büyüyenler var canım
hamile kıyafetleri giyen arkadaslar var aramızda
ayy maşallah :) benim de karnım büyüsün artık :)
ben aldım hamile kıyafeti benim göbüştevardı hafiften de belli giyoyom 2 gündrü aldım giyoyom çok garip geldi ilk ama insanın hoşuna gidiyor
kızlar ben göbeğimden ziyade göğüslerim çok buyudu ve taş taş biri hatayla çarpsa kırılcak
benim dee=) ama dün baktık, 45 kilo olmuşum =(
kızlar ben göbeğimden ziyade göğüslerim çok buyudu ve taş taş biri hatayla çarpsa kırılcak
canım daha önce kaç kiloydun,ben de 45tim 46 oldum :))
normal kilom 53 tü canım. Ama hamilelikten önce de vermiştim. 48 kiloyla hamile kaldım. 3 kilo vermişim.
ben 50ydim hamileden önce sonra baktım 51 şimdi 53 tüm enson şimdi daha tartılmadım 65 olurum diyomda bilmiom eşim diyo boyda yok yuvarlarız seni artık 158 im
Slm herkese biraz geriden okudum yazıları bazı arkadaslarımız bebislerinin kalp sesini hissettiğini yazmış birde steteskopla deneyin bakalım duyabilicekmisiniz :)?
benim de boyum kısa. kaç kilo alcam acaba? rüzgarda top gibi yuvarlanırız valla ya o tombiş günlerimiz gelsin artık))))
aay ben kendimi düşünemiyorum topa bacak saplamış gibi olucaaam
aynen ben de. Allahtan doğum haziranda. ocak şubat olsa napardık. hele o halde aceleyle koştuğumu düşünemiyorum benim kuzen aynen dediğin gibi olmuş ocakta doğurcak inşallah.
45 kıloydum dıyosun yaaaa masallah valla ben 58 kıloyla kaldım top gıbım yuvarlancam son aylardacanım daha önce kaç kiloydun,ben de 45tim 46 oldum :))
çokkkk komiksinizzz kızlarrrr....
hamile olduğum öğrendikten sonra dikkatli yemeye çalışıyorum 400gr almışım güzel bişey ama ondan önce 3 kilo var daha dikkatli oldum daha sonra alışık değilim hayatım boyunca tartıda 50nin üstünü görmemiştiim hamile olduğumu öğrenmeden önce annemlerde tartılıyım dedim bi çıktım 54 kiloşoklardayım zaten 2 hafta geçmeden hamile olduğum çıktı dr tarttı 54.600düm şimdi 55 olmuşum
koşmakmı o halde nereye koşucan kıızz penguen gibii bi görüntü olur:):):)
benim hamilelikten öncede normal beslenme alışkanlığım yoktu ya. acıktımmı iki atıştırıp oturuyodum. bi akşamları eşimle yemek yiyodum, o kadar. 50 ler normal de, inşallah 65 üstünü görmeyiz
annelerimize benziyceksek, benim annem pek kilo almamış anladığım kadarıyla. 6. ayda çıkmış göbeği. ama çatlakarını hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?