eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş
bende hiç hisstmiyorum erken zaten canıım 15-16 hafta falan olalım o zaman hissetmeye başlarız artık 2-3 haftam var benim
kızlar sizde çikolata yiyince kıpıldanma oluyormu daha erken ama biraz farklı şeyler oluyor sanki sizde deneyin doktorlar diyor bebek amino sıvısının tadına bakıyormuş ve çikolataya tepki veriyormuş minik mucizeler
bende hiç hisstmiyorum erken zaten canıım 15-16 hafta falan olalım o zaman hissetmeye başlarız artık 2-3 haftam var benim
suyu biliyordumda hastanede sıra beklerken zor oluyor
kızlar dün biz eşimle bişi farkettik yatarken karnıma elimi koydu kapl atışını hissettik bebişin çok güsel ya sizde deneyin tavsiye ederim çok güsel bi duygu
evet elevit ağır bir vitamin ilaçı bende 6.haftadan itibaren kullanmaya başladım dehşet mide bulantısı yaptı bende tok karınla gece yatmadan önce içiyorum gündüz mide şikayetim olmuyo isterseniz birde böyle deneyin.
eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş
bana 5. haftada vermişti
doktora göre değişiyor
ama cidden banadamı agır geliyor bilmem
hala alışamadı bu bünye herhalde
yaa hepinizz elevitmi içiosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bana ferrevit verdi bu elevitten daha ii dedi mide bulntısıda yapmaz dedı
aç karnına içersen iştah acar dedı tok içersen iştah açmaz dedi 20 tane vıtamın var içinde arkadaşımın elevıtıyle karşılaştırdım elevıtte daha az varr bılgınız olsunn
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
ya benim doktorum muayeneden önce tuvalete gönderiyo gelmemiş bile olsa zorla yapıyosun idrarını yoksa bebek net görünmüyo diyo benimkide çok net çıkıyo her defasında ve de fıldır fıldır oynuyo o işte bi yanlışlık olmasın canım çünkü doktor özellikle tuvalete gönderiyo.
bende daha yok tüy sorunu ama ilerde başlar. napcaz? ((aynen canım tek sorunum tüyler çok çabuk uzuyo yaa...
puhahaaaa koptum fatma teyzeme bakkk yılların tecrübesi konuşmuş ama benim kocam yapmass
ben de yazacaktım
dün elimi karnıma koydum kalp atışı hissettim gibi oldu eşime dedim kendi kalp atışının titreşimidir dedi
bir elini benim kalbime bir elini karnıma koydu ama ritim farklıymış karnımdaki daha hızlıymış kalp atışını hissettik sanıyorum
merhaba kızlar,
şu fatma teyzeyi ben de hiç sevmedim o ne öyle ya,ağlayasım geldi bak yine bu hızla gidip adama çemkireceğim yani o derece
evde baskülüm yok,almak lazım gerçekten de yoksa nasıl kontrol edeceğiz kilocukları :))))
canım tatlı falan değil sürekli kısır tarzı şeyler istiyor,şöyle bol nar ekşili
sizde yazın sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştıralım hiç olmazsa
tatlı yiyenin oğlu ekşi yiyenin kızı olur lafı doğru mu bakalım.......
bir de yavrularınız ikizler mi olcek yoksa yengeç mi ???? benim minik serçem sanırım yengeç olacak.....
benim öncesinde basladıgı ıcın hıc vıtamınden olcagı aklıma gelmedı
bıde bana doktor gece yatmadn aç iç demişti bulantılarım oldugunu bıldıgı ıcın
bende bide tokmu içsem diye dusunuyorum hatta
simdi bide demir verdi oda bulandırır
o yuzden baslayamadım daha ona
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
ya benim doktorum muayeneden önce tuvalete gönderiyo gelmemiş bile olsa zorla yapıyosun idrarını yoksa bebek net görünmüyo diyo benimkide çok net çıkıyo her defasında ve de fıldır fıldır oynuyo o işte bi yanlışlık olmasın canım çünkü doktor özellikle tuvalete gönderiyo.
canım senn doktorundamı bı hata varkı bu yasıma geldım okadar doktordan ılla sıkışık olcaksın ultrasona gırerken dıolar senn doktorun hatası var bnce yaptım dıyıpte yapmadan gır daha net gorceksın ınankı
evet kızlarrr gaz hareketidirr oo daha bu kadarlıkken bebek hareketinii siz hissedemezsiniz ki bide dışardan biri hissetckkk yapmayınnn...:))))
maşallah canım Allah tamamını erdirsin hepimizin bebişi sağ sağlim gelsin inşallah bel ağrıların oluyormu benim kalçam belim aşırı ağrıyordu bu hafta geçti biraz
ben de yazacaktım
dün elimi karnıma koydum kalp atışı hissettim gibi oldu eşime dedim kendi kalp atışının titreşimidir dedi
bir elini benim kalbime bir elini karnıma koydu ama ritim farklıymış karnımdaki daha hızlıymış kalp atışını hissettik sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?