- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
belim ağrıyor,arada..aslında bulantım hala geçmedi de saabah çıkardım dahaişte ilk bebebim olduğu için böyle hissediyorum sanırım..
günaydın kızlar bende bugün menemen yapamadım soğan kokusu normalde beni hiç etkilemez midem çok kötü oldu kahvaltıyıda zor yapmıştım folik asit içerken onlarda çıktı malesef mide bulantım geçti derken tekrardan çıkıveriyor
güüünnnaayyddıınn caan kuşlaaar
bugün duygusala bağladım yine ben sizlerde olmasanız o kadar yanlızım kiii:85::85::85::85::85::85:
heleki şu kaynana görümce meselesinden sonra eşimde durgun suskun hiç konuşmuyo desem yeridir:85:
günaydın cnm.. eşine baskı yapıyo olabilirler mi?? ben de öyle olmuştu çünkü.. özür dileyene kadar onlar eşimin, eşim benim başımın etini yemişti... hatta canım en sonunda "Biliyorum haklısın ama Allah aşkına sadece benim için yap bunu" demişti..
muhakkak çok üzülüyorum ona bide hasta ilgileniyorum falan ama morali düzelmiyo bi türlü hastalığının arkasına saklanıyo ama çıkar elbet geçen benim mutlu olmamı istiyosan özürdile büyüklük sende kalsın dedi ama yok onlar büyüklük yaptığımı değil onlara boyun eğdiğimi düşünücek senin mutlu olman için canımı veririm fakat bunu yapmıcam yapamam zorlama beni dedim peki dedi zamana bırakalım dedik ama onun bu hali benide üzüyo:85:
günaydın kızlar bende bugün menemen yapamadım soğan kokusu normalde beni hiç etkilemez midem çok kötü oldu kahvaltıyıda zor yapmıştım folik asit içerken onlarda çıktı malesef mide bulantım geçti derken tekrardan çıkıveriyor
biliyorum şimdi sen özür dilesen bütün sorunlar bitmiş gibi olucak eşinle ama inan bana öyle olmuyo cnm.. senin özür dilemen onların kazandığı bi zafer gibi algılanıyor ve daha sonra bugün yaptıklarından çok daha fazlasını yapmaya cüret ediyorlar.. bu yüzden eğer bu saçma olay bi zaferse bunu onlar kazanmamalı.. bu yüzden ne kadar kırıldığını eşine çok sıkmadan anlatmaya çalış.. haklı olduğunu bilmesi yetmez.. tıpkı onların yaptığı baskı gibi ara ara küçük dozlarla senin de haklı olduğunu nedenleriyle hatırlat ki onlar söylendiklerinde eşinin aklına senin sözlerin gelsin... ve iş tabi eşin de bitiyor.. sonunda onlara siz ailemsiniz sizden vazgeçmem ama eşim de benim ailem.. üstelik özel bi durumu var.. bu yüzden herkes birbiriyle iyi geçinsin tarzında ültimatom vermeden onlar durmaz..
ya inan şimdiye kadar ne konuştular bilmiyorum tek bildiğim eşim aradığında annesi ağlıyomuş onu söyledi duygu sömürüsü yapıyo hayatım kusura bakma ama böyle bişey içinde seni evlatlıktan reddediyolarsa bişey diemicem sizin aile bağlarınıza dedim bişey diyemedi hadi onu geçtim dedim senin ailen bişey diyemem kesinlikle ama zamanında sana sahip çıkmıyoken benim yanımda sen beniim ailemsin die ağladığın günleri unututosun atamazsın satamazsın ben kötü bişeyde demedim 1 gün önce haber verin geliceğinizi dedim anlayış göstericekleri yere sana duygu sömürüsü yapıyolar dedim durdu benimde ailem var babam annesine ne kadar saygı duyuyo falan die bi gaza geldi sonra ne düşnüyosa artık tekrar aynı moda dönüyo
benn geldim bnmde uykum yok fazla yorgunum da ama kociş uyudu beni uyku tutmadı gelim bakıyım dedim hazır ewe gelmişkenn :)
valla canımm bulantılar rezillik konusunda haklısın ben annemdeydim yha ewe dönerken dolmuştaa çok fena oldum hoplaya zıplayaa gidince şöfor allahtan yanıma poşet almışımm çıkardım ama dediğin gibi rezil oldum valla
bi daha çıkmayı düşünmüom mecbur kalmadıkçaa çok fenaa bi durum yhaa( 43:
Canım ben ilk bebişte izlemiştim eşimle cok etkilenmiştik ama bebişimiz 8 haftada düştü bir dahada izlemedim ama cok güzel bir belgesel gercektenetkiliyci cok
bende sizin gibiym daha bnm göbüş çıkmadı henüz ama çıkınca alışırım inşş ama kısa bi dönem için sonra bitince gitsin geri göbüşş
canımm ben izlemedimm o belgeseli nasıl güzelmi nerden izleyebilirim googleye yazsam bulurmuyum
bende epidural istiom bakmak isterim ama korkuyorum :)
arkadaslar bısı sorup hemen cıkıcam bende arada bır çarpıntı oluo hızlı hızlı geçio sizede oluomu göğsunuzde
3 gündür bulatılarım geçti
korkuyorum kızlar ya bebeğe bişey mi olmuştur acaba
kalbinin durmasından çok korkuyorum
bu korkuyu herkes yaşıyor mu yoksa paranoyak mı oldum iyice
3 gündür bulatılarım geçti
korkuyorum kızlar ya bebeğe bişey mi olmuştur acaba
kalbinin durmasından çok korkuyorum
bu korkuyu herkes yaşıyor mu yoksa paranoyak mı oldum iyice
günaydııııın kızlarrrr
ya ben bulantılardan kurtuldum galiba demiştim ya 11. haftada baya azalmıştı dünden beri resmen eskiye döndüm.
ya annem yanımdaydı şimdiye kadar hiç mutfağa girmiyodum dün eşimle yaptım yemekleri ama varya bir ara ölüyorum sandım bulantıdan ne yemeği yiyebildim hepsi çıktı offf
eşimle konuştuk bir süre daha mutfağa girmicem ama bakalım nasıl olucak. sabah bile kötüydüm
yani geçtiğine filan aldanmayın 16. haftadan önce zor ya
canım 10 haftalık olmuşsun ara ara olucak bulantıların ama eskisi gibi olmuyo sabahları oluyodu benim şimdi onlarda azaldı...Bebişinin bişeyciği yoktur canım kasılmalar olur arada o zaman anlarsın orada olduğunu sıkma canını
canım biraz zorlasan kendini alışıyosun en başta bende kötü oluyodum ama benim annemde yok yemek yapıcak mecburum bi yerde cam aç bilmem ne burnun alıştıktan sonra düzeliyo bence birazda psikolojik bulantılar tamam illaki oluyo ama aman midem bulanıcak diede kasarsanız bulanmıcağı varsada bulanıyo
canım yok benim psikolojik değil okadar hevesle girdim ki mutfağa özlemişim. zaten iyileştim artık yapabilirim demiştim. yemek kokusu gelmeye başlayınca biraz daha dayanayım dedim hatta sofra kuruldu filan ama en sonunda dayanamadım
sağolun kızlar
cuma kontrolüm var
daha geçen hafta gördüm çok iyiydi ama
demin bi arkadaşım 21. haftada kalbinin durduğunu duyunca panikledim yine
demek herkes aynı
bu arada sizlere kan pıhtılaşması testi yapıldı mı?
bana yapılmadı yaa
şimdi istesem yaparlar mı
ya pıhtılaşma sorunum varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?