2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar ben 10+3 hamileyim ve cok akintim var ama kokmuyor rengide yok sizdede var mi acaba diye sormak istedim normal mi acaba ?

anladım canım bnada 5 gun buyuk dedıamann bılmıom ııce buyusun daha bellı olur zaten

yengeç bebekleri aşırı ilgi istiyormuş birde çok ağlıyormuş bizim burdada bi komşu var sadece salatalık yemiş oğlu olmuş onunda tatlıyla tuzluyla ilgisi yok diyor bende ikizler burcuyum bebeğiminde olmasını istemezdim ama yengeçle ikizler burcunun özelliği benziyor yükselen burç önemli olan benceay bi doğsunlarda

canım benim öyle çok şiddetli bulantılarım falan olmamıştı zaten arada bir olup hemen geçiyordu
ama balık mevzusunda hala aynıyım böögghhhhhhh umarım 3. aydan sonra düzelir bu durum
onun haricinde parfümümüzü de kullanıyoruz,evin koku spreyide pıstlıyor yine,viledayla silerken yer silme malzemesini de koyuyorum suya yani iyiyim ben hiç değiştirmedim alışkanlıklarımı şükür.......

Son düzenleme:
selam kizlar ben 10+3 hamileyim ve cok akintim var ama kokmuyor rengide yok sizdede var mi acaba diye sormak istedim normal mi acaba ?

evet bazen korkuyorum cnım aynısı bende de var aktıgını anlıyorum hatta heme wc ye gıdıorum kan mı acaba dıe

kokusuzsa kaşıntın yoksa normal canım bendede az var çok ayakda durursam artıyor bişey olmaz korkma canım.......

Son düzenleme:
İKİZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

YENGEÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Haziran - 22 Temmuz)

İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir, oldukça şakacı ve espirilidirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Çok sevimlidirler, komik mimikler yaparlar. Huyu sıkça değişen Yengeç burcu bebeğinin bir dakikası öbürüne uymaz, bir dakika önce gülücükler dağıtırken bir dakika sonra ağlamaya başlarlar. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Çekingen olmasına rağmen, sevdiklerinin kucağında oturmaya veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insana tahammülleri yoktur.

Yengeç oldukça farklılıklar gösteren bir ruh yapısına sahiptir. Kimi zaman insanlarla rahatlıkla ilişki kurarken görülebilir. Kimi zaman ise, tamamıyla dış dünyaya kapanırlar. Sert tavırlar ve şiddet Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Yengeç çocukları sevgi ve şevkat isterler böylece daha güvenli ve dış dünya ile daha barışık olurlar. Onunla birlikte olmanıza ihtiyaçları vardır.

aARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ANNEJİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BU MEVSIMDE OLMAYAN ŞEYLERİ BAHSETMEYELİMMM LÜTFENNN BULMAK İÇİN UGRASMAYALIMM YAZIK

ay ben seveyim onun zekasınııı

Ozaman normal heralde ...
sagol cevapladigin icin
evet canım normalmıs
bir cogumuzda var sanırım zaten

Son düzenleme:

ikizler burcunun özelliğine çok benziyor benimde bir anım bir anıma uymaz çok neşeliyken birden aklıma bişey gelir üzülürüm çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…