- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
yaa bnde arada koyuyorum bnada atiyormus hissediyormusum gibi geliy ama eminde olamiyorum cnku psikolojikte olabilir ne de olsa bn acayip psikopat oldum bu hamilelikte:))aksama komsudan tansiyon letini isticem taktim kafaya steteskopla dinlicem..
benim doktorum yardımcı doçent bana sandece folic plus verdi 3 aya kadar sadece o günde 3 tane sonra kan ilacı filan verecekler
Canım ben hamile kaldığımı öğrendiğimde başladım Aslında psikolojik bendeki yani daha önce düşüklerim olduğu için bir nevi korumapsikolojisi canım ama beni ilk ayda iştah acması ve afedersiniz büyük abdestin renginin değişmesi dışında bir sorun olmadı
Canım ya bence bazı seyler de psikolojik çok dinlemek lazım sonuçta hamileyiz en hafif atlatan benim ama ben bile kendimi dinleyince bir sürü sey görüyorum Sonuçta vitamin alt tarafı ilaçta millet ne ağır hastalıklardan ne ağır ilaçlar kullanıyo Babam mesela Kanser hastası onun aldığı ilaçlar falan yada başkaları diyorumya biz fazla dinliyoruz bazen kendimizi Bana doktor gerek yok ama illa kullanmak istiyosan kullan dedi bende kullanmaya devam edicem dedim ama genelde2 3 aylık gibi veriyolar canım Birde şimdi doğan cocukalr cok ayık biliyosunuz kafalarını ilk gnden sabit tutuyolar ben bunların folik asit ve kullanılan vitaminlere bağlıyorum acıkcası. Annelerimiz bizde hiç bişey kullanmamış bizde 40 gün acmamışız gözümüzü şimdikiler doğdıuktan 10 dakka sonra etrafı seyrediyo
merhaba kızlar,
şu fatma teyzeyi ben de hiç sevmedim o ne öyle ya,ağlayasım geldi bak yine bu hızla gidip adama çemkireceğim yani o derece
evde baskülüm yok,almak lazım gerçekten de yoksa nasıl kontrol edeceğiz kilocukları :))))
canım tatlı falan değil sürekli kısır tarzı şeyler istiyor,şöyle bol nar ekşili
sizde yazın sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştıralım hiç olmazsa
tatlı yiyenin oğlu ekşi yiyenin kızı olur lafı doğru mu bakalım.......
bir de yavrularınız ikizler mi olcek yoksa yengeç mi ???? benim minik serçem sanırım yengeç olacak.....
merhaba kızlar,
şu fatma teyzeyi ben de hiç sevmedim o ne öyle ya,ağlayasım geldi bak yine bu hızla gidip adama çemkireceğim yani o derece
evde baskülüm yok,almak lazım gerçekten de yoksa nasıl kontrol edeceğiz kilocukları :))))
bir de yavrularınız ikizler mi olcek yoksa yengeç mi ???? benim minik serçem sanırım yengeç olacak.....
kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:
merhaba kızlar,
bi kere banada oldu sabah böyle bişey indi çıktı ama gazdı sanırım benimki ultrasonda bile oynamıyomilletinki zıplıyo parendalar atıyo benimki devirmiş kıçını yatıyo anca
ağrı oluyo eskisi kadar rahat olamıyosun az bi iş yap bel ağrısı oluyo öncedende olurdu ama şimdi daha kısa sürede oluyo ayy karnımız burnumuzda olunca napcaz acaba bu arada beliniz ağrıyınca heleki şiddetli ağrıdığı zaman ovalatmayın bişey yapmayın benden demesi belinizdeki sinirlere zarar veriip yıllarca bel ağrısı çekebilirsiniz
bide öyle deniyim bakalım inşallah daydası olurkesinlikle tık karınla dene birde bana doktorum tok demişti ama reçeteye yazmamıştı ben bide eczaneye sordum mide bulantısı yapabilir tok karınla iç dedi.
kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
canım senn doktorundamı bı hata varkı bu yasıma geldım okadar doktordan ılla sıkışık olcaksın ultrasona gırerken dıolar senn doktorun hatası var bnce yaptım dıyıpte yapmadan gır daha net gorceksın ınankı
canım benim doktorum istanbul un en iyi doktorlarından biri yanlışlık olacağını düşünmüyorum çünkü çok net benimkide.
bunu söylemn iyi oldu canım belim ağrıyınca bende onu yapıyorum iş yapınca daha kötü oluyorum bende ama kalça ağrım magnezyum eksikliğin sanırım
akillibidik tamam şekerim söylemiyorum kıyamam miden bulanıyor he mi hala
benim sabahları dişimi fırçalarken oluyor sanki sonra gün içerisinde çok şükür,mutfağa girip yemek te yapabiliyorum.....
bu arada benim dr.da tuvaletini yapmadan geleceksin dedi bana da her gidişimde sıkışık gidiyorum
bide öyle deniyim bakalım inşallah daydası olur
ama sende gece yatmadna ıcıyorsna nasıl tok oluyorsun kii
ben yemegı aksam 5 ten sonra yıyorum gece yatmadanda ac oluyorum bu durumda
yemek yedıkten ne kadar sonra ıcsem acaba
canım bende hissetmiyorum ki normalide bu zaten su anda
ha bi kere oldu pıt pıt pıt kasıgımda hissettim resmen ama neydi bilemem
o yüzden takma
daha hissetmemmiz için önümüzde zaman var
benimde canım hep ekşi şeyler istiyo tatlıyla aram yok önceden günde en az 3 tane cikolata yerdim benim kuzu ikizler olacak büyük ihtimal ama ben boğa olmasından yanayım kızlar dr sezeryan derse 20 mayısta yapmak istiyorum doğumumu 38 haftam dolmuş oluyo çünkü.
akşam yemeği 7 buçukta yiyoruz canım saat 11 gibi uyuyorum ben çok uykum geliyo çünkü yatmadan önce meyve ve süt içiyorum ondan sonra hap. sende öyle dene istersen.
bendede bi kaç kere oldu ama damar atması filan heraldebide öyle deniyim bakalım inşallah daydası olur
ama sende gece yatmadna ıcıyorsna nasıl tok oluyorsun kii
ben yemegı aksam 5 ten sonra yıyorum gece yatmadanda ac oluyorum bu durumda
yemek yedıkten ne kadar sonra ıcsem acaba
canım bende hissetmiyorum ki normalide bu zaten su anda
ha bi kere oldu pıt pıt pıt kasıgımda hissettim resmen ama neydi bilemem
o yüzden takma
daha hissetmemmiz için önümüzde zaman var
anladım canım demekki dikkat etmeliyizkuzenimin oldu çünkü bide doğum öncesinde de belim belim dedikçe annemle yengem ovalamışta ovalamış kız kaç yıl ağrı çekti ovalamaktan sinirlermi ezilmiş bişey olmuş ağrıdanda ölsen elleme beline diyo şimdi bana
akşam yemeği 7 buçukta yiyoruz canım saat 11 gibi uyuyorum ben çok uykum geliyo çünkü yatmadan önce meyve ve süt içiyorum ondan sonra hap. sende öyle dene istersen.
bnmg tatlım SAT ım 7 eylül aslında ama dr. ultrasona göre söylemişti haftamı bende takvimimi ona göre düzenlemiştim ama en son kendi dr. hariç bir devlette bir dr. gideyim deyip gittim onunda söylemesine göre kuzucum 9 + 5 haftasını bilmimmmmmm vallahi artık ben
ben de yengeç olmasını çok istiyorum açıkcası :))))
dün tlf.da yengemle konuştum dayımın hanımı 3 oğlu var,diyor ki ben hep ekşi yedim ne tatlı ne başka bişiiii canım durmadan ekşi istiyordu diye onu dinleyince de aslında bu durumun yemekle alakalı olmadığını düşünüyor inşan :)))))
bnmg tatlım sat ım 7 eylül aslında ama dr. Ultrasona göre söylemişti haftamı bende takvimimi ona göre düzenlemiştim ama en son kendi dr. Hariç bir devlette bir dr. Gideyim deyip gittim onunda söylemesine göre kuzucum 9 + 5 haftasını bilmimmmmmm vallahi artık ben
Ben de yengeç olmasını çok istiyorum açıkcası :))))
dün tlf.da yengemle konuştum dayımın hanımı 3 oğlu var,diyor ki ben hep ekşi yedim ne tatlı ne başka bişiiii canım durmadan ekşi istiyordu diye onu dinleyince de aslında bu durumun yemekle alakalı olmadığını düşünüyor inşan :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?