2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hey nereye kosuyonuz benıde alın bende kısa boyluyum yaa valla top gıbım yuvarlancaz barı bız 7 ayda toplu bır gorusme yapalım ne komık oluruz hehehe

7.ayımızdaa otobüse metroya yetişmek için koşabiliriz canım kesin biri kenardan çekip komik video diye nete yükler

7.ayımızdaa otobüse metroya yetişmek için koşabiliriz canım kesin biri kenardan çekip komik video diye nete yükler

yok kııız öyle koşarsak kesin otobüste metroda doğar çooccuuk
uçakta doğması iyi bişey ama riskleride olsa bütün ülkelere girişi çıkışı serbest oluyo ama iette otobüsünde öyle bir avantaj yok

annemin karnı harita gibi resmen her çocukta 1 beden atmış öyle diyo çok kilosu olmazmış ama zayıfta olmazmış öyle diyo

ben kafayı yerim ya çok çatlağım olursa. gider gerdiririm hemen. ne gerekiyosasürcem artık sana doktor yazdımı krem falan? bebek yağına devammı?

iett otobüsünde doğarsa da küçükçekmeceden alemdağa max 3 aktarma olmak üzere bedavaaaa

1: puhahhahaha doğru valla. koşmicam, kaçsın otobüs.

resim dedin de aklıma geldi
geçen minibüste orta yaşlarda adamın birinin başında ayakta druyodum adam kamerayı ayarladı ters çevirdi fotomu çekmeye çalışıyo

çantayı geçirdim telefona
utanmıyo musun tanımadığın evli üstelik hamile bir bayanın izinsiz fotoğrafını çekmeye dedim

bacım affet eldiven olduğu için parmağında yüzük var mı göremedim dedi..o sırada attılar minibüsten adamı

ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adamlar var yaa
Allah bilir evlidir çoluğu çocuğu bile vardır!!!!!

SEN CİNSİYETİ HAKKINDA BİR BEKLENTİN VAR MI HANİ MESELA BEN KIZ OLSA DAHA ÇOK SEVİNİRİM AMA OĞLANDA OLSUN İSTERİM.RABBİM BİZE EVLET NASİP ETTİ GERİSİ FARKETMEZ AMA MERAK İŞTE.HERKES BİR YORUM YAPIYOR BENDE MERAKLANIYORUM

ALLAH NaZARLARDAN SAKLASIN SONUNA KADAR SAĞLIKLI GELİŞİR DE ZAMANINDA KUCAĞINA ALIRSIN BÖYLE İYİ HABERLER MORAL VErİYOR BANA

geçen bi bayan gördüm o öle 7 en fazla 8 aylıktır koşturyodu çocuklar dakga geçiyodu kesin bizde öle olcaz yaaa:2::2::2:
ben de olsam gülme krizine girerdim orda

bu arada bebişine müzik dinleten var mı aranızda şimdiden? benim evimde zaten hep pop müzik çalar.

kafayı yicek gibi olursan iki bebeli bıdık göbeği aklına gelsin
derin bir ohhh çek

öyle düşünme canım. hiç belli olmaz. anneannemin ikizlerinden başka 4 çocuğu daha var. ama kadının çatlağını hiç görmedim.

ben kafayı yerim ya çok çatlağım olursa. gider gerdiririm hemen. ne gerekiyosasürcem artık sana doktor yazdımı krem falan? bebek yağına devammı?

bebk yağı kullanıyorum dr sormadım valla aklıma gelmedi o sıra

iett otobüsünde doğarsa da küçükçekmeceden alemdağa max 3 aktarma olmak üzere bedavaaaa

bence ömür boyu sınırsız akpil olsa güzel olur

geçen bi bayan gördüm o öle 7 en fazla 8 aylıktır koşturyodu çocuklar dakga geçiyodu kesin bizde öle olcaz yaaa:2::2::2:

iştahım kesildi valla

kafayı yicek gibi olursan iki bebeli bıdık göbeği aklına gelsin
derin bir ohhh çek

canııım benim

1: puhahhahaha doğru valla. koşmicam, kaçsın otobüs.

dimi ay düşünsene otobüsün ortasında gelliiyoo geliiyoo die bağrındığını dizilerdeki gibi

ben ucakta dogumak ıstıyom ozaman

bende çok istiyorum eşime teklifte bulundum sen özel uçak tut dr falan gidiş geliş doğuttursun beni oda iyice tırlattın sen dedi bana

ELLERİNEEEEEEeeEEeEEEE SAĞLIK..

Sapık herif ya. çok iyi yapmışsın. oh olsun.

Son düzenleme:
Bana müsade canlarım. gidip güzel bi yemek yapim akşama. Kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın, öptüm hepinizi. bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…