anladım canım bnada 5 gun buyuk dedıamann bılmıom ııce buyusun daha bellı olur zatenbnmg tatlım SAT ım 7 eylül aslında ama dr. ultrasona göre söylemişti haftamı bende takvimimi ona göre düzenlemiştim ama en son kendi dr. hariç bir devlette bir dr. gideyim deyip gittim onunda söylemesine göre kuzucum 9 + 5 haftasını bilmimmmmmm vallahi artık benben de yengeç olmasını çok istiyorum açıkcası :)))) dün tlf.da yengemle konuştum dayımın hanımı 3 oğlu var,diyor ki ben hep ekşi yedim ne tatlı ne başka bişiiii canım durmadan ekşi istiyordu diye onu dinleyince de aslında bu durumun yemekle alakalı olmadığını düşünüyor inşan :)))))
bnmg tatlım SAT ım 7 eylül aslında ama dr. ultrasona göre söylemişti haftamı bende takvimimi ona göre düzenlemiştim ama en son kendi dr. hariç bir devlette bir dr. gideyim deyip gittim onunda söylemesine göre kuzucum 9 + 5 haftasını bilmimmmmmm vallahi artık ben
ben de yengeç olmasını çok istiyorum açıkcası :))))
dün tlf.da yengemle konuştum dayımın hanımı 3 oğlu var,diyor ki ben hep ekşi yedim ne tatlı ne başka bişiiii canım durmadan ekşi istiyordu diye onu dinleyince de aslında bu durumun yemekle alakalı olmadığını düşünüyor inşan :)))))
selam kizlar ben 10+3 hamileyim ve cok akintim var ama kokmuyor rengide yok sizdede var mi acaba diye sormak istedim normal mi acaba ?
selam kizlar ben 10+3 hamileyim ve cok akintim var ama kokmuyor rengide yok sizdede var mi acaba diye sormak istedim normal mi acaba ?
evet bazen korkuyorum cnım aynısı bende de var aktıgını anlıyorum hatta heme wc ye gıdıorum kan mı acaba dıe
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
cnm sana alttan mı bakıyolarrr hala çünküüü alttan ultrasondaa özellikle mesane boş olsun isterlerr ama normal üstten bakıyolarsaa mesanee dolu olmalı diee biliyorumm bendee...ya benim doktorum muayeneden önce tuvalete gönderiyo gelmemiş bile olsa zorla yapıyosun idrarını yoksa bebek net görünmüyo diyo benimkide çok net çıkıyo her defasında ve de fıldır fıldır oynuyo o işte bi yanlışlık olmasın canım çünkü doktor özellikle tuvalete gönderiyo.
bendee kızımdaa tuttu sürekli erik yiyodum onda da bunda ne bulursam yiyorummm çok fenaaa...cnm haftada 1 defa falan eczaneye git tartıl yoksa tartın falannn....merhaba kızlar,
şu fatma teyzeyi ben de hiç sevmedim o ne öyle ya,ağlayasım geldi bak yine bu hızla gidip adama çemkireceğim yani o derece
evde baskülüm yok,almak lazım gerçekten de yoksa nasıl kontrol edeceğiz kilocukları :))))
canım tatlı falan değil sürekli kısır tarzı şeyler istiyor,şöyle bol nar ekşili
sizde yazın sonra cinsiyetleri belli olduğunda karşılaştıralım hiç olmazsa
tatlı yiyenin oğlu ekşi yiyenin kızı olur lafı doğru mu bakalım.......
bir de yavrularınız ikizler mi olcek yoksa yengeç mi ???? benim minik serçem sanırım yengeç olacak.....
kızlar bende düşük yaptım bebeğe bu hafta çok alıştım hareketini hissediyorum filan diyorsunuz ya ben korkmaya başladım bizde neden olmuyor acaba ama doktorlarda siz hissedemezsiniz daha demişler :44:
yok be cnmm yaaa stres yapmaaa herkesss hep hissetcek die bişey yokk bende de kesiliyoo bazennn sen olmuşsun 11 bu saatten sonraa üzmee kendinii hiç boşu boşunaa....
evet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
ya benim doktorum muayeneden önce tuvalete gönderiyo gelmemiş bile olsa zorla yapıyosun idrarını yoksa bebek net görünmüyo diyo benimkide çok net çıkıyo her defasında ve de fıldır fıldır oynuyo o işte bi yanlışlık olmasın canım çünkü doktor özellikle tuvalete gönderiyo.
benim doktorum da beni tuvalete gönderiyo. su içmeden gidiyorum, idrara sıkışık olunca net görünmüyo bebek. benim bebişimi de hep net görüyoruz. vajinal usg ye de hiç girmedim, üstten bakıyo. çikolata yemeyi unutmuştum dün. keşke yiyip gitseydim. ama uyurken görmek de çok güzel
var canım
beyaz renkte ve kokuda yok bendede yogun sekılde akıntı oluyor
canım 11 oldum ama 6+3 ken gittim 1.5 sonra tekrar gelin dedi1 ay geçti görmedim ondan tedirgininm ama bişey olsa karın ağrısı ve kanama olurmuş inşallah sağlıklıdır biz doğu görevindeyiz ondan doktor sorunumuz var 2 saatlik yol gidiyoruzevet cnm kısmetse 2. olucakk.....bazen benimde olmuyoo bazennn ağrada kasığıma batmalar oluyoo dert etmee ultrasona girerken çikolata tarzıı şeyler yiyin bak geçende bende öğrendim suda içcem bol bol onu da pelin dediii daha net görünüyomuş ultrason görüntüleriii
cnm sana alttan mı bakıyolarrr hala çünküüü alttan ultrasondaa özellikle mesane boş olsun isterlerr ama normal üstten bakıyolarsaa mesanee dolu olmalı diee biliyorumm bendee...
bendee kızımdaa tuttu sürekli erik yiyodum onda da bunda ne bulursam yiyorummm çok fenaaa...cnm haftada 1 defa falan eczaneye git tartıl yoksa tartın falannn....
yok be cnmm yaaa stres yapmaaa herkesss hep hissetcek die bişey yokk bende de kesiliyoo bazennn sen olmuşsun 11 bu saatten sonraa üzmee kendinii hiç boşu boşunaa....
benim doktorum da beni tuvalete gönderiyo. su içmeden gidiyorum, idrara sıkışık olunca net görünmüyo bebek. benim bebişimi de hep net görüyoruz. çikolata yemeyi unutmuştum dün. keşke yiyip gitseydim. ama uyurken görmek de çok güzel
SİZDEN DUYDUM BUNU ÇİKOLATA YADA SU ÖLE Mİ DENİYCEM Bİ DAHAKİ GİTTİĞİMDE O AKINTI İÇİNDE DR Bİ KADINA BENDEN ÖNCE DERKEN DUYDUM İLİŞKİ YAŞANMADIĞINDAN OLUYOMUŞ NORMALDİR DEDİ KOKMAYIN ALLAHIN İZNİYLE BİŞİ OLMAZ
İKİZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)
Hava elementinden olan İkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. İkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.
Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. İkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. İlgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.
evet canım normalmısOzaman normal heralde ...
sagol cevapladigin icin
YENGEÇ BURCU ÇOCUĞU (21 Haziran - 22 Temmuz)
İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir, oldukça şakacı ve espirilidirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Çok sevimlidirler, komik mimikler yaparlar. Huyu sıkça değişen Yengeç burcu bebeğinin bir dakikası öbürüne uymaz, bir dakika önce gülücükler dağıtırken bir dakika sonra ağlamaya başlarlar. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Çekingen olmasına rağmen, sevdiklerinin kucağında oturmaya veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insana tahammülleri yoktur.
Yengeç oldukça farklılıklar gösteren bir ruh yapısına sahiptir. Kimi zaman insanlarla rahatlıkla ilişki kurarken görülebilir. Kimi zaman ise, tamamıyla dış dünyaya kapanırlar. Sert tavırlar ve şiddet Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Yengeç çocukları sevgi ve şevkat isterler böylece daha güvenli ve dış dünya ile daha barışık olurlar. Onunla birlikte olmanıza ihtiyaçları vardır.
cnm sana alttan mı bakıyolarrr hala çünküüü alttan ultrasondaa özellikle mesane boş olsun isterlerr ama normal üstten bakıyolarsaa mesanee dolu olmalı diee biliyorumm bendee...
bendee kızımdaa tuttu sürekli erik yiyodum onda da bunda ne bulursam yiyorummm çok fenaaa...cnm haftada 1 defa falan eczaneye git tartıl yoksa tartın falannn....
evet canım alttan bakıyolar 12 haftaya kadar alttan bakıyo benim doktorum. bu haftadan sonra üstten bakmaya başlayacak ve ayda bir kez gidicez.
SİZDEN DUYDUM BUNU ÇİKOLATA YADA SU ÖLE Mİ DENİYCEM Bİ DAHAKİ GİTTİĞİMDE O AKINTI İÇİNDE DR Bİ KADINA BENDEN ÖNCE DERKEN DUYDUM İLİŞKİ YAŞANMADIĞINDAN OLUYOMUŞ NORMALDİR DEDİ KOKMAYIN ALLAHIN İZNİYLE BİŞİ OLMAZ
İİLİŞKİ DEDİNDE BENDE KORKU OLDU 2 AYDIR OLMAYINCA KORKUORUM 2 HAFTA SONRA 3 AYLIK OLCAM HAYTTA YAPAMAM YINE KORKUDAN EYV YA BU BAZI BAYANLARDAKI GIBI KALIRSA BNDE DOĞUMA KADAR YAPAMAM SANKI CNM ACICAAK GIBI KORKUYORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?