badem yağı tüylenme mi yaparmış cnm?? aman allah korusun benim yeterince tüyüm var bide hormonlar altüst bi tetikleyiciye hiç ihtiyacım yok..
krem konusunda hoşgör cehaletimiziama tabi sen tecrübelisin.. aklımda bulunsun daha çok var nasılsa ona :)
bi saattir falan aralık anneleri neler almış bebişlerine onlara bakıyodum.. fotolara bakarken kendimden geçmişim... allahım bi de ben 5 aydan önce bişey almıcam diyodum nasıl durucam ben hiçbişey almadan :44:
selam kızlar sesiniz çıkmıyor
hadii yaa bende 12. haftamı bekliyorum cnmm senin dr un dedi dimii boya yapabilirsin diee..ben bitkisel istiyorum amakuaförde boyatmak da istemiyorum çünküü benim saçlarım yani beyazlarım çok inatçıı öyle yarım saatte falan kapanmıyoo kuaförlerde inatla yarım saatte yıkamak istiyolarr....naapsam yaa evde bitkisel boya yokmudur uygulayabilceğim benim....
arkadaslar bısı sorup hemen cıkıcam bende arada bır çarpıntı oluo hızlı hızlı geçio sizede oluomu göğsunuzde
cnm iştee bazılarındaa badem yağı tüylenme yapabiliyomuşş....işteee bende ilk doğurdumm kızımı hiçbişey sürmedim almadım daa..sonra başladım kızı emzirmeye 2. günü olduu cılk yara emzirmek isterimm canım yanarr bebek ağlar ben ağlar falan sonraa karbonat dedilerr hemen yaptım daha fena şişirdi yaralarııı lasonil falan sürdümm yok yokk ilk gün berbattı sonraa bi arkadaşım dedi lanisohh al mutlaka diee...hemen ertesi gün aldımmm aa bide baktım sürr silme direk emzir dioo 3 günee hiç yara kalmadıı yoksa asla emziremezdim diyimm zaten diorum yaa 1 ay sürmüyoo bebeğinn iice alışmasıı doğru emmeyii öğreniyoo bu sıpacıklarrr..
sorma cnm yaaa bendee güya 7 lere falan almam diorum daa nasıl dayancaz bilmiyorummm annemleri teyzemlerii örgütledim ama haldır haldır trikotajj çalışıyooolar...
arkadaslar bısı sorup hemen cıkıcam bende arada bır çarpıntı oluo hızlı hızlı geçio sizede oluomu göğsunuzde
bu ara garip bir sessizlik var,sayfayı yenileyip duruyorum hiçç ileti yok:))
sen nasılsın ii misin?
benim kuzenim yeni doğum yaptı onun göğüs ucu perişan haldeydi en son gördüğümde, eğer düzelmediyse ona söyliyim bu kremden alsın mutlaka.. çünkü o da bayaa acı çekiyodu..
walla cnm ben 7 yi beklemek istemiyorum.. başka bi kuzenim 7aylık doğum yaptı tamamen hazırlıksız yakalandılar bi de ilk bebekti apar topar doğuma gidince hevesi içinde kaldı.. o yüzden diyorum 5ten sonra diye.. bi de bu erken doğan çok küçüktü.. doktor ciğerleri gelişmemiş yaşaması çok zor demişti.. çok şükür şimdi 3 yaşında tosun gibi maşallah çok da sağlıklı..
benim de annem şimdiden başlamış yelek örmeye.. battaniye görmüş onu da örücem diyor.. kayınvalidem ondan beter.. onlar benden hevesli ben onlardan :)
bişey de diyemiyorum kayınvalidemin ilk torunu, annem de ilk kez anneanne olucak hayırlısıyla..
bende oluyor ama panik atak varmış kansızlıkda var ondanda oluyorarkadaslar bısı sorup hemen cıkıcam bende arada bır çarpıntı oluo hızlı hızlı geçio sizede oluomu göğsunuzde
yok cnm arada bı oluo hıssedılmıck gıbı deıl bn cıkıorum yarn okurum yazdıklarınızı optummmyok cnm bende de olmuyooo hiçç...yani ilerleyen zamanlarda olma olasılığı var çünküü bebek büyüyo ve sıkıştırmaya başlıyoo ama şimddi daha erken gibii sana öyle geliyoo olmasın cnm
iyiyim canım bebeği merak ediyorum nasıl acaba 1 aydır göremedim ama pazartesi gidecem daha kontrole 1 hafta var dayanamıcam
benim de 17 gün oldu görmeyeli,meraktan çatlıyorum.dr daha 15 gün sonra yani 8 aralık gibi gel dedi ama ben de dayanamayabilirim,,bir de okuyorum kalbi durdu falan filan diye tedirginim.
benim de 17 gün oldu görmeyeli,meraktan çatlıyorum.dr daha 15 gün sonra yani 8 aralık gibi gel dedi ama ben de dayanamayabilirim,,bir de okuyorum kalbi durdu falan filan diye tedirginim.
bende oluyor ama panik atak varmış kansızlıkda var ondanda oluyor
yaaa kötü şeyler düşünmeyinn cnmm yaniii şu anda bi sıkıntın varmıı karın ağrınn duramıcak kadarr yada adet gibi kanamann yoksaa öyle şeyler nie düşünüyosunn normal 1 ayda bir çağırcak drlarr bende deli gibi merak ediyorum ama şunu düşün demek iyisiniz ki dr un 1 ay yeterli dio kontrolün...bende pazartesi gittim daha 2 hafta geçircemm 3. haftamda gidicemm yanii aşşağı yukarı bende senden sonra 2 li testime gidicemm dr a daha sonra testlerimle inşallahh...
sen mi benmi Allah yaşatmasın canım birde bebek büyük olsa oynayınca korkmayız ama ben şuan bişey hissetmiyorum belirtilerde azaldı sanki o yüzden sabırsızım
inşallah yarar canım bana elevit verdi aile hekimi doktorumda o ağır sadece folic plus kullan 3 tane günde ama bende çok olmaya başladı rengimde sarardı iyicebendede panik atak var cnm kan seviyemde okadar yüksek değil arada mideme doğru pıt pıt oluyo duruyo..Demir hapı verdi doğuma kadar sanırım işe yarar
aynen aynen bişey hissetmiyorum ya o yüzden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?