2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bnde arada koyuyorum bnada atiyormus hissediyormusum gibi geliy ama eminde olamiyorum cnku psikolojikte olabilir ne de olsa bn acayip psikopat oldum bu hamilelikte:))aksama komsudan tansiyon letini isticem taktim kafaya steteskopla dinlicem..

benden daha çok düşünenide varmış demekki

benim doktorum yardımcı doçent bana sandece folic plus verdi 3 aya kadar sadece o günde 3 tane sonra kan ilacı filan verecekler

tamam canım bana 3.ayımda işte bu hafta eleviti verdi bide kan ilacı galiba unuttum bişey fort elevitide 3günde 1 içiyorum her dr farklı şekilde yol izliyo

tabi canım işin psikolojik kısmıda var
ama bünyeden bünyeeye grede değişiyor
bak kiminde kabızlık yaparken iştah açarken
bendede tam tersi kabızlık yok iştahım kapalı
o yuzden kimde nasıl etki yarattıgını cokta iyi bilemeyiz
bu durumda

ya benim doktorum muayeneden önce tuvalete gönderiyo gelmemiş bile olsa zorla yapıyosun idrarını yoksa bebek net görünmüyo diyo benimkide çok net çıkıyo her defasında ve de fıldır fıldır oynuyo o işte bi yanlışlık olmasın canım çünkü doktor özellikle tuvalete gönderiyo.[/QUOTE]

aynen benmde doktorun biri gönderiyor dediğin gibi
ve daha netti
göndermeyende o kadar net cıkmıyor bende buna dikkat ettim
ama yanlıs anlasılma olmasın die yazmadım bişey

sevılmez tabı fatma teyze sevılırmı hıc
eger cinsiyet konsuundaa tuzlu ekşi yiynce kız olcak derler yaa
benımkı kesın kız olurdu hıc tatlı yemıyorum
vee mide bulantılarımda cok yani bunlar gerçek olsa benimki kız olurdu
amaa bence erkek yani içimde öyle geliyor
yoksa eşimde bende kız istiyoruz belirtilerde öyle

kısmetse ikizler olur herhalde
yengeç olcaksa sanslısın ya

benimde canım hep ekşi şeyler istiyo tatlıyla aram yok önceden günde en az 3 tane cikolata yerdim benim kuzu ikizler olacak büyük ihtimal ama ben boğa olmasından yanayım kızlar dr sezeryan derse 20 mayısta yapmak istiyorum doğumumu 38 haftam dolmuş oluyo çünkü.

kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:

kişiden kişiye değişir canım herkesin bünyesi hamileliği farklı
bize öyle gelmiş de olabilir gerçekten de olabilir..hissetmedin diye sorun var demek değil
kimi doktorlar çok bulantım var diyen hamilenin moralini düzeltmek için bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyor..bu demek değilki bulantısı olmayan kadının bebeği sağlıksız..

sürekli ağrı kanama olmadıkça için rahat olabilir.

heyyyyyyyyyyyyyy adaerr bız aynı gün hamiş kalmışız senleee

akillibidik tamam şekerim söylemiyorum kıyamam miden bulanıyor he mi hala
benim sabahları dişimi fırçalarken oluyor sanki sonra gün içerisinde çok şükür,mutfağa girip yemek te yapabiliyorum.....

bu arada benim dr.da tuvaletini yapmadan geleceksin dedi bana da her gidişimde sıkışık gidiyorum

bunu söylemn iyi oldu canım belim ağrıyınca bende onu yapıyorum iş yapınca daha kötü oluyorum bende ama kalça ağrım magnezyum eksikliğin sanırım

kesinlikle tık karınla dene birde bana doktorum tok demişti ama reçeteye yazmamıştı ben bide eczaneye sordum mide bulantısı yapabilir tok karınla iç dedi.
bide öyle deniyim bakalım inşallah daydası olur
ama sende gece yatmadna ıcıyorsna nasıl tok oluyorsun kii
ben yemegı aksam 5 ten sonra yıyorum gece yatmadanda ac oluyorum bu durumda
yemek yedıkten ne kadar sonra ıcsem acaba

kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:

canım bende hissetmiyorum ki normalide bu zaten su anda
ha bi kere oldu pıt pıt pıt kasıgımda hissettim resmen ama neydi bilemem
o yüzden takma
daha hissetmemmiz için önümüzde zaman var

bunu söylemn iyi oldu canım belim ağrıyınca bende onu yapıyorum iş yapınca daha kötü oluyorum bende ama kalça ağrım magnezyum eksikliğin sanırım

kuzenimin oldu çünkü bide doğum öncesinde de belim belim dedikçe annemle yengem ovalamışta ovalamış kız kaç yıl ağrı çekti ovalamaktan sinirlermi ezilmiş bişey olmuş ağrıdanda ölsen elleme beline diyo şimdi bana

sendedemi geçti canım bendede geçti gibi mide bulantısı dişimi fırçalarken banyodaki ve tuvaletdeki koku gidericilerde midemi bulandırıyordu attım hepsini eşimin parfüm kokusundan bile midem bulanıyordu ama hafifledi çok şükür.

akşam yemeği 7 buçukta yiyoruz canım saat 11 gibi uyuyorum ben çok uykum geliyo çünkü yatmadan önce meyve ve süt içiyorum ondan sonra hap. sende öyle dene istersen.

Canım bende 38 de dşünüyodum yani 38+0 gibi dan gün almaya başladığım gün Ama doktorlar bebeğin özellikle son haftalarda akçiger gelişimi cok önemli diyor bazısında sıkıntı oluyomuş kuveze koymak zorunda kalıyolar o yüzden sanırım doktora onay verirse 39+ dan sonra istiyorum sanırım

akşam yemeği 7 buçukta yiyoruz canım saat 11 gibi uyuyorum ben çok uykum geliyo çünkü yatmadan önce meyve ve süt içiyorum ondan sonra hap. sende öyle dene istersen.

canım ben bulantılardan dolayı suttur falan içtidim yok
ben yemekten 2 saat sonra falan içeyim cunki tekrar bişe yemiyorum
bugün bide öyle denicem

bendede bi kaç kere oldu ama damar atması filan heralde
anladım canım demekki dikkat etmeliyiz

bnmg tatlım SAT ım 7 eylül aslında ama dr. ultrasona göre söylemişti haftamı bende takvimimi ona göre düzenlemiştim ama en son kendi dr. hariç bir devlette bir dr. gideyim deyip gittim onunda söylemesine göre kuzucum 9 + 5 haftasını bilmimmmmmm vallahi artık ben

ben de yengeç olmasını çok istiyorum açıkcası :))))

dün tlf.da yengemle konuştum dayımın hanımı 3 oğlu var,diyor ki ben hep ekşi yedim ne tatlı ne başka bişiiii canım durmadan ekşi istiyordu diye onu dinleyince de aslında bu durumun yemekle alakalı olmadığını düşünüyor insan :)))))

Son düzenleme:

bende sıcak içiyordum sütü midem bulanıyordu artık soğuk içiyorum mide yanmamda geçiyor

bencede yaa yeme içmeyle pek alakası yok
hele ögrenmeye baslayalım cinsiyetleri bunu iyice anlıcaz

bencede tatlı ve ekşiyle alakası yok annem bende tatlı yemiş normalde hakkı derler ya ben olmuşum onun için ilgisi yok sabredin 1 ay cık daha kızlar sonrasında kısmetse hepimiz öğrencez ama kız olmasını isterdim alllah sağlıklı sıhhatli nasip etsin sağ salim kucağımıza alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…