2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma vallhi parlıyo bacaklarım ya canım aslında kuaförde mantıklı evet ama ağda makinem var benim hemen bitiyo.İlerki zamanlarda direk kuaföre
kaşları affetmiyorum anında alıyorum

benim karnım şimdiden rahat vermiyo cnm.. geçenlerde bacaklarımı alayım diye oturdum başına baktım karnım geriliyo, o zmn dedim bana 9 ay kuaför yolu göründü

merhaba kıslarrr demekki hepimizde genel bakım varmış bende boya manikür ağda hepsini bu hafta hallettim vallahi kendime geldim baktıkça halime sinir geliyodu biraz kendime geldim vallahii yavvv :131: :131:

uğraşması sıkıcı ama rahatlığı paha biçilemez.. geçmiş olsun cnm, keyfini sür :))

allahtan bulantıdan canım ne tatlı,ne et,yumurta istiyor.zorla yiyorum..istediğim şeyler hep ekşi aparatif şeyler,sebze,meyve..allahtan yani yoksa dayanamazdım sonrası amaninnnnn

ben şimdilik banyodan sonra bebe yağı kullanıyorum sadece göbeğim ve göğüslerime sürüyorum
birsüre sonra da susam yağı alıcam
arkadaş söyledi, düzenli kulanmış hiç çatlağı olmamış

allahtan bulantıdan canım ne tatlı,ne et,yumurta istiyor.zorla yiyorum..istediğim şeyler hep ekşi aparatif şeyler,sebze,meyve..allahtan yani yoksa dayanamazdım sonrası amaninnnnn

yaa benim de rüyamda oluyor noluyorsa.. normalde canım bişey istemiyor öyle ama 2dir rüyamda durum böyle.. birinde ismi lazım olmayan bi yemekti.. diğeri de tatlı.. üstelik tabaklara koyup servis yapıyorlar iştahla alıyorum tabağı tam yicem derken hopp uyanıyorum..

merhaba kıslarrr demekki hepimizde genel bakım varmış bende boya manikür ağda hepsini bu hafta hallettim vallahi kendime geldim baktıkça halime sinir geliyodu biraz kendime geldim vallahii yavvv :131: :131:

boya yaptırdınmı cnm

Cnm ben de hissediyorum artık top gibi

herkese iyi akşamlar,bende bir hafta öncesine kadar sizleri takip ediyordum ama bebeğim beni terk etti geçen hafta kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin.allah hepinize sağlık ve mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin....hoşçakalın...

çok geçmiş olsun cnm.. rabbim sabır versin.. inşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun dileğine.. haziran annesi olmazsın ama eylül annesi olursun belki de.. üzmemeye çalış kendini..

çok geçmiş olsun cnm.. rabbim sabır versin.. inşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun dileğine.. haziran annesi olmazsın ama eylül annesi olursun belki de.. üzmemeye çalış kendini..

bende zaten o şekilde avutuyorum kendimi,çok teşekkür ederim canım dileklerin için..

iyi akşamlar kızlar
geçmişi okumaktan muhabbete dahil olamıyorum yaaa...
bende 64.5 kilo ile hamile kaldım boyum 1.77 benim aslında diyetteydim ama bebişimiz süpriz yaptı ilk hamileliğimde de 64 ile hamile kalmıştım 5 kilo vermiştim ilk 3 ay doğuma 72 ile gitmiştim ve karnım ta 6 ayda belli olmaya başlamıştı bunda şuan benlli oluyor ya ben çok ekmek yiyorum midemi bastıryor mide bulantım yok ama ne et,ne balık ne tavuk yiyemiyorum 3 ay geçsin geçecek inşallahhh....
ben ilkinde çatlak kremi kullanmadım arada bebe yağı sürdüm sadece sağ tarafımda bi çizik çatlak var oda doğum anında oldu çok sıktım kendimi galiba yada gerginliğinden anlamadım
öteki işlere gelince benim ilk gebeliğimde kanamam olmuştu ilişki sonrası korkmuştuk bunda da dikkatli davranıyoruz biz haftada bir ancakkkk:26:

canım çok üzüldüm inşallah sende zmanı gelince bebişini sağsalim kucağına alırsın...

slm cnmmm.Bende 1.72 yim ama 78 le hamile kaldım.Ve 3 ayda hiç kilo almadım henüz.Yediklerim bebişe gidiyomuş en sağlıklısı dedi doktorum.Bizde de haftada bir 5 günde bir farketmiyo

bende lazer epilasyona gidiyordum ama yarım kaldı 7 seans gitmiştim koltukaltı ve genitale oralarda zaten çok az kendim ağda ile hallederim de bacak için banada ağdacı şart çok erimiyorum ben böle işlere yaaa

pelish canım bende kilo almadım ama bu gidişte 20 kiloyu geçeceğim kesin çok sağlıksız besleniyorum midem herşeyi kabul etmiyor maleseff

tşk canımcım. özellikle ense ve burun kemiğini gördükten sonra daha da rahatlayacaksın emin ol :)))

bende lazer epilasyona gidiyordum ama yarım kaldı 7 seans gitmiştim koltukaltı ve genitale oralarda zaten çok az kendim ağda ile hallederim de bacak için banada ağdacı şart çok erimiyorum ben böle işlere yaaa

selam canım lazer yaptırınca ağrı olmuyormu bende çok istedimde eşim izin vermedi

selam canım lazer yaptırınca ağrı olmuyormu bende çok istedimde eşim izin vermedi

canım oluyor ama çok az çok büyük rahatlıktı vallahi ama hamile kalınca yarım kaldı malesefmakine soğuk hava üflüyor zaten genital koltukaltı toplamda 5-6 dk bitiyordu bence doğumdan sonra yaptır canımmm

cnm ben kıızmdaa 6. aydan sonra badem yağı kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıyodum...kakaonun kokusuna bayılıyodum...badem yağı tek olarak ,stemedim belki tüylenme yapar diee....zeytinyağı zaten herşeyee birebir cnm
ayy meme başı için erken değil mi?? ona da şimdiden mi başlamalı??
hem nerde bulunur ki, eczaneden mi yoksa markette falan var mı??
cnm valla bence 7. ayda çok gereksizzz...yani bebiş doğuncaa baştan emerken düzgün çekemediğinden meme ucuuuu tutamadığındann ve doğru şekilde ememediğinden dolayıı meme uçlarında yara olabiliyooözellikle lanisoh u tavsiye ederimm doğumdan sonraki 2 gün yani hastaneden çıkınca sürmeye başlayın zaten koyu jel gibi bişeyy ayrıca yıkamaya da gerek yok direk sürüp bebişi emzirebiliyosunuzz diğerr herşey malesef yarayı geçirmeye yaramıyoo...bidee 2 ay falan sürüyo en fazla o yüzden çok büyük boy almayın derim ben elinizde kalır çünküü boşunaa....
Yaptırdım canım bu sefer bitkisel boya yaptırdım ama önümüzdeki aydan itibaren normal boya yaptırıcam

hadii yaa bende 12. haftamı bekliyorum cnmm senin dr un dedi dimii boya yapabilirsin diee..ben bitkisel istiyorum amakuaförde boyatmak da istemiyorum çünküü benim saçlarım yani beyazlarım çok inatçıı öyle yarım saatte falan kapanmıyoo kuaförlerde inatla yarım saatte yıkamak istiyolarr....naapsam yaa evde bitkisel boya yokmudur uygulayabilceğim benim....

badem yağı tüylenme mi yaparmış cnm?? aman allah korusun benim yeterince tüyüm var bide hormonlar altüst bi tetikleyiciye hiç ihtiyacım yok..
krem konusunda hoşgör cehaletimizi ama tabi sen tecrübelisin.. aklımda bulunsun daha çok var nasılsa ona :)

bi saattir falan aralık anneleri neler almış bebişlerine onlara bakıyodum.. fotolara bakarken kendimden geçmişim... allahım bi de ben 5 aydan önce bişey almıcam diyodum nasıl durucam ben hiçbişey almadan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…