anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer çok zor yaa insanın içi çıkacak gibi oluyor ben 7.haftamda sabahları çok kötüydüm şimdi hatırlıyorumda haklısın.
kızlar sizde çikolata yiyince kıpıldanma oluyormu daha erken ama biraz farklı şeyler oluyor sanki sizde deneyin doktorlar diyor bebek amino sıvısının tadına bakıyormuş ve çikolataya tepki veriyormuş minik mucizeler
insnaın çi cıkıcak gibi olmuyor direk cıkıyor töbe yarabbim
Sağol canım geçer inşalah beklemedeyim artık
evet oluyo genelde çıkarıyorumAnca kekte bişey olmuyo oda kekten dolayı sanırım
kızlar sizde çikolata yiyince kıpıldanma oluyormu daha erken ama biraz farklı şeyler oluyor sanki sizde deneyin doktorlar diyor bebek amino sıvısının tadına bakıyormuş ve çikolataya tepki veriyormuş minik mucizeler
ilk kalçadan almaya başladıysann kız derlerr cnmm kız popodan erkek karından gidermişş...
bende 1 kilo almış görünüyorumm ama şimdilik rahatsız eden bi taraf yok....
cnm şimdidenn harekett etmez bebiş yaniii onlarr gaz hareketleridirrr muhakkkak yani ederdee biz hissedemeyiz onu ilk gebelikse 18. ay gibi eğer 2. falansa 16. hafta gibi hissediliyoo ama ultrasona girerken ben hep çikolata yiyorumm o zmn ultrasonda uyumuyooo sıpacıklar...
bende de göbek var biraz ama öyle rahatsız edici görünmüyoo şimdilikk
cnmm aman dikkat ett kuru öksürük en fenasıı oluyoo sıcakk limonlu bal içmeye çalış cnmm..hem c vitamini hem öksürüğüne ii gelirr..aslında en iyii kara turbun içini biraz oyupp içine bikaç kaşık bal katıp 2-3 saat beklett o aşşağıya balla suyu akıcakkk tadı biraz garip ama şıp die kesiyoo ....
çıkartman geçmedimi hala bende mide bulantısı oluyor azıcık ama çıkartma arada oluyor
geçmş olsun aa bacım ne diyeyim
He valla benim çıktı mesela az önce içim dışıma
enaaam heyecanlandımmcnm şimdidenn harekett etmez bebiş yaniii onlarr gaz hareketleridirrr muhakkkak yani ederdee biz hissedemeyiz onu ilk gebelikse 18. ay gibi eğer 2. falansa 16. hafta gibi hissediliyoo ama ultrasona girerken ben hep çikolata yiyorumm o zmn ultrasonda uyumuyooo sıpacıklar...
Canım gecmesse yağpıcam ben zaten elevit içiyorum vitamin ama bol bılda mandalina ve portakal yiyiyorum. Hasta olmadan 2 gün önce haytta ağzına portakal koymayan benn rüyamda portakal yediğimi görüpcanım istedi ve halada yiyorum hemde nasıl cok garip ya bu vucudun dengesi. Boşuna demiyolar Şifa canının istediğinden gecer diye :)
eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş
demek ondan bı saga bı sola gıdıo kasıgımda bi kaç gundur gece çikolata yıyıyorum yatıorm
hissedıormm eşim bile azda olsa hıssedıom dıo elını koydugunda bnde korkuyodum bu nasıl bebek dıe enımı yıyıyo dıodumm
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriiisizin ikinci heralde bende giderken yiyim bari şuan 4 gündür pek belirtim ağrım olmuyor sende nasıl belirtiler varmı
aynen öyle cnmmm yaaa hiç yemem dediğim şeyleri yer oldum bendee elma ağzıma sokmazdımm ekşi hariçç şimdii elime vuruyorum 3-4 ü buldumu.....aklınızda bulunsun ben elma lifli diee kabızlığa ii gelir die biliyodum ama hamişlikte tam tersi oluyomuşş fazla yemeyinn dedi dr ummCanım gecmesse yağpıcam ben zaten elevit içiyorum vitamin ama bol bılda mandalina ve portakal yiyiyorum. Hasta olmadan 2 gün önce haytta ağzına portakal koymayan benn rüyamda portakal yediğimi görüpcanım istedi ve halada yiyorum hemde nasıl cok garip ya bu vucudun dengesi. Boşuna demiyolar Şifa canının istediğinden gecer diye :)
cnmm sen dinle benii giderkenn zorla kendinii çikolata falann yee şöyle fıstıklılardan falannn damak yeee hareketlenir muhakkak...geçmş olsun aa bacım ne diyeyim
enaaam heyecanlandımm
18. haftadaa mı gıpır gıpır olcak benim aşkitom
yerim ben onuuuuu
inşallaaaaaaaah
yaa solstice benım bebiş hem aynı modda sırtüstü hiç değişmiyor duruşu
siz nasıl hissediyorsunuz sen biraz hissedersinde eşindemi hissediyor bizde daha pek bişey olmadı
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
aynen öyle cnmmm yaaa hiç yemem dediğim şeyleri yer oldum bendee elma ağzıma sokmazdımm ekşi hariçç şimdii elime vuruyorum 3-4 ü buldumu.....aklınızda bulunsun ben elma lifli diee kabızlığa ii gelir die biliyodum ama hamişlikte tam tersi oluyomuşş fazla yemeyinn dedi dr umm
cnmm sen dinle benii giderkenn zorla kendinii çikolata falann yee şöyle fıstıklılardan falannn damak yeee hareketlenir muhakkak...
evet cnm kısmetse 2. Olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
aynen öyle cnmmm yaaa hiç yemem dediğim şeyleri yer oldum bendee elma ağzıma sokmazdımm ekşi hariçç şimdii elime vuruyorum 3-4 ü buldumu.....aklınızda bulunsun ben elma lifli diee kabızlığa ii gelir die biliyodum ama hamişlikte tam tersi oluyomuşş fazla yemeyinn dedi dr umm
cnmm sen dinle benii giderkenn zorla kendinii çikolata falann yee şöyle fıstıklılardan falannn damak yeee hareketlenir muhakkak...
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
bana 5. haftada vermişti
doktora göre değişiyor
ama cidden banadamı agır geliyor bilmem
hala alışamadı bu bünye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?