2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş

banada drum yeni verdi eleviti 3günde bir içicekmişim genelde günlük içiyolar ama bana gerek görmedi heralde
benide görsen vitaminsiz seni dersin

bende hiç hisstmiyorum erken zaten canıım 15-16 hafta falan olalım o zaman hissetmeye başlarız artık 2-3 haftam var benim

evet kızlarrr gaz hareketidirr oo daha bu kadarlıkken bebek hareketinii siz hissedemezsiniz ki bide dışardan biri hissetckkk yapmayınnn...:))))

yaa hepinizz elevitmi içiosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bana ferrevit verdi bu elevitten daha ii dedi mide bulntısıda yapmaz dedı
aç karnına içersen iştah acar dedı tok içersen iştah açmaz dedi 20 tane vıtamın var içinde arkadaşımın elevıtıyle karşılaştırdım elevıtte daha az varr bılgınız olsunn

bende hiç hisstmiyorum erken zaten canıım 15-16 hafta falan olalım o zaman hissetmeye başlarız artık 2-3 haftam var benim

maşallah canım Allah tamamını erdirsin hepimizin bebişi sağ sağlim gelsin inşallah bel ağrıların oluyormu benim kalçam belim aşırı ağrıyordu bu hafta geçti biraz

kızlar dün biz eşimle bişi farkettik yatarken karnıma elimi koydu kapl atışını hissettik bebişin çok güsel ya sizde deneyin tavsiye ederim çok güsel bi duygu

ben de yazacaktım
dün elimi karnıma koydum kalp atışı hissettim gibi oldu eşime dedim kendi kalp atışının titreşimidir dedi
bir elini benim kalbime bir elini karnıma koydu ama ritim farklıymış karnımdaki daha hızlıymış kalp atışını hissettik sanıyorum

benim öncesinde basladıgı ıcın hıc vıtamınden olcagı aklıma gelmedı
bıde bana doktor gece yatmadn aç iç demişti bulantılarım oldugunu bıldıgı ıcın
bende bide tokmu içsem diye dusunuyorum hatta
simdi bide demir verdi oda bulandırır
o yuzden baslayamadım daha ona

eleviti hergünmü içiyorsun doktor 4 aydan sonra veriyormuş heralde ağır oluyor dedi bana aile hekimi vermişti ama doktorum istemedi mide bulantısını da artırıyormuş

Canım ben hamile kaldığımı öğrendiğimde başladım Aslında psikolojik bendeki yani daha önce düşüklerim olduğu için bir nevi korumapsikolojisi canım ama beni ilk ayda iştah acması ve afedersiniz büyük abdestin renginin değişmesi dışında bir sorun olmadı
bana 5. haftada vermişti
doktora göre değişiyor
ama cidden banadamı agır geliyor bilmem
hala alışamadı bu bünye herhalde

Canım ya bence bazı seyler de psikolojik çok dinlemek lazım sonuçta hamileyiz en hafif atlatan benim ama ben bile kendimi dinleyince bir sürü sey görüyorum Sonuçta vitamin alt tarafı ilaçta millet ne ağır hastalıklardan ne ağır ilaçlar kullanıyo Babam mesela Kanser hastası onun aldığı ilaçlar falan yada başkaları diyorumya biz fazla dinliyoruz bazen kendimizi Bana doktor gerek yok ama illa kullanmak istiyosan kullan dedi bende kullanmaya devam edicem dedim ama genelde2 3 aylık gibi veriyolar canım Birde şimdi doğan cocukalr cok ayık biliyosunuz kafalarını ilk gnden sabit tutuyolar ben bunların folik asit ve kullanılan vitaminlere bağlıyorum acıkcası. Annelerimiz bizde hiç bişey kullanmamış bizde 40 gün acmamışız gözümüzü şimdikiler doğdıuktan 10 dakka sonra etrafı seyrediyo

benim doktorum yardımcı doçent bana sandece folic plus verdi 3 aya kadar sadece o günde 3 tane sonra kan ilacı filan verecekler

Son düzenleme:

merhaba kızlar,
şu fatma teyzeyi ben de hiç sevmedim o ne öyle ya,ağlayasım geldi bak yine bu hızla gidip adama çemkireceğim yani o derece
evde baskülüm yok,almak lazım gerçekten de yoksa nasıl kontrol edeceğiz kilocukları :))))
canım tatlı falan değil sürekli kısır tarzı şeyler istiyor,şöyle bol nar ekşili
sizde yazın sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştıralım hiç olmazsa
tatlı yiyenin oğlu ekşi yiyenin kızı olur lafı doğru mu bakalım.......
bir de yavrularınız ikizler mi olcek yoksa yengeç mi ???? benim minik serçem sanırım yengeç olacak.....

aynen canım tek sorunum tüyler çok çabuk uzuyo yaa...
bende daha yok tüy sorunu ama ilerde başlar. napcaz? ((
puhahaaaa koptum fatma teyzeme bakkk yılların tecrübesi konuşmuş ama benim kocam yapmass

bütün erkekler yapar diye bişey yok canım, eskiden kadınlar hep öyle görmüş kabullenip susmuş. şimdi erkek yaparsa kadın da yapar. // benim de kocişim yapmaz.

YOK CANIM BEBİŞİN KALP ATIŞI O BEBEK NERDE KALP NERDE DUYDUĞUN DOĞRU CANIM ALLAH HERKESE BU DUYGUY YAŞATTRSIN AMİNNN

ama söyleme böyle şeyler
canım çekiyo bulanıdan yiyemiyorum nevrim dönüyo sonra

kesinlikle tık karınla dene birde bana doktorum tok demişti ama reçeteye yazmamıştı ben bide eczaneye sordum mide bulantısı yapabilir tok karınla iç dedi.

benim dr.da sadece folik asit vermişti
sonra kansızlık çıkınca kan şurubu yazmıştı içinde 10 adet vardı kutunun hepsi o
elevit melevit ben bilmimmmmmmmm
o ne yoksa içmem mi gerekiyordu ????

evet kızlarrr gaz hareketidirr oo daha bu kadarlıkken bebek hareketinii siz hissedemezsiniz ki bide dışardan biri hissetckkk yapmayınnn...:))))

bi kere banada oldu sabah böyle bişey indi çıktı ama gazdı sanırım benimki ultrasonda bile oynamıyo milletinki zıplıyo parendalar atıyo benimki devirmiş kıçını yatıyo anca

maşallah canım Allah tamamını erdirsin hepimizin bebişi sağ sağlim gelsin inşallah bel ağrıların oluyormu benim kalçam belim aşırı ağrıyordu bu hafta geçti biraz

ağrı oluyo eskisi kadar rahat olamıyosun az bi iş yap bel ağrısı oluyo öncedende olurdu ama şimdi daha kısa sürede oluyo ayy karnımız burnumuzda olunca napcaz acaba bu arada beliniz ağrıyınca heleki şiddetli ağrıdığı zaman ovalatmayın bişey yapmayın benden demesi belinizdeki sinirlere zarar veriip yıllarca bel ağrısı çekebilirsiniz

yaa bnde arada koyuyorum bnada atiyormus hissediyormusum gibi geliy ama eminde olamiyorum cnku psikolojikte olabilir ne de olsa bn acayip psikopat oldum bu hamilelikte:))aksama komsudan tansiyon letini isticem taktim kafaya steteskopla dinlicem..

kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…