun temiz hava iyi ggeliyor ama nadir
kaç gündür cıkıyorum hiç faydası yok
doktor dramamine tablet verdi ama gecıcı cozum oda
bazen mecbur kalınca içiyorum sureklide içmek istemiyorum idare etmeeye calısıyorum diyim yani

ilk kalçadan almaya başladıysann kız derlerr cnmm kız popodan erkek karından gidermişş...
bende 1 kilo almış görünüyorumm ama şimdilik rahatsız eden bi taraf yok....

benim göbeğim çıktı ama popom küçüldü sanki ama alt karnım ultrasyondan bakıldığı yer daha çok büyük değil karnın yatarken belli oluyormu

Hanımlar nasılsınız İyi haftasonları calışanlar için tatil günüdür inşallah Düngece hiç yatmadım boğazımda acayip yanma kuru kuru öksürük derken yine sabah ettim Dikkat etmek lazım cok

anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer çok zor yaa insanın içi çıkacak gibi oluyor ben 7.haftamda sabahları çok kötüydüm şimdi hatırlıyorumda haklısın.

ilk kalçadan almaya başladıysann kız derlerr cnmm kız popodan erkek karından gidermişş...
bende 1 kilo almış görünüyorumm ama şimdilik rahatsız eden bi taraf yok....

Canım ben her 2 sindende aynı anda almaya başladım o zaman ne olcak :)

hormonlardan canım benimde aynı tüyler 9 haftadan sonra hızla uzuyormuş
banada tam tersi bi duurum oldu
basta cok hızlı uzamaya baslamıstı sımdıde cok yavas ve seyrek cıkıyorlar
mutluyum

aman Allah korusun sevmedm ben bu fatma teyzeyıı
insanın psikolojısını bozcaklar canım
bana biri böyle bişey derse dalarım direk
valla o konuda saldıgım bişey yok hiç benim
bakım konsuunda evette öbür konuda herşey yolunda
Allah korusun gerçekten aman hiç birimiz yaşamayalım öyle şeyler

annem bende annem gelsin diye bekliyorum
tabi geldiğinde baya bi azar işiticem o bi gerçeeek ama napalım
o gelmezsede ben toparlayamıcam bellli oldu

kızlar sizde çikolata yiyince kıpıldanma oluyormu daha erken ama biraz farklı şeyler oluyor sanki sizde deneyin doktorlar diyor bebek amino sıvısının tadına bakıyormuş ve çikolataya tepki veriyormuş minik mucizeler

benim göbeğim çıktı ama popom küçüldü sanki ama alt karnım ultrasyondan bakıldığı yer daha çok büyük değil karnın yatarken belli oluyormu
bende de göbek var biraz ama öyle rahatsız edici görünmüyoo şimdilikk
Hanımlar nasılsınız İyi haftasonları calışanlar için tatil günüdür inşallah Düngece hiç yatmadım boğazımda acayip yanma kuru kuru öksürük derken yine sabah ettim Dikkat etmek lazım cok
cnmm aman dikkat ett kuru öksürük en fenasıı oluyoo sıcakk limonlu bal içmeye çalış cnmm..hem c vitamini hem öksürüğüne ii gelirr..aslında en iyii kara turbun içini biraz oyupp içine bikaç kaşık bal katıp 2-3 saat beklett o aşşağıya balla suyu akıcakkk tadı biraz garip ama şıp die kesiyoo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…