İİLİŞKİ DEDİNDE BENDE KORKU OLDU 2 AYDIR OLMAYINCA KORKUORUM 2 HAFTA SONRA 3 AYLIK OLCAM HAYTTA YAPAMAM YINE KORKUDAN EYV YA BU BAZI BAYANLARDAKI GIBI KALIRSA BNDE DOĞUMA KADAR YAPAMAM SANKI CNM ACICAAK GIBI KORKUYORUMMM
aynen bende senin gibi korkuyorum
İİLİŞKİ DEDİNDE BENDE KORKU OLDU 2 AYDIR OLMAYINCA KORKUORUM 2 HAFTA SONRA 3 AYLIK OLCAM HAYTTA YAPAMAM YINE KORKUDAN EYV YA BU BAZI BAYANLARDAKI GIBI KALIRSA BNDE DOĞUMA KADAR YAPAMAM SANKI CNM ACICAAK GIBI KORKUYORUMMM
canım korkma bişey olmaz
ben vajınısmus yasadım ben bile korkmuyorum 1 ay olmadıgı oldu ılk ogrendıgımde istemedim
korktum yenıden vajınısmus olurmuyum dıyee
ama cok sukur bı sıkıntı yok smdıı
canım 11 oldum ama 6+3 ken gittim 1.5 sonra tekrar gelin dedi1 ay geçti görmedim ondan tedirgininm ama bişey olsa karın ağrısı ve kanama olurmuş inşallah sağlıklıdır biz doğu görevindeyiz ondan doktor sorunumuz var 2 saatlik yol gidiyoruz
cnm normalll yanii bak bende pazartesii gittimmm dr a tahlillerimi falan yaptırdım kan idrar şeker...3 hafta sonra 2 li testi yaptırt sonuçları çıkınca gel dedii eee gene 1 ay olucak ben gidincee...sıkıntı yapmaa üzme hiç kendiniii...yaaa bilmiyorum ne kadar doğru bunu yazmam ama benim kzıımda 7. ayıma kadar hiç hissetmedimm ne karın ağrısıı ne batma ne bulantıı ne baş dönmesii sadece 7. ayımdaa biraz çok yürüyünce batmalarım oluyodu bide mide yanmalarım başlamıştı o dönemde....
cnm normalll yanii bak bende pazartesii gittimmm dr a tahlillerimi falan yaptırdım kan idrar şeker...3 hafta sonra 2 li testi yaptırt sonuçları çıkınca gel dedii eee gene 1 ay olucak ben gidincee...sıkıntı yapmaa üzme hiç kendiniii...yaaa bilmiyorum ne kadar doğru bunu yazmam ama benim kzıımda 7. ayıma kadar hiç hissetmedimm ne karın ağrısıı ne batma ne bulantıı ne baş dönmesii sadece 7. ayımdaa biraz çok yürüyünce batmalarım oluyodu bide mide yanmalarım başlamıştı o dönemde....
aman olacağı varsa yapabileceğimiz bişey yok ama insan telaş yapıyor birde düşük yapınca çok farklı oluyor
temmuz anneleri grubunda bir arkadaşım var onlar bile başlamış çatlak için krem vs. kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz kızlar ???
biz hiç ara vermedik ilişkiyeama o akıntı bende de oluyor hatta ben de hemen wc ye gidip bakıyorum kan mı diye korka korka....
catlak kremi bize erken değil mi daha karnımız büyümüyor ki catlasın ?
büyüyenler var canım
hamile kıyafetleri giyen arkadaslar var aramızda
ben bebe yağı kulllanıyorum cnm 2 günde 1 falan banyo yapıp sürüyorummm açıkçasıı başka bişeyde almam die düşünüyorum belki 6. haftadan sonra kakao yağı olabilirr....yani çatlıcağın varsaa çok korusandaa çatlıyosunn...
büyüyenler var canım
hamile kıyafetleri giyen arkadaslar var aramızda
evet canım ben lyrac çatlak kremi kullanıyorum bazende badem yağı.
ayy maşallah :) benim de karnım büyüsün artık :)
bende bunu cok duyuyorum ama bakalım doktor ne dicek
simdilik oda arada bebe yagı kullanıyorum
oda düzenli değil
buz gibi geliyor o bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?