2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz hiç ara vermedik ilişkiye ama o akıntı bende de oluyor hatta ben de hemen wc ye gidip bakıyorum kan mı diye korka korka....

temmuz anneleri grubunda bir arkadaşım var onlar bile başlamış çatlak için krem vs. kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz kızlar ???

temmuz anneleri grubunda bir arkadaşım var onlar bile başlamış çatlak için krem vs. kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz kızlar ???

ben bebe yağı kulllanıyorum cnm 2 günde 1 falan banyo yapıp sürüyorummm açıkçasıı başka bişeyde almam die düşünüyorum belki 6. haftadan sonra kakao yağı olabilirr....yani çatlıcağın varsaa çok korusandaa çatlıyosunn...

biz hiç ara vermedik ilişkiye ama o akıntı bende de oluyor hatta ben de hemen wc ye gidip bakıyorum kan mı diye korka korka....

normal heralde ya. çünkü bizde hiç ara vermedik ama bende de akıntı var. ilk zamanlar ben de bu sefer kan geldi diye diye ödüm kopuyodu, ama alıştım.

ben oğluma hamileyken badem yağı ve bebe yağı kullanmıştım yine de çatlamıştı popomun üzeri,karnımda çatlağım yok ama.şimdi de bebe yağıyla başladım.

ben haftaya sonuç göstercem, yazdırcam çatlak kremini de doktoruma. 3.aydan sonra veriyolarmış. ama nasıl iyimi faydası varmı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…