ay sorma vallhi parlıyo bacaklarımya canım aslında kuaförde mantıklı evet ama ağda makinem var benim hemen bitiyo.İlerki zamanlarda direk kuaföre
kaşları affetmiyorum anında alıyorum
merhaba kıslarrr demekki hepimizde genel bakım varmışbende boya manikür ağda hepsini bu hafta hallettim vallahi kendime geldim baktıkça halime sinir geliyodu biraz kendime geldim vallahii yavvv :131: :131:
amanin diyelim ama çok sıkmadan
mesela ben geçenlerde rüyamda tabak tabak tatlı gördüm.. uyanınca üşenmeyip yapayım dedim ama düşündüm bi an yapsam bi tepsi tatlı (adını vermeyim canınızı istetmeyim durduk yere).. aklıma geldikçe yerim diye korktum evimin yakınında pastane var.. gittim ordan 3-5 tl lık 2 çeşit tatlı aldım.. 3-4 günde yedim onu.. yani biraz bu şekilde dikkat etmek gerek..
mesela benim dr um ekmeğin hem bebişe hem de bana bi faydası olmadığını söylüyor.. o yüzden olabildiğince az ye diyor.. mantıklı bence de ekmekle değil, yemekle doymak lazım :)
hımm tamam cnm.. ben de adını yazayım.. hatta alayım unuturum belki o zamana.. evde olursa aklımda olur 7.aydan sonra kullanırım :)
allahtan bulantıdan canım ne tatlı,ne et,yumurta istiyor.zorla yiyorum..istediğim şeyler hep ekşi aparatif şeyler,sebze,meyve..allahtan yani yoksa dayanamazdım sonrası amaninnnnn
merhaba kıslarrr demekki hepimizde genel bakım varmışbende boya manikür ağda hepsini bu hafta hallettim vallahi kendime geldim baktıkça halime sinir geliyodu biraz kendime geldim vallahii yavvv :131: :131:
benim karnım şimdiden rahat vermiyo cnm.. geçenlerde bacaklarımı alayım diye oturdum başına baktım karnım geriliyo, o zmn dedim bana 9 ay kuaför yolu göründüuğraşması sıkıcı ama rahatlığı paha biçilemez.. geçmiş olsun cnm, keyfini sür :))
boya yaptırdınmı cnm
herkese iyi akşamlar,bende bir hafta öncesine kadar sizleri takip ediyordum ama bebeğim beni terk etti geçen hafta kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin.allah hepinize sağlık ve mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....hoşçakalın...
çok geçmiş olsun cnm.. rabbim sabır versin.. inşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun dileğine.. haziran annesi olmazsın ama eylül annesi olursun belki de.. üzmemeye çalış kendini..
herkese iyi akşamlar,bende bir hafta öncesine kadar sizleri takip ediyordum ama bebeğim beni terk etti geçen hafta kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin.allah hepinize sağlık ve mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....hoşçakalın...
iyi akşamlar kızlar
geçmişi okumaktan muhabbete dahil olamıyorum yaaa...
bende 64.5 kilo ile hamile kaldım boyum 1.77 benim aslında diyetteydim ama bebişimiz süpriz yaptı ilk hamileliğimde de 64 ile hamile kalmıştım 5 kilo vermiştim ilk 3 ay doğuma 72 ile gitmiştim ve karnım ta 6 ayda belli olmaya başlamıştı bunda şuan benlli oluyor ya ben çok ekmek yiyorum midemi bastıryor mide bulantım yok ama ne et,ne balık ne tavuk yiyemiyorum 3 ay geçsin geçecek inşallahhh....
ben ilkinde çatlak kremi kullanmadım arada bebe yağı sürdüm sadece sağ tarafımda bi çizik çatlak var oda doğum anında oldu çok sıktım kendimi galiba yada gerginliğinden anlamadım
öteki işlere gelince benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu ilişki sonrası korkmuştuk bunda da dikkatli davranıyoruz biz haftada bir ancakkkk:26:
tşk canımcım. özellikle ense ve burun kemiğini gördükten sonra daha da rahatlayacaksın emin ol :)))SEN CİNSİYETİ HAKKINDA BİR BEKLENTİN VAR MI HANİ MESELA BEN KIZ OLSA DAHA ÇOK SEVİNİRİM AMA OĞLANDA OLSUN İSTERİM.RABBİM BİZE EVLET NASİP ETTİ GERİSİ FARKETMEZ AMA MERAK İŞTE.HERKES BİR YORUM YAPIYOR BENDE MERAKLANIYORUM
ALLAH NaZARLARDAN SAKLASIN SONUNA KADAR SAĞLIKLI GELİŞİR DE ZAMANINDA KUCAĞINA ALIRSIN BÖYLE İYİ HABERLER MORAL VErİYOR BANA
bende lazer epilasyona gidiyordum ama yarım kaldı 7 seans gitmiştim koltukaltı ve genitale oralarda zaten çok az kendim ağda ile hallederim de bacak için banada ağdacı şart çok erimiyorum ben böle işlere yaaa
selam canım lazer yaptırınca ağrı olmuyormu bende çok istedimde eşim izin vermedi
cnm ben kıızmdaa 6. aydan sonra badem yağı kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıyodum...kakaonun kokusuna bayılıyodum...badem yağı tek olarak ,stemedim belki tüylenme yapar diee....zeytinyağı zaten herşeyee birebir cnmben geldim :)
yeni doğum yapan bi akrabamız kakao yağı sür göbeğine dedi.. bunu hiç duymamıştım :44: sizin bi fikriniz var mı??
bi de geçenlerde biri yazmıştı suna dumankaya bikaç yağ karışımı vermiş.. hangi yağlardı hatırlayan var mı aranızda??
cnm valla bence 7. ayda çok gereksizzz...yani bebiş doğuncaa baştan emerken düzgün çekemediğinden meme ucuuuu tutamadığındann ve doğru şekilde ememediğinden dolayıı meme uçlarında yara olabiliyooözellikle lanisoh u tavsiye ederimm doğumdan sonraki 2 gün yani hastaneden çıkınca sürmeye başlayın zaten koyu jel gibi bişeyy ayrıca yıkamaya da gerek yok direk sürüp bebişi emzirebiliyosunuzz diğerr herşey malesef yarayı geçirmeye yaramıyoo...bidee 2 ay falan sürüyo en fazla o yüzden çok büyük boy almayın derim ben elinizde kalır çünküü boşunaa....ayy meme başı için erken değil mi?? ona da şimdiden mi başlamalı??
hem nerde bulunur ki, eczaneden mi yoksa markette falan var mı??
Yaptırdım canım bu sefer bitkisel boya yaptırdım ama önümüzdeki aydan itibaren normal boya yaptırıcam
cnm ben kıızmdaa 6. aydan sonra badem yağı kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıyodum...kakaonun kokusuna bayılıyodum...badem yağı tek olarak ,stemedim belki tüylenme yapar diee....zeytinyağı zaten herşeyee birebir cnm
cnm valla bence 7. ayda çok gereksizzz...yani bebiş doğuncaa baştan emerken düzgün çekemediğinden meme ucuuuu tutamadığındann ve doğru şekilde ememediğinden dolayıı meme uçlarında yara olabiliyooözellikle lanisoh u tavsiye ederimm doğumdan sonraki 2 gün yani hastaneden çıkınca sürmeye başlayın zaten koyu jel gibi bişeyy ayrıca yıkamaya da gerek yok direk sürüp bebişi emzirebiliyosunuzz diğerr herşey malesef yarayı geçirmeye yaramıyoo...bidee 2 ay falan sürüyo en fazla o yüzden çok büyük boy almayın derim ben elinizde kalır çünküü boşunaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?