2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm.. inşallah, hayırlısıyla, sağlıkla vaktinde gelirler inşallah...
ben de onu merak ettim aslında.. hani ilk bebek ilk heyecanlar.. ikincide de böyle olur mu diye.. yoksa tüm hevesimi ilkte mi yaşarım diye :44:

öyle canım ben de pek düşünmüyorum ama aklıma geliyo arada...hissetmiyorum ya o yüzden sanırım..Allaha şükür ağrım sancım yok

kızlar eksilmeden daha da çoğalarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz inşallah.. rabbim bizi de meleklerimizi de dualarımızla koruyacak.. daha neler paylaşacağız burda, bebişlere aldıklarımızı, hazırlanan odaları.. hep birlikte heyecanla gün sayıcaz.. sonra birer birer doğum haberlerimizi paylaşıcaz.. ama bu süre içinde hep kalbimizi ferah tutucaz.. annelik, endişelensek de aklımıza kötü olanı getirmicez..

cnm tabiii ilkin heyecanıı başkaa her taraf içinn bidee benim kızım 2 tarafındaa ilk kızıydıı yanii eşimde de bizde de oğaln çok vardııı ama kız ilkdii...o yüzdenn defnemin yeri hem bizde hem ailelerde farklıı bide çok tecrübesiz oluyosun ilklerdeee falann ama iştee evlatt hiç değişmiyomuşş şimdi aynı korkuları bunu için yaşıyoruzz başta babasıylaa olamk üzere bakıyorumm ailelerde aynı şekilde...:)))

evett ya haklısın cnm.. ilkin yeri başka ikincinin tadı başka olmalı.. sonuçta tecrübeli daha bilinçli bi anne oluyosun..
rabbim her güzel duyguyu yaşatsın inşallah...

belim ağrıyor,arada..aslında bulantım hala geçmedi de saabah çıkardım dahaişte ilk bebebim olduğu için böyle hissediyorum sanırım..

İyi geceler kızlarrr bel ağrısı bende de varr malesef....Kendinize kuzularınıza ii bakınnn.....Bu arada nihayet 4/1 i tamamladımm....

hayır canım evdeydım bugun hep
1 gün cıktımmı diğer gün cıkasım gelmiyor bu ara

yormamıssın kendini ben çok gezdim gözümden uyku akıyor şimdi çıkıp yatıcam....yor biraz kendini....

tabii temizlik gibi felan çok değilde..hani dışarı çıkıp gezmek biriyle görüşmek evden uzaklaşmak bile yoruyor..

yok canım dun sabah cıktım aksam yatmak ıcın geldım gene öyleydii
benı etkılemıyor o durum
keske etkılesee
bıde bu bulatılar varken cıkmaz tam rezıllık halıne gelebılıyor

Aynen canım ya hiç sevöediğim seyleri rüyamda görüp sonra yiyorum cok ilginç

aynen aynen bişey hissetmiyorum ya o yüzden tedirginim

Zaten hissetsek korkmayız kızlar hepimizde var malesef Olsun bunada sükür

İyi geceler kızlarrr bel ağrısı bende de varr malesef....Kendinize kuzularınıza ii bakınnn.....Bu arada nihayet 4/1 i tamamladımm....

Haahaa hayırlı olsun kuşum Allah tamamına erdirsin

kızlarrrrrr
napıyorsunuz
yaa benım uykum gelmez oldu hiiiiç
sevmedim bu işi

Benimde yok özellikle son 1 haftadır ama 12 den sonra uyku ve yorgunluk azalıyomuşya canım ondandır

Kızlar ne zman sonra bende bugn süslendim püslendim akşam dışırı cıktım. Dar bir elbisem vardı strec kuması onu giydim tabi göbiş 5 aylık çıktı üztüme hırka cektim tabi uzun salaş ama göbişimle gezmek cok hoşuma gitti. Bir taraftanda korkuyorum alışmamak istiyorum söyle 4-5 aylık olana kadar Ama yapabilecek bişeyim yok göbeğim büyük bide yedim içtim iyce şiştim tabi.Rabbim bu heveslerimiz yarım bırakmasın inşallah Bebeğini kaybeden arkadaşlarımada Allahtan sabır dilerim En kısa zamanda bu sefer tamamına erecek hamilelikleri hayırlı evlatcıkları olsun inşllah Biz böyle hevesleri konuşuyoruzya onlarda kalbi kırık haklarını helal etsinler inşallah

evet canım olabılır dedıgın gıbı
bendede aynen 1 haftadır falan var

oh iyi yapmışsın degısıklık olmus
aynı bende hem alışmim diye ugrasıyorum ama bi yandanda gönlum alısmayı cok istiyor
cok garip bi durum
aminn inşallahh

bu arada Anne Karnında Yaşam Belgeseli ni izlemeyen kaldımı bilmiyorum ama
izlemediyseniz mutlaka izleyin cok güzeeeeel
son sahnedede epidural li normal dogum yapıyor hatun hatta kolay kolay
ay ne güzel olur öyle olsa

yok canım dun sabah cıktım aksam yatmak ıcın geldım gene öyleydii
benı etkılemıyor o durum
keske etkılesee
bıde bu bulatılar varken cıkmaz tam rezıllık halıne gelebılıyor

benn geldim bnmde uykum yok fazla yorgunum da ama kociş uyudu beni uyku tutmadı gelim bakıyım dedim hazır ewe gelmişkenn :)

valla canımm bulantılar rezillik konusunda haklısın ben annemdeydim yha ewe dönerken dolmuştaa çok fena oldum hoplaya zıplayaa gidince şöfor allahtan yanıma poşet almışımm çıkardım ama dediğin gibi rezil oldum valla
bi daha çıkmayı düşünmüom mecbur kalmadıkçaa çok fenaa bi durum yhaa (43:

Canım ben ilk bebişte izlemiştim eşimle cok etkilenmiştik ama bebişimiz 8 haftada düştü bir dahada izlemedim ama cok güzel bir belgesel gercektenetkiliyci cok

bende sizin gibiym daha bnm göbüş çıkmadı henüz ama çıkınca alışırım inşş ama kısa bi dönem için sonra bitince gitsin geri göbüşş
canımm ben izlemedimm o belgeseli nasıl güzelmi nerden izleyebilirim googleye yazsam bulurmuyum
bende epidural istiom bakmak isterim ama korkuyorum :)

Gozdeereeeeeeeeeeeee nerelerdesin sen cnm ya ? Ranacim testime bir hafta kaldı tatlım sana yazicam mutlaka birer gün arayla gidiyor tarihlerimiz :) naptin doktor isini sen?

Gozdeereeeeeeeeeeeee nerelerdesin sen cnm ya ? Ranacim testime bir hafta kaldı tatlım sana yazicam mutlaka birer gün arayla gidiyor tarihlerimiz :) naptin doktor isini sen?

canımmmmmmmm :) bende seni ve umayı merak ediodummm ben annemdeydim bi süredir giremiodum o yüzden buraya telden faceyi takip ediodum
nasılsın nasıl gidio hamişlikk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…