2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bayadır sessissiniz hayırdır

ben geldim :)
yeni doğum yapan bi akrabamız kakao yağı sür göbeğine dedi.. bunu hiç duymamıştım :44: sizin bi fikriniz var mı??
bi de geçenlerde biri yazmıştı suna dumankaya bikaç yağ karışımı vermiş.. hangi yağlardı hatırlayan var mı aranızda??

Badem yağı ve elma yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe masaj yaparak karın,basen göğüs ve bacaklarınıza sürün.
Ayrıca:Eşit miktarda badem yağı, buğday özü yağı,havuç yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine bir limon kabuğu rendeleyin. Elde edilen karışımı vücudunuza sürün.

kakao yağını duymuştum ben ama yakınımda aktar tok alamadım marketten bebek yağı aldım şimdilik onu kullanıyorum

hmm kakaoyuda duydum o kadınınkine yazmıştım ben badem yağı çilek yağı susam yağı bide limon bir kaç damla karıştırıp sürüyormuşsun cnm bide limonla kahveyide duymuştum

tşk ederim cnm..
ben de aktarın önünden geçtim ama yağ isimlerini bilmeyince uğrayamadım.. önümüzdeki hafta alıcam inşallah :)
ben bebe yağını normalde de duştan sonra kullanıyorum nemlendirici niyetine.. buna da iyi gelir mi ki :44:

slmlar hanımlar,önce yarım gün çalıştım sonra alışverişe çıktım çoook yoruldum,acıktım,şimdi yemek koydum...geçmişe şöyle bir göz attım kilodan bahsedip yarama tuz basmışsınız,benim boy da 1.60 kilo almadım henz 54.5 civarındayım min 12 kilo alırsın diyolar,,,yani 70i geçeceğim

Son düzenleme:
hmm kakaoyuda duydum o kadınınkine yazmıştım ben badem yağı çilek yağı susam yağı bide limon bir kaç damla karıştırıp sürüyormuşsun cnm bide limonla kahveyide duymuştum

hıhh.. ben de bunu görmüştüm ama yazmamıştım isimlerini.. iyi oldu.. şimdi hepsini not aldım.. hepsini deniycem..
güreşecek gibi yağlanalım bol bol.. çatlamaktansa yağlanmayı tercih ederim.. hem yumuş yumuş da oluruz

canım peki bunda yağlar eşit miktarda mı olacakmış??

İyi Akşamlar Bacılarrrr ağdamı manikürümü yaptım bitti şükür bacaklarım hatıra ormanı gibi olmuş resmen

canım ben senden 13 cm uzunum şimdi 70ten fazlayım.. kilo aldım rejim yapıcam, spora başlıycam diye oyalanırken bebiş sürpriz yaptı.. yani baştan fazla kiloyla yakalandım ama hiç takmıyorum.. bebek emzirmek spor yapmak gibiymiş.. doğumdan sonra emzirirsek, bi de süt olsun diye olur olmaz şeyler yerine sadece süt yapan şeyler yersek, birazcık da azimle veririz hepsini inşallah

Aynen bende banyodan çıkınca annanem has zeytinyağı yollamıştı ilklerde ondan kullanıyordum resmen güreşe çıkar gibi oluyordu şimdi bebe yağı kullanıyorum yağlar eşit miktarda cnm birkaç damlada taze limon sıkcakmışsın karıştırcakmışsın öyle demiş kadın bende öyle not almışım bende bugun alcaktım ama yağın bir iki tanesi yokmuş artık çarşıyA inicem cnm şu kakao yağınıda sorayım zaten kadın dedi çatlamadan önce kullanın çatladıktan sonra olmaz diyordu aaa birde bak göğüsler içinde Lansinoh Lanolin Meme Başı Krem çok iyiymiş cnm

İyi Akşamlar Bacılarrrr ağdamı manikürümü yaptım bitti şükür bacaklarım hatıra ormanı gibi olmuş resmen

geçmiş olsun cnm.. ohh mis gibi olmuş rahatlamışsındır..
bende de durum aynı hatıra ormanı.. çarşambaya randevu alıcam kuaförümden evde uğraşmıcam.. tüm 45 tl.. bana uygun geliyor.. hem vakit kaybı da olmuyor.. ben geçsem başına yok şarj bitti, yok telfn çaldı derken epey sürüyor.. böylesi kolay geliyor bana

inş. tabiki bebişler sağlıklı olsun gerisi kolay da,,işte insan şu anki psikolojisi ile amanin diyoo

ayy meme başı için erken değil mi?? ona da şimdiden mi başlamalı??
hem nerde bulunur ki, eczaneden mi yoksa markette falan var mı??

ayy meme başı için erken değil mi?? ona da şimdiden mi başlamalı??
hem nerde bulunur ki, eczaneden mi yoksa markette falan var mı??

Yok erken de eczaneden bana da arkadaşım söyledi bence 7. ayında başla sonra pişman olursun diye bende yazayım dedim

ay sorma vallhi parlıyo bacaklarım ya canım aslında kuaförde mantıklı evet ama ağda makinem var benim hemen bitiyo.İlerki zamanlarda direk kuaföre

Ohhh misler gibi olmuşundur benimde kaşlar aldı başını gidiyor hormonlar azdı

kaşları affetmiyorum anında alıyorum

inş. tabiki bebişler sağlıklı olsun gerisi kolay da,,işte insan şu anki psikolojisi ile amanin diyoo

amanin diyelim ama çok sıkmadan
mesela ben geçenlerde rüyamda tabak tabak tatlı gördüm.. uyanınca üşenmeyip yapayım dedim ama düşündüm bi an yapsam bi tepsi tatlı (adını vermeyim canınızı istetmeyim durduk yere).. aklıma geldikçe yerim diye korktum evimin yakınında pastane var.. gittim ordan 3-5 tl lık 2 çeşit tatlı aldım.. 3-4 günde yedim onu.. yani biraz bu şekilde dikkat etmek gerek..
mesela benim dr um ekmeğin hem bebişe hem de bana bi faydası olmadığını söylüyor.. o yüzden olabildiğince az ye diyor.. mantıklı bence de ekmekle değil, yemekle doymak lazım :)

Yok erken de eczaneden bana da arkadaşım söyledi bence 7. ayında başla sonra pişman olursun diye bende yazayım dedim

hımm tamam cnm.. ben de adını yazayım.. hatta alayım unuturum belki o zamana.. evde olursa aklımda olur 7.aydan sonra kullanırım :)

merhaba kıslarrr demekki hepimizde genel bakım varmış bende boya manikür ağda hepsini bu hafta hallettim vallahi kendime geldim baktıkça halime sinir geliyodu biraz kendime geldim vallahii yavvv :131: :131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…