2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer çok zor yaa insanın içi çıkacak gibi oluyor ben 7.haftamda sabahları çok kötüydüm şimdi hatırlıyorumda haklısın.

insnaın çi cıkıcak gibi olmuyor direk cıkıyor töbe yarabbim
sağol canım geçer inşalah beklemedeyim artık

evet oluyo genelde çıkarıyorum Anca kekte bişey olmuyo oda kekten dolayı sanırım

Son düzenleme:

cnm şimdidenn harekett etmez bebiş yaniii onlarr gaz hareketleridirrr muhakkkak yani ederdee biz hissedemeyiz onu ilk gebelikse 18. ay gibi eğer 2. falansa 16. hafta gibi hissediliyoo ama ultrasona girerken ben hep çikolata yiyorumm o zmn ultrasonda uyumuyooo sıpacıklar...

ilk kalçadan almaya başladıysann kız derlerr cnmm kız popodan erkek karından gidermişş...
bende 1 kilo almış görünüyorumm ama şimdilik rahatsız eden bi taraf yok....

54.600dün 55 oldum ama pantalonlarım olmamaya başladı popodan sanırım karnımda çıktı bana göre ama dışardan gören hamile olduğun belli değil karınmı o be diyolar

sizin ikinci heralde bende giderken yiyim bari şuan 4 gündür pek belirtim ağrım olmuyor sende nasıl belirtiler varmı

Canım gecmesse yağpıcam ben zaten elevit içiyorum vitamin ama bol bılda mandalina ve portakal yiyiyorum. Hasta olmadan 2 gün önce haytta ağzına portakal koymayan benn rüyamda portakal yediğimi görüpcanım istedi ve halada yiyorum hemde nasıl cok garip ya bu vucudun dengesi. Boşuna demiyolar Şifa canının istediğinden gecer diye :)

demek ondan bı saga bı sola gıdıo kasıgımda bi kaç gundur gece çikolata yıyıyorum yatıorm
hissedıormm eşim bile azda olsa hıssedıom dıo elını koydugunda bnde korkuyodum bu nasıl bebek dıe enımı yıyıyo dıodumm

çıkartman geçmedimi hala bende mide bulantısı oluyor azıcık ama çıkartma arada oluyor

ay canım ben zaten mide bulantısı çekmidim işte nadir ama çikolata yersem muhakkak çıkıyo yani hani tiksinmiyorum yiyemezliğim olmuyo ama midem allak bullak oluyo yediğim zaman anlamadım neden bide eşim çikolata hiiç yemez dondurma yemez bi baklava yer tatlı olarak bide sütlaç ona çekicek galiba çocuk oda tiksinmez yer ama yediği zaman kusar bende deli gibi severim dolapta 2 3 çeşit olurdu

Son düzenleme:

He valla benim çıktı mesela az önce içim dışıma
geçmş olsun aa bacım ne diyeyim

enaaam heyecanlandımm
18. haftadaa mı gıpır gıpır olcak benim aşkitom
yerim ben onuuuuu
inşallaaaaaaaah

yaa solstice benım bebiş hem aynı modda sırtüstü hiç değişmiyor duruşu

eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş

siz nasıl hissediyorsunuz sen biraz hissedersinde eşindemi hissediyor bizde daha pek bişey olmadı

sizin ikinci heralde bende giderken yiyim bari şuan 4 gündür pek belirtim ağrım olmuyor sende nasıl belirtiler varmı
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
aynen öyle cnmmm yaaa hiç yemem dediğim şeyleri yer oldum bendee elma ağzıma sokmazdımm ekşi hariçç şimdii elime vuruyorum 3-4 ü buldumu.....aklınızda bulunsun ben elma lifli diee kabızlığa ii gelir die biliyodum ama hamişlikte tam tersi oluyomuşş fazla yemeyinn dedi dr umm
cnmm sen dinle benii giderkenn zorla kendinii çikolata falann yee şöyle fıstıklılardan falannn damak yeee hareketlenir muhakkak...

timam yicem bebişim için yemezmiyim ayol zorlaa olsa yeriiim
denicem bunu ilk gittiğimde

kızlar dün biz eşimle bişi farkettik yatarken karnıma elimi koydu kapl atışını hissettik bebişin çok güsel ya sizde deneyin tavsiye ederim çok güsel bi duygu

suyu biliyordumda hastanede sıra beklerken zor oluyor

bana 5. haftada vermişti
doktora göre değişiyor
ama cidden banadamı agır geliyor bilmem
hala alışamadı bu bünye herhalde

evet elevit ağır bir vitamin ilaçı bende 6.haftadan itibaren kullanmaya başladım dehşet mide bulantısı yaptı bende tok karınla gece yatmadan önce içiyorum gündüz mide şikayetim olmuyo isterseniz birde böyle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…